Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár gondolom a feljegyzésekbõl és egyéb dolgokból õs is rá fog jönni idõvel, hogy mire ment ki a játék.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szaraxik a SPOILER makró.
Duplán ment el és törölni se tudom...LoLz...
Szóval SPOILER!!!!!!
És amata?
Þór vígi þessi rúnar
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"The trees move. Do you not see it?"
A 2. részben amúgy se tiltottak ki 😊
Þór vígi þessi rúnar
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Azt hiszem beugrok egy kicsit little lamplightba, így már nem lesz olyan nagy a pofájuk <#hehe>#hehe>
Öregem... most nézem az aláírásodat, Richard Wright is meghalt?!? Vazzz... nem is hallottam róla. Hogy a francba kerülte el a figyelmem!?? Mondjuk nem is nagyon informálodtam mostanában PF ügyben, még valamikor augusztusban kerestem rá D.Gilmour-ra, merre megy az öreg játszani, jön-e hozzánk, stb. Most elkenõdtem bazz...<#rinya>#rinya> Nyugodjon békében!
off off
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
gugliba: m4a to mp3 ??
nem mûködik?
on
légyszi 3/7-et 4/7-re a hogyan hekkeljekbeeee 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Én végigjátszottam többször is az elõzõ Falloutokat többször is.
Hangulatos játék lett ez a harmadik rész is. Még az elején tartok, a fõszálból szinte csak a kõtelezõt csináltam eddig meg. Egyelõre csak fedezem fel a terepet, várok a magyar megjelenésre, a collector's-t kívánnám megvenni.
Mivel demót nem adtak ki ezért máshogy kellett kipróbálnom, hogy mûködik a gépemen. Emiatt érzem úgy, hogy a játék elég jó lett optimalizálva, mert nálam minimum alatti konfigon fut( 2 GHz P4, 1 GB RAM ami fontos) . Egyedül a videokártyám ami az ajánlott kategóriába tartozik. De így is szép a látvány. S még csak egy halott deathclaw-val találkoztam a super duper elõtt, de megfogott az ami izometrikus nézetben az elsõ részben nem éreztem át Boneyardban.
Sry, ha hosszú voltam.
De milyen formátum konkrétan? Google: xxx2wav (xxx=formátum, pl aac2wav), aztán wav2mp3 letöltöd, használod.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
valaki tudna nekem segiteni?
van egy olyan problémám, hogy mindig kilép a játék azzal a hibával, hogy a képernyõillesztõ program mûködése( atikmdag) leállt majd sikeresen ujraindult.
hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
üdv
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2