Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Rivet City-ben a szobámban letettem pár cuccot a ládába és ott maradt hosszú idõ múltán is...ha kidobod a felszedett bármit bárhol, az ott fog maradni. Sõt még a hullák is megmaradnak sok helyen. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Lobsterman
Ezt én is megtaláltam. Bár én úgy emlékszem más helyen volt :S

Oblivionban volt probléma, hogy a házba elhelyezett cuccok eltûntek. Itt futott már bele valaki hasonlóba? nem szeretném, ha itt is resetelné a szobát.

broman191
Mutatja a térkép - ha a fõküldis dologra gondolsz, azt az ûrszondaszerûséget kell keresni és arról levenni az tányér alakú jelsugárzót! 😊

*SPOILER*

"Támad a Mars!"<#idiota>

Wácsit' 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Használd a kis térképet. Szinte méterre bejelöli, hogy hol a tárgy. Használd a zoomolást is.

Lobsterman
A Virgo II(azt hiszem) ûrszonda parabolája. Szerintem elég nyilvánvaló ezek után 😊

morphologu
Az ûrhalyó antenája az.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Úgy emlékszem egy leszállókomp, azon van egy szatelit-antenna szerûség, én is körbefutottam párszor, mire rájöttem, hogy az az. 😊
Üdv! a museum of technology-nál hogy néz ki az a tárgy amit meg kell szerezni? Egy kép arról a részrõl sokat segítene..

Csak halkan, mert ez illegális...

Magh
A karma szerint Villian of the Wastes karimhoz alakítottam a szobámat 😄

Holnap újrakezdem alaposabban (én elsõre szeretem relatíve gyorsan letudni, hogy megismerjem a lehetõségeket). Aki végigvitte Melee, Unarmed esetleg Big Guns karival, írhatna pár sort róla. Jobb közelharci fegyver hogy sebez, esetleg játszható ez a stylus magas Stealth-el is?

Lobsterman
Bemész a War Memorialba, ott át kell menni egy másik részére az épületnek. Valahol ott lesz a cucc. Lefelé kell menni sokat. Elvileg ha átmész a memorial másik részébe, és lenézel a korláton át az alsó szinte, ott lesznek a tojások a vízben.

I.C.ram
Legalso szinten lesz. Eg ilyen csatorna szeru helyen, es ott lesz par kis szoba, azokban vannak ilyen tojasok lerakva. Oda kell rakni.
Lobsterman
xD

Én a Star Wars Episode I-rõl beszéltem. Azzal kapcsolatban sem voltak képben 😄

Carlos
Akkor másik!
A guide-hoz kell: Milerurk vagymik fészkébe kell lerakni valami szart. Namost nem akarok megölni egyet sem az opcionális miatt, már kétszer körbejártam az egészet, de nem találom, hogy hova kéne lerakni azt a valamit az Anchorage War Memorial-ban.

Þór vígi þessi rúnar

Akár azt is lehetett volna, a vizsgáztatók úgysem tudták volna mi az 😄
Lobsterman
Benne van.

Nem biztos, lehet csak concept art volt, de valamelyik oldalon láttam róla képet még régebben.
Lobsterman
És nyelvvizsgán elkezdtél beszélni a Jetrõl és a Buffoutról? xD

Üdv!
Nem ez lehetett a probléma nálad, mert énis csak a segélykérést fogtam (Reillyhoz azóta sem mentem el) és minden probléma nélkül megmentettem õket, nem voltak ellenségesek.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

I.C.ram
Feherhaz is benne van?
Nem hinném, hogy fõküldi szempontjából bármit is számítana, fõleg mert ezek a rangerek összesen négyen vannak. Legalábbis Reilly azt mondta, tovább még nem jutottam, csak most megyek nekik segíteni.

Why so serious?

Lobsterman
1, Én megvettem egy ezresért 😊
2, Elvileg úton a tetõ felé az egyik lépcsõházban van, az egyik fordulóban. Én kapásból megtaláltam, de nem tudom sajnos megmondani hogy pontosan merre van. Annyit tudok mondani hogy ha jól emlékszem a kórházba bemész egy idõ után át kell menni a hotel épületébe, azt hiszem a hulla még a kórház részen van.

Hi all! Én is elkezdtem a Fallout 3-at, csak engem is kidobál néha, remélem a hamarosan megérkezõ patch majd segít ezen (10 évet vártam, ez a pár nap már mit számít? 😄)
Aki a magyarosítást várja, annak üzenem, hogy én a Fallout 1-el úgy játszottam annak idején, hogy éppen csak elkezdtem angolt tanulni a suliban, viszont a játék annyira megfogott, hogy elkezdtem szépen szótárazni, még olyan dolgokért is, amirõl tudtam, hogy nem szükséges ahhoz, hogy végigjátszam a sztorit. Mellesleg nyelvvizsgán is jól jött ez a tudás, mert a drogfüggõkrõl kellett beszélnem, és hát a játék miatt olyan szavak ugrottak be, amiket órán nem nagyon tanítottak 😊
Amúgy ahogy kiléptem a Vaultból, én egybõl meg akartam nézni a fehérházat kíváncsiságból... hát nem jutottam el odáig, asszem a mutánsok néztek egyet, hogy mit próbál ott lopakodni egy kis lvl 2-es gyökér 😄
I.C.ram
Valaki mondja mar meg hogy hol talalom Tenpenny hullajat 😄 Vegigneztem az egesz tornyot, de sehol sincs, csak a vernyomokat latom a furdokadban.
Hopp, az elõzõ hsz-em válasz Mr Andree-nek!

Uhm, akkor ezt elkapkodtam. :/ Remélem van jó állásmentésem, és nem kell újrajátszanom a fél játékot. Izé, a fõ küldi szempontjából van jelentõsége, hogy most begorombultak rám a rangerek? Vagy írthatom õket nyugodtan, mint a talonos pancserokat? (akik egyre idegesítõbbek, mindig akkor zavarnak meg mikor gyönyörködöm a tájban. 😊

Carlos
No, elértem arra a pontra amikor szükségem van egy tapasztaltabb emberke segítségére:
1, Hogy lehet megszerezni a ghoul szerzõdését (underworld)? (Greta-t kell úgy kinyirni, hogy ne vegye észre senki (vagy valami ilyesmi)).

2, Meg kell találnom egy elesett ember holttestét: Reilly-ét asszem. Namost végignéztem a hotelt, de sehol sem találtam (második emelet lépcsõn kéne lennie). Ahol a marker van ott nincs semmi (utca közepe).

Elõre is köszi a választ!

Þór vígi þessi rúnar

"Segítség! Rangerek vagyunk, itt ragadtunk az XY Hotel tetején, és csúnya szupermutánsok nem hagynak minket lemenni. Ha valaki hall minket, jöjjön és segítsen nekünk - de elõtte menjenk el beszélni a fõnökünkkel - mert ha nem, pofán fogjuk lõni!"
Mondták a rádióban, hogy Reilly-vel kell beszélni. Legalábbis nálam igen, az is lett a küldetés, hogy menjek és beszéljek vele.

Why so serious?

Látom jártál Rivet City-ben. 😊

Why so serious?

Szóval ha esetleg vki tudna pár variációt,a lent említett problémára,szívesen fogadnám <#wink>

FAQ lehet jó ötlet,mert az agyvérzés kerülget,dxdiag-os módszer sem vált be.

Lobsterman
Kéne írni egy FAQ-t, mert a többség ugyanazt a 3-4 kérdést teszi fel :S

Power Armort a Citadelben tanítja meg Gunny, a fõszálban el kell jutni egy darabon hogy beengedjenek.

Sziasztok,olyan problémám akadna,hogy nem akar elindulni a gém,kidob,azzal hogy lefagy,vki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg sikerült megoldania? Elõre is köszi

Hali. Látom már sokan rákérdeztek, de választ nem találtam
A Power Armor-t hol lehet kitanúlni, hogy felvehesd?
Kombiné és minigun: nyerõ párosítás! 😊<#eljen>

Elõrendeltem a magyar verziót.
Míg nincs meg addig jegelem a gamét.
Sajna nem értek úgy angolul, hogy 100% -ban megértsem a játékot.
Remélhetõleg a magyar verzió jól fog elsülni, és nem kidobott pénz lesz.
Jó játékot mindenkinek.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

böröczk
Kora hajnal képei : D

Kumiho #2179

Encore
Azért köszi, majd ha kalandozásaim során rábukkanok ezzel kapcsolatban valamire, akkor jelzem.
Nem bug, tényleg nem fog oda elvezetni.
Nem tudom pontosan melyikrõl lehet szó. De mivel összesen van talán 4 és nem a városon belül kell keresni (azaz a National Guard Depot máris kiesik), így azért már nem lesz nehéz. Viszont korántsem biztos hogy be fogsz jutni, mert vartyogott nekem Tenpenny és Dave is valami különleges kódolt ajtóról, aminek a kódját ez a Ghoul tudta csak. Ezért nem lesz még kifosztva a hely, mert õk sem tudtak továbbmenni. Hogy ez igaz vagy sem azt tényleg nem tudom. Én nem kutattam át minden Fort-ot alaposan.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Encore
Köszi, a dolgok nagyrészével tisztában voltam, ki tudtam csíkarni, hogy többet fizessen, meg azt is hogy ne keljen megölni õket, csak miután odaadtam neki a négy kulcsot, nem vezett el sehová, illetve egy tóhoz, vagy folyóhoz és ott megállt a tudomány. Ezek szerint ez megint ilyen script bug, ilyesmivel már találkoztam, hogy valakinek el kellett volna vezetnie valahová, egy darabig ment is, majd megállt és kész...

Már nem töltöm vissza az állást, az ürgét kinyírtam a kulcsokat pedig magamhoz vettemm. Azt nem tudod melyik forthoz kéne mennem?
Anélkül is megy a dolog, legalábbis mennie kéne. Lehet hogy a Karma közbe tud szólni és ha nagyon rohadék a karakterünk akkor tüzet nyitnak rá?
Én sem mentem el Riley nénihez, hanem direktben felmentem és nem lõttek rám. Megvártam míg kinyírják a mutikat aztán mentem csak a közelükbe. Nem is lõttek rám. Utána a kisasszony ott várt ránk a fõhadiszállásukon és kicsit más szöveget nyomott le mint ha elõször vele diskuráltam volna. A jutalom ugyanaz volt persze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy príma páncélzat (39-es max védelem, + AP és ad még egy skillre is +5-öt) vagy egy spec minigun közül lehet választani (Eugene).

Ha meg kihagyja az ember a találkozást a hölgyeménnyel, akkor csak annyit bukik el, hogy nem tudja kinyitni a számzáras lõszeres dobozt ami az elesett bajtársuk mellett van az egyik lépcsõfordulóban.

Nem 4 kulcs kellett? Én valamiért négyre emlékszem. No mindegy. Ha kicsit körbekérdezõsködsz kideríthetsz egy s mást a fickóról és ha ezen infókkal visszamész hozzá, több zsetont is ki tudsz belõle sajtolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tényleg 4 kulcs kéne neki. Kell Dave kulcsa, kell a kéjlak urának kulcsa, kell Tenpenny kulcsa meg kell neki egy fiatal srác kulsa aki Rivet Cityben tanyázik.
A kulcsok amúgy az egyik fort belsõ terméhez kellenek. Ott talál magának egy Power Armort a csóka, a gyógyítós változatot. Ha késõbb viszamész az Underworldbe akkor már ebben fog flangálni.

Akiket ki kellene nyírnod azok a régi haverjai akikkel ott járt korábban, de otthagyták megdögleni mivel azt hitték már halott. Ezért akarja hogy kinyírd õket és ezért találta ki azt a baromságot, hogy mindegyik fajgyûlölõ. De kis beszélgetéssel amit az underworld fontosabb személyeivel folytatsz kideríthetõ, hogy csak Tenpenny az, a többiek normális emberkék. Utána már beleegyezik abba is, hogy ne nyírd ki õket, csak a kulcsokat szerezd meg. Persze rajtad áll a dolog. Ha mész utána a kulcsok megszerzése után, nem ugyanoda fog elvezetni téged.

Lobsterman
Akkor ehhez lesz 3 😄

Encore
És nagyon remélem kiegészítõt is kapunk. Bár azt olvastam vaahol hogy már most jobban fogyott, mint az obli és ahhoz is volt kieg, ha jól tudom.
Lobsterman
Én sosem szerettem annyira az elsõ részt mint sokan. 2 v 3 alkalommal játszottam végig, míg a második részt szerintem vagy 10szer. Szóval szerintem is jobb mint az elsõ rész, másodiktól azért még messze van 😊
Majd meglátjuk a modokat.

Encore
Ez az én véleményem, de többektõl is olvastam, hogy ugyanezt gondolják. Szerintünk az elsõ résznél jobb, ezzel nem érdemes vitatkozni, mert mindenkinek más a megítélése.
Azért enyhe túlzás, hogy übereli F1-et. Elég messze van az õsöktõl, nem rossz a maga nemében de nem éri el az õsöket.
Én nem vagyok nagy RPG-s, de szeretem a tartalmas, elmélyülõs játékokat. Az F3 ilyen. Én attól féltem, hogy kicsi lesz a map, kevés lesz a helyszín, unalmas lesz -> kellemesen csalódtam, ugyanis ennyire aprólékosan kidolgozott, hangulatos világ kevés játékban van. Egy hete tolom, de még mindig nem értem a végére, és a mapnak is max. a 2/3-át jártam be.

"Nem zavaró az izometrikus nézetrõl való átállás?"
Szerintem egyáltalán nem, sõt, az FPS nézet miatt sokkal jobban bele tudom élni magam a játékba. Évek óta nem volt olyan játék, aminek annyira rámtelepedett a hangulata, mint az F3. Napi 2, max. 3 órától többet nem is tolom, annyira depresszív a kopárság, az elhagyatottság, a pusztulás, ami árad a játékból. A Mafia óta a legjobb játék szvsz.

I.C.ram
Valaki megtudja mondani, hogy hol van Allistar Tenpenny hullaja azutan a bizonyos baleset utan? 😄 Kene a sniperpuskaja 😄