Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
"The trees move. Do you not see it?"
Az Enclave elnökének epikus végzete. Szép kis törmelékesõt eredményezett a meggyõzõkészségem <#hehe>#hehe>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Esetleg tegyem fel a törtet és azzal próbáljam?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Mit kellene tennem,hg tudjam pathelni?Eredetim van.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Állatnak minden nemrovar számít, bár nálam valamiért a radroachok is semlegesek lettek.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a vault 112-ben az abonded house-ban hol lehet megtalálni azt a terminált vagy mit aminek következtében be tudom fejezni a szimulációt? A néger nyanya azt mondja, hogy ott van de nem találom. Meg tudnám csinálni úgy is ahogy ez a Dr. Braun akarja de azzal rengeteg karmát vesztek pláne az utolsó feladatnál és ezt nem szeretném. Tud nekem segíteni valaki?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Elakadtam és olyan kérdésem lenne hogy mit kell pontosan csinálni a Megatonos supplis csaj harmadik vagy negyedik küldetésénél amikor valami observert kell kirakni az emlékmûnél valahol a lurkerek költõhelyénél?Nem vágom igazán hogy hova kellene nekem azt a bigyót raknom vagy mit csinálni vele!
Elõre is köszike!<#worship>#worship>
Ki vállalna be egy mûtétet nála? <#idiota>#idiota>
Ócsó' a zatom' kilójá' tessék venni aranyoska! <#idiota>#idiota>
Here we go yooo<#smile>#smile>
<#buck>#buck>
Vajon kiket húztak le ezekkel a cuccokkal...<#hehe>#hehe>
Raider sakk<#pias>#pias>

Ha Bethesdáék visszaírnak, dobjál már meg egy priváttal!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Valakinek van megoldása?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
u dont have to listen anybody else but me
további info: http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_106
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Pls help!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
www.napisajto.hu
1 kérdés, lehet már volt..
Ford Constantine-ben kilehet lõni valami rakétát (bombát ?)..annak mi a hatása, ha kilövöm ? eltalál valamit, vagy lesz bármi hatása a játék további menetére nézve ? (mittomén lerombol valamit, amit nem kéne, stb..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Meg milyen hatos szint? Ha a karakteredé, akkor az pont annyira hasznos infó, mint a posztod többi része..
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Itt akadtam el, valaki tudja itt mit kell?
elõre is köszi a választ!