Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A Játék->Hatalmas lett. Bár nem vártam valamilyen okból(amikor még a Van Buren-t heggesztették, akkor még vártam utána valahogy elsikkadt a figyelmem), de így legalább nem lepett volna meg ha rosszul sikerül. Szerencsére nem így lett. Minden tekintetben felnõtt a névhez, méltó folytatása az elõdöknek, még ha sok minden változott is, ez 2008, és nincs oka senkinek nyavalyognia, csak akik elzárkóznak alapjában a változástól. Ha osztályozni is kéne, egy 9.25-öt kapna tõlem(-0.25 a bugok miatt 😊).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért thx a helpet KandurEX & dextr
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Hozza a hangulatot, humort, mindent. Nem bántam meg, hogy "megkaptam" szülinapomra a CE-t. 😊
Þór vígi þessi rúnar
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
ami hiányzik belõle nekem az a rengeteg "fölösleges" háttérinfó, amit mindenhol lehetett találni a régi részekben, de a modderek majd ezt is megoldják.
A patc sikertelen volt ezután meg dobál ki indításánál, h az exe hibát észlel.
Pls vki töltse fel a patch nélküli, telepített exe-jét
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Must have kategória szvsz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nagyon odatesznek ezek a vats-os apróságok amúgy, még mindig sokszor csak nézek. : )
A gönc hátulról, hátha ismerõs:
Tenpennynél : )
Kumiho #2179
Why so serious?
Erzsi, egyelõre még csak simán gonosz karakter, de nem is hajtok a veri ivöl címre, Megatont sem volt szivem égbe repíteni. : )
Szuper mutáns bácsi is nyomott Erzsi láttán egy Chuck Norris/Jackie Chan hibrid pörgõrúgást. : P
Ajándék:
Kumiho #2179
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Why so serious?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ez meg a Love Machine Theme a házikóhoz. Aranyos. 😊

Why so serious?
Az image már nincs meg:S
PLS heelp, még ne mtlaáltam ,csak msn-live-ot...
Ha ezt megszokod sokkal jobb. Igaz sokszor ugy mászkáltam, hogy a V betûn volt végig az ujam de ez így jo😄
Csak azért kérdem mert nem egy ellenfél van aki ez alatt az idõtartam alatt szarrá péppel, vagy csak én értelemezem rosszul a leírást?
szerk: ja, hogy hm, több típus van! Nah kipróbáltam, hááát érdekes :/ ez inkább csak "hasonlítgat" a turn-base rendszerre.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=128
(ha van egy hasonló tárgyad, akkor a Pipboy, kijelölés és "R" betû)
You\'ll Never Walk Alone
A halál csupán a kezdet...
csináld tovább a fõ küldetésláncot és majd ha eljutsz a Citadel-be ott lesz egy ember aki megtanít téged. Ott fog állni az udvaron a lövész gyakorlópálya mellett.
You\'ll Never Walk Alone
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

You\'ll Never Walk Alone
Apropó, aki még nem járt volna a következõ oldalon, az sürgõsen tegye meg:
Készülj fel a jövõre
Kumiho #2179
"The trees move. Do you not see it?"

Why so serious?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
Why so serious?