Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
One man\'s hero, is another man\'s demon...
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Skilled és Gifted helyett vannak a Bobblehead-ek. Tehát addig nincs küldetésezgetés, amíg azok nincsenek meg... Azzal is elleszek pár napig... 😛 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Piccs, megin újra kell kezdenem <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mostanában egész pozitív tendencia tapasztalható amúgy a játékok hosszát illetõen.. (FarCry2, ez, gta4.. Remélem lesz még pár ilyen hetekig gyûrhetõ cucc, ezekre már megéri beruházni <#eljen>#eljen>..)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mûködésre lehet bírni a számítógépet ami a reaktor terembe vezet?
How much can you take,before you snap?
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Egy kérdés: A kereskedõknél kérhetõ repair költségét befolyásolja a Repair skill mértéke? Csak mert kereskedõvel történõ javíttatásnál kijelzi a repair skillt is, ezért gondolom hogy befolyásolja.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A Fallout 3 nem a Fallout 1-2 folytatása (számomra) de ettõl függetlenül über játék.
+ a játék hangulata köszönhetõen a sok modellnek, hangoknak, zenéknek egyedi, el lehet merülni a világában
+ szabadság
+/- fallout 3 = oblivion, fallout köntösben
+/- megmaradt a tipikus fallout-os fejlõdési rendszer, egyedül a harcrendszer változott érdemben
- roppant igénytelen mozgás- és beszédanimációk
- butus ai
konklúzió: nem tökéletes, de mégis kiemelkedõ, és tartalmas. aki pedig azt mondja, hogy meggyalázza a fallout nevet, és hogy kritikán aluli a játék, az simán hülye; el lehet menni a véleménye mellett.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szerintem nagyon Falloutos lett.
Sajnos még nics meg a game de érdekelne szerintetek milyen lett?
Hozza a 2 színvonalát méltó a régi Fallout hiréhez (személyiségek hangulat a Jo&Rossz harca az igazi szabadság stb..) vagy csak egy lövöldözõs Atomháború utáni "lélektelen" game lett?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Akinek van egy "barma", egy öltönyös srác, meg egy guard, mert jó sok cucc van náluk o.O Csak kb 4-5 gránát kellett a guard megöléséhez :S
Ezzel eldõlt, újrakezdem 😊
Viszont asszem inkább újrakezdem Agility+Intelligence-el, Small Guns, Sneak és Science taggel, mesterlövészként.
#3728: na erre nem is gondoltam volna, kössz a tippet 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
How much can you take,before you snap?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Bár az idegel engem h nincs elég reapir-em se medicinem szal nem tom megjavítani a csöveket és a halál okát se tom meghatározni >.<
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ja és kedvenc számom a rádióból Ella Fitzgerald kerestem tracklistet, h milyen zenék mennek de nemtaláltam neten sehol csak egy ilyen minisoundtracket...lenne még egy full instrumentál szám aminek utánnanéznék..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"