Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
<#eljen><#vigyor0>
Hmuda
De neked, csak hogy támogassam az érvelésed. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shep
Kitõl tudnék házat venni Megatonban, hogy ne legyek önkényes lakásfoglaló?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

böröczk
Ej, rám pajtás néz csúnyán. : D Bár most õ TANUL (azért néha a helyemre ülne), én pedig épp túl vagyok a zh-k elsõ felén, úgyhogy nyugodt szívvel mehet délután a gömbülés a gép elõtt.
Egyébként még mindig úgy játszom vele, mintha tegnap éjjel jött volna csak ki. <#email>

Kumiho #2179

MaskimXul
gondolom nem nekem akartad írni 😊
Amúgy már a geck is elég erõltetett szerintem, csak azért rakták be, hogy a régi rajongók szeme felcsillanjon.
Meg eleve az egész mainquest sem túl eredeti, ha belegondolsz akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fallout1= víztisztító chip, fallout 2= geck, fallout 3= tiszta víz+geck

nehéz lehetett kitalálni biztos <#vigyor>
Hmuda
Eden csak azért kapta a nevét, hogy elsüssék a "Garden of Eden" szóviccet az egyik küldetéshez. Más köze nincs a GECK-hez.
Eden eredetileg is egy elnöki tanácsadó AI volt még Richardson idejében és az õ halála után szervezte újra az Enclave szervezetét (illetve "összeterelte a széthullott csapatokat) és helyezte át a bázisukat az olajkútról a keleti partra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Calver
szerintem kevered a G.E.C.K.-et a ZAX-el.
Eden egy ZAX, mestérséges intelligencia, ugyanolyan mint ami The Glow-ban volt. a G.E.C.K. nem egy AI, csak simán egy rakás mag és kémiai anyag - amivel újra termõképessé lehet tenni a földet - és egy kisebb túlélõ tudástár.

"The trees move. Do you not see it?"

Na oké oké, lenyugodtam kicsit, de tényleg itt annyian nem figyelnek a spoilerekre, hogy hihetetlen. Sry, ha valakiket mesértettem, de talán célt értem vele 😊

Piedon
Na tisztázzuk: a magyarországon megjelent verzióra nem lehet jelenleg patchet telepíteni! Sem a sima, sem a CE verzióra! Ami itthon megjelent az egy angol-lengyel verzió, amit egyéb helyekrõl lehet "megvásárolni" az meg simán angol (angol angol vagy amerikai angol) verzió. Elhihetitek nekem, mert volt szerencsém az RTPatch nevû programmal dolgozni (ez van a patchben) és ha az kiirja, hogy old file not found, akkor már semmit nem tesz vele, csak lefut üresben a program. Amúgy a Bethesda soft válasza erre a problémára ez volt (mivel írtam nekik):
"Hello,

Install the English version.
Uninstall the game, reinstall then apply the patch."
Bár ezt a módszert még nem próbáltam ki<#vigyor2>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

MaskimXul
egen, de nem hasonlatos, azért írtam 😊
geck
President Eden

mondjuk az jogos de nem arra a commentemre írta<#vigyor>
aha értem köszi szépen! végre összeállt bennem a kép. Most meg megjött a kedvem, hogy minden részt végig kéne nyomni😄
Egyébként a gonosz karizmával maga a játék menet gondolom semmiben nem különbözik ugye? csak adott 1 küldetés és vagy így vagy ugy csinálom meg.
Nem is azt írtam hogy ugyanaz, hanem hogy ahhoz hasonlatos. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MaskimXul
mondjuk a
fater halála
egy kicsit spoileres, de tényleg csak egy kicsit <#hehe>
Lamer barátom, abból amit írtál már lehet következtetni, bár lehet Te nem lennél képes rá... 😊

Ja és sorry a randa beszédért, most épp ilyen hangulatom van. A hülye SG fórum... Pl. a kézzel írt smileykat is b...ik felismerni. Nevetséges. Na ez már jó neked SG: <#nyes> ???

Kocka barátom. Nem kell sértegetni. Azthiszem nem írtam semmi spoiler gyanus dolgot. De ha igen kérlek írd be hogy mit.
Vagy dugulj el
A fasznak nem lehet szerkeszteni ebbe a szar fórumban!!! Kimaradt az, hogy jó: "de olyan jó olvasni..."

Tulajdonképpen igazad van, de olyan olvasni hogy szinte kivétel nélkül mindenki egyetért velem, hogy milyen jó game, de régen volt ilyen, nem is emlészem már mikor kötött le így valamilyen játék, ezt nagyon megcsinálta a Bethesda stb. 😊

MaskimXul
ne olvass fo3 fórumot, ha félsz a spoilerektõl. fõleg ne sg-t <#nyes>
dronkZero
Nem, az elnök nem jó, és nem is ember.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Basszus, a sok lamer mikortanul meg spoiler taget használni végre. Röhej mennyire ostoba emberek vannak...

MaskimXul
nézõpont kérdése. õ csak a tiszta embereket hagyná életben, akik semmilyen mértékben nem mutálódtak. Mintha lett volna már hasonló koncepció a múltban, egy bizonyos festõ is így akart tenni.

De a fallout világban az enclave sosem jó, az elnök pedig az õ "fõnökük", tehát õ sem az.
Dopti
Nem tudom felpeccselni :S Azt írja, old file not found. Eredeti CE-m van. Thx

na ugyérzem most jön a nagy kavarodás bennem😄 Az elnök az nem jó ember?😊
MaskimXul
enclave tiszt, le akarta nyúlni a projectet. Ugyanazzal a céllal, mint az elnök
amugy nagyon síknak fogtok nézni de még 1 dolog nem maradt tiszta nekem😊 Az ki volt akit megölt a fater magával együtt? és mit akart?
hát igen. azt magyarul csináltam😊
amugy tényleg könnyû a nyelvezete de vannak benne olyan dolgok amit ha elolvasol akkor se érted. legalábbis én így voltam vele😊
Fõleg a tiszta beszédnél akadtam el ahhol nincs felirat. Na de mind1 is még1szer ugyis végig kell játszani ezt a játokot😊
MaskimXul
ezeket mind tudom, viszont a geck nem volt ai, eden meg igen, azért ez elég lényeges különbség.
MaskimXul
Simán megértettem, elég egyszerûek benne a szövegek szerintem. Az 1/2 ilyen szempontból nehezebb volt, sokkal inkább regényesebb szövegek voltak benne, jobb angoltudás kellett hozzá, mint ehhez.
A Garden of Eden Creation Kit a GECK. Felbukkant a Fallout 2-ben is. Abban meg van egy számítógép ami tanácsokkal, tudással és mindenféle ismeretekkel segíti a használóinak életbenmaradását. Sõt gyakorlatilag az egész egy tudástár egy értelmes és segítõkész számítógép, plusz némi minilabor.
Na egy ugyanilyen céllal létrehozott szuperszámítógép az Eden is, ami elnökként próbál érvényesülni.

így már értem. Azért nekem a nagy kedvencem a fallout 1 volt. Az azért hoszabb game.
megcsináltam én minden questet amit kaptam ez volt az utolsó igaz csak ott kaptam questet ahhol jártam így sok minden kimaradhatott egyenlõre.
De most jönnek azok😊 vagy lehet very hardon végignyomom a teljes térképpel😊
igazából az intro után éreztem, hogy ez nagyon rendben lesz!
feeling ottvan (régen fallout1-2 ALAP game volt)

anti hero

most nem okoskodni kell kíváncsi vagyok megérted e majd te. Elolvastam de volt 1-2 rész amit nem értettem.
jaja naggggyon ott van játék, nem is tudom melyik game hangulata varázsolt el ennyire utoljára....

anti hero

MaskimXul
geck számítógép? <#confused>
MaskimXul
végigjátszottad és gõzöd sincs? el is kellett volna olvasni a párbeszédeket, nem csak mindig a középsõ válaszra klikkelni...
A FAllout 1 és 2 fõ küldetésvonala is marha rövid ha csak azokra mész rá. Ez a játék nem a gyors fõvonal befejezésrõl hanem a felfedezésrõl szól. Idõvel meg lehet csinálni a sztorit is, de amíg nem akarod, nem kell vele foglalkoznod.

A játé vége, aki nem kíváncsi rá ne olvassa el:
Az elnök nem más mint egy G.E.C.K számítógépéhez hasonlatos számítógép/mesterséges intelligencia, a neve Eden. Elsõdleges célja az emberi faj fennmaradásának biztosítása. A tiszta emberi fajé és ennek fényében cselekszik.
A játék meg azzal ér véget, hogy normál esetben a karakter bemegy és apuci útját járva beindítja a víztisztítót. Az más kérdés hogy õ ebbe belepusztul a sugárzás miatt, de a környékne jó lesz.
Ha nem indítja el a megfelelõ kóddal a gépet akkor az felrobban. Minden marad a régiben, a karakter ugyanúgy bekrepál.
Az utolsó lehetõség hogy elindítja a gépet, de elõtte az elnöktõl kapott lönnyöt is beletölti. Ekkor a sok mutáns és fertõzött ember bekrepál majd, míg a nem fertõzött emberek, az Enclave emberei túlélik. Persze a karakter itt is kipurcan.

meg leeht csinálni hogy mást küld be maga helyett, ekkor õ túléli, de a játék ugyanúgy véget ér és nem folytatható.

Istenem most nagyon csalódott vagyok! Nagyba örülök milyen jó a játék meg milyen isten küldetések. Megyek és erre vége. hát ez kegyetlen jó game és nagyon rövid:S igaz még hónapokat lehet mászkálni de kár a fõ küldiért. Amugy valaki elmondja nekem privibe ki az a president vagy ki meg mi a vége mert nem nagyon értem😊
nekem 2 magos amd-vel ati 2400xt-vel LAPTOPON megy simán. tuti valami driver gondod lehet
Szintén 2 magos procival és 8600 GT-vel (256 Megás), plusz 4 Giga ram mellett röccenés nélkül fut maximális beállítások meleltt, igaz 1024*768-ban. Driver meg a legfrissebb ami fenn van.

Wheaton Armory a neve. Bethesda Ruins-tól ÉK-i irányban van.

SötétBarom
Szigorúan addiktív cucc.. Az asszony mostanában rám is elég ferde szemmel néz, asziszi hülye vagyok.. "Hogy lehet 5 órát ülni a gép elõt?!!?!"

Fallout, baszki, fallout!!!444

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kandurex
végre itthon, de nem merem elindítani a játékot <#wow3>...mert akkor az lesz, hogy éjfélig megint nem állok fel <#gonosz3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Broafka
intel 2 magos proci

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Calver
van Rivet City-tõl északra egy metróállomás, a neve most nem jut eszembe pontosan, de egy köpésnyire van onnan. oda menj be, tele lesz raiderekkel, írtsd ki õket, menj végig és el is jutsz Ranger Compound-hoz.

"The trees move. Do you not see it?"

MaskimXul
Az a neve egy városnak, van legalább 6 ház meg 5 npc <#rolleyes>
nem tudjátok mi a játékba a "big town"?😊
Ron Ragm
Annak.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

snipa rifle az small armnak szamit?

anti hero