Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
vagy másik Railway Rifle-bõl, nem nehéz összerakni, bár mankót beszerezni nem egyszerû. (ennek ellenére szvsz nem éri meg, nem a legjobb fegyver)

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee
vagy ha csinálsz még egyet, akkor a kettõbõl már lehet reparálni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SötétBarom
Árusoknál..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Voltan
Nem.

De olyan nagyon sokat mégsem javít azért, ahogy most teszelem...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

morphologu
Sziasztok. A Railway Riflet lehet javitani?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

És nem lesz rondább se? 😛
Voltan
Nna, kicsit kutattam a neten, és találtam egy jó kis Fallout 3 tweak listát, á-la Oblivion.
A Fallout 3 ini fileját kell átszabni, és tényleg sokat javít a teljesítményen.
Tessék:

Since Fallout 3 was built on the same engine as Oblivion, it only makes sense that the same tweaks work here.

NOTE: Not every entry listed here is found in Fallout 3's ini, but most are.

First, locate your ini for Fallout 3. Usually at:
C:\Documents and Settings\YourName\My Documents\My Games\Fallout3

The settings won't affect your image quality, but they do help with in-game stuttering. You can double the default values if you have 1GB of RAM, and then double them again if you have 2GB of RAM. The first two values (uInteriorCell Buffer and uExterior Cell Buffer) determine how much memory Fallout 3 dedicates to buffering these areas. You can leave these values at default if you wish, but if you have the RAM to spare, crank it up to at least the 1GB level. iPreload Size Limit determines how much RAM Fallout 3 gets to play with when it has to load levels.

Default:
uInterior Cell Buffer=3
uExterior Cell Buffer=36
iPreloadSizeLimit=26214400

1GB of RAM:
uInterior Cell Buffer=6
uExterior Cell Buffer=72
iPreloadSizeLimit=52428800

2GB of RAM:
uInterior Cell Buffer=12
uExterior Cell Buffer=144
iPreloadSizeLimit=104857600

If they aren't already set to 1 in your .ini file, change the following settings to 1 for some preloading goodness. These settings allow the game to preload textures and other files related to where you are. Load times might increase a little bit if you do so, but the change should noticeably reduce in-game hitching.

bBackgroundLoadLipFiles=1
bLoadBackgroundFaceGen=1
bBackgroundCellLoads=1
bLoadHelmetsInBackground=1
iBackgroundLoadLoading=1
bBackgroundPathing=1

If you happen to have a dual-core CPU, enable the following settings. They, too, will help with loading and give slight boosts to performance.

Multithreading Tweaks:
bUseThreadedBlood=1
bUseThreadedMorpher=1
bUseThreadedTempEffects=1
bUseThreadedParticleSystem=1
bUseMultiThreadedTrees=1
bUseMultiThreadedFaceGen=1
iNumHavokThreads=5
iThreads=9
iOpenMPLevel=10

I've used these, and noticed a considerable improvement when playing.

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a fõnök íróasztalán találtam.
és nem kellett hozzá kiírtani a tábort mivel lopás bûntette nélkül vihetõ.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bameg ott van bobblehead? nemrég gyilkoltam le nagy élvezettel az egész tábort. hol van pontosan?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Én éppen a The Railroad nevû android menekítõ csapatot keresem, azt mondta egy csaj, hogy csatlakozhatuk hozzájuk, miután elmondtam Dr. Zimmernek, hogy halott a robotja. Ez meg is volt, csak a nagy bökkenõ, hogy nem találom a csajt, és a többi railroad tagot 😛
Gando
jóvan, köcce
egyszer úgyis meglesz XD

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

edios
Ez nem teljesen igaz. HD 3650 nem drága, fõleg használtan, és van belõle agp-s verzió. (SM4.1)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Gando
de nem hibáztatok és nem vagyok mérges senkire 😄 elvégre csak én vagyok ilyen csóró hogy nem telik rá... kész

Rapid81
Paradise Falls kiürítve. <#violent>
Mivel jó kislány vagyok, így nem hozhatok rabszolgákat, a Bobblehead meg kellett.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Gando
imádom mindenki jön a kioktatással.... DE AZT NEM FOGJÁK FÖL HOGYHA A VIDIKÁRTYA ELAVULT, AKKOR VALSZEG A TÖBBI CUCC IS A GÉPBEN, ERGÓ AZOKAT IS CSERÉLNI KELL, ARRA MEG ÉPPEN NINCS PÉZ... (boccs a capsért, csak unom hogy mindíg ezzel jönnek XD)

Gando
kivárom már ezt a pár hónapot az új gépig, sima ügy, hamár 2 évet vártam ez a 3 hónap már semmi 😄

Lobsterman
Mondjuk nem tudom miért erõltetik még mindig az SM2-t. Már régóta a legolcsóbb videókártya is SM3as. Ha valaki annyira játszani akar, szerintem akkor ki tud fizetni mondjuk 15k-t egy SM3as karira :S

Gando
"vagy impala, vagy semmi... " XD

MaskimXul
az sajnos kamu, sm2-vel nem megy. De itt az említett topik linkje ha érdekel.
MaskimXul
Eh azokat a legjobb szétlõni <#vigyor>
Lobsterman
Ugyan kinek kellenek fejek? 😄

Gando
a gépigény szerint menne sm2 vel is... de akkor eztis beteszem abba a listába amit majd akkor játszok, ha egyszer az életben meglesz a jobb gép... (már jó hosszú a lista XD) (P*CSÁBA XD)

MaskimXul
van a hivatalos fórumon egy fan project, hogy "meghekkeljék" a játékot sm2-es vgakra, de elég nyögvenyelõs. Eleve csak úgy megy, hogy nincsenek fejek. <#confused>
MaskimXul
mindig van 😊
nyírd ki a slavereket.
Gando
Valaki próbálta már ati 9600-al? Mert a rendszerkövetelmény szerint, mûködne vele, csak azt nem tudom, hogy mennyire támogatja, és, hogy mennyire döcögõs vele a dolog...

nincs annyim.. nincs még valami más modszer?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

MaskimXul
meg is veheted õket.
Rapid81
Megvan. Egy helység mellett elsiklottam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Na sammyt megtaláltam! de nem tom hogy szabaditsam ki, amit mond computert abba nem tok belépni az az áramost cucot a falon ahoz megincsak nincs elég skillem! valaki tud mondani valamit hogy lehet megcsinálni?? pl, ty

Voltan
Nálam ilyenkor sokszor tartósan elkezd szaggatni. Save-elek, kilépek, majd vissza, az segít, de nem mindig. Rohadtul irritáló.

böröczk
Nem széfben, nem dobozban van. : ) Egy polcon figyel, hogy pontosan melyiken...

Kumiho #2179

üdv!
vki meg tudja mondani,merre van az a hely,ahol zöld fák vannak? mert mondta a rádióban three dog is,meg hallottam máshonnan is,hogy valahol északkeletre van. de pontosan hol?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Rapid81
Valaki megmondhatná, hogy hol van a Vault 106ban a Bobblehead, mert má feltúrtam az egész lakónegyedet, de sehol sincs. Azt hittem, hogy abban a széfben lesz, amit eddig nem tudtam kinyitni, de abban sincs. Pls help!

Sanyix
Amikor tölti be a terepet. Érdekes, mert az oblivonnál nem akadt meg ilyenkor, elõre betöltötte.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hardware messze megvan hozzá, de nálam is csinálja idõnként, ha huzamosabb ideig játszok, nekem megoldotta, hogy alt-tabozok, aztán vissza. Nem tudom, segít-e, egy próbát tegyél vele.
Voltan
Nem tud valaki megoldást az idõnkénti drasztikus framerate csökkenésre?
Általában tök simán megy, aztán egyszercsak marhára belassul az egész, majd egy idõ után általában újra megjavul. Függetlenül a tereptõl. Rohadtul idegesítõ, fõleg azért, mert általában 30-40 FPS köról mozog folyamatosan. Gondolom, valami memory leak lehet.. Mások is jelezték, hogy van ilyen.
Valakinek ötlet?

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az amerikai múzeum 2. emeletén van egy jó rifle ill. Dickerson Tabernacle kápolnában is találsz!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Van valami jóféle puska, amit meg lehet találni? (hunting rifle)
Most egy Ol'Painless nevû eszközzel megyek. A lényeg, hogy ne sorozatlövõs legyen (assault riffle, chinese riffle, etc), hanem puska. Shotgun kizárva.
Mesterlövész puska nagyon jó lenne, de az iszonyatosan gyorsan romlik.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Van valami pyscho tabletta vagy mi, ez csak közelharcra adja a 25% damage -t? Vagy érvényes a fegyverekre is? (mondjuk a logika azt diktálná, hogy csak közel)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A legnagyobb vicc az egészben, hogy én már lassan két hete tudom a pontos megjelenését õk meg nem...

Why so serious?

lol 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A CD Galaxis mondjuk nem túl megbízható ilyen téren. A witcher enhanced még mindig októberre van kiírva ami /hacsak fel nem találják az idõutazást/ igen nehéz lesz...

Why so serious?

cdgalaxi-ban még mindég decemberre várják a megjelenést 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Prince23
A tuti megjelenés december-január 😄

killecske
Helló

Lesz a játékból magyar nyelvû verzió?
Ha igen mikor?

Köszönöm

nem tudok, próbálj meg írni egy üzenetet annak aki belinkelte

How much can you take,before you snap?

tigeroo
read only user vagyok
(fallout 1-el most ismerkedek)

de köszi a sok képet!😊
jöhet még sok-sok "helyzetjelentés"

isten áldjon mindenkit!
sziasztok! aki okos a témába légyszi segitsen! elakadtam valami little lampás questnél! nem akar beengedni a kiscsi gyerek valami Sammyit mondogat!tudja valaki hol találom meg sammyit? vagy van más müdja is hogy beengedjen?

köszönöm a választ, esetleg linket tudsz hogy hol található? guglival nem találtam.

hi! láttam a képeket a magyar mod-ról amit linkeltek a topicban,,,,,ezt a modot le lehet valahonnan tölteni esetleg ? vagy cssk még egy készülõ mod ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb