Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ohh , köszi mindenkinek !
Akkor fölösleges a szürkéket/barnákat végignéznem <#vigyor3>

Ezeken kívül vannak még kevésbé megégett, színes könyvek is. Elolvasni azokat sem lehet. Általánosan elmondható, hogy aminek neve van (nem az hogy égett könyv) az olvasható. Az aid menüben lehet majd megtalálni és használat után elolvassa a karakter. Mondjuk az elsõ könyvet még a vault-ban kapja, így ott már megtudható a dolog mikéntje.

Emellett van még egy újabb típus is, a szürke kötéses Pre-War book. Ezt elolvasni nem lehet, de van egy hely
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Citadel-tõl délre lévõ könyvtár
ahol nagyon jó pénzt fizet érte egy személy. Érdemes gyûjtögetni ezeket a könyveket, mert még sok sok pénzt hozhatnak a karakternek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Carlos
Megvan a kis cetli is, a recept is. Akkor bepróbálkozom a koraesti órákban.

Edit: Továbbra sincsenek ott. Az épület elõtt kellene lenniük? (egy screenshot alapján igen). Egy teljes napot átwaiteltem óránként nyomkodva (T-vel) és nem jelentek meg. Ötlet?

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Megatonban kapásból van egy.

A halál csupán a kezdet...

pre war book-okat meg ne add el, mert van egy hely (valamilyen library, megatonos quest is visz oda) ahol a könyvtáros leány jópénzt ad értük 😊 meg mellesleg kis xp-t is...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

A játék elején (3-as szint), hol lehet kereskedõket találni, mert már tele vagyok!<#crazya>

Csak akkor lesznek ott, ha a társuk hulláját is megtaláltad és elolvastad a nála lévõ cetlit. Plusz nem nappal kell odamenni, hanem koraesti órákban.

Mire én megtaláltam õket, a három fickóból csak kettõ élt (szerencsére a fõnök köztük volt). Volt körülöttük egy szupermutáns hulla, meg 4 molerat test.

Miután megvan a biznisz, nyírd ki a fõnököt. Az a rusnya maszk nagyon komoly elõnyöket tud biztosítani.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Robez84
Csak a szines könyveket tudod olvasni és tanulni belõlük aminek értéke is van. Az égett fekete könyveket nem lehet olvasni...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Könyveket hogyan lehet elolvasni ? Egyáltalán be van ez építve a játékba , hogy így képzettségeket szerezzünk ?

Carlos
Lenne egy kérdésem!
Van a Finding the Formula Quest.
Meg kell keresni a Nuka Cola receptjét és találkozni kell egy bandával.
Namost megvan a recept, viszont nincs sehol a banda. Aszongyák, hogy a Red Race Factory-nál találkozzunk, de ott nincs senki. (T-betûvel Wait-eltem egy olyan 1-2 napot, de semmi).
Valakinek valami ötlet? (wikit elolvastam és ott is csak annyi van, hogy ott fognak várni).

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
Látnátok, milyen büszkén viseli az oldalán. <#idiota>

Kumiho #2179

Robez84
Naggyon komoly!<#hehe>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
tényleg, ez mi ezez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Klassz tévé. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
<#idiota>

Kumiho #2179

Ha Reilly rangereibõl menekülés közben néhány nem szedi elég gyorsan a lábát és megborul a hotel elõterében, akkor változik esetleg a jutalom? Eddig kétszer próbáltam, hogy ne legyen veszteség, de egy mindig padlót fog. Erõlködjek vele vagy sem?
Király vagy😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Robez84
Baszki most járok itt északon elõször...fogy a lõszer rendessen!<#zavart2>

Robez84
Te õõrûtt!!!

broman191
"The Experimental MIRV is an even more powerful version of the Fat Man nuke launcher that fires eight(!) nukes at once. While it is visually identical to the Fat Man launcher, it delivers eight mininukes spread over an area for each shot. It requires 8 mininukes to fire, any less and it will tell you ammo is depleted. Fortunately 5 mininukes are found right next to it, and another is encountered while searching for the Keller Family letters required to gain access to the MIRV.

When fired, the weapon behaves somewhat like a shotgun, in that the projectiles fire in a random spread pattern. However, unlike a shotgun the projectiles are subject to the same arcing behavior as the normal Fat Man. If you can get lucky with the spread, this weapon will insta-kill a Behemoth and then some at medium range."

by Fallout Wiki

Az este csúcspontja...hát nem egy tünemény? <#hehe> 1610 damage x 8 egy másodperc alatt ha telibekapja a szerencsétlen delikvenst...<#idiota>

Repül a 8 mininuke:

BuMmMmMmMmMmM!

Az eredmény 😛

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Én is predátorosat játszottam, álcázással, lesbõl támadva elég halálos a deathclaw hand támadása... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Voltan
LOL, nekem pont a terminator jutott eszembe róla 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mikor érdemes oda menni mert geci nagy az ellenálás, kva sok ott a mutáns

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

legjobb armor ami annak a super mutantnak van 😄 csak a kezét sértheted
böröczk
Nagyon pofás pityu, 25-öt sebez egyelõre. A figura meg picit Lara Croftosra sikerült. : D

Kumiho #2179

Carlos
Nem rossz ötlet.
Bár kérdéseket vetne fel bennem és nem kicsit lenne idegesítõ.

Þór vígi þessi rúnar

MaskimXul
jah, úgy fest mélyebben van a probléma, ahhoz hogy legyen értelme a pénznek, sokkal kevesebb cuccot kéne dobnia a moboknak meg a mindenféle ládáknak. Ehh na majd ha lesz cs, faragunk ebbõl egy epic játékot <#nyes>
Calver
így az íme akart lenni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
aki T51-b Power Armor-t használ, örülhet
így egy mod amivel végre lehet javítani.

Akkor nincs okosság?<#wow3><#wow3>
Neogan
Régebben gondolkodtam rajta, hogy a Fast Travelt lehetne fizetõssé tenni, mintha taxi lenne. Tegyük fel lenne egy ép állapotban maradt jármû, ez töltené be a taxi szerepet. Mivel alig van már jó állapotú járgány, ezért magas áron mûködhetne. Nem tudom mennyire állná meg ez a helyét.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Calver
ezzel megint annyi a baj, hogy repair feleslegessé tenné. miért? az elején ugye az ember ált. Combat Armor-t használ - amihez Talon-os srácokból végtelenített utánpotlást lehet szerezni javítás céljából. késõbb Tesla Armor-t, abból dettó végtelenített utánpótlás van. fegyverekbõl meg ugye nevesített verzió mindbõl, szóval a többi csak javításra kell - arra meg felesleges 80%-os cucc, ha csak 20%-ot akarsz javítani.
nem is tudom pénzt egyáltalán h lehetne értelmessé tenni F3-ban.

Kandurex
Akkor is csak alacsony repair mellett érdemes lenne vásárolni.

Carlos
lvl 20, 55 óra után 16K.
De meguntam eladni a cuccokat. Vagy fel sem veszem, vagy bepakolom a házam szekrényébe.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#worship>
Épp akartam irni, hogy aki nem tud angolul az minek játszik egy ilyen játékkal. Mennyen farkrájozni.

Þór vígi þessi rúnar

CS@
Amúgy a népek tisztában vannak vele, hogy a lap alján lévõ keresõ az mûködõképes?

Pl beleírnád, hogy: „vault 101 vissza” –akkor rögtön látnád az üzid alatt a választ.

SigS
Nekem csak fagyni szokott, de akkor csak a reset segít <#sir>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

MaskimXul
fõleg ammot vettem csak. De ha a kereskedõnél 80-100% os cuccok lennének, akkor már lenne értelme, mert a mobok csak szarabbat dobnak
Kandurex
igen,

amugy vault 101-be vissza lehet még menni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

ügyes 😊 <#eljen>

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nekem olyan problémám van, hogy amikor játszok olyan 15 perceenként leteszi tálcára.... Tapasztalt valaki hasonlót?
Count Adyn
Hát ha úgy nézed egy hét alatt porrá is kopnak😊 Én amúgy is okosba vásárolok vándor árusoktól. 2-3 golyó után megegyezünk😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Calver
nem az árakkal van baj... végigjátszásod során hányszor vettél kereskedõtõl cuccot? mert én egy kezemen meg tudnám számolni, és az akkor is csak nafta volt lángszóróba.

SigS
Valamire emlékeztet <#miaz>

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

MaskimXul
nektek nem furcsák az árak? Mindent szarér-hugyért meg lehet venni, magasabb szinten semmi értelme a pénznek.
Elkezdtem csinálni egy árjavító modot, ami bõven megdobja a jó cuccok árát.
Várom a javaslatokat, meg azt, hogy kinek milyen szinten mennyi felesleges lóvéja van.
Count Adyn
Aki nem tud angolul várja meg a magyar verziót, mert nem fogja élvezni igazán a játékot😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PTW
nem tudom , hogy ezzel rám célzott e, de mondjuka kérdésembõl az is kiderül hogy nem elakadtam hanem hogy nincs fõ kvesztem. mindegy Azóta leesett egyébént hogy mi történt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokkal korábban rábukkantam a vault 112 re mint kellett volna és ezért a plotból kiesett effektíve az egész gnr utáni és a vault 112 közötti rész. Kurvára örülök ennek mondhatom, faszért nem tudnak erre odafigyelni a készítõk, hogy valamilyen módon megakadályozzák az ilyet...

Calver
ha nem tud angolul akkor F3-azni sem fog tudni, szóval errõl ennyit <#nyes>