Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF:

http://www.youtube.com/watch?v=a2G6MemdB14

Nagy klasszikus klipp, mindig meghozta régen is a kedvem Fallout-os jókiccsávót játszódni <#hehe>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

De gyanítom, hogy a rádiós küldi után Three Dog mindenképp Doctor Li-hez küldene.

Why so serious?

Hol lehet ilyet szerezni? Rivet City-ben vettem sexy nightwear-t, az is aranyos. 😊

Why so serious?

Neogan
Én az egyiket elvittem Rivetbe 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Encore
Én is így csináltam, megesik, hogy a fõküldetés szálat más utakon is felgöngyölítheted, de nálam megmaradt a rádiós küldetés is, mellette jelent meg a pursuit-os dolog. Nem tudom nálad miért tûnt el.
Na abba én is majdnem belefutottam. Csak gyanús volt, hogy a többi tudóstól is lehetett a faterról kérdezni de mind azt mondta beszéljek Doctor Li-vel. Szóval mentettem elõtte és amikor láttam, hogy ez itt most fõküldetéses cucc akkor loadoltam aztán inkább kikerültem a dokit.

Why so serious?

SötétBarom
Ennek van valami további jelentõssége, vagy el lehet adni a naughty underweart?? 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Neogan
Érdekes dolog történt. Már írtam korábban hogy szeretek mellékquestezni, szal Moire küldijénél mikor Rivet city történelmét kell felderíteni elkezdtem kutakodni a hajón. Li-vel beszéltem apámról, és a korábbi küldim (keressem meg a galaxy newst, megszûnt (mintha befejeztem volna, helyette kaptam a scientific pursuit questet. Most akkor már semmi dolgom a rádióval? Mert szerettem volna azt is megoldani. Vagy késõbb újra elérhetõ lesz?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Carlos
Ehh:
-Minek legyenek a lányok felöltözve, ha úgyis levetkõztetem õket?!
-Szóval õk a kurváid?
-Vigyázz a nyelvedre! Amúgy pedig nem fizetek nekik... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

repro
OFF:
Basszus de beszoptam 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Viktorr
Van egy ilyen küldetésem : Search for clues about zimmer's missing android Ezt merre találom a nagy hajón belül?

Lobsterman
Vicces az a rész. Milyen fenyegetõen tudja ezt mondani. Szerintem a hangfelvételek közül ez tarthatott a legtovább a sok röhögés miatt 😄

Azt hiszem az elõzõekben valaki már írta mennyi befejezése lehet.

ha jól emlékszem:

nõ/férfi vagy --> 2db
jó/rossz --> 2db
és a többi :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. ? mikor kínoznak elárulod a kódot ? <-- ebben nem vagyok biztos , 2. ha használod a fiolát amire az elnök kér, 3. ha nem használod

szóval ha jól írtam le,akkor 12 befejezése lehet.
Give me the Naughty Nightwear!!!

Ezen beszartam <#hehe>

Húh, kijátszottam! Good-on fejeztem be, de asszem ennek a játéknak még 2-nõl több befejezése is van, mert a játék során rengetegszer találkoztam olyan lehetõséggel, ahol több felé folytathattam volna. Szal a F3-hoz nem lehet csak egy plaztrought-t irni... sajnos. De remek volt a game, még párszor biztos nekifutok. Egyedül a ferde futáskor való csúszkalás volt az, ami kicsit idegeséitett... De elismerésem a Bethesdának!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na most én kérek egy kis helpet 😊

Amikor Li-t kell menekíteni a BoS bázisára a csatornán keresztül, enclave katonák támadnak ránk.Vannak katonák akik a felsõ szintrõl lõnek ránk.Na hozzájuk hogy tudok följutni lootolni,mert oda nekem 2 tesla armor+plazmapuska-s katonát generált a játék és jó lenne lootolni.Találtam egy ajtót azon a részen,de inaccesable,vagyis oda nem tudok bemenni.Ha valaki tudja hogy hogy lehet oda feljutni,akkor megköszönném ha megírná 😊
MaskimXul
majdnem, ezek a konzolos achievementek, a fõ és mellék küldetések ITT vannak.
SigS
Megoldottam... KÜLDETÉSEK

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
A küldetések megoldásairól nincs egy átfogó leírás? Nekem még a fater keresése is be van ragadva (Find Moriarty) <#nemtudom>

SigS
Hát uaz., de eddig még senkit nem tudtam bepalizni <#hehe>

Jó karizmának kell lenni, nekem pl nem engedte Jerichot, mert túl jófiú vok >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SigS
7-es szinten vagyok. Nem lehet rávenni még társakat hogy segítsenek ?

MaskimXul
is? mutasd már meg a többi hiányos térképet kérlek 😊
Ron Ragm
FUN FACT: Vault 106-ról írtak még anno a Fallout Bible-ban is.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

I.C.ram
Ez is hianyos azert.
Encore
Hát speciel ezt a fegyót nem próbáltam reprodukálni, mert nincs munkaasztalom, de nem hinném hogy lehetne, mert tervrajz nincs hozzá.
Tehát ha van munkaasztalom akkor tudom alapból v kell terv is ?

Encore
De lehet szerezni upgreadelt fegyókt, én egy nõtõl egy házilag tuningolt SMg gépfegyvert kaptam, ami majdnem olyan hatásfokkal dolgozik mint egy minigun.
Már elérhetõ pár helyütt teljesebb térkép a játékhoz.
Akit érdekel megleshet egyet itt:
Fallout 3 térkép

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Pedig jó lett volna valami fasza kis felupgradelt 10mm-es fegyó 😊

I.C.ram
Sajnalom amugy, hogy nem lehet a fegyvereket butykolni. Pl tavcso, hangtimpito, nagyobb tar, kisebb suly, stb.
Tényleg "csak" annyi tervek alapján építhetõ típus van. De bõven elég az is. Fõleg hogy ha valamit többször megtalálunk, mindig egy kicsit jobb lesz a gyártott cucc (konkrétan mindig +10% sebzést kap az újabb eszköz).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

teddymac
http://images.netbag.hu/20080919/22273287066.gif hajdnem lecsaptam 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Gnome
elõbbutóbb elfogsz oda jutni magadtól is...de, ha ennyire kíváncsi vagy
Museum of History a capital districtben
...ha ezsem mond semmit akkor õõ...légy türelmes elõbbutóbb eljutsz arra is^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Robez84
Igen.A Sniper a small gun!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

üdv!
megatonban a rob nevû ghoul beszél vmi ghoul városról,ami dc alatt van. pontosan hol lehet oda lejutni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Kandurex
Az 5.1 surroundot valahogy be lehet állítani? Semmi utalást nem láttam rá, se a menükben, leírásokban, semmi 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Small guns

MaskimXul
Kezdenek érkezni a modok, többek közt kisebb betûk, nem romló fegyverek, régi fallout zene az új helyett. Fallout3Nexus
JuanG
ha sniper puskát akarok használni, akkor melyik skill-t kell fejlesztenem hozzá? mert nem találtam egyértelmû kategoriát (lézer, könnyû és nehéz fegyverek)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Lobsterman
Szerintem nem teljes a lista. Én már találtam 1-2 olyan dolgot ami nem szerepel az oldalon.

Köszi.

Nem kevés ez a 8?

Vagy csak én akarok sokat? 😄

Nagyon jó kis game lett, végig toltam 1x, elkezdtem megint, de a fõ szálat jegelem jó sokáig. 😄
Az a legszebb hogy a régi szar gépen is vígan megy.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

És melyik rádióállomásra?😊
Ha a GNR-hez,akkor a metrót ajánlom,kapcsold be a "Quest"-ek között azt a küldetést,aztán "show location",és akkor mutatja alul az iránytû,hogy pontosan hova kell menni.

csumi. buta kerdes no1 : hogy jutok el a radioallomashoz? kijovok a metrobol elindultam jobbra lenyomtam 2mutanst ott van valami cso ahova be lehet menni meg kicsit tovabb 2 robot altal orzott haziko.
[HUN]Crassus
jesszus,hogy porog a totyik! 10 ev nelkulozes az 10 ev nelkulozes....😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

hali

www.napisajto.hu

Fegyver terveket találtatok már?
Vagy azt csak venni lehet?
Eddig 3 félével találkoztam.
Elsõ az a Rock -It Launcher, vagy mi a neve.. na ez új szintre emeli a veszélyes hulladék fogalmát. 😄
A második egy akna... ezt nem tom honnan van.
A harmadik meg nuke gránát. Ezt vettem.
Miket lehet még venni, találni? Tudtok listát róla?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Tatyla
ehehe

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hali
xboxon jatszok, azon meg nemtudom hogy kell screenshotolni, de azert csinaltam egyet 😊
szal ennyi marad belole, meg eleg nagy sugarzas

www.napisajto.hu

Encore
Én olyan gonosz voltam végig, hogy már én is rettegtem magamtól. Rabszolgasorba taszítottam sok ártatlant, loptam, csaltam, gyereket adtam el rabszolgának stb.. és mindig volt mit csinálni a játékban, ugyanis ha valaki ad egy questet az illetõ nem tudja hogy én gonosz vagyok. Tehát ugyanúgy el tudod vállalni a questek nagyrészét (van, ami nem) aztán eldöntöm hogy mikén oldom meg.