Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "real-time" harc sem a megszokott FPS harc. Majdnem tök mindegy, mennyire vagy "gyakorlott fps játékos". ugyanúgy a skilljeidet, perkjeidet és a fegyver statjait haszálja, mint az idõmegállítós mód, annyi a különbség, hogy itt arra a testrészre számolja ki a játék a találatot, amire a célkereszted a lövés pillanatában mutat. Meg annyi még, hogy az AP gyorsabban termelõdik vissza, mint a megállítós módban. Pl ezért nem tudsz folyamatosan lõdözni pisztollyal. Elfogytak az AP-k, és várni kell picit, akkor is, ha "real-time" harcolsz...
Akinek meg az a baja, hogy az idõmegállítós módban néha 2-3 FPS-re esik vissza a tempó, az nyissa ki egy kicsit a szemét. Ez szimpla "bullet time", nem fps csökkenés. Gyakorlatilag lassítva nézheted meg azt az 1-3 másodpercet...
Következõ fagyás helyett kapsz egy takaros kékhalált. Na, az majd ad tippet, hogy mivel van gond.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
amugy a fegyver es a perk ugyis elerheto, hogy elmondod a robotnak a tenyallast, majd megmondod neki, hogy te elintezed zimmermant. ezutan szepen odasetalsz es megmondod zimmermannak, hogy megtalaltad a robotjat, mire o megadja a perket es utana elindulna a robothoz, de te szepen megakadalyozod ebben az ujdonsult plasmafegyvereddel😄 a robottol, aki egyben a biztonsagi fonok is kaptal hozza felhatalmazast, szoval nem lesz semmi bajod abbol, ha megolod zimmermant es a robot testoret. soot good karmat kapsz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egy kérdésem lenne:
Szerintetek az miért van hogy játék közben egyszercsak újraindul a gépem?
Ati radeon X1950 kártya, 1 giga ram, 2.4es proci van a gépben.
Más, újabb játékoknál is csinál néha ilyet.
lehet h kevés a memória????
köszi
"sry.a.pontozásért.de.bekrepált.a.space😄"
ja hogy ez nem az a játék <#banplz>#banplz>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
"A variation of level scaling is used to control the difficulty of the main quest, but enemies in areas that are not essential to the main quest will not be scaled to your level. Some places will be adjusted to your level when you first enter them, but they will not level up when you return - unlike Oblivion, you won't find raiders in Power Armor. "
egyelõre.még.rivet.citybe.nem.tudtam.bejutni..nincs.híd..😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egyébként nem nagy cucc az arcplasztika, jelentõsége 0, ugyanaz, mint karaktergeneráláskor.
sry.a.pontozásért.de.bekrepált.a.space😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Lobsterman: arcplasztika az hogy? ez érdekel <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
volt már olyan h harcoltál szép sorban 20-30 raiderrel és nem tudtad elvinni a cuccaikat mert túl nehezek voltak? nos, 100-as repairrel én szépen fogom, és 3-4 20%-os páncélból csinálok egy 100%-osat, amiért ráadásul többet is kapok mint a 3-4-ért - szóval mivel kondició számít eladásnál, pont h extra profit. dettó fegyverek. na meg folyamatosan 90-100%-os Combat Shotgunnal "ismerkedni" sem utolsó dolog.
röviden és tömören: repair iszonyat hasznos, soha ne kételkedj benne <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Pennmarket vagy valami ilyesmi nevû toronyépület van Megatontol nyugat-dél nyugatra és az ottaniak nem szeretik a gohulokat, megbíztak hogy nyírjam ki a gohul fõnököt. Megkerestem de nem öltem meg hanem üzletet kötöttem vele, segítettem elfoglalni a toronyépületet és cserébe kaptam egy maszkot, amit ha felveszek akkor a gohulok (zombik) nem támadnak meg. Simán át tudok sétálni köztük, ezentúl nem kell a földalatti járatokban rettegni tõlük. 😄
Király, hogy lehetek annyira gonosz, hogy az már félelmetes. Amikor segítettem a zombiknak elfoglalni a toronyépületet, néztem ahogy az emberek próbálják felvenni a harcot velük. Második végigjátszásnál tuti hogy jó karakter leszek, de ezt most nagyon élvezem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
aham ehez tedd oda azt hogy ha megtellik a puttonyod akkor azér csak jobb ha az azonos dolgokat összeütöd 😄 és nem sokkal jössz ki jobban ha két hulladékot adsz el mint egy jobbat
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elso vegigjatszasra azt hittem csak egy AK kell, talan egy plasma rifle es mindennek vege... de most alig hasznalom, van egyedi vadaszpuskam, egyedi sniper, egyedi kard... ezek melle biztos ami biztos tartok egy combat shotgunt is, meg egyeb fegyvereket ha a tobbi kifogyna. De mas nem igazan kell 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A sneak critical már önmagában nagyon használhatóvá teszi a sneak skillt, szerintem a "sneak critical" sokkal nagyobbat sebez mint a normál critical ami nagyban segít az ammo spórolásban.
A közelharcnak én nem látom sok értelmét, sorozat közelrõl = majdnem biztos halál, itt is érvényes a "ne vigyél kardot egy tûzpárbajba" szabály <#hehe>#hehe>
Persze meg lehet várni hogy az ellen kifogyjon a lõszerbõl de akkor a lootban sem lesz lõszer.
Az aknákat nulla Explosives skillel is simán fell lehet szedni, a deaktiválási távolság nagyobb mint az akna érzékelési távolsága <#zavart1>#zavart1> viszont saját aknákhoz tényleg jó ha a skill minél nagyobb.
Szerintem kezdésnek mindenképp hasznos a Small Arms, Lockpick és a Sneak, a többit ráér csak késõbb fejleszteni.
Õ a haverom,jön velem mindenhová <#idiota>#idiota>