Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Warning: IPBSDK::require_once(/home/forum/public_html/sources/classes/class_session.php)
Mindkét link amit elõbb adtatok :_-|
púúúúú
u dont have to listen anybody else but me
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"The trees move. Do you not see it?"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mondom még 1x, ne spoilerezzétek le a dolgot, csak egy igent vagy nemt kérek 😊 Kösz.
púúúúú
púúúúú
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
De Oppresso Liber
Kumiho #2179
Amennyiben nagyon gyenge a kérdésem, úgy hurrogjatok le, de mindenképp válaszoljatok kérlek!
Lehet valahogy fényt csinálni? Olykor nem ártana egy lámpa vagy valami, mert nem látok.
Köszönöm.
De Oppresso Liber
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Sikerült azóta biztonságba helyeztem a gyereket Veránál. Most a Moira féle Survival Guide 2. fejezetét gyûröm. 50% vagy kevesebb élet kell, hogy megvizsgálhassa a sérüléseimet. <#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy tetszik hogy tényleg fel vannak használva a tervrajzokból készült tárgyakhoz az alkatrészek, és nem csak random cuccokat kér hogy aztán tök máshogyan nézzen ki az elkészült tárgy. Minden ilyet megcsinálok csak azért hogy megnézhessem hogyan használja fel az alkatrészeket a progi a fegyverhez 😊
Az elnok hangjat felismertem, de a tobbieket nem.
Erdekessegkeppen😊 szinkronhangok
Tervrajzként megtalálható...<#idiota>#idiota>
Tulajdonságai:
A tervrajz helye(az egyik lakókocsiban lesz):
Újabb UFO ammo lelõhely (katoni szállító körül szétszóródva):
Brumi az alkoholista. <#idiota>#idiota>
<#nyes>#nyes>
<#hehe>#hehe>

Így megbonyolítani az életem😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ezt irtad:
SPOILER!!!
"Az amerikai múzeum 2. emeletén van egy jó rifle ill. Dickerson Tabernacle kápolnában is találsz!"
A kápolnában csak egy kommersz shotgunt találtam, de az nekem nem jó. Az amerikaiu múzeum melyik? (mi a játékban a neve?)
Þór vígi þessi rúnar
Tud valaki segíteni abban, hogy a patch telepítésénél miért fagy le az egész folyamat és/vagy miért indul el maga a game? Ha kilépek ezután a game-bõl a telepítés ablaka is bezár, nem tudom, hogy így megtörtént-e az update (bár gondolom ennek nem így kéne mennie).
A választ elõre is köszöböm, nem találtam ezzel kapcsolatos kommentet a korábbi hozzászólásokban, de ha volt, akkor lecseszés mellé írj lsz hsz számot is 😉