Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Igaz már régen elhagytam a területet (a szavazás is megvolt a módosított hunting rifle-t is elloptam), de nem hagy nyugtom a kérdés. A beszélgetésekbõl az derül ki hogy lehet valamit kavarani (2-õt rá tudtam beszélni, hogy induljanak a választáson, de másik 2-nél fel sem ajánlott opcióként a beszélgetés során és én sem tudtam indulni a választáson (Dave nem engedte)...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyébként a a kulcsok dukovnál,davenél egy river city-s srácnál, és a komplexumon belül teranál vannak
a very hard ajtók mögött mik vannak tudja valaki?
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
Én offkósz megmentettem Megaton-t. És bár szerzem a negativ karmát lopással, zártöréssel, még mindig Very Good/Urban Legend vagyok.
Þór vígi þessi rúnar
tényleg rengeteg lehetõség van a játékban, meg rengeteg felfedezhetõ hely... nem találkoztatok még lezuhant ufóval, ami az 1. részben is volt "mini" lézerfegyverrel, ami brutális nagyot sebez? 😊 (lsd. MIB1-ben: zajos tücsök)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Én mongyuk most vagyok a fõküldetésben ott, hogy Rivet City-bõl továbbküldtek és ha a mentésnél jól számol az idõszámláló akkor olyan 26 óránál járok. Rengeteg mellékküldi van és felfedeznivaló.
SPOILER!!!
Rengeteg lehetõség, hogy hogyan oldod meg a dolgokat. Plö a kedvencem a a ghoul szerzõdésének megszerzése.
Olvastam itt, hogy valaki csak megvette egy 1000-esért. Én a segítségemet ajánlottam fel. Valaki álmában nyírta ki Greta-t hangtompítóssal. Én megvártam amig kimegy cigizni és egy szamurájkarddal feldaraboltam.
Szóval jó játék ez!
Þór vígi þessi rúnar
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
szerintem én is folytatom majd az uccsó mentéstõl, mert a karim közel sem lett olyan, mint szerettem volna... meg az elõzõ részekben nagyon élveztem a csámborgást és a szabadságot 😊 itt hiányoltam az erõsebb mellékszálakat: mint az 1ben pl a super mutánsok bázisa, brotherhood of steel, a templom és még sok más... remélem lesz a játékhoz egy 2szer ekkora kieg, mert azzal teljes lehetne a szememben... 😊 nem érzem úgy, hogy elrontották volna, mert jó lett a játék... tetszik a hangulata és leköt rendesen... csak rövid 😞
#4697 Scouser: nekem 3800+ x2-m van, 2gb 800as ddr2 és egy 9600gt... fsaa-t kikapcsolva és minden mást plafonig húzva nagyon jól ment... itt-ott volt csak sebességingadozás, de az szerintem csak a motor hibája...
Egy kérdésem lenne. Nektek hogy megy a játék? Nekem egy X2 4800+, ATI 4850HD és 4 GB Ram-al 1280-ban ultra high-on kb 40 fps, de sajnos vannak benne fps dropok hirtelen kameramozdulatokkor, viszont sima high-on stabil 60 fps és nem ugrál. Mit gondoltok ez jó teljesítmény ennek a confignak?
You\'ll Never Walk Alone
az alábbiakhoz hozzászólva én is a "természetes" karakterépítgetés híve vagyok, nem a direkt ráhajtok az atomtápolós dolgokra. plusz power armor+gauss gatling nélkül is simán elboldogul az ember. az összes mutánst meg enclavést shotgunnal minigunnal lángszóróval öltem le, így ráadásul élvezetesebb is a dolog 😄
amit viszont mindenkinek ajánlok:Bloody Mess perk. legjobb 😄
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kumiho #2179
Why so serious?
Én, mint jófiú, elõmászok egy metróalagútból, egyik lábam törött, plusz egy ügyes "lengõteke" csapdát is bekaptam, agyrázkódás, kissé homályosan látok, és a célzás sem a régi. De mindegy, végre felszín.
Erre ott megy el mellettem 3 fickó, hogyaszongya: "Nocsak, épp belefutunk a puszta hõsébe!", erre nekem esnek, vérdíj van a fejemen náluk. Nagy nehezen kinyírom õket, felpakolok, stb. Két saroknyira jutok kb., erre rámront 3 mutáns. Esélyem sincs, lõszer alig, vége. És akkor a háttérbõl felugat egy forgócsöves gépágyú, és a mutánsoknak annyi. Aztán látom, hogy elõjön pár renegát BoS fickó, teljes fegyverzetben, és elsétál mellettem. Olyan szövegekkel, hogy: "Takarodjál haza", "Ne állj az utunkba", "Nnna, megint egy hülye kóborló"
Ráadásul ebbõl semmi sem volt scriptelt dolog. Nagyon nagy ez a játék!
Why so serious?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Because fuck you. That\'s why.
Egyébként én módfelett jókat szórakozok a bal felsõ sarokban megjelenõ kissrác arckifejezésein. : )
Kumiho #2179
Nos, most tettem szert eme csodára, két lövés, és hullanak a super mutant brute-ok : )
Kumiho #2179
Én anno a 2-ben, a 3.-4. végigjátszás után csináltam egy überbrutális Fekete Lacit. 10-es erõ, 10-es ügyesség, 10-es szívósság, 1-es intelligencia (Persze, Fekete László nem hülye). Az elsõ beszélgetõs jelenetnél üdvözöltek, erre a válaszlehetõségek:
1. Hugrhhááááááááõõõõh.
2. Grabezuooohhhk
3. öhhhöhö. HURGÁD!
Valami ilyesmi. És még így is végig lehetett vinni. Ki fogom próbálni, hogy mi van a 3-ban ilyen esetben. 😄
púúúúú
Én olyan megközelítésben játszok hogy; hmm milyen lehetett a vaultban felnõni. Biztos sok kütyü volt, a karakterem szerette, akkor legyen science és sok intelligencia, kevés erõ. Ha már szereti a technológiát akkor legyen némi energy weapons is. Sokat baszkurálta Butch, de apu biztos jóra nevelte, szóval inkább kidumálta magát, Speech és sok charisma. Itt még semmit nem tudtam hogy mennyi harc lesz a játékban, mennyire hasznos melyik skill, eszerint mentek a perkek is. Nagyon jó lett volna felvenni a commando-t pl, mert sokat lövöldöztem hunting rifle-el, de nem vettem fel, mert nem illett a karakterhez. Bobbleheadeket is ha találtam felvettem, de nem mentem direkt el xy helyre hogy felvegyem hogy jobb legyek pl repairben mert az hasznos.
"The trees move. Do you not see it?"
Elvileg a SZEREPJÁTÉK (RPG) lényege a történet. Egy jó mesélõ még egy amatõr szerepjátékos bandából is tud kovácsolni egy nagyszerû csapatot és kalandot(hosszú évek tapasztalata). Gépen ugyanez megy. Érdekes sztori, jó NPC-k, jó rendszer: megvan!
Az MMORPG megöli a szerepjáték lényegét. Paradoxon, de így van. Én is WoW-oztam egy ideig, de nagyot csalódtam.
Igényes single-player RPG-t a népnek, sokat!
Why so serious?
A korábbi Falloutokat is meg lehetett oldani egy nyomorult lövés nélkül. Ott is sokat kellett futni 😄
Why so serious?
Ha megnézed a SC2-t, egy az egyben SC:BW, új egységekkel, új damage/armor mechanikával. Közben olyan újító RTS-ek jelentek meg, mint maga a War3, DoW😄C(SS), CoH, SupCom (és foskupacok, mint a CnC3). A SC2 egyetlen esetben lehet valóban sikeres, elismert (mert a hype miatt eladása mindenképp lesz): ha a balance sikerül. Ellenkezõ esetben a pro réteg marad a BW-nál, még ha Blizz vagyonokat is öl bele SC2 ligákba. Viszont BW-szintû balance nem a fán terem.
Dio3 szerintem egy elavult koncepció, én már az elõdöket sem szerettem. Viszont, mivel nincs a piacon normális H&S, ha méretben hozza a Dio2 szintjét, sikeres lesz.
Megmondom õszintén, egy ideje hányok a Blizz módszereitõl. Hype a legocsmányabb fajtából, állandó hazudozás, tojnak a vásárlókra. Ez már nem a régi Blizzard.
Úgy látom, régi motorosok vagyunk mindketten <#eljen>#eljen>