Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként még mindig úgy játszom vele, mintha tegnap éjjel jött volna csak ki. <#email>#email>
Kumiho #2179
Amúgy már a geck is elég erõltetett szerintem, csak azért rakták be, hogy a régi rajongók szeme felcsillanjon.
Meg eleve az egész mainquest sem túl eredeti, ha belegondolsz akkor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nehéz lehetett kitalálni biztos <#vigyor>#vigyor>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"The trees move. Do you not see it?"
"Hello,
Install the English version.
Uninstall the game, reinstall then apply the patch."
Bár ezt a módszert még nem próbáltam ki<#vigyor2>#vigyor2>
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Egyébként a gonosz karizmával maga a játék menet gondolom semmiben nem különbözik ugye? csak adott 1 küldetés és vagy így vagy ugy csinálom meg.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De a fallout világban az enclave sosem jó, az elnök pedig az õ "fõnökük", tehát õ sem az.
amugy tényleg könnyû a nyelvezete de vannak benne olyan dolgok amit ha elolvasol akkor se érted. legalábbis én így voltam vele😊
Fõleg a tiszta beszédnél akadtam el ahhol nincs felirat. Na de mind1 is még1szer ugyis végig kell játszani ezt a játokot😊
Na egy ugyanilyen céllal létrehozott szuperszámítógép az Eden is, ami elnökként próbál érvényesülni.
megcsináltam én minden questet amit kaptam ez volt az utolsó igaz csak ott kaptam questet ahhol jártam így sok minden kimaradhatott egyenlõre.
De most jönnek azok😊 vagy lehet very hardon végignyomom a teljes térképpel😊
feeling ottvan (régen fallout1-2 ALAP game volt)
anti hero
anti hero
A játé vége, aki nem kíváncsi rá ne olvassa el:
A játék meg azzal ér véget, hogy normál esetben a karakter bemegy és apuci útját járva beindítja a víztisztítót. Az más kérdés hogy õ ebbe belepusztul a sugárzás miatt, de a környékne jó lesz.
Ha nem indítja el a megfelelõ kóddal a gépet akkor az felrobban. Minden marad a régiben, a karakter ugyanúgy bekrepál.
Az utolsó lehetõség hogy elindítja a gépet, de elõtte az elnöktõl kapott lönnyöt is beletölti. Ekkor a sok mutáns és fertõzött ember bekrepál majd, míg a nem fertõzött emberek, az Enclave emberei túlélik. Persze a karakter itt is kipurcan.
meg leeht csinálni hogy mást küld be maga helyett, ekkor õ túléli, de a játék ugyanúgy véget ér és nem folytatható.
Fallout, baszki, fallout!!!444
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"The trees move. Do you not see it?"
anti hero