Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Õ nem hivatalosan választott Overseer, de õ legalább tényleg a Vault érdekeit tartotta szem elõtt és nem azt, hogy a játékos tönkreteheti a tervet. :-)

Bár gondolom a feljegyzésekbõl és egyéb dolgokból õs is rá fog jönni idõvel, hogy mire ment ki a játék.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Érdekes...
Szaraxik a SPOILER makró.
Duplán ment el és törölni se tudom...LoLz...

Szóval SPOILER!!!!!!

És amata?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Spoiler:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És Amata?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És Amata?

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Gondolom nem lehet olyan embert választani Overseernek aki emberbarát, már csak a Vaultok igazi rendeltetése miatt se. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

szemét banda, emléxem egyik végigjátszásomkor vault cityt is szétbasztam idegemben 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lobsterman
Tényleg, mi van ezekkel az Overseer-ekkel? Mindegyik ekkora szemétláda, vagy csak azok akikkel sikerült eddig megismerkednünk? :S

Calver
de legalább mindig le lehetett lõni a patkányarcú Overseer-t <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Lobsterman
Apróság 😄

hát persze mert üres volt mind2õ 😊

Lobsterman
Nem lettek volna valami izgalmasak a Falloutok ha mind egyetlen vaultban játszódott volna 😄
A 2. részben amúgy se tiltottak ki 😊

Carlos
Mint mindegyikbõl: Te vagy a nagy hõs! Imádunk téged! Chosen One! Takaroggy!!! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

amúgy ez már kezd divat lenni hogy kitiltanak a vaultokból 😄

sry nem jutott eszembe a neve 😄

Robez84
eddig én 1 bubbleheadot vettem fel :S

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Carlos
Bubblehead: 1
NPC: sok <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

a vault101ben hány kis figura van?

Ron Ragm
Vannak, de nem az összes.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

MaskimXul
Ott vannak azok is a lap alján, minor quest néven.
Lobsterman
Andale vicces hely 😄

Ron Ragm
Amúgy zeenk ívül rengetek miniquest van ami csak a Notesba vagy akár még oda se tûnik fel (pl Andale)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SötétBarom
Hejjpicsába, majdnem nyomtam az összeset :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MaskimXul
Körülbelül összesen ennyi.
STREEX
Körülbelül hány küldetés van összesen a játékban?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

SiteDisagner
egyébként az a szar mire jó?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

nálam is ez volt, én levettem teljesen az élsimítást és megoldódott a probléma

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

broman191
<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MaskimXul
Megvan ez is, itt az elsõ ölhetõ gyerekek mod.
Azt hiszem beugrok egy kicsit little lamplightba, így már nem lesz olyan nagy a pofájuk <#hehe>
Más is tapasztalta vagy ez csak nála jelenzkezõ "hiba" hogy mikor átváltok a célzás segítõ módba VATS (vagy mi most kezdtem) akkor valami eszméletlenül belassul de amég nem használom addig semmi gond de miután leadta a lövéseket és visszavált rendes nézetbe akkor is be van lassul van. Ha lerakom tálcára meg vissza akkor mgint jó (fura). És nem hiszem hogy a konfigommmal lenne a probléma Core2Duo E6300 1.8GHz, 8600GT OC, 3 GB RAM.
off on
Öregem... most nézem az aláírásodat, Richard Wright is meghalt?!? Vazzz... nem is hallottam róla. Hogy a francba kerülte el a figyelmem!?? Mondjuk nem is nagyon informálodtam mostanában PF ügyben, még valamikor augusztusban kerestem rá D.Gilmour-ra, merre megy az öreg játszani, jön-e hozzánk, stb. Most elkenõdtem bazz...<#rinya> Nyugodjon békében!
off off
próbáltam már...
De, és lent is van. Csak ebben nincs tapasztalatom gondoltam aki vágja ezt az tudna ajánlani olyat ami jó.
Rapid81
Frissítsd a VGA drivert.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ch_Slater
off
gugliba: m4a to mp3 ??
nem mûködik?

on
légyszi 3/7-et 4/7-re a hogyan hekkeljekbeeee 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

A fájl formátuma: quickime M4A, csak audiót tartalmaz. Ezt kellene mp3-ra alakítanom.
Sziasztok!

Én végigjátszottam többször is az elõzõ Falloutokat többször is.
Hangulatos játék lett ez a harmadik rész is. Még az elején tartok, a fõszálból szinte csak a kõtelezõt csináltam eddig meg. Egyelõre csak fedezem fel a terepet, várok a magyar megjelenésre, a collector's-t kívánnám megvenni.
Mivel demót nem adtak ki ezért máshogy kellett kipróbálnom, hogy mûködik a gépemen. Emiatt érzem úgy, hogy a játék elég jó lett optimalizálva, mert nálam minimum alatti konfigon fut( 2 GHz P4, 1 GB RAM ami fontos) . Egyedül a videokártyám ami az ajánlott kategóriába tartozik. De így is szép a látvány. S még csak egy halott deathclaw-val találkoztam a super duper elõtt, de megfogott az ami izometrikus nézetben az elsõ részben nem éreztem át Boneyardban.
Sry, ha hosszú voltam.
dronkZero
Ja, nem is segítségnek szántam, csak véleménynek... 😛

De milyen formátum konkrétan? Google: xxx2wav (xxx=formátum, pl aac2wav), aztán wav2mp3 letöltöd, használod.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mondjuk a munkámhoz annyi köze van, hogy a fõnökömnek kell ezt megcsinálnom. Értitek?(barnul a nyelvem...)
Kizárólag audio-ról van szó. Valamit csak ebben a formátumban tudtam megszerezni, de mp3-at kellene belõle csinálnom. A munkámhoz kellene.
dronkZero
Apple szarjon sünt, ha valami .mov, akkor inkább nem nézem meg.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bocsi srácok az offért, de sürgõs lenne és itt sokan megfordulnak (hála a Fallout3 sikerének, hogy áldja az Isten a fejlesztõket!): egy olyan konvertáló progi kellene, ami tud quicktime formátumból mp3-at csinálni! Csak a progi neve kell (persze ha tud valaki szúrni egy linket hát ne fogja vissz magát). Elõre is köszi!!! Off off
igen, azaz... emlékeztem, hogy valami a..... library a neve 😊 jól beváltja az a csajszi... bántam is, hogy elõtte több tucattal eladtam... habár így is majd 10ezer kupak van nálam... méhtelepnek is le lehetne passzolni 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Shep
Ez komoly cucc, ilyenem nekem is van, csak nem nagyon használom. Inkább ellövöm a lábukat 8)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nincs valami mod, vagy akármi amivel a rádióadásokban sugárzott zenét lehet lecserélni saját zenékre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Neogan
Így van és ha jól emlékszem az Arlington Library-ben lévõ nõnek kell adni.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Robez84
A Fallout 3-at kihagytad az aláításodból<#zavart1>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Sziasztok!
valaki tudna nekem segiteni?
van egy olyan problémám, hogy mindig kilép a játék azzal a hibával, hogy a képernyõillesztõ program mûködése( atikmdag) leállt majd sikeresen ujraindult.

hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
üdv
Majdnem eltaláltad😄 Craterside Supplies

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Fenrir
Valami general goods vagy shop.

A halál csupán a kezdet...

Köszi, mert nem találtam, azért kérdeztem, és Megaton-ban mi a hely neve?