Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Köszi, rájöttem mi volt a baj, bugzott kicsit a játék. Mondhatni beakadt a scriptje a mutánsnak. Mert mikor kiszabadítottam és beszéltem vele mondtah ogy kövessem, aztán az egyik helyiségben harcba keveredtünk és mikor vége lett õ csak állt és bambult majd elkezdett fel alá járkálni és ennyi. Visszatöltöttem az állást és másodszorra minden rendben ment. És ezzel a lendülettel végig is vittem a játékot. Megnéztem a különbözõ befejezéseket is. Viszont most visszatöltöttem megint egy állást mert még fel akarom fedezni a térképet. Érdekes hogy a fõ szál úgy ér véget hogy a térkép nagyrészén nem is jártam.
I.C.ram
Ha megatont felrobbantod, akkor teljesen eltunik a varos? Mi lesz belole? 😄 Kepet tudsz esetleg csinalni? 😛
hali
en jelenleg megaton robbantasa utan very evil 😊
vannak questek, bar lassan haladok

www.napisajto.hu

Én ránéznék a videókártya hûtésére, valamint a venti fordulatszámára.(gondolom sapphire )
I.C.ram
En kifosztok mindig mindenkit, de allandoan Protector vagyok, mert a kuldeteseket altalaban a jo jellemnek megfeleloen csinalom.

Amugy lehet gonosz karakterrel is ervenyesulni? Tehat vannak questek boven a gonosz jellemnek is?
skyman14
tegnap kezdtem bele a játékba és eddig nagyon tetszik 😊

vault legend :]

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Na igen 😊 Én már szinte rögtön az elején very godd karakter lettem, és minden alkalommal kapok vmit, amikor belépek Megatonba 😄 Jelenleg very good peacekeeper vagyok.
Na ez vicces volt. Alapvetõen jó karaktert irányítok, mindig segítek, bombát is hatástalanítottam meg minden. Aztán most visszajöttem Megatonba eladni pár cuccot és egy settler odajön hozzám és közli, hogy hálásak mindenért amit értük tettem ezért akar ajádnékot adni, meg hogy ez minden amit össze tudtak szedni. És átadott 6 darab .44-es Magnum lõszert. 😊

Why so serious?

Még a játék elején, a szökés közben ezt el is mondja a program (amikor feljutunk az alsó lakószintrõl a normál szintre ott ahol két lakó beszalad a fegyveres õrök közé). 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Robez84
Köszi a gyors választ!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

hali
megatonban a bombat aktivalas utan lehet valahogy deaktivalni?

www.napisajto.hu

Magh
Rivet City-ben vagyok Pinkertonnál. Az androidos quest megvan (Tenpenny holodisc-bõl), nálam van a darab az androidról, Zimmermannal is beszéltem. Mégsem mond semmit, úgyhogy elakadtam, pedig a quest ad egy fasza plasmapuskát. Van nála egy kulccsal védett terminál, de õt megölni nem lehet, kulcsot meg nem találok (pickpocketben nincs).

Ez szinte biztos, hogy túlmelegedés miatt van. Fújd ki a port a processzor és a videokártya ventillátor alatti részébõl <#vigyor1> Mellesleg megsúgom, ez itt nem hardveres topic.

Because fuck you. That\'s why.

mivel alapból angolként kezeli a billentyûzetet, ezért a 0 az "ö" betü.
Ez komoly, lehet világítani?
Vaz, belefájdult a szemem már néhány alagútban a sötétségbe. 😛

Count Adyn
Na basszus rájöttem igy majd egy hét után, hogy ha hosszan nyomva tartom a tab ot bekacsol a pipboy zseblámpája😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dronkZero
Numpad? (Nemtom, csak tipp)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bil Ur Sag
A csaj csak akar lenni 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne.

Off: egy idõ kb 10 perc után a game folyamatosan kilép.Szinte pontos idõközönként. Vault 101 után. És általában a szabadban. A gépem szerintem megfelel neki. Elképzelhetõ hogy ezt is a melegedés okozza? A legelsõ kidobás alkalmával újraindította a gépemet és bedobott a bios-ba. Azóta csaj hibaöüzenet és a szokásos szöveg... köszönöm.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

hogy lehet 0 át irni consoleba? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy hajón lévõ mini múzeumban lévõ öreg tag adja.

dronkZero
Rivet City, "hagyományõrzõ" faszi. Middle deck, a Science lab bejáratához közelebb.

Csak követned kell a kiszabadított mutánst és elvezet a GECK-hez (ha ezt megbeszéled vele). Nincs olyan ajtó ami zárva lenne és neked ki kéne nyitni a továbbjutáshoz (legalábbis nem emlékszem ilyesmire). De amúgy sem nehéz megtalálni csak menj feljebb. Ahol meglelted a nagy havert, azon a folyosón menj tovább. Majd átmész pár generátor termen, mész fel lépcsõkön és végül eljutsz a célállomásra (csukott ajtó, mellette konzol az egész egy teremben). Onnan ismered majd meg, hogy ahogy közeledsz egyre több zöldes ragyogású ablak elõtt mész el. A célhelyen viszont iszonyat mértékû a sugárzás ezért is jó ha a nagy havert életben tartod és majd õ hozza kineked a cuccot.

Robez84
Hol lehet megkapni ezt a küldit és kitöl???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

dronkZero
Oh, köszi. De szerintem nem kell. Kissé legalább megtöri az RPG-k "steril" légkörét. Bár ez azért Oblira sem, FO1-3-ra sem annyira jellemzõ, de azért elég sok helyen elõfordul, hogy a "fontos" NPC-k akkor sem halnak meg, ha atom robban rajtuk, illetve legtöbbször nem is lehet õket megtámadni.

Itt meg még ha bug is, betudom annak, hogy álmában átharapta a torkát egy vakondpatkány, belehalt a vízvezetékbõl összeszedett sugárzásba, vagy ilyesmi. Megleszek az öreg nélkül asszem. 😊

Encore
szerintem is jó kis küldetés volt és ha netán meghalna a csaj, akkor a megtarthatod a tök jó kis turbózott csúzliját. 😄

A Vault 87nél megint el vagyok akadva. 😞 A gyerekeken túljutottam, mutattak egy útat, amin keresztül eljutottam valami laborfélébe és egy halom mutánst öltem már meg. A feladat most már a G.E.C.K megszerzése, de nem találom, minden teremben jártam már, kivéve 2-3 ajtót, amihez nincs kulcsom, vagy nem vagyok elég tápos hogy feltörjem. Még azt a nagydarab mutánst is kiszabadítottam, aki segített egy darabig hentelni.
Ch_Slater
moira rákos dettó 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Pluskast
A függetlenségi nyilatkozatos küldit valaki csinálta? Szerintem egy marha jó küldetés😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha nincs meg a hulla :
"For example, to move a missing NPC to your location, use:
* prid <RefId>
* moveto player
If the NPC is not visible after those commands, then the character may have been disabled, so type:
* enable <RefId>
Or if he's dead:
* resurrect 1

If you would prefer to move your character to the location of a NPC (instead of vice versa), you can instead use the command:
* player.moveto <RefId>"

Néhány ID Megatonból:
Lucy West 00003b5b
Walter 00003b59
Burke 00014f77

források :
- Console IDs
- Resurrection missing NPCs

de tényleg ien hülyén van vége? mert én ezen elcsodálkoztam h nem lehet folytatni
Scrap metal többeknek is kell. Van ugye az öreg víztisztítós manus Megaton-ban. Aztán ott van a ghoul szerelõ emberke Underworld-ben. Õk a két legegyszerûbben megtalálható manus akiknek el lehet passzolni ilyesmit.

Nagyobbat fog sebezni a csúzli. 😊

kösszi
Na érdekes tényállás. VATS-os perkeket választottam mindig mikor lehetett + az androidosból megszerzett perk. 20-as az energy weapon skillem és kb 10 méterrõl 95%-ban tudom eltalálni egy szupermutáns bármely testrészét az android energiafegyverével 😮OO Mi lesz itt ha felhúzom a skillt 80-90 környékére 😊
dronkZero
Elõvenni az angolszótárat, és lefordítani magadnak.

dronkZero
Egyébként nekem is a víz-gáz-központifûtés szerelõ csóka tûnt el, pedig már nagyon húzza a zsebem a vagy 30 scrap metal. Csak én még a hulláját sem találtam meg. Megmarad örökre?

Tényleg, a többi hulla is megmarad? És spawnolnak a raiderek és dögök, vagy fix darab van belõlük? Nekem úgy tûnik, hogy fix.
Pl Moira mutánsrákgecis küldetése sem volt túl nehéz. Nem szabadott megölni egyet sem. Hát, a foszladozó dögöket már nem is lehetett megölni többször. Jártam már arra, csak úgy felderítésképpen. Moira utána nagyon meg is dícsért, hogy nem zavartam meg a természetes élõhelyüket... 😛

Viktorr
Hello!
Ennél a küldetésnél mit kell csinálni: Contract radiation sickness(200) !

Kaptál egy repellant stick nevû cuccot. Azt kell használni (ez gyakorlatialg egy fegyver) mole rat-on. A küldetés emellett mutat egy helyet a városban ahol van sok ilyen dög. Na ott tuti találsz belõlük és megoldhatod a feladatot. Hogy kész legyen, elég hármat leverned. Ha azonban még további hetet kifingatsz (összesen tizet) akkor bonuszt kapsz a csajtól.

ha nem küldtök el a jó ....
ismét segítséget kérnék
megaton -ban kaptam küldetést
-(opional) Test the Repellent on seven more Mole Rats
-Test the Repellent on Three Mole Rats

itt mit?
Ch_Slater
én meg egyszer kijöttem Megaton-ból és a tiszta vízért könyörgõ homeless-t tépte szét elõttem egy molerat..
de asse tudom, h Moriarty hova tünt

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Robez84
Voltam egy romos kápolnába mikor bementem az egyik ajtón a lábam beleakadt egy kötélbe ami meghúzott egy ravasz és egy shotgun lábonlött...ehh Tuléltem! Akarok kimenni a másik ajton mondom már biztos nincs több csapda, erre egy másik mazzagba is beleakadtam az elszakadt, aminek következtében leesett néhány gránát a levegõböl...<#vigyor1> Na jóvan mondom...szét is szakadtam rendesen<#zavart2>

Jaja, bug, csak akkor jön jól ez a felélesztés, ha olyan npc öli meg magát, akinek nem kéne és pont küldit csinálsz neki. 😊

chris82
Az a baj, hogy mikor ujraindul, egy pillanatra ki ir vmit de olyan gyorsan ujra indul, hogy nem tudom elolvasni

Hétvégén már volt kékhalál + windows install, de akkor a fifa 09 alatt történt.

dronkZero
Lehet bug is. Nekem egyszer egy raider öngyilkolta meg magát egy autópálya felüljárón, mikor a rohamozását az orrom elõtt megakasztotta egy ~20 centis repedés, amibe beleesett. 😄

Nem tudom mással is elõfordult-e már, de nálam "vizes" Walter meghalta magát, egyik reggel egyszercsak ott feküdt a kráter közelében Megatonban, valószínû túl sokat ivott este és leszédült. 😛
De olvastam, hogy ez más npc-vel is megeshet.
A megoldás: kijelölni a holttestet, majd console parancsból : "resurrect 1".

dronkZero
Ki fogja írni (úgy nagyjából), hogy mivel van gond. Általában elszálló driverek szoktak ilyet csinálni. De bármi más is lehet, túlmelegedõ hardverig bezárólag.

Lobsterman
Fawkes jófej. Fõleg a csatakiáltásai.

Ez általában túlmelegedési probléma.

Figyeld a procid hõmérsékeltét valamilyen progival, vagy újraindulás után egybõl be a bioszba és ott megnézni.

Másik tipp: táp, nem gyõzi a hardwert...

De inkább elõbbire tippelek.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

pont most találtam 😄D nagyot lehet aprítani vele 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.