Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chris82
Értem, köszi

De miért indul újra? ediig nem volt ilyen probléma... ???

woy
Õ a haverom,jön velem mindenhová <#idiota>

Csak két megjegyzésem lenne, a félreértéseket elkerülendõ...

A "real-time" harc sem a megszokott FPS harc. Majdnem tök mindegy, mennyire vagy "gyakorlott fps játékos". ugyanúgy a skilljeidet, perkjeidet és a fegyver statjait haszálja, mint az idõmegállítós mód, annyi a különbség, hogy itt arra a testrészre számolja ki a játék a találatot, amire a célkereszted a lövés pillanatában mutat. Meg annyi még, hogy az AP gyorsabban termelõdik vissza, mint a megállítós módban. Pl ezért nem tudsz folyamatosan lõdözni pisztollyal. Elfogytak az AP-k, és várni kell picit, akkor is, ha "real-time" harcolsz...

Akinek meg az a baja, hogy az idõmegállítós módban néha 2-3 FPS-re esik vissza a tempó, az nyissa ki egy kicsit a szemét. Ez szimpla "bullet time", nem fps csökkenés. Gyakorlatilag lassítva nézheted meg azt az 1-3 másodpercet...

dronkZero
A Start menü\Beállítások\Vezérlõpult\Rendszer\Speciális\Indítás és helyreállítás beállítások-nál vedd ki a pipát az automatikus újraindítás chekboxból.

Következõ fagyás helyett kapsz egy takaros kékhalált. Na, az majd ad tippet, hogy mivel van gond.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Pluskast
Ahaa. Thx ez sose jutott volna eszembe😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gnome
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tipp ugorj bele a vízbe ott ahol kettétört a hajó és úszkálj picit

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

csak ezzel az a baj, hogy utana odamegy a zimmerman a robothoz, majd mond egy resetelo kodot neki es szepen hazaviszi.

amugy a fegyver es a perk ugyis elerheto, hogy elmondod a robotnak a tenyallast, majd megmondod neki, hogy te elintezed zimmermant. ezutan szepen odasetalsz es megmondod zimmermannak, hogy megtalaltad a robotjat, mire o megadja a perket es utana elindulna a robothoz, de te szepen megakadalyozod ebben az ujdonsult plasmafegyvereddel😄 a robottol, aki egyben a biztonsagi fonok is kaptal hozza felhatalmazast, szoval nem lesz semmi bajod abbol, ha megolod zimmermant es a robot testoret. soot good karmat kapsz.

Gnome
Ha meggyõzöd, h menjen Zimmermannal akkor még kellemes Xp bónuszt is kapsz..persze elég nagy speech kell hozzá

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Pluskast
Ok és hogy találom meg ezt a hülye Pinkertont a hajón? Csakmert lassan 2 napja ezzel a küldivel vacakolok mindenkit végig kérdeztem a hajón Pinkertont mégse találom. Plz Help!!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

chris82
Hello!
Egy kérdésem lenne:

Szerintetek az miért van hogy játék közben egyszercsak újraindul a gépem?

Ati radeon X1950 kártya, 1 giga ram, 2.4es proci van a gépben.

Más, újabb játékoknál is csinál néha ilyet.

lehet h kevés a memória????

köszi

Lobsterman
De az gonosz ha beköpöd az androidot 😊

Na akkor leírom hogy húzhatod a legnagyobb hasznot az androids küldetésbõl :
Ha beszéltél Pinkerton-nal utána menj és beszélj az androiddal (aki ugye a guardok vezetõje a hajón) és mondd el neki hogy õ egy robot és hogy a titka köztetek marad. ekkor jutalomból kapsz tõle egy nagyon jó energiafegyvert. ezután menj el Zimmerhez és mondd azt hogy megtaláltad az androidot és hogy itt van a hajón, õ az õrök vezetõje. it meg kapsz egy modult amitõl jobb lesz a célzásod VATS-ban. Ha hazudsz neki és azt mondod meghalt csupán csak 50 kupakot ad.
Lobsterman
Ez nagyon tetszik hogy míg az Oblivionban viszonylag sok quest volt, de elég lineárisak voltak, itt viszont kevesebb küldetés van, de nagyon jól kidolgozottak. Minden küldetésre van 3-4 megoldási mód. Nagyszerû sztorik, csomó érdekességet meg lehet tudni a hátterükhöz más NPC-ktõl. Plusz a kis elszólások amik nem is questek, de mégis sok kis sztori kialakulhat belõle. Most a GNR-ban is hallott "Daring" Dashwood ghoul inasát, Argyle-t keresgélem mert remélem hogy lesz valami kis érdekesség belõle, pedig nem is quest, csak Dashwood megemlítette ha találkozom vele szóljak neki.

van hid, csak alapbol zarva van, bele kell beszelni az ott talalhato kutyube, utana odafordul a hid es attudsz menni.

ajanlom figyelmedbe a kisbetus reszt :
"sry.a.pontozásért.de.bekrepált.a.space😄"

van egy 3. megoldas is es szerintem az a legjobb ut. azert is good karma jar. megpedig: miutan megtudod pimpertontol reszletesen hogy mi tortent, megoszt veled egy aktivacios kodot, amit ha elmondasz az androidnak, akkor ujra tudataban lesz a regi memoriajanak is, aztan megint nyilik par lehetoseg, hogy hogyan tovabb.

Help! Kiszabadítottam a Family-bõl a csávót, azt elmentem hozzá aludni, de mire felébredtem, kiírta hogy "you have contracted porphyric hemophilia" és nincs se templom, se cure disease....

ja hogy ez nem az a játék <#banplz>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lobsterman
Nem tudom. Belegondolva lehet benne valami.

Hülyeség! Ezt én is olvastam régebben, de sajnos itt is jól el van bacva, mint az Oblivionban 😞

Lobsterman
Tudod van egy olyan gomb hogy space...

Bil Ur Sag
Állat! Tegnap találtam egy hokimaszkot a játékban. Szereztem egy fasza böllérkést és most igazi Nuclear Jason vagyok 😄 Jó lenne késõbb beszerezni egy machete-et. Király a hangulata a game-nak. Így a 30 felé már úgy voltam vele hogy ez is csak egy játék lessz. A fenéket. Brutálisan jó.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Hogy tudok valakit gyógyítani pl stimpackel?

Lobsterman
Na találtam valamit a szintezésrõl.
"A variation of level scaling is used to control the difficulty of the main quest, but enemies in areas that are not essential to the main quest will not be scaled to your level. Some places will be adjusted to your level when you first enter them, but they will not level up when you return - unlike Oblivion, you won't find raiders in Power Armor. "

BlackShadow
én.annyira.elõre.még.nem.járok.vele..sõt😊..csak.érdekelt.a.dolog
egyelõre.még.rivet.citybe.nem.tudtam.bejutni..nincs.híd..😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lobsterman
De ha nem tetszik a karaktered feje, akkor jól jön 😊

dronkZero
Nekem pont akkor mondta meg a Railroad-os nõ, hogy csinál a faszi arcplasztikát is, mikor már odaadtam Zimmermannak az android egy darabját. Én jó karaktert nyomatok... 😊

Egyébként nem nagy cucc az arcplasztika, jelentõsége 0, ugyanaz, mint karaktergeneráláskor.

Lobsterman
Na akkor elmondom spoilerben, mert quest után jön a dolog.
Szóval Rivet Cityben Dr. Li laborjában van egy vén fószer, aki szeretné ha megkeresnéd az andriodját. Elkezded keresgélni, de Megatonban(legalábbis én ott futottam össze vele) megtalál egy csaj és azt akarja hogy hagyd a keresést, és tegyél úgy a megbízónak mintha megtaláltad volna az android hulláját. Ha összejön, újra elõkerül a csaj és felajánlja hogy Pinkerton segít átszabni az arcod ingyen.

BlackShadow
olvastam.ezt.az.arcplasztikát..van.ennek.köze.a.cyborgos.küldetéshez?(amikor.nyomozni.kell.egy.hoaxnak.hitt.hangszalag.után)

sry.a.pontozásért.de.bekrepált.a.space😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Calver
Pinkerton majd Wasteland Survival Guide végénél fog kelleni, szerintem az F3 eddigi messze legszopatósabb küldetésénél.

Lobsterman: arcplasztika az hogy? ez érdekel <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nincs az túlhypeolva, egyszerû okból - gyakorlatilag megoldja a pénzproblémáidat <#nyes>
volt már olyan h harcoltál szép sorban 20-30 raiderrel és nem tudtad elvinni a cuccaikat mert túl nehezek voltak? nos, 100-as repairrel én szépen fogom, és 3-4 20%-os páncélból csinálok egy 100%-osat, amiért ráadásul többet is kapok mint a 3-4-ért - szóval mivel kondició számít eladásnál, pont h extra profit. dettó fegyverek. na meg folyamatosan 90-100%-os Combat Shotgunnal "ismerkedni" sem utolsó dolog.
röviden és tömören: repair iszonyat hasznos, soha ne kételkedj benne <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

2 questhez is kell a vele valo beszelgetes.

Lobsterman
Ha Rivet cityben beszélgetsz az emberekkel Pinkertonról, mindenféle csúnyákat mondanak rá, viszont vele beszélve ki lehet deríteni az igazságot. Plusz még arcplasztikát is lehet vele csinálni. Szóval annyira nem fölösleges.

Encore
Köszi a tippet annak, aki segített továbbjutni lamplighton a vault-ig. Kicsit vadászgattam és szintet léptem, perknek a child of heart-ot választottam és így be tudtam dumálni magam a barlangrendszerbe. 😄 Így nem kell összerúgnom a port a rabszolgatartó haverokkal. Jut eszembe, kicsit bóklásztam és egy romos épületben pár szökött szolga várost vagyis inkább menedéket akart építeni. Mondanom sem kell, hogy párat elfogtam és eladtam közülük.

Pennmarket vagy valami ilyesmi nevû toronyépület van Megatontol nyugat-dél nyugatra és az ottaniak nem szeretik a gohulokat, megbíztak hogy nyírjam ki a gohul fõnököt. Megkerestem de nem öltem meg hanem üzletet kötöttem vele, segítettem elfoglalni a toronyépületet és cserébe kaptam egy maszkot, amit ha felveszek akkor a gohulok (zombik) nem támadnak meg. Simán át tudok sétálni köztük, ezentúl nem kell a földalatti járatokban rettegni tõlük. 😄

Király, hogy lehetek annyira gonosz, hogy az már félelmetes. Amikor segítettem a zombiknak elfoglalni a toronyépületet, néztem ahogy az emberek próbálják felvenni a harcot velük. Második végigjátszásnál tuti hogy jó karakter leszek, de ezt most nagyon élvezem.
BEAST
Sosenem :p ... veletlenul nemreg irtam par posttal lentebb hogy sneakbol egy lovessel apritom az ellenfelek nagyreszet 😊 bfes vo'tam vagymi <#idiota> De szeretek a legtakarekosabban haladni, ezert nem szonyegbombazok le egy hangyat, inkabb meghagyom a municiot az izmosabb deathclawok es murkvalamik ellen. Mert ezek igen csak jol birjak. Sot a Deathclaw pillanatok alatt szet is tep ha nem sikerul gyorsan leteriteni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
Hát ez szupi.. Bejutottam, de szinte semmi értelme nem volt, ezzel a pinkerton taggal nem lehet dumálni semmirõl, nem lehet lelõni se, a terminaljához meg nincs kulcs, se nála, se a helyen.. :c

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Azért kell spórolnod a lõszerrel mert nub wowos vagy és már elfelejtettél célozni 😛

<#hehe>

Lobsterman
Na jó de õk azért nem igazi vámpírok, csak enyhén kattantak. Mondhatni a kannibál egyik érdekes formája 😊

SötétBarom
Elõször azt próbáltam, de a karakterem annyira low skill, hogy hozzá sem tud szólni a zárhoz.. Akkor marad a csobb, KHTX 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Kimész a Flight deckre, elindulsz nyugatra, ki a leszakadt darabhoz. Úgy a jobb oldal környékén fejest ugrasz a vízbe, a víz alatt van bejárat. Sokat kell úszni! Aranyos dolgok vannak bent, nekem nagyon tetszett. VAGY körbemész száraz lábbal, és 100-as lockpickel benyitod az ajtót az oldalában.

SötétBarom
Vicces amúgy, hogy a bethsedás fiúk nem tudnak elvonatkoztatni a vámpírokkal kapcsolatos questektõl 😄DD

SötétBarom
Tücskök bogarak ellen én a rippert használom, nagyon állat 😊

SötétBarom
Valaki elárulná, hogy a vérbe lehet lejutni rivet cityben a lower deckre??? Ill. szeretném meglátogatni ezt a pinkerton gyereket, hátha tud valamit 😄DDD

"arról nem is beszélve hogy a "bedolgozott" fegyverek megsemmisülnek ami profitkiesés"

aham ehez tedd oda azt hogy ha megtellik a puttonyod akkor azér csak jobb ha az azonos dolgokat összeütöd 😄 és nem sokkal jössz ki jobban ha két hulladékot adsz el mint egy jobbat

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

BEAST
A kozelharci fegyvereknek is megvan a maguk helye a jatekban 😊 Pl a Familys kuldetesbol szereztem meg egy egyedi kard tervrajzat, eleg alap dolgok kellenek hozza es tuzzel sebzi az ellent, sot fel is gyujtja oket 😄 Olyan helyeken hasznalom ahol nem szeretnem pazarolni a loszert, mint pl hangyak, feral ghoulok, random kutyak, patkanyok, tucskok, bogarak ellen 😄

Elso vegigjatszasra azt hittem csak egy AK kell, talan egy plasma rifle es mindennek vege... de most alig hasznalom, van egyedi vadaszpuskam, egyedi sniper, egyedi kard... ezek melle biztos ami biztos tartok egy combat shotgunt is, meg egyeb fegyvereket ha a tobbi kifogyna. De mas nem igazan kell 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

koschwarz
fujj, de utálom, hogy itt fecsegtek a játékról, én meg vagyok olyan balfax, hogy várok a megjelenésre<#mf1><#hehe><#papakacsint>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szerintem a repair egy kicsit túl van hype-olva, az igazi elõnye hogy magasabb minõségre lehet vele feljavítani a páncélokat/fegyvereket mint amit a boltosok tudnak de a repair skill nem annyira hasznos a játék elején pl találtam egy teljesen leamortizált sniper puskát de pótalkatrész híjján csak a boltosok tudják javítani (300 kupak nulláról 50%-ra), arról nem is beszélve hogy a "bedolgozott" fegyverek megsemmisülnek ami profitkiesés.

A sneak critical már önmagában nagyon használhatóvá teszi a sneak skillt, szerintem a "sneak critical" sokkal nagyobbat sebez mint a normál critical ami nagyban segít az ammo spórolásban.

A közelharcnak én nem látom sok értelmét, sorozat közelrõl = majdnem biztos halál, itt is érvényes a "ne vigyél kardot egy tûzpárbajba" szabály <#hehe>
Persze meg lehet várni hogy az ellen kifogyjon a lõszerbõl de akkor a lootban sem lesz lõszer.

Az aknákat nulla Explosives skillel is simán fell lehet szedni, a deaktiválási távolság nagyobb mint az akna érzékelési távolsága <#zavart1> viszont saját aknákhoz tényleg jó ha a skill minél nagyobb.

Szerintem kezdésnek mindenképp hasznos a Small Arms, Lockpick és a Sneak, a többit ráér csak késõbb fejleszteni.

500% ? nem 25-50% ? es van perk amivel lehet meg novelni a crit sebzest 50% kal.

Lobsterman
Nekem nem volt hajlandó eladni, 100as Speech-el, 85ös Barterrel sem. Mondta hogy mindnek megvan a gazdája csak a Mr Gutsynak nem, de õt meg nem adja el.