Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Ja és a "A fiú és a kutyája" címût is 😄

Lobsterman
Amúgy ajánlom a hangulathoz a Dr. Strangelove címû filmet. Fél éve itt figyel kb a gépemen, de nem volt rá érkezésem, de most kedvem támadt hozzá. 😊

Ron Ragm
Még a vérbeli NMA-sok (akik a leghabzóbb szájjal kiabálták hogy "oblivion with guns" és akik közül olyan is van aki még a második részt sem tartja igazi Falloutnak) sem tudják szidni tovább, és nem tudják mit mondjanak hogy ne csináljanak segget a szájukból.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hogy lehet fegyvert reparálni, vagy milyen cuccok kellenek hozzá mert kicsit idegesítõ hogy az összes pénzem reparálásra megy el mikor nekem is van repair skillem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lobsterman
Én->Õs-Falloutos(1. rész 3 végigjátszás, 2. rész 5 végigjátszás, Tactics csak egyszer 😛)
A Játék->Hatalmas lett. Bár nem vártam valamilyen okból(amikor még a Van Buren-t heggesztették, akkor még vártam utána valahogy elsikkadt a figyelmem), de így legalább nem lepett volna meg ha rosszul sikerül. Szerencsére nem így lett. Minden tekintetben felnõtt a névhez, méltó folytatása az elõdöknek, még ha sok minden változott is, ez 2008, és nincs oka senkinek nyavalyognia, csak akik elzárkóznak alapjában a változástól. Ha osztályozni is kéne, egy 9.25-öt kapna tõlem(-0.25 a bugok miatt 😊).

Kandurex
okés, akkor legyalulom az FTP-t, kár, hogy nem segített

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bwáh, ratyi az egész, szedem le ujra az image-t. Kandurex exe-je ugyan ugy hibát írt ki, közbe leszedtem az orosz trivium cracket, azzal elindult, csak az meg a mentésem nem látta....
Azért thx a helpet KandurEX & dextr

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Kandurex

Carlos
Ha el tudsz vonatkoztatni, hogy ez nem a 90-es évek izometrikus cucca, hanem egy FPS, akkor must have!
Hozza a hangulatot, humort, mindent. Nem bántam meg, hogy "megkaptam" szülinapomra a CE-t. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Count Adyn
Ezzel a játékrendszerrel szerintem kihozták a játékból amit lehetett.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beszélj a fával <#nyes> egy régi ismerõs Fallout elsõ két részébõl, csak Bob kicsit bevadult <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

MaskimXul
nem, kurva jó játék lett! modok meg még jobbá teszik, szal megéri megvenni 😊
ami hiányzik belõle nekem az a rengeteg "fölösleges" háttérinfó, amit mindenhol lehetett találni a régi részekben, de a modderek majd ezt is megoldják.
Vki feltöltené nekem a fallout3.exe-t pls.
A patc sikertelen volt ezután meg dobál ki indításánál, h az exe hibát észlel.
Pls vki töltse fel a patch nélküli, telepített exe-jét

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Kandurex
Nem vagyok õs fallout -os csak a második résszel játszottam, szerintem körökre osztott játékmenet hiányzik, minden másban méltó folytatás!

Voltan
Abszolúte nem.
Must have kategória szvsz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

koschwarz
szóval így összefoglalva, õs-fallout fanok, mi a vélemény? el-e baxta a bethesda avagy nem-e baxta-e el? e?<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

böröczk
Páncélnak nem nevezném. : D Inkább összeöltött, foltozott bõröltözet. : D Egyébként szeretem, mert ahhoz képest, ahogy kinéz, erõs.
Nagyon odatesznek ezek a vats-os apróságok amúgy, még mindig sokszor csak nézek. : )

A gönc hátulról, hátha ismerõs:

Tenpennynél : )

Kumiho #2179

Dísz. De annak ütõs. 😊 Milyen páncél ez rajtad? Egész jól fest. Szupermutánsok meg nekem is szoktak néha ilyen tripla hátraszaltókat nyomni. Nem tudom mit kell nekik még a halálukban is felvágniuk...

Why so serious?

böröczk
Hát megéri ilyesmire költeni a pénzt? : D Egyébként van valami haszna, vagy csak dísz?

Erzsi, egyelõre még csak simán gonosz karakter, de nem is hajtok a veri ivöl címre, Megatont sem volt szivem égbe repíteni. : )

Szuper mutáns bácsi is nyomott Erzsi láttán egy Chuck Norris/Jackie Chan hibrid pörgõrúgást. : P

Ajándék:

Kumiho #2179

MaskimXul
ja, ott én a minigunt választottam, de legközelebb ezt fogom, nagyon jól néz ki
Rapid81
pls help!
Egy note alapján megtaláltam az Oázist. Beszéltem az ott lévõ öreggel, és mondta, hogy találkozhatok Vele, ha iszom a forrásból. Ittam a forrásból, mondták, hogy el fogok aludni, és mikor felébredtem be voltam rakva egy sziklákkal körülvett helyre, a kaput rámzárták, és nem tudom mit kéne csinálni. Találtam az egyik tavacskában egy ajtót, bementem, volt 2 Murelurk King meg egy Murelurk, kinyírtam õket, de semmi. Találtam ott pár hasznos holmit, de ennyi. Mit kell még csinálni, hogy kijussak?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Alap. Ranger Battle Armor, egyik küldetés jutalmaként kapod.

Why so serious?

Shodan
Ehhez a múzeumhoz hogy lehet eljutni?, már összevissza mentem a metroalagutakba szinte ott vagyok mellette, de nem tudok átmenni a romok miatt.Az antenna kell a DJ gyereknek.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

MaskimXul
ez az original combat armor mod? vagy van ilyen zöld páncél alapból?
Azt hiszem erre mondják, hogy cikis helyzet:

Ez meg a Love Machine Theme a házikóhoz. Aranyos. 😊

Why so serious?

bwáh, véletlen uninstalláltam a live-részét, és ne mindul el nélküle. Vki tudna adni linket az instalhoz v. elküldené v. nemtóm. pls.
Az image már nincs meg:S
PLS heelp, még ne mtlaáltam ,csak msn-live-ot...

hát szerintem ez elvenné a teljes játékélményt!
Ha ezt megszokod sokkal jobb. Igaz sokszor ugy mászkáltam, hogy a V betûn volt végig az ujam de ez így jo😄
Kandurex
Érdekesen hangzik, szóval az ellenfél köre alatt õ realtime -ba nyomja 13 másodpercig?

Csak azért kérdem mert nem egy ellenfél van aki ez alatt az idõtartam alatt szarrá péppel, vagy csak én értelemezem rosszul a leírást?

szerk: ja, hogy hm, több típus van! Nah kipróbáltam, hááát érdekes :/ ez inkább csak "hasonlítgat" a turn-base rendszerre.

Azoknak akik nem real time akarnak harcolni, itt egy Turn-Based Simulator mod:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=128

ooo értem. akkor ez nem olyan mint az oblivionXD amugy kössz
Kandurex
pl. egy ugyan olyan eszköz amit javítani akarsz?

(ha van egy hasonló tárgyad, akkor a Pipboy, kijelölés és "R" betû)

ja még egy kérdés😄miért nem tom megjavítani a fegyoimat?mar 40 es szinten van kb de nem tom megjavitani egyiketse. talán valami eszköz kell hozzá?
jaja nekem is az tetszett a játékba, hogy sok küldetést 2 féleképpen csinálhatsz meg. most nem lövöm le a poént de lesz 1-2. az egyik a jó karizmád a másik a rosszat növeli.
Scouser
Amikor Mr. Burke-el beszéltem és elvállaltam a feladatot, már akkor tudtam, hogy be fogom köpni Simms-nek. Kiváncsi voltam, hogy lehet-e mert a játékot azzal reklámozták, hogy mindent lehet. Hát lehetett és kész voltam tõle.

You\'ll Never Walk Alone

Fenrir
Heh lol ez a játék:

Direkt jó karmájú karakterrel játszom, ezért nem is öltem meg Tenpenny-t és nem eresztettem rájuk a ghoulokat. Mindenkivel megbeszéltem, hogy a ghoulok békésen beköltöznek a toronyba és ott fognak élni. Pár nap múlva megyek vissza, sehol senki. Felmegyek az emeletre, találkozok a három ghoullal akik közlik velem, hogy megöltek mindenkit 😊 Na mondom ennyit a jó karmáról 😛

A halál csupán a kezdet...

ooooo naon kösszzzzzzz sokat segítettél mégegyszer kösz THX😄
ha ez a rész tetszett akkor imádni fogod a játékot mert sok jó rész van benne😊
itt😄

csináld tovább a fõ küldetésláncot és majd ha eljutsz a Citadel-be ott lesz egy ember aki megtanít téged. Ott fog állni az udvaron a lövész gyakorlópálya mellett.

Scouser
Sikerült eladnom azt a "szar" Sacred 2-t, aztán ma voltam bátor megvenni😊

Nagyon durva volt, amikor a serifnek beköptem Burke-ot, az meg elkezdett keménykedni vele és a végén meg hátulról lelõtte a serifet. Mondjuk megbosszultam és 2 lövésbõl szétlõttem az öltönyös köcsög fejét. Végül elszedtem Simms összes cuccát, hogy hazavigyem a fiának és ott találtam a bobblehead-et😊

You\'ll Never Walk Alone

csáó. hol találom meg azt az Elder Lyons ot vagy kit?kéne a power armor os training, dehát nem találom sehol. jo lenne ha valaki eltudna navigálni hozzá.
koschwarz
én meg csak kínlódok, az angolt nem merem megvenni, a warez-zel nem akarok játszani...<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

böröczk
A két legvéresebb munkával megszerezhetõ bobbleheadek társaságában. : D

Kumiho #2179

Scouser
Akkor én is felnyomok egy képet. Igaz csak 3 óra játék után, de fülig szerelmesen a játékba😊

You\'ll Never Walk Alone

böröczk
Ez azért poén, van egy humorérzékük. : D
Apropó, aki még nem járt volna a következõ oldalon, az sürgõsen tegye meg:
Készülj fel a jövõre

Kumiho #2179

Calver
mellesleg ha van házad, aludj is ott minden 12 óránként, nem árt a Well Rested és a vele járó +10% xp. (ez csak saját házban/bérelt szobában alvás után jön, "házfoglalás" esetén nem)

"The trees move. Do you not see it?"

Why so serious?

Broafka
szerintem újrarakom a winfost, hátha valami másik program fogja nagyon. amúgy meg a monitorom alapbeállítása az 1280X1024 szóval sajnos, csak azzal szép a kép! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nálam meg se feleség, se barátnõ, se senki, ZH-k nekem is letudva szóval csak én vagyok meg a gép békés egyetértésben. 😊

Why so serious?

Hatástalanítsd az atombombát és kapsz egyet ingyen. Venni tudtommal nem lehet.

Why so serious?