Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Minek az a patch? Alig javít valamit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Piedon
Én nem tudok olyan emberrõl (ez nem jelenti azt hogy nincs) akinek a magyarországon forgalmazott verzióra felment volna a patch. Mert amit itthon forgalmaznak az angol-lengyel nyelveket tartalmazott csak.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

VRSDM
szóval törted van 😄

u dont have to listen anybody else but me

Calver
btw tudtátok hogy az Arlington Public Library-tól egy kicsit északra egy Vertibird bizonyos idõközönként - nem tudom milyen sûrûn, eddig kétszer mentem oda, kétszer ott is voltak - lerak 3 Enclave-es katonát Tesla Armorban, Plasma Rifle-el felszerelve? elég hatékony módja kellemes cuccokat beszerezni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Az Enclave elnökének epikus végzete. Szép kis törmelékesõt eredményezett a meggyõzõkészségem <#hehe>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

De valakinek felment a patch nem?
Esetleg tegyem fel a törtet és azzal próbáljam?

Piedon
Ha itthoni kiadás akkor jelenleg semmit mert nincs hozzá patch.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Nekem ezt írja ki a path: "Old file not found. However, a file of the same name was found..."

Mit kellene tennem,hg tudjam pathelni?Eredetim van.

Bil Ur Sag
Nekem olyan volt hogy "hazaküldtem" hogy várjon meg a vault 101 elõtt. Hát úgy öt, hat játéknap múlva találtam meg a vault elõtt. Mondjuk úgy hogy nem erõltette meg magát. Már majdnem letettem szegény páráról.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Ron Ragm
Elsõ szinten csak figyelmen kívül hagynak, második szinten már segítenek is neked (de nem másik állat ellen), mondjuk ezt írja is a perk leírásnál.
Állatnak minden nemrovar számít, bár nálam valamiért a radroachok is semlegesek lettek.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nekem eltünt a kutyám még ott ahol megtaláltam. indultam kifelé scrapyardról és mikor hátra néztem nem volt ott. visszametnem keresni de semmi. Valakinek volt már ilyen?
BlackShadow
gondolkodtam én is azon a perken 😄 úgy mûködik h minél több szint van rajta annál "nagyobb szintû" állatokkal tudsz spanolni, v "1x használatos" ?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

böröczk
Sajnos nem akart velem jönni, pedig hívtam. : D De az összes ilyen dög pajtás az animal perkkel, sõt még az én ellenségem az õ ellenségük is. : P

Kumiho #2179

DJ Skyline
ez a haverod? bakker 😄 miket örökbe nem lehet fogadni

böröczk
Ez az animal friend perk nagyon mókás : D

Buksi:

jó pajtás

Kumiho #2179

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amint bemész, rögtön az elsõ szobában vannak különbözõ dolgok letéve /egy rádió, egy üveg stb./ amikre ha rákattintasz hangot adnak. Ha megfelelõ sorrendben kattintasz rájuk /van amelyikre kétszer kell/ akkor megjelenik a szükséges terminál

Why so serious?

broman191
Magyar felirattal jelenik meg nálunk!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Meg kell érinteni az ajtón belépés után a tárgyakat sorban, aztán...van Youtube videó róla. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Lesz ehhez magyarositás?
Pluskast
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a vault 112-ben az abonded house-ban hol lehet megtalálni azt a terminált vagy mit aminek következtében be tudom fejezni a szimulációt? A néger nyanya azt mondja, hogy ott van de nem találom. Meg tudnám csinálni úgy is ahogy ez a Dr. Braun akarja de azzal rengeteg karmát vesztek pláne az utolsó feladatnál és ezt nem szeretném. Tud nekem segíteni valaki?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hali skacok!
Elakadtam és olyan kérdésem lenne hogy mit kell pontosan csinálni a Megatonos supplis csaj harmadik vagy negyedik küldetésénél amikor valami observert kell kirakni az emlékmûnél valahol a lurkerek költõhelyénél?Nem vágom igazán hogy hova kellene nekem azt a bigyót raknom vagy mit csinálni vele!

Elõre is köszike!<#worship>

broman191
Egy kis tegnapi...😊

Ki vállalna be egy mûtétet nála? <#idiota>

Ócsó' a zatom' kilójá' tessék venni aranyoska! <#idiota>

Here we go yooo<#smile>

<#buck>

Vajon kiket húztak le ezekkel a cuccokkal...<#hehe>

Raider sakk<#pias>

Voltan
Jaja, a live nekem sem megy, serial számot se kért. Érdekes.
Ha Bethesdáék visszaírnak, dobjál már meg egy priváttal!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hmm 😞 a kóla quest-t asszem nem fogom tudni megcsinálni tudniillik én bejártam a terület 2/3át és eladtam õket 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Piedon
Írtam egy levelet a Bethesda-nak, kíváncsi vagyok egyáltalán válaszolnak-e rá. Amúgy nekem egy gépújraindítást követõen meg "Wrong disc inserted" felirat jött ki és nem indult el többet a játék, csak akkor amikor feltelepítettem a játékot. Ja amúgy amikor elindult akkor meg a Live sem mûködött alatta... Pedig anno a Kane and Lynchnél megcsináltam a Live regisztrációt és az is eredeti.

Grove4
Óh köszi,Moria-nál sajnos nem tudo,mivel kinyírtam mindenkit megatonban mielõtt felrobbantottam volna!de keresek máshol!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Voltan
Na, ez remek, úgy látszik, se a CE, se a normál verzióra nem megy fel a patch...
Valakinek van megoldása?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

keress egy kék satupadot pl moira házában megatonban azon!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Grove4
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy vannak tervrajzaim fegyverekhez,beszereztem hozzájuk mindent,de nem tudom összerakni,hogy kell?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

VRSDM
valami megoldás van már a szimpla kifagy és kidob témára? a patch sem segít...

u dont have to listen anybody else but me

Calver
teherbírás jön Power Armorral - de azt nem érdemes magadon tartani futkározás közben lévén lelassít -, Strong Back perk rengeteget ad, valamint piával is fel tudod tápolni, ami nem jön rosszul lévén az egész F3 tele van szesszel.

Calver
nekem azoknak vagy felrobbant a feje vagy elkezdtek lõni mindenre és mindenkire. egyedül a 2 srácra az Arlington Library-ben hatott úgy, hogy odaajándékozták nekem a páncéljuk.

Calver
droggal van telepumpálva a levegõ és csöppet bekattantak a bentlakok, valamint persze rád is hat. kellemetlen hely, bár még mindig jobb mint a metroalagutak.

további info: http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_106

MaskimXul
a piacról nyílik egy ajtó a fligh deck-re, ott kimész, beugrasz a vízbe, szemben van egy ajtó a víz alatt, ott tudsz bejutni.
üdv!
most járok a missing android küldetésnél, és mondják h pinkerton rivet city másik részében van,de le van zárva a hajó,és hogy kell bejutni oda kulccsal? elõre is köszi!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

MaskimXul
Beszélj az ott lakó emberekkel, majd megmondják, kihez fordulj.
Csõ, az érdekelne, hogy mikro a Megaton-beli csajnak csinálom az Encyklopádia( guide v. mi)3. chapterét, akkro ugyebár azt kell csinálni, hogy kutassak Rivet city történetében. De igazából nemtóm h hol kellene elkezdenem, ráadásul a quest-háromszög is csak a város bejáratához mutat.
Pls help!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

hali
Heh, marha jo ez a Mesmetron 😄 Chief Gustavo kicsit megorult tole, jo cuccai vannak, csomo kulcs, szep Tenpennys armor 😊

www.napisajto.hu

Encore
Ez engem is érdekelne, mert például vannak ilyen szatelit antennák és az egyikben aktiváltam valami projectet, aminek hatására minimuke-ok csapódtak be a környéken. 😊
janos666
Véletlen átugrottam a leírást, hogy kell feltörni a zárakat. Röviden leírná nekem valaki?
Meghallgattam a kazettát (legalább is remélem), de nem jutok tovább. Hol találom? Lehet eddig rossz helyen kerestem.
Hát, nem tudom minek a szintje, amikor tölt az egyik szakaszról a másikra akkor ott írja. Megpóbálom thx
Shiwo
Hali !

1 kérdés, lehet már volt..

Ford Constantine-ben kilehet lõni valami rakétát (bombát ?)..annak mi a hatása, ha kilövöm ? eltalál valamit, vagy lesz bármi hatása a játék további menetére nézve ? (mittomén lerombol valamit, amit nem kéne, stb..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MaskimXul
Ja, tudom melyik rész ez, asszem el kell menni valamelyik helyre, ott lesz valahol egy szemetesben a kód <#rolleyes>
Meg milyen hatos szint? Ha a karakteredé, akkor az pont annyira hasznos infó, mint a posztod többi része..
Rapid81
Hallgasd meg a felvételeket, amiket felvettél a panel tetejérõl: 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Itt akadtam el, valaki tudja itt mit kell?
nyirog
hy, most találtam rá a vault 106-ra és mindenki ellenséges velem, na azt szeretném tudni h miért,meg azt h egyáltalán mi történt ezzel a bunkerrel és vajon a többi bunker is ilyen rossz helyzetben van (nem ,nincs az angol tudásom a béka segge alatt, egész egyszerûen csak kíváncsi lennék rá)? Amúgy meg mikor járkáltam a 106-ban akkor a képernyõ az néha ilyen UV színübemnet át , ez mi a az istenynila, szellemek 😄, emlékképek?
elõre is köszi a választ!

lol, pedig nem ezt töltöttem fel, mind1, valamit be kéne kapcsolni és utána egy kódbeütés, valahol a 6os szint elött
Alwares
Õ már az Oblivion alatt is a Bethesdának dolgozott.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400