Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
frissíts, szokott ilyet csinálni nálam is, F5 megoldja.

"The trees move. Do you not see it?"

n3whous3
hm

"Warning: IPBSDK::require_once(/home/forum/public_html/sources/classes/class_session.php) : failed to open stream: Too many open files in system in /home/forum/public_html/ipbwi/ipbsdk_class.inc.php on line 325"

Mindkét link amit elõbb adtatok :_-|

púúúúú

n3whous3
htx

púúúúú

VRSDM
broman191
ui.: ha nincs kedved várakozni addig akkor a konzolba: SetPCCanUsePowerArmor 1 ;-D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Calver

broman191
Majd késõbb a Citadel-nél. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

rendben köszi
a power armor viselést hol tanítják meg? a museumnál mondogatták a rangerek de ott senki nem tanított
n3whous3
Még 1 kérdés XD Szóval ugye 1 atombombázós móka van Falloutban ezt tudom. Ne mondjátok el hol és mikor, de van esetleg máshol is? Találtam pl. egy katonai bázist, ahol volt egy lezárt kör alakú nyílás valahol a belterületen, pl gondoltam az ilyen lehetett és mondjuk ki lehetett VOLNA lõni vele valahova bombát. De nem találtam kilövõ szerkezetet sehol.

Mondom még 1x, ne spoilerezzétek le a dolgot, csak egy igent vagy nemt kérek 😊 Kösz.

púúúúú

woy
azt már ne tudom,felfedezõ úton voltam valahol északon.mindjárt megnézem ...

n3whous3
Jól tudom, hogy még nincsenek modok? 😞 Mert ha igen, mutassatok már linket egy gyûjteményre, mert én nem találtam eddig, csak elvétve itt ott valamiket...

púúúúú

Calver
olvass vissza 1-2 oldalt, nemrég írtam le h pontosan merre vannak a holotape-ek amiket meg kell nézned.

Rapid81
Hol van ez a halom atombomba? Ezt azért megnézném.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Lobsterman
Fort Constantine

koschwarz
ezek pont ugyanazok, amik az oblivionhoz is jók voltak. meg kell nézni a tweakguides.com-on az oblivionhoz tartozó ini-tweak-eket, azok jók ide is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

morphologu
ezek a fincsi bombák merre vannak

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Köszönöm!

De Oppresso Liber

woy
pár kép:

böröczk
Hosszan nyomd a tabot.

Kumiho #2179

böröczk
Sziasztok!

Amennyiben nagyon gyenge a kérdésem, úgy hurrogjatok le, de mindenképp válaszoljatok kérlek!
Lehet valahogy fényt csinálni? Olykor nem ártana egy lámpa vagy valami, mert nem látok.
Köszönöm.

De Oppresso Liber

na akkor ott a sammys questnél ha nem birok a computerbe betörni meg megbütykölni a falon azt a áromos izét meg nincs elég lovém hogy megvegyem õket,...akkor nyirjak ki mindenkit és engedjem ki sammyiéket? ja és a másik amit adtak valami fegyver szerüség az mire jó??

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Rapid81
Áhh, Paradise Falls a mai napon kihalt egy kicsit. <#idiota>
Sikerült azóta biztonságba helyeztem a gyereket Veránál. Most a Moira féle Survival Guide 2. fejezetét gyûröm. 50% vagy kevesebb élet kell, hogy megvizsgálhassa a sérüléseimet. <#eplus2><#eljen>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Lobsterman
Jaja ezt a karmot én is megtaláltam, de én valahol máshol.
Amúgy tetszik hogy tényleg fel vannak használva a tervrajzokból készült tárgyakhoz az alkatrészek, és nem csak random cuccokat kér hogy aztán tök máshogyan nézzen ki az elkészült tárgy. Minden ilyet megcsinálok csak azért hogy megnézhessem hogyan használja fel az alkatrészeket a progi a fegyverhez 😊

mikor várható magyar verzió?
Vegigtoltam, nekem nagyon bejott az egesz, jatek, sztory, minden. Egy percig sem unatkoztam kozbe.
Az elnok hangjat felismertem, de a tobbieket nem.
Erdekessegkeppen😊 szinkronhangok

broman191
Friss screen-ek. 😊

Tervrajzként megtalálható...<#idiota>

Tulajdonságai:

A tervrajz helye(az egyik lakókocsiban lesz):

Újabb UFO ammo lelõhely (katoni szállító körül szétszóródva):

Brumi az alkoholista. <#idiota>

<#nyes>

<#hehe>

Lobsterman
Passzolok. Én találkoztam a csajjal azóta Rivet cityben, a vásártér fölötti emeleten, de nem nagyon akart velem beszélni, mert még lebukunk 😊

még annyi hogy a The replicated man questbe valami androidot kell megtalálni de lehet nem beszéltem valakivvel eleget de nem tudom merre induljak. Ötlet?😊
Senki sem tudja, hogy hol találom õket?
Lobsterman
Rivet city, a hotel tulaja. Vera akármicsoda 😊

Facek
Paradise fallsba vidd <#eplus2>
Lobsterman
Ha már megvan a terminál, csak el kell indítani a failsafe progit(Chinese Invasion néven fut 😊). Az ajtó a játsztér közepén nyílik.

rendben köszi mindenkinek a segítséget.
megvan ez az út. megvan a terminál de kilépni hogy kell?
Így megbonyolítani az életem😊
Lacee
dehogynem számít bele a karmádba, az egész szituáció arról szól hogy segítesz egy embernek kegyetlenkedni az "alattvalóin". a pozitív megoldás az egész helyszínre, ha követed az öreg hölgy tanácsát és az abandoned house-ban elõhozod valahogy a terminált, és véget vetsz az álomnak.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lobsterman
Az is ugyanúgy a gonosz út része.

Lobsterman
Van egy másik út is. Egy öreglány figyelmeztet rá hogy hogyan tudnál még megszökni. Csak annyit mondok, hogy "használd a tárgyakat" ha odaértél ahova kell, és "figyelj a hangokra" 😄

broman191
Azt hiszem nem számít bele a karmádba...házasságtörésnél ha magas a Speech akkor le lehet tudni egy hazugsággal (nekem nem volt elég magas-.-'), ha az nem jön össze akkor végigkérdezed az embereket. Végül kiderül hogy a pasi megcsalta a feleségét egyszer a szomszéd szõkével - menj a házába, van egy ruha(azt hiszem szoknya) valahol az emeleten, vedd fel, tedd le a házaspár pincéjében ahol lehetõséget ad rá a game! Menj fel és szólj a feleségnek hogy mit találtál a pincében...nem akarja elhinni elõször hogy újra csalja a férje, de aztán elhiszi...<#hehe>

mi a feladat nem tud valaki segíteni?
Lacee
búcsúzáskor mondja a srác, hogy apukája emlegetett egy Vera néni Rivet Cityben. menj el hozzá!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rapid81
Hol találok a tûzhangyás srácnak menedéket? Tudom, hogy volt már, de a fórum keresõje egy rakás szar, semmire nem talál semmit. 😞

Calver
Museum of History, ahol a ghoul-ok tanyáznak Underworldben. ha bemész a bejáratán le egy másik ajtó Underworld-be vezetõn kívül, arra megtalálod a Lincoln's Repeatert... de készülj, a hely TELE van Feral Ghoul-okkal.

ott van mellette egy másik is.
Hol van az a "Museum of Technology" helység?? Most eljutottam, valami múzeumba, denem írta ki, hogy teljesítetem a feladatot. Most akkor több múzeum is van? Ott a Washington heységben vagyok most.
lenne még 1 kérdésem. Vault112-es bázison vagyok ahol be kellett ülnöm 1 gépbe ami valami régi világba repített. Itt van 1 kislány Betti. Õ folyamatosan olyan dolgokat kér tõlem ami rombolja a gondosan felépített karmámat😊 Vagy az itteni dolog nem számít bele? vagy mit kell ott csinálni? A házasságtörésnél járok de gondoltam mentés elõtt rákérdezek😊
Carlos
Kandurex úr!!!!!
Ezt irtad:

SPOILER!!!
"Az amerikai múzeum 2. emeletén van egy jó rifle ill. Dickerson Tabernacle kápolnában is találsz!"

A kápolnában csak egy kommersz shotgunt találtam, de az nekem nem jó. Az amerikaiu múzeum melyik? (mi a játékban a neve?)

Þór vígi þessi rúnar

Üdv!

Tud valaki segíteni abban, hogy a patch telepítésénél miért fagy le az egész folyamat és/vagy miért indul el maga a game? Ha kilépek ezután a game-bõl a telepítés ablaka is bezár, nem tudom, hogy így megtörtént-e az update (bár gondolom ennek nem így kéne mennie).

A választ elõre is köszöböm, nem találtam ezzel kapcsolatos kommentet a korábbi hozzászólásokban, de ha volt, akkor lecseszés mellé írj lsz hsz számot is 😉

Calver
Lincoln's Repeater, ott van ahol KandurEX írta, brutálisan sebez, iszonyatosakat lehet vele Sneak attackolni, csak készülj arra, hogy elalszol 2 lövés között <#nyes>