Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
*SPOILER*
"Támad a Mars!"<#idiota>#idiota>
Wácsit' 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Csak halkan, mert ez illegális...
Holnap újrakezdem alaposabban (én elsõre szeretem relatíve gyorsan letudni, hogy megismerjem a lehetõségeket). Aki végigvitte Melee, Unarmed esetleg Big Guns karival, írhatna pár sort róla. Jobb közelharci fegyver hogy sebez, esetleg játszható ez a stylus magas Stealth-el is?
A guide-hoz kell: Milerurk vagymik fészkébe kell lerakni valami szart. Namost nem akarok megölni egyet sem az opcionális miatt, már kétszer körbejártam az egészet, de nem találom, hogy hova kéne lerakni azt a valamit az Anchorage War Memorial-ban.
Þór vígi þessi rúnar
Nem ez lehetett a probléma nálad, mert énis csak a segélykérést fogtam (Reillyhoz azóta sem mentem el) és minden probléma nélkül megmentettem õket, nem voltak ellenségesek.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Why so serious?
2, Elvileg úton a tetõ felé az egyik lépcsõházban van, az egyik fordulóban. Én kapásból megtaláltam, de nem tudom sajnos megmondani hogy pontosan merre van. Annyit tudok mondani hogy ha jól emlékszem a kórházba bemész egy idõ után át kell menni a hotel épületébe, azt hiszem a hulla még a kórház részen van.
Aki a magyarosítást várja, annak üzenem, hogy én a Fallout 1-el úgy játszottam annak idején, hogy éppen csak elkezdtem angolt tanulni a suliban, viszont a játék annyira megfogott, hogy elkezdtem szépen szótárazni, még olyan dolgokért is, amirõl tudtam, hogy nem szükséges ahhoz, hogy végigjátszam a sztorit. Mellesleg nyelvvizsgán is jól jött ez a tudás, mert a drogfüggõkrõl kellett beszélnem, és hát a játék miatt olyan szavak ugrottak be, amiket órán nem nagyon tanítottak 😊
Amúgy ahogy kiléptem a Vaultból, én egybõl meg akartam nézni a fehérházat kíváncsiságból... hát nem jutottam el odáig, asszem a mutánsok néztek egyet, hogy mit próbál ott lopakodni egy kis lvl 2-es gyökér 😄
1, Hogy lehet megszerezni a ghoul szerzõdését (underworld)? (Greta-t kell úgy kinyirni, hogy ne vegye észre senki (vagy valami ilyesmi)).
2, Meg kell találnom egy elesett ember holttestét: Reilly-ét asszem. Namost végignéztem a hotelt, de sehol sem találtam (második emelet lépcsõn kéne lennie). Ahol a marker van ott nincs semmi (utca közepe).
Elõre is köszi a választ!
Þór vígi þessi rúnar
Mondták a rádióban, hogy Reilly-vel kell beszélni. Legalábbis nálam igen, az is lett a küldetés, hogy menjek és beszéljek vele.
Why so serious?
Why so serious?
Power Armort a Citadelben tanítja meg Gunny, a fõszálban el kell jutni egy darabon hogy beengedjenek.
A Power Armor-t hol lehet kitanúlni, hogy felvehesd?
Míg nincs meg addig jegelem a gamét.
Sajna nem értek úgy angolul, hogy 100% -ban megértsem a játékot.
Remélhetõleg a magyar verzió jól fog elsülni, és nem kidobott pénz lesz.
Jó játékot mindenkinek.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Nem tudom pontosan melyikrõl lehet szó. De mivel összesen van talán 4 és nem a városon belül kell keresni (azaz a National Guard Depot máris kiesik), így azért már nem lesz nehéz. Viszont korántsem biztos hogy be fogsz jutni, mert vartyogott nekem Tenpenny és Dave is valami különleges kódolt ajtóról, aminek a kódját ez a Ghoul tudta csak. Ezért nem lesz még kifosztva a hely, mert õk sem tudtak továbbmenni. Hogy ez igaz vagy sem azt tényleg nem tudom. Én nem kutattam át minden Fort-ot alaposan.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Már nem töltöm vissza az állást, az ürgét kinyírtam a kulcsokat pedig magamhoz vettemm. Azt nem tudod melyik forthoz kéne mennem?
Én sem mentem el Riley nénihez, hanem direktben felmentem és nem lõttek rám. Megvártam míg kinyírják a mutikat aztán mentem csak a közelükbe. Nem is lõttek rám. Utána a kisasszony ott várt ránk a fõhadiszállásukon és kicsit más szöveget nyomott le mint ha elõször vele diskuráltam volna. A jutalom ugyanaz volt persze.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg kihagyja az ember a találkozást a hölgyeménnyel, akkor csak annyit bukik el, hogy nem tudja kinyitni a számzáras lõszeres dobozt ami az elesett bajtársuk mellett van az egyik lépcsõfordulóban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg 4 kulcs kéne neki. Kell Dave kulcsa, kell a kéjlak urának kulcsa, kell Tenpenny kulcsa meg kell neki egy fiatal srác kulsa aki Rivet Cityben tanyázik.
A kulcsok amúgy az egyik fort belsõ terméhez kellenek. Ott talál magának egy Power Armort a csóka, a gyógyítós változatot. Ha késõbb viszamész az Underworldbe akkor már ebben fog flangálni.
Akiket ki kellene nyírnod azok a régi haverjai akikkel ott járt korábban, de otthagyták megdögleni mivel azt hitték már halott. Ezért akarja hogy kinyírd õket és ezért találta ki azt a baromságot, hogy mindegyik fajgyûlölõ. De kis beszélgetéssel amit az underworld fontosabb személyeivel folytatsz kideríthetõ, hogy csak Tenpenny az, a többiek normális emberkék. Utána már beleegyezik abba is, hogy ne nyírd ki õket, csak a kulcsokat szerezd meg. Persze rajtad áll a dolog. Ha mész utána a kulcsok megszerzése után, nem ugyanoda fog elvezetni téged.
Majd meglátjuk a modokat.
"Nem zavaró az izometrikus nézetrõl való átállás?"
Szerintem egyáltalán nem, sõt, az FPS nézet miatt sokkal jobban bele tudom élni magam a játékba. Évek óta nem volt olyan játék, aminek annyira rámtelepedett a hangulata, mint az F3. Napi 2, max. 3 órától többet nem is tolom, annyira depresszív a kopárság, az elhagyatottság, a pusztulás, ami árad a játékból. A Mafia óta a legjobb játék szvsz.