Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm, köszönöm :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Meg hogy van az, hogy velem együtt lép szintet? Az Oblivion egyik legnagyobb marhaságát szépen áthúzták ide is. De mehetek tovább. Hogy van az, hogy a mutánsok 90% hunting rifle-el, meg pöröllyel rohangászik, és alig találok minigunosat? Nekik pont hogy a legnagyobb létezõ fegyverekkel kéne rohangászniuk, mert az erejük megengedi. Ezek az azok a Supermutánsok akikkel megérkezésük óta harcol a BoS és nem értek el sikereket? Ez most egy vicc??
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ennyi erõvel a BG meg inkább taktikai RPG mivel a harcban neked kell bébiszittelned a társaidat is (amit gyûlölök egy RPG játékban, ezért is hagytam abba öt perc után a kettõt).
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
gondolkozok egyébbként a Fallout 2 elkezdéséhez csak sztem túl sok idõm emésztené fel...szerencsére már kis idõre kijátszottam magam ezzel is, most pihentetem...pedig necces volt, h befüggõ lesz belõle😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Pont hogy minden forumon megosztotak a fanok és én is inkább affelé hajlok hogy egy marha jó " oblivion with guns" -t kaptunk de mégcsak véletlenül se egy oldschool hc crpg mint amilyen az elsö két rész volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
How much can you take,before you snap?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Minimum konfig:
1 GB RAM (XP)/ 2 GB RAM (Vista)
2.4 Ghz Intel Pentium 4 processzor
NVIDIA 6800 vagy ATI X850 videókártya vagy ennél jobb
Ajánlott konfig:
Intel Core 2 Duo processzor
2 GB RAM
NVIDIA 8800-as sorozat vagy ATI 3800-as sorozat
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Illetve stat pontokat game közben lvl up-nál nem lehet elosztani valahogy ?
Bár mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik, de sajnos emiatt a mai leegyszerûsített felfogás miatt van az - és olvasható több helyen - hogy a Bethesda a mai piacot figyelembe véve talán túl merész is volt, azzal, hogy egy ennyire sokszínû, szerteágazó, dialógusokkal és küldetés ágakkal teli játékot adott ki, fõleg hogy ma a dirr-durr FPS játékokra és a Wow -ra van szükség ... 😞
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Új sorrendben tesz be ilyenkor szavakat, de a megfejtés ugyanaz marad.
Amúgy nagyon jó ez a játék 😄
A körülményekhez képest magasan hozzák a 2. rész hangultatát, úgy tûnik tanultak a srácok az Oblivionból 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Little Lamplight-ban vagyok, és a kisgyerekek nem akarnak tovább engedni a Vault 86-ba (talán). Már mindegyikkel beszéltem, de csak annyit mondtak, hogy õk nem mennek oda. A kaput meg nem tudom kinyitni, azt írja, hogy most nem használhatom a nyitókarokat. Már ott van mind a két gyerek, a csaj is meg a kissrác is. Kérlek, mondjátok meg micsináljak, hogy tovább engedjenek!! Elõre is köszi!!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"The trees move. Do you not see it?"
Xp lehet a hibás? Fogalmam sincs. Ha valaki hasonlót tapasztalt vagy tudna ezen segíteni szóljon létszi :S
thx.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
most járok vault 86nál (vagy mennyinél) és ahhoz bemenjek egyik ajtón,kell egy kulcs. na én mindent végigkerestem és találtam egys dobozt,aminek a kinyitásához 50es lockpick kell,de nekem csak 33 van? abba van a kulcs? ha igen,mi a frászt csináljak??
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Amúgy fasza a game.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Még a megjelenés elõtt mondták hogy a "normál" lövések mind a torzóra fognak menni és a testrészekre célzott lövést csak a VATS-ból lehet majd csak leadni, tök véletlenül csak most jöttem rá hogy normál módban is lehet headshotolni, sõt van amikor pont normál módból könnyebb 😛
Ja és azt tudtátok hogy a hullákat fel lehet darabolni? <#zavart1>#zavart1>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy