Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beamkiller
megnyomod az eger kozepso gombjat es tartod, majd elforditod jobbra v balra 😄.

a fene, azt hittem az csak a felrobbantáshoz kell, na akkor irány a szintlépés.
köszönöm, köszönöm :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Én odamentem nyomtam egy E-t és kész volt a quest, bár anno mikor a nagyi beszorult a raktárba, én ott még azt válaszoltam h fel kell robantani az ajtót 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SamuraiJack
hogfy tudom szembõl megnézni a karakterem erre még enm jöttem rá 😄

SamuraiJack
25+

I.C.ram
Megaton atombombajat? 25-os vagy 20-as, nem emlekszem mar, explosive skill kell hozza.
csak én nem tudom, hogy hogyan kell semlegesíteni a bombát? (pedig lelkesen visszaolvastam) :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

SigS
kösz <#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Macccy
Nah most akkor Te mirõl is beszélsz? Ne HC-zz itt nekem, mert totál nem arról beszéltem, hogy ez most mennyire hácé vagy nem hácé ... Mondom, hey, minek is annyit töprengeni az ideális beállításokon, miért is ne próbálná ki mindenki maga, melyik statra vagy skillre ad, melyikre nem, hiszen éppen ez volt anno a lényege a szerepjátéknak, fejlõdjön a játékos a maga módján, élje bele magát, legyen nagybetûs KARAKTERE. Erre biztosan jön valaki, aki azt mondja: "Hogy merészeled ezt szerpjátéknak nevezni!?" Azt persze nem veszed észre, hogy ugyan arról beszélnénk és sajnos mára egyre inkább túlegyszerûsítik a játékokat, de neeem ... attól én még mit hasonlítgatom ezt a régi RPG -khez ... Légyszíves gondold át mit írtam, barátom.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

wedge31
És még mennyit kell várnunk hogy ezeket az ökörségeket majd a modderek rendbeteszik...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Zsolo007
Nemtudom ki él a WOW világában, de én biztos nem (egyébként nem is igazán értem mire gondolsz, ugyanis nem WOW-ozom). A Fallout 1-ben vagy 2-ben te hány Power Armoros raiderrel találkoztál? Szerintem eggyel sem. De nem kell odáig elmennem, a játék önmagán belül inkonzisztens, hogy van az, hogy nekem különj speciális kiképzés kell a PA használatához, a raidernek meg nem? (Mert gondolom nem ment el az Enclave bázisra, hogy kapjon...)
Meg hogy van az, hogy velem együtt lép szintet? Az Oblivion egyik legnagyobb marhaságát szépen áthúzták ide is. De mehetek tovább. Hogy van az, hogy a mutánsok 90% hunting rifle-el, meg pöröllyel rohangászik, és alig találok minigunosat? Nekik pont hogy a legnagyobb létezõ fegyverekkel kéne rohangászniuk, mert az erejük megengedi. Ezek az azok a Supermutánsok akikkel megérkezésük óta harcol a BoS és nem értek el sikereket? Ez most egy vicc??

Ron Ragm
Menj le a közeli metróállomáson, és kövesd a hangyákat.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Márpedig döbbenj meg, de ha a második résznek nem is, az elsõ rész összetettségét simán eléri, még ha nem is oldschool.

Ennyi erõvel a BG meg inkább taktikai RPG mivel a harcban neked kell bébiszittelned a társaidat is (amit gyûlölök egy RPG játékban, ezért is hagytam abba öt perc után a kettõt).

SigS
Hogy a fenébe kell a tûzhangyák fészkét semlegesíteni? Már kinyírtam mindet, ég a tûz a házban de nem tudom mit kell tenni <#help>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ron Ragm
Csak quicksavet (meg persze autosavet) használok, ha kidob az asztalra vagy szétlövik a seggem.

Gnome
igazadvan... a legtöbb zh vagy a majdani 3évéves anyagból való "szuperzéhá" elött mentenék ha lehetne😛..interjúk elött is sõtt kocsivásárlás elött is(és ezt a mentést jó hosszú ideig megtartanám probléma esetén)..de ki nem?...ezt a játékot sztem nemlehet nagyon HCfanként játszani...lásd: Tökjól viselkedek a játékban, megmentem a gyereket, új családot is találok neki, visszaszerzem az amerikai erekjéket a múzeumnak, nem robbantom fel Megatont mégis mindenki supervillan nak tekint mivel kleptomániás a karakterem...még a rádiós is..

gondolkozok egyébbként a Fallout 2 elkezdéséhez csak sztem túl sok idõm emésztené fel...szerencsére már kis idõre kijátszottam magam ezzel is, most pihentetem...pedig necces volt, h befüggõ lesz belõle😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

wedge31
Te az életbe nem játszotál a BG-vel vagy a Fallout 1-2-vel ha ezt a casual rpg-fps egyenforma komoly hc crpg-nek tartod már eleve a leegyszerüsitett harcrendszeren buktad a összehasonlitást és akkor a többiröl ne is beszéljünk.
Pont hogy minden forumon megosztotak a fanok és én is inkább affelé hajlok hogy egy marha jó " oblivion with guns" -t kaptunk de mégcsak véletlenül se egy oldschool hc crpg mint amilyen az elsö két rész volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ezzel én is egyetértek. mi az,hogy melyik skillek a legjobban használhatók? én kiválasztottam hármat az elején, meg elosztottam a special pontokat és azóta nem kezdtem újból, mi benne az élvezet ha állandóan resetelsz és minden tökéletesen megy, nem érnek meglepetések, elveszíti a varázsát a játék. és akkor ezek az emberek mondják,hogy rossz lett a játék

How much can you take,before you snap?

Aquli
gyász :\

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sztem ne 😊

Minimum konfig:
1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 processzor
NVIDIA 6800 vagy ATI X850 videókártya vagy ennél jobb

Ajánlott konfig:
Intel Core 2 Duo processzor
2 GB RAM
NVIDIA 8800-as sorozat vagy ATI 3800-as sorozat

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquli
athlon xp 2500, 1 giga ram és geforce fx 5600-zal van esélyem vagy inkább be se szerezzem a game-et 😊?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Az alagútban vannak, vagy az alagút végén ? Egyébként az ottani csapdák tényleg powásak 😄

Illetve stat pontokat game közben lvl up-nál nem lehet elosztani valahogy ?

Macccy
Ne vegyétek sértésnek, de ti milyen játékosok vagytok, fõleg milyen szerepjátékosok. Ha lehet save-eltek minden szintlépéskor? Nehogy olyas valamire adjatok pontot amire "felesleges"? Én - és sok idõsebb játékos aki Fallout 1-2 -n és Baldur's Gate -en nõtt fel - a tíz ujjam megnyaltam már a puszta fejlõdési lehetõségektõl is, sokszínûvé varázsolja a játékot és nem árt több dologhoz érteni bizonyos szinten, hogy egy adódó szituációban több lehetõség közül választhass, ráadásul növeli az újrajátszás lehetõségét is. Most végre megint itt egy "klasszikus" RPG és azt olvasom, hogy skill leírások, meg milyen fegyvereket érdemes használni ... Sokan közületek gondolom az életben is nyomnák a SAVE -et amikor megcsinálnának egy iskolát, egy diplomát, egy vizsgát, mert hát kitudja, lehet hogy sohasem kell használni azt a képesítést és akkor el lett vesztegetve az az idõ ...

Bár mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik, de sajnos emiatt a mai leegyszerûsített felfogás miatt van az - és olvasható több helyen - hogy a Bethesda a mai piacot figyelembe véve talán túl merész is volt, azzal, hogy egy ennyire sokszínû, szerteágazó, dialógusokkal és küldetés ágakkal teli játékot adott ki, fõleg hogy ma a dirr-durr FPS játékokra és a Wow -ra van szükség ... 😞

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Igaz hogy csak 4 próbálkozásod van, de belépésenként, szóval amikor már csak 1 maradt, kilépsz a terminálból és visszalépsz megint, akkor újból 4 lesz 😊
Új sorrendben tesz be ilyenkor szavakat, de a megfejtés ugyanaz marad.

Amúgy nagyon jó ez a játék 😄
A körülményekhez képest magasan hozzák a 2. rész hangultatát, úgy tûnik tanultak a srácok az Oblivionból 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Kéne egy FAQ-ot csinálni, hogy melyik skill-t érdemes fejleszteni, mert így 3-4x újrakezdeni a cuccot nem akkora fun. Morrowindet 1x sem kellett újra kezdeni, Obliviont csak 1x. Ha így haladunk, a következõ Elder Scrolls-t vagy Falloutot 10x fogjuk újrakezdeni. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Sziasztok!

Little Lamplight-ban vagyok, és a kisgyerekek nem akarnak tovább engedni a Vault 86-ba (talán). Már mindegyikkel beszéltem, de csak annyit mondtak, hogy õk nem mennek oda. A kaput meg nem tudom kinyitni, azt írja, hogy most nem használhatom a nyitókarokat. Már ott van mind a két gyerek, a csaj is meg a kissrác is. Kérlek, mondjátok meg micsináljak, hogy tovább engedjenek!! Elõre is köszi!!

I.C.ram
Kosz!
Lacee
Arefuban megjelöltek 3 helyet a térképen, amiket meg kell nézni. ezek közül az egyik egy metróbejárat lesz, ahol két ghoul tanyázik. az õ lakrészükbõl nyílik egy akna lefelé, a metrósínekhez. vigyázz, lesz pár csapda odafelé, de eltévedni onnan már nem lehet 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

I.C.ram
Merre van a The Family nevu banda? Nem talalom oket sehol 😞
Calver
igazándiból amit fontos rögtön az elején megszerezni az az intelligence-es, de az nekem spec 2-es szinten lazán megvolt, szóval nem nagy nehézség <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Srácok. Felraktam a játékot. Jó megcsináltam karit meg minden. Elsõ pálya kijöttem a ketrecbõl , elosztottam a pontokat , minden. 9évvel késõbb.blablabla. Ott állok a buli közepén és nemtudok egyszerüen mozogzni. Már majdnemszétvertem a klaviatúrát. Minden gombot nyomtam össze vissza , átállítottam mindent úgyse mozog. Menteni/tölteni tudok meg menü is oké de semmi action gombot nemtudok használni.
Xp lehet a hibás? Fogalmam sincs. Ha valaki hasonlót tapasztalt vagy tudna ezen segíteni szóljon létszi :S
thx.
Bil Ur Sag
Te én még alig pár perce öltem le az elsõ szembejövõ "kutyát?", vagy mit. Szal sajnos még nem tartok ott. De valószínû megkerülhetõ a dolog ahogyan egy jó rpg-hez illik. Még akkor is ha az a bizonyos kulcs abban a dobozban van.Lehet létezik alternatív útvonal is. Ha nem akkor majd én is fogok szitkozódni ha majd odaérek, mert egyenlõre meglehetõsen alacsony a lickpicking-em 😄

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

üdv!
most járok vault 86nál (vagy mennyinél) és ahhoz bemenjek egyik ajtón,kell egy kulcs. na én mindent végigkerestem és találtam egys dobozt,aminek a kinyitásához 50es lockpick kell,de nekem csak 33 van? abba van a kulcs? ha igen,mi a frászt csináljak??

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Bil Ur Sag
Egy pár Raider Buggy tényleg fasza lenne, meg ilyen igazi fuckingmachine motorok. Olyanok mint a Max Max 2-ben pl. Egy koponya itt, pár lábszárcsont ott és már kész is a káosz. Érdekes lenne becserkészni egy fószert is, vagy többet ahol lehetne benzint szerezni. Persze jó áron, hiszen akárcsak a víz az is kincs 😊 Szerintem hangulatos dolog lenne.
Amúgy fasza a game.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Mai lecke:

Még a megjelenés elõtt mondták hogy a "normál" lövések mind a torzóra fognak menni és a testrészekre célzott lövést csak a VATS-ból lehet majd csak leadni, tök véletlenül csak most jöttem rá hogy normál módban is lehet headshotolni, sõt van amikor pont normál módból könnyebb 😛

Ja és azt tudtátok hogy a hullákat fel lehet darabolni? <#zavart1>

Jah, meg Carmageddonozni a szembejövõket <#hehe>

Robez84
Na ja jó lenne egy rozsdás buggy-val rallyzni a pusztán...hmm

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Hm... Sztem szorulása van szegénynek 😛 Btw, én egyszer leültem egy buszmegállóban, de busz nem jött -.- És bizony pont a jármûveket hiányolom a játékban. Pontosabban a mozgó, mûködõ jármûveket, mert ugyebár roncsból sok van xD
GregSB
Ok, thx.

semennyire nem befolyásolja. Az csak azt jelenti hogy +10% XP-t kapsz ha kipihent vagy. Nézd meg a karakterlapon a státusznál.
GregSB
Épp egy hosszab mellékküldetést csinálok. Egész nap ezt nyomtam (játékban lévõ idõ szerint), még lenne hátra egy nagyobb csata raiderekkel, viszont már megy le a nap, és kiírta hogy "többet nem vagy jól kipihent". Sok idõbe telne visszamenni egy olyan pontra ahol tudnék aludni, nincs kedvem hozzá. Mennyire befolyásolja a célzást, AP-ket hogy nem vagyok teljesen kipihent?

böröczk
ma este két kedves kis termése:

kinti retyó

Kumiho #2179

Látom te nagyon a wow világában élsz Zsolo007 itt nincs Disconnect max fagyás,és mint ahogy az elõzõ részben itt is van Random Encounter azaz az enemyvel véletlenszerûen találkozol a map-on. Teszemazt saját példámon keresztül vázolom.Kijöttem egy elhagyatott épületbõl megjelent mögöttem 3 raider kinyírt...visszatölt autosave..kijövök és 3 Brahmint generált le a gép, következõ visszatöltésre 3 BoS-es powerarmoros csávót...
Robez84
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Zsolo007
Nemrég feküdtem ár az uninstallra. Éppenhogy meglett a Power Armorom, gondoltam mostmár nincs aki megállítson, erre DC-n kívül belefutok 3 raiderbe Enclave Power Armorban!!!! Plasma fegyverekkel. Ezzel betelt a pohár nálam. Talán pár hónap múlva ha kimoddolják belõle ezeket a hülyeségeket visszatérek rá.

ez valami hibas info oldal, f3 ban nem ezeket adjak az adott statok, ez inkabb az f1-2 leirasa.

A gyerekkeresésnél, a síneken kéne megtalálni, vagy arrafele ahol kijövök az alagutóból ?

Robez84
A drágább könyvekkel tudsz fejlödni ...

huha mégcsak 6 os szinten vagyok 😄 arréb van az még... jo lenne egy felirat hozzá szivesen olvasgatnék a játékban.. köyveket nemlehet olvasnni? belöle fejlödni?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

20