Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor fölösleges a szürkéket/barnákat végignéznem <#vigyor3>#vigyor3>
Emellett van még egy újabb típus is, a szürke kötéses Pre-War book. Ezt elolvasni nem lehet, de van egy hely
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Edit: Továbbra sincsenek ott. Az épület elõtt kellene lenniük? (egy screenshot alapján igen). Egy teljes napot átwaiteltem óránként nyomkodva (T-vel) és nem jelentek meg. Ötlet?
Þór vígi þessi rúnar
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Mire én megtaláltam õket, a három fickóból csak kettõ élt (szerencsére a fõnök köztük volt). Volt körülöttük egy szupermutáns hulla, meg 4 molerat test.
Miután megvan a biznisz, nyírd ki a fõnököt. Az a rusnya maszk nagyon komoly elõnyöket tud biztosítani.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Van a Finding the Formula Quest.
Meg kell keresni a Nuka Cola receptjét és találkozni kell egy bandával.
Namost megvan a recept, viszont nincs sehol a banda. Aszongyák, hogy a Red Race Factory-nál találkozzunk, de ott nincs senki. (T-betûvel Wait-eltem egy olyan 1-2 napot, de semmi).
Valakinek valami ötlet? (wikit elolvastam és ott is csak annyi van, hogy ott fognak várni).
Þór vígi þessi rúnar
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Þór vígi þessi rúnar
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
When fired, the weapon behaves somewhat like a shotgun, in that the projectiles fire in a random spread pattern. However, unlike a shotgun the projectiles are subject to the same arcing behavior as the normal Fat Man. If you can get lucky with the spread, this weapon will insta-kill a Behemoth and then some at medium range."
by Fallout Wiki
Az este csúcspontja...hát nem egy tünemény? <#hehe>#hehe> 1610 damage x 8 egy másodperc alatt ha telibekapja a szerencsétlen delikvenst...<#idiota>#idiota>
Repül a 8 mininuke:
BuMmMmMmMmMmM!
Az eredmény 😛

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kumiho #2179
Bár kérdéseket vetne fel bennem és nem kicsit lenne idegesítõ.
Þór vígi þessi rúnar
így egy mod amivel végre lehet javítani.
"The trees move. Do you not see it?"
One man\'s hero, is another man\'s demon...
nem is tudom pénzt egyáltalán h lehetne értelmessé tenni F3-ban.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De meguntam eladni a cuccokat. Vagy fel sem veszem, vagy bepakolom a házam szekrényébe.
Þór vígi þessi rúnar
Épp akartam irni, hogy aki nem tud angolul az minek játszik egy ilyen játékkal. Mennyen farkrájozni.
Þór vígi þessi rúnar
Pl beleírnád, hogy: „vault 101 vissza” –akkor rögtön látnád az üzid alatt a választ.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
<#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Elkezdtem csinálni egy árjavító modot, ami bõven megdobja a jó cuccok árát.
Várom a javaslatokat, meg azt, hogy kinek milyen szinten mennyi felesleges lóvéja van.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)