Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Robez84
Jó lenne egy teljes fegyverlista, hogy a játék milyen fegyvereket tartalmaz! Kiváncsi vagyok mik maradtak meg az elõzõ részekbõl...:-DDD

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Lobsterman
Ja, és minél nagyobb a skilled és minél alacsonyabb szintû a nehézsége a hackelésnek, annál kevesebb szó lesz.

Lobsterman
Kiír egy csomó szót. Az egyik a kód lesz. Rákattintasz egy szóra, és ki fogja írni hány betû stimmel és van jó helyen a szódban a kódhoz képest. Ez alapján szépen ki lehet szûrni azokat a szavakat amik nem lehetnek. Csak 4 próbálkozásod van szóval csak ésszel. Elég jó kis logikai feladvány. Legalább a játékosra is van bízva hogy ki tudja e használni a skillt vagy sem.

Lobsterman
Teljesen jó. Nekem energy/science/speech volt a hármas, meg késõbb betageltem a repairt is perkkel. Elég hasznos a repair. Legalább is ha jó pénzeket akarsz megspórolni.

hogyan kell használni a comuteres hack minigame játékot?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Kandurex
Akkor csak ezek a perk -ek számítanak bele?

Commando: While using a rifle (or similar two-handed weapon), your accuracy in V.A.T.S. is significantly increased.

Wired Reflexes: Increases your chance to hit in V.A.T.S.

Sniper: With the Sniper perk, your chance to hit an opponent's head in V.A.T.S. is significantly increased.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fegyvert javitani tudok? ha igen hogyan? kotyvasztani csinálni feverhez töltényt vagy valami hasonló dolgot lehet csinállni?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Semelyik.

Csak a fegyver skill és maga a fegyver számít.

Thnx.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha hatástalanitottad a bombát akkor kapsz saját házat ami a föbejárattól jobbra van ha szembe állsz a falu ajtajaval. Felmész 1 emelkedön és az elsö ház a tied van benne 1 robot onnan megismered.

SötétBarom
Ott autosavel-el egyet, tehát a sajátodnak is meg kell lennie.. (Nekem megvolt)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ez hülye kérdés de h kell aludni ? Mert a fogadó beli ágyra nincs zsém, bementem valami "Közös ház" (Common House)ba de ott meg minden ágy foglalt o.O (mmint nem tudok ráfeküdni, mert piros :S)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kandurex
Akkor melyik alap skill számít abba bele?

hmmm nah enis kerdezek egyet.
megszereztem egy questes plasma fegyvert amit kiprobaltam harcban is, kurva pontosan lehetett vele loni vatsban es azonkivul pedig a tuzgyorsasaga lassu volt. nah most meg tok gyors lett a tuzgyorsasag de vatsban tetu szar lett a pontossaga.

a kerdes az, hogy valamit nem vettem eszre es lehet allitani weapon modeot itt is? vagy ez valami mastol tortent?

Magh
Én most 9 perc 10 int-en vagyok, tagelt energy, science és medicine. Szerintetek ez életképes lesz? Mennyire lényeges pl. a sneak vagy a repair?

Lobsterman
Én azt a lejáratot csak akkor találtam meg amikor ki akartam jönni a metróból 😄

Kandurex
Kösze!

Jól eldugták ezt a feliratot.:-c
Kösz

Lobsterman
A pentagonban van, de csak a fõsztori alakulásával fognak oda beengedni.

Lobsterman
Parancsolj: Itt van

Függ a fegyvertõl is, van amelyik alapból pontosabb.

Az Agility-nek semmi köze a pontossághoz.

Lacee
azért mutat a metróhoz a nyíl, mert a két ghoul "irodájában" (egy kis szobában, "authorized personnel only" felirattal) van egy lejárat a sínekhez, amiken eljuthatsz a Family bázisig.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
Tudna nekem valaki segíteni? Egymentés kellene közvetlenül az elejérõl, mielõtt kilépnék 101 -bõl, ahol még egyszer belehet állítani az összes karakter generálási tulajdonságot.

A save gameket a játék:

Documents and Settings\"sajátgép neved"\Dokumentumok\My Games\Fallout3\Saves

mappában tárolja, elõre is köszi!

tudja vki,hol találom gunnyt,azt a pasast aki megtanítja h viselhetek power armort?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Kandurex
Menj vissza Kinghez (aki adja a feladatot) és kérdezz rá, hogy szerinte hol lehet, ekkora bejelöl a térképeden további három pontot, ahol bujkálhat.

Sziasztok nekem 1 küldivel kapcsolatos kérdésem lenne. Blood ties a küldi neve. Feladat h vigyek el 1 levelet egy családnak. Elmegyek oda ahova kell kiderül h kinyiffantak de a kölykök megmenekültek. Öket kell megkeresnem. Elmegyek körbejarom a környékent találok 1 ghoult aki azt mondja h töle keletre találom meg a fiatalokat. De Sehol sem találom öket. A pip boy nem frissült a mapon se jelent meg semmi. Még mindig azt mutatja hogy a metróállomáson kéne vmit csinalni de ott kinyirtam már a patkányokat meg vittem a ghoulnak is cumot. Vki nemtudja merre kéne most mennem v kivel kéne beszélnem?

Köszönöm, de ott sincsenek benne. Úgy tûnik nem lehet átírni. Kicsit szánalmas hogy a pipboy-t sem tudtam megoldani, amire átállítottam azzal belép de kilépni már csak a tabbal lehet.

wááá!!! válasz
köszi szépn már megyek is
Lobsterman
Meg kell keresni hogy honnan jönnek. Javaslom a közeli metróban a szétnézést

Lobsterman
RPG, szóval arra raksz amire akarsz. Csak úgy is kell játszani 😄
Mondjuk egy weapon skill sosem árt 😊

#3563?
még 1x megpróbálom és többet nem zavarok
bár lehet az én üzeneteim nem látszanak
Mobedo
hellosztok megy a játék minden király ki is jutottam a felszinre de ott meg egy 15 perc múlva kilép és kihoz egy kis szar üzenetet megy akadozás nélkul szóval nemhiszem hogy a gép baja ha tudja valakiki segitsen légysi mi lehet a baj nem értem<#help><#help>[#help

Robez84
Lockpick
Smallguns
Steal
nekem ez volt... meg vagyok elégedve

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

SamuraiJack
Most kezdtem a játékot. légyszi valaki mondjon hogy mire rakjak hogy jó legyek meg mit érdemes fejelsztenem.

Ron Ragm
Egy idõ után kifogy a robot vízbõl és fel kell töltõdnie.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kandurex
Mennyire lehet emelni a VATS pontosságát? Mert elég pontatlan a lelkem, 10 méterre már "nem lát" el annyira pontatlan 😞

(jó láttam, hogy van rá úgy 2 perk, meg talán az AG skillt kellene nyomni, de mennyire hasznos?)

Kandurex
PIP bekapcs, fegyver kiválaszt és R betû, ott kiválasztod, hogy mely tárgyakból szeretnéd felújítani, vigyázz, a választott tárgy elveszlik.

ja igen,most néztem,szal a VATSnál ha átkapcsolok szaggat be nagyon

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Láma kérdés #1:
Hogy kell javítani a cuccokat? Elegem van már,hogy mindig a javításra kell költeni a pénzt.:c

GregSB
Ha karmára gyúrsz egy kis tipp:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megaton elõtt ült a földön egy csöves, aki tisztíttt vízért könyörög, mert a RAD-os víz már kezdki kinírni õt. Namost ha hatástalanítod a bombát ugye kapsz egy lakást. A lakásban van egy robotod, amitõl tudsz inni kérni, és ad neked tisztított vizet. Minden egyes alkalommal amikor adsz a csövesnek ilyen vizet kapsz +1 karmát. Én már adtam neki vagy 6x, mindig van nálam és kifele-befele menet adok neki. Szerintem végtelenszer el lehet ezt játszani 😄

najó,felteszem mégegyszer a kérdést: szal van vkinek olyan,h annál a célzásrendeszernél,amikor leáll az idõ,ráközelít az ellenre,és megmutatja,hogy melyik testrésznél mennyi a találati esély,na ott nagyon beszaggat,lemegy 3-4 fps-re?
másik meg,hogy hol találom meg gunnyt,mert annál a galaxy news radionál azt mondják,tõle tanulhatom meg,hogyan kell power armort viselni

SPOILER!

Elmész Grayditch-be,vagy hova,ott mászkálj össze-vissza(közben vigyázz a hangyákkal,mert iszonyú erõsek tudnak lenni csapatban) majd PipBoy-ban átváltasz Local Map-re,és ott minden olyan házba bemész,aminek van neve.
(XY's House,például)

Ai!
Vki árulja már el, hogy merre találom a kissrác apját, akik a tûzhangyákkal teli városrészben éltek/élnek. PLS help....

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

Sziasztok!

van egy kis gondom

Orosz nyelven megy a játék és nem tudom, hol kell angolra állítani

a segítséget elõre is kösznöm

üdv

Tokken
Calver
ugyanott mint FalloutPrefs.ini-t.

#3666-ban lemaradt a végérõl az s. (pedig milyen szép ték volt)

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
keress rá a FalloutPref.ini-re, Vista-nál "C:\Users\sok-sok alkönyvtár"-ban lesz, XP-n gondolom C:\Documents and Settings-ben valahol, ott szerintem kis szenvedéssel átírhatod.

"The trees move. Do you not see it?"

ffxi
Mentéseket hol tárolja?

Fákjúal!

Scouser
Szerintetek azért fagyott le az elõbb nekem a játék mert a tört verzióval próbálkoztam? Épp meg akarom rendelni az eredetit, de most azért kicsit félek tõle, nehogy úgy járjak mint a Sacred 2-vel...

You\'ll Never Walk Alone