19179
![]() |
-
Ez van ízlések és pofonok :) -
Inkább mászkálok egy romhalmaz tetején mint a sivatagban.
New Vegasban annyira nincs látni való, felfedezni való hogy már fáj. -
Na ha már NV vs F3 :D
Szerintem mind újrajátszhatóságilag, mind hangulatilag is jobb a New Vegas. Legalábbis szerintem sokkal inkább rpg-sebb, ami nekem jobban tetszik. -
madmanic #18176 atomháborúban állítólag a színes növények pusztulnak meg először..
meg a papagájok.. -
Hat en sokat jatszottam 1-2vel imadtam oket, utana meg a vegassal, ott teljesen olyan erzesem volt mintha a 2vel jatszanek neha :DD
Aztan felraktam a fallout 3mat, ronda, szinek nincsenek benne, unalmas. Nagyon nemtetszett :D -
A New Vegast még nem próbáltam, de azért a Fallout 3-at leszarozni kicsit erős. -
madmanic #18173 elég vontatott az eleje. szvsz baromi sokat kell galopozni.. később már élvezhetőbb.. -
F3 örök, Vegas egy összegányolt valami. 10 giga moddal már élvezhető. -
Nem jött be a vegas. -
Miért? Én még nem vettem meg a Vegast, viszont az F3 szerintem is hatalmas.. :) -
Én nagyon nagyon NAGYON sokat játszottam a F3al. A vegast viszont félóra után kinyomtam. -
ntex #18168 Érdekes mert sokan meg pont azt mondják hogy az FNV meg sem közelíti a F3 hangulatát :D ez is örök téma szvsz -
mások csinálták, FNV-t olyanok rakták össze, akiknek az első két részben is benne volt mocskos kicsiny mancsuk, F3-at Bethesda... de ínséges, poszt-apokmentes időkben nagyon jól jött az is.
amúgy van egyfajta hangulata, szóval annyira nem mondanám, h rossz lenne... de FNV köröket ver rá, az kétségtelen. -
Vegas utan probaltam ki a fallout 3mat, hihetelen hogy mekkora egy szar :D -
Azok a fránya bugok... Jártam Dave Köztársaságában, de Jessica nem volt hajlandó szavazni, hiába küldtem oda, csak állt egyhelyben. A várakozás sem segített, még oda is toltam az urnához, de semmi. Gondoltam akkor lecsökkentem a szavazásra jogosultak számát - közeli kapcsolatba került egy aknával, még mondta is, hogy vigyázzak fel ne robbantsam magam :) - és lám sikeres lett a szavazás. :P -
Geri98 #18164 near the lab... arra én is rájöttem (de amúgy írtam is) de végülis mindegy mert már végigtoltam és (hát ez most nem tom mennyire és kinek spoiler de akinek igen az ne olvassa tovább) ígyis úgyis kaptam páncélt :) -
madmanic #18163 a labor közelében -
Geri98 #18162 najó. most már elegem van. HOL VAN AZ A GYÖKÉR GUNNY??? már fél órája őt keresem, és mindenki csak annyit mond hogy near the lab... -.- és az honnan near? a courtyardról, vagy az a ringtől??? nem tudja valaki megmondani? vagy nekem az npc id is jó csak valami :) -
Ha nem választható a telepitésnél szerintem elég körülményes. -
Üdv!
Valahogy meg lehet oldani hogy az eredeti Fallout 3 GOTY kópiával angol feliratot jelenítsen meg a játék magyar helyett?
Előre is köszönöm a választ. -
Geri98 #18159 ok, patch megoldotta, bocsesz a feleslegért :) -
Geri98 #18158 sziasztok!
én win 7-en tolom, és mikor elindítom a játékot akkor átvált egyszerű szín összeállításba. és a játékban a jobb felső sarokban mindig egy egy pillanatra villan egyet olyan egy másodpercenként (nem a játék hibája gondolom). nem lehetne ezt megoldani valahogy? marha idegesítő :( -
kisokka #18157 Ezt én is olvastam valahol, de olyan helyen találkoztam vele, ahol semminek nem kellett volna lennie(legalábbis egy korábbi mentésben nem volt ott). Lehet mégis egy láda lehet a ludas? -
A felkiáltó jelek hiányzó textúrákat jelentenek. Ha mindig látod őket akkor valószínűleg valami hiányzik aminek nem kéne. -
kisokka #18155 Azt hozzá akartam tenni, hogy főleg Xboxokon, mert egyszer én is belefutottam egybe, holott ott nem is volt semmi, csak lebegett a felkiáltójel :D -
kisokka #18154 1.7-es elvileg mindent javít. Ha a nagy piros felkiáltójelre gondolsz, akkor az meg egy bug. Láttam róla pár videót jútyúbon, hogy Xbox-okon előfordul(főleg Pittnél). Ez valami textúra hiba. -
imilee #18153 Sziasztok!
Bocsi hogy erről írok de már régen játszottam vele még XP alatt. Elkezdtem megint de most Win 7 alatt és elértem az a szintet amikor már mehetek achorage-be. de ott csak egy nagy felkiáltó jel van. Melyik patch kell hozzá, hogy működjön rendesen?
Válaszokat előre is köszönöm. -
madmanic #18152 Próbáld xp kompatibilis módban, ha nem megy, próbálj egy új meghajtóra / partícióra feltenni egy xp t és az alatt futtatni. -
Hát ha azzal indítja biztos nem indul el neki a Fallout 3 

De igaz ne a Fallout 3 Launcher-el. -
kisokka #18150 Skyrim Launcher?
-
kisokka #18149 Vedd meg a GOTY-t. Oké, szar poén volt, viszont eleve így kellett volna vásárolnod.
Saját tapasztalat, hogy a nagyon új, vagy alap játékokat SOHA nem veszek meg. Mindezt azért teszem, mert hiába vannak teszterek százai, csak akkor derülnek ki a hibái egy játéknak, amikor piacra dobják(először sírjanak a türelmetlenek ezrei, én meg okulok a hibáikból és javított verziót szerzek be).
Ugyebár, amikor a FO3 kijött, még igen újdonság volt a W7(vagy tán nem is volt még?Akit érdekel nézzen utána). Ebből is adódnak a gondok.
A GOTY már 1.7-es pathel megy, de így sem teljesen makulátlan, van pár dolog, amit át kell állítani.
Én anno kölcsönbe kaptam az alapot, XP-n hót simán futott, semmi baj. W7-re már esélyem nem volt feltenni ugyanezt a verziót. -
Ne a Skyrim Launcher-el indíts hanem az .exe-vel vagy a Mod Manager-el. -
Nem írták, nekem csak nem létező fájl felíratott ír a könyvjelzőre. -
Szia nekem EZ segített.
Remélem, neked is fog. :) -
tician97 #18145 ...:((((((
így sem megy!!!
Már azt hiszem mindent kipróbáltam! Most mit lehet tenni? -
Szerintem próbáld rendszergazdaként futtatni vista vagy xp kompatibilitási módban. -
tician97 #18143 Sziasztok!
Kérem valaki segítsen....Ma megvásároltam a FALLOUT 3 játékot (igaz az alapot, de még ezzel is csak ismerkedem) Az első kettő már végig vitten fekszik a polcon!
A problémám a következő....:Telepítésnél válaszom a magyar nyelvet, majd install 1.1.0.35-ös magyar patch....indítanám a progit, DE hidaüzenet jön, miszerint a Win 7 kompatibilis hiba és helyezzem be a "correct cd-rom-ot!
Most mit tegyek??????
-
Darnified UI.
@ xblades: De miért törölték le? Én is már csak google segítségével találtam meg anno. -
Szerintem a DarNified UI-t de már törölték a Nexusról. -
gaben215 #18140 azért köszönöm a helpet:)