Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak questek, bar lassan haladok
www.napisajto.hu
Amugy lehet gonosz karakterrel is ervenyesulni? Tehat vannak questek boven a gonosz jellemnek is?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Why so serious?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Because fuck you. That\'s why.
Vaz, belefájdult a szemem már néhány alagútban a sötétségbe. 😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Off: egy idõ kb 10 perc után a game folyamatosan kilép.Szinte pontos idõközönként. Vault 101 után. És általában a szabadban. A gépem szerintem megfelel neki. Elképzelhetõ hogy ezt is a melegedés okozza? A legelsõ kidobás alkalmával újraindította a gépemet és bedobott a bios-ba. Azóta csaj hibaöüzenet és a szokásos szöveg... köszönöm.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Itt meg még ha bug is, betudom annak, hogy álmában átharapta a torkát egy vakondpatkány, belehalt a vízvezetékbõl összeszedett sugárzásba, vagy ilyesmi. Megleszek az öreg nélkül asszem. 😊
A Vault 87nél megint el vagyok akadva. 😞 A gyerekeken túljutottam, mutattak egy útat, amin keresztül eljutottam valami laborfélébe és egy halom mutánst öltem már meg. A feladat most már a G.E.C.K megszerzése, de nem találom, minden teremben jártam már, kivéve 2-3 ajtót, amihez nincs kulcsom, vagy nem vagyok elég tápos hogy feltörjem. Még azt a nagydarab mutánst is kiszabadítottam, aki segített egy darabig hentelni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"For example, to move a missing NPC to your location, use:
* prid <RefId>
* moveto player
If the NPC is not visible after those commands, then the character may have been disabled, so type:
* enable <RefId>
Or if he's dead:
* resurrect 1
If you would prefer to move your character to the location of a NPC (instead of vice versa), you can instead use the command:
* player.moveto <RefId>"
Néhány ID Megatonból:
Lucy West 00003b5b
Walter 00003b59
Burke 00014f77
források :
- Console IDs
- Resurrection missing NPCs
Tényleg, a többi hulla is megmarad? És spawnolnak a raiderek és dögök, vagy fix darab van belõlük? Nekem úgy tûnik, hogy fix.
ismét segítséget kérnék
megaton -ban kaptam küldetést
-(opional) Test the Repellent on seven more Mole Rats
-Test the Repellent on Three Mole Rats
itt mit?
de asse tudom, h Moriarty hova tünt
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Hétvégén már volt kékhalál + windows install, de akkor a fifa 09 alatt történt.
De olvastam, hogy ez más npc-vel is megeshet.
A megoldás: kijelölni a holttestet, majd console parancsból : "resurrect 1".
Figyeld a procid hõmérsékeltét valamilyen progival, vagy újraindulás után egybõl be a bioszba és ott megnézni.
Másik tipp: táp, nem gyõzi a hardwert...
De inkább elõbbire tippelek.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.