Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robez84
aludj 8 órát,ha ugy sem jó lödd le! most õszintén mi haszna...?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Fenrir
Pár kérdésem lenne mert itt megakadtam.

Felbéreltem magam mellé a brotherhoodos nõi npc-t társnak, de most jött össze annyi pénz, hogy a Charon nevezetû ghoult is meg tudjam hívni aki Underworldben üldögél. A problémám az, hogy nem akar bejönni társnak a ghoul mert szerinte már van egy. A brotherhoodos npc-t Megatonban hagytam, ott is maradt és továbbra sem jön velem a ghoul. Ilyenkor mi a teendõ?

Másik problémám, hogy a hülye robotom beállt egy olyan helyre ahonnan pont elzárja az utat az egyik ládámhoz és nem férek hozzá, õ meg baxik arréb menni. Mit csináljak vele? Lõjem le?

A halál csupán a kezdet...

ehm, lehet, h nálam bug jelentkezett, de nem tudtam tönkretenni... egyik félnek sem tudtam semmi "házasságtönkretevõt" mondani...
Gando
Mókás játék ez 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Shep
Hát pedig a házasság tönkretétel kb 2 perc. Mondjuk mivel - karmával jár ezért én is inkább aktiváltam a ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ohh thx 😊
Kandurex
A beviteli mezõ alatt van olyan, hogy szmájlik, makrók, url beszúrása, kép beszúrása stb. stb.

Na, onnan a makrók kell neked, kattints és ott le van írva minden.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sry a kérdésért, de azt h kell? 😄
Kandurex
Gyengébbek kedvéért,: Újra mûködik a SPOILER TAG, használjátok!

SPOILER!!

nekem nem sikerült tönkre tenni a házasságukat, elkezdtem kint mászkálni... néhányan mondták, hogy régen veszekedtek, gondoltam hogy majd ez a hír jó lesz valamire. de nem lett jó semmire. kutakodtam még dolgok iránt, bementem abba a házba, majd mikor be akartam kapcsolni a rádiót, valami fura hangot adott ki. onnantól még egy kevés logika kell és megoldod: eredmény: vér fog folyni 😄😄😄 igaz az elsõ altarnatívában is...
Kandurex
Újra mûködik a SPOILER TAG, használjátok!

SPOILER!!!

Break Up The Rockwell's Marriage: The easiest method is to simply tell Mrs. Rockwell that her husband is cheating on her, which she will readily believe. You can also place the Sexy Sleepwear from the Simpson household on the desk in the basement, then tell Mrs. Rockwell that her husband is either cheating or he is a cross-dresser. Finally, one can read Mrs. Rockwell's diary upstairs, which will indicate that she'd like to kill Mrs. Simpson. Take the Rolling Pin from kitchen in the Rockwell house and beat Mrs. Simpson to death with it, then tell Mr. Rockwell about it.
Robez84
de meglehet, a robot megteszi helyetted!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Kislány parancsait? Nos igen van egy házaspár... ha jól érettem meg kéne valamelyiket ölni? De nem lehet.

igen, az, de most nézem én is, hogy ez a 2. fajta "befejezése" ennek a questnek 😊 az 1. alternatíva az az, hogy a kislány parancsait teljesíted.
Bocs, melyik a lakatlan? Körbe jártam már mindet..vagy az a lakatlan ami kissé lepusztult bentrõl? Ha az akkor tudom melyik

a vault 112-es álomvilágra gondolsz?
SPOILER!
menj be az egyetlen lakatlan házba, és játszodj el az elsõ szobában a tárgyakkal 😉 onnantól már menni fog...
MaskimXul
faq u
A következõ a kérdésem, mi a fenét kell csinálni az álomvilágban?

Igen tudom...olvassak vissza...vissza olvastam de csak olyat találta,m ahol lecseszitek azokat akik ezt megkérdezik . Ebbõl én nem kérek.

Inkább egy válasz jönne jól hogy mit kell csinálni? Van ott az a házaspár és?

I.C.ram
nem
ha végig viszed a fõ vonalat utána még lehet folytatni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hmuda
Minden fontosabb város elõtt van egy ilyen (River City, Megaton, TP tower).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

újjászületett Willy 😄DDDDDDDD emlékeztek aki megaton elõtt kéreget vizet nahh neki adtam egyszer de a következõ alkalommal már csak a hullájára találtam rá a bejárat elõtt ... jó sokat vándoroltam most értem tenpenny toronyhoz és kit látok a bejárat elõtt és kéreget vizet?! LoL

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nekem se frissíti. Töltény pl sosincs. Illetve eladni se tudok nekik mert nincs pénzük 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

I.C.ram
Beutott naluk is a valsag 😄
Tudna nekem vki segíteni. Lett egy olyan problémám - lehet bug - hogy a kereskedõk cseszik megújítani a készletüket. Másodszorra ugrottam neki a játéknak. Elõször nem volt semmi baja. 2-3 naponta frissült az árú. Egy darabig most is ment aztán semmi. Megaton az egyetlen olyan hely az eddig megtaláltak közül ahol kereskedhetek. Se a drogos fickó se a minden árús vörös csajszi nem frissíti az árúját. Majdnem elfogytam lõszerbõl. A csajnál ott vannak a tudja a tököm mióta eladott cuccaim. A karavánosok is furák. A város elõtt rendre csak tehén meg testõr nélküli kereskedõket találok. És mintha azok készlete sem változna.
Közben sikerült. Annyi volt, hogy egy bugba futhattam, mert miután kiléptem a játékból lefagyott a gép és csak ez futott rajta. Újra indítás, ugyanaz az állás ahonnét belépek a múzeumba és újra végig néztem a terminálokat. Eddig ahol a kódokat kellett volna közölniük, ott #err felirat volt. Most már #+valami szám. És most már megadta aválasztást a kódok közül és így már sikerült az üzenetet megtudni, hogy hol is van a géppufka.
http://fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=145

itt a mod, amivel az enclave rádió zenéit tudod módosítani 😊
Csak egy terminál adatai kellenek, ami elmeséli hol is van valami érdekes cuccos. Utána már neked kell megkeresni. A kérdéses terminál meg a palnetáriuk közelében lesz (technikai múzeumban van a planetárium). A csúzli nem a múzeumban lesz, ne is keressed ott.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Encore
Én is erre jutottam. 😊 Persze könnyen lehet hogy egy másik játékkal keverem a gyilok nélküli végigjátszást.
De még ha lehetne is, akkor se lenne nagy élmény, gyakorlatilag végigrohanás lenne az ellen között.
Hmuda
Közel lehetetlen.

SPOILER

Fõleg mivel ha nincs kipucolva a projekt laborja akkor faterék addig nem hajlandóak bemenni míg a játékos ki nem takarít. Plusz menekülés közben se lehet elkerülni egy-két ghoul lelövését, arról nem is beszélve, hogy az egyik ajtónál Li tököl egy ideig, hogy kinyissa és addig jönnek az Enclave katonák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Encore
Emberek, valahol azt olvastam régebben, hogy állítólag végig lehet játszani úgy is, hogy nem ölsz meg senkit. Na most, nem emlékszem pontosan hogy azt írták, hogy nem kell megölni senkit, vagy hogy nem kell embert ölni. Én megpróbáltam úgy elkezdeni megint hogy abszolút nem ölök senkit és egy darabig el is jutottam (bár nem volt könnyû), de a fõ történeti szálban, amikor a fater laborjába kell menni és felvenni a holotapeket akkor azt szerintem nem lehet megcsinálni mutáns gyilok nélkül. Még ha egy társat fogadok is fel hogy végezze el a piszkos munkát, egyedül nem boldogul.

Lehet hogy úgy értetták a fejlesztõk, hogy nem kell embert ölni? Mert úgy merõben más a helyzet viszont a végefelé mikor az Enclavek elfoglalják a labort, vagy mikor az Enclave bázison flangálunk, szerintem ott nem lehet túljutni gyilok nélkül.
Vélemény?
Carlos
Nekem tegnap duplán rakta be a semmit... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
SUPER a zisten!

Þór vígi þessi rúnar

Szarakodik a spoilerezés? Király. Na szóval SPOILER:

Nem az állomáson vannak hanem alatta. Szóval menj vissza az alagútba, van valahol egy elágazás. Vasúti kocsik is vannak benne szóval nehéz észrevenni de el lehet mellettük menni.

Why so serious?

Nem az állomáson vannak hanem alatta. Szóval menj vissza az alagútba, van valahol egy elágazás. Vasúti kocsik is vannak benne szóval nehéz észrevenni de el lehet mellettük menni.

Why so serious?

A Familly nyomát követve a 2 gohul alagútján át eljutottam egy volt vonatállomásra ahol elvileg a a bázisuk van. Na ott volt pár raider akiket hozzásegítettem a reinkarnáció folyamatában az elõrelépésben. 😊 De õk biztos nem a familly voltak. Õk hol vannak? Vagy bizonyos napszakban kell odamenni? Este sincsenek ott.
Akinek sikerült , leírná, hogy kell a Xualong-ot megszerezni a terminálok segítségével? Bolyongok a múzeumban, próbálgatom a terminálokat, de nem tudok rájönni, hogy mit kéne velük csinálni. A feljegyzés is megvan.
n3whous3
ingyenes progi: SUPER Converter és az még faszább szerintem...

púúúúú

off
üdv bitbandita, a program amit keresel, az a magic video converter, amivel szinte mindent mindenre konvertálhatsz és a kezelése gyerekjáték, szuper felülettel (torrent)
Hmuda
Közben a kapitóliumban feltankoltam, de azért kösz. :-)

Kandurex
Hmuda! Te kerestél kínai assault rifle -t, na, a Mama Dolce's -ba annyi van, hogy nem fogod tudni el se cipelni 😊

Calver
menj el Fort Constantine-be, és szerezd meg a Power Armort onnan, akkor kész lesz a küldetés, és meg is fogod kapni az XP-t érte (300 xpt pontosan). valószínûleg azért nem jelzi késznek, mert lenyúltad a ghoultól a kulcsokat és õ nem tud így elmenni érte.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
December-január 😞

I.C.ram
Azt ertem, de nem lett teljesitve a quest. 😞 Mindig mindig mutatja a terkep, ghoult, hogy adjam le neki a kulcsokat, de minden kucls ki van mar pipalva, es semmit nem is lehet neki mondani. XPt se kaptam a kuldetes teljesiteseert.
Ron Ragm
Az a küldetés annyiból áll hogy odaadod neki a kulcsokat. Ha esetleg saját magad akarod felkutatni a helyet az nem tartozik hivatalosan bele.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gundark 1 1
Na, sikerült jól járni 😊 Osistól nem messze exlporer módban bóklásztam, mikor megláttam pár házat. Gondoltam megnézem nem e kell valami segitség. Elvégre a Vault Hõse ahol tud segit. De nem kellett nekik. 6 vagy 7 deathclaw lakott ott 😊 Nagy csata volt, fat man és rakétavetõ aktiv alkalmazásával. Miután gyõztesen körbesántikáltam (törött láb, agyrázkódás stb 😊 kiderült hogy még egy darab nuke cola sincs ott. 😊 Igy jár aki segiteni akar 😊
MadBence
marhajó játék 😊. magyarítás mikor lesz?

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

I.C.ram
Megint bebugzott egy kuldetes nekem 😞 Illetve en bugositottam be.

A ghoulnak meg kell szerezni a 4 kulcsot ugye. Megszereztem mind, le is adtam, de rogton vissza is loptam pickpocekettel. Emiatt nem lehet completelni a kuldetest 😞 Ki van pipalva minden a quest log-ban, de nincs semmi szoveg, ami mindani lehetne neki. Kulcsokat meg nem tudom visszacsempeszni a zsebebe sajnos 😞 Legalabbis nem jottem ra hogy kene.

Erre van valami orvossag?
fort independencebe hogy lehet hivatalosan bejutni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"