Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Node ha most megvan a Fallout3 modolva, akkor azokat is látom majd?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"The trees move. Do you not see it?"
Hatalmas, szabadon bejárható a játéktér, de vannak nagyon ajánlott kezdõ lépések, különben szenvedni fog a játékos.
Moira küldetéseit érdemes minél hamarabb megcsinálni, s még a sorrenddel is lehet ügyeskedni (védelemre ad bónuszokat).
A karakterfejlesztés, perkek megválasztása különösen nehéz szinten fontos, ott 10-es szintre érdemes a fontosabb képességeket maxolni, s bizony a játék ismerete sem egy utolsó szempont.
A javítást ûgy oldották meg, hogy a játékos kénytelen több darabot beszerezni a használt fegyverekvõl, s ehhez azért jókora elõny, ha tudod, merre érdemes keresgélni, illetve merre indulj, hogy több kereskedõvel legyen kapcsolatod, akiktõl lõszert vehetsz.
A másik lehetõség a Mothership Zetha végigjátszása, s az ûrhajóról szabadulva el leszel látva erõs fegyverekkel, s hozzá rengeteg lõszerrel, de a karakterfejlesztés mikéntje akkor is tõled függ.
Olyan képességeket érdemes megtanulni, amelyek állandó bónuszokat adnak, s a nem harci perkeket sem szabad figyelmen kívûl hagyni (pl. fekete özvegy).
Hardon kötelezõ 9 intelligenciával indulni (de ez minden nehézségi fokozaton ajánlott), s rohanni Rivet City-be a bólogatós babáért.
elég irreális h egy fos0 fosztogató is rakétával lõ, és tölthetem be mert telibe kap... vagy a Talon company zsoldosai (v kik) az már vicc, bemegyek 1 épületbe, kijövök, kint állnak, 3an rakétával, és meghaltam... Elég szar akkor ez az F3 ha ez a nehezítés. NV tesztett, gondoltam megveszem, a GOTY 5kért, de úgy néz ki nem érte meg, még ironsight sincs :S se ammo craft, még a javítás rosszul van oldva, mert folyamatosan csökken a sebzés ill. a DT nem úgy mint NV-ben h van határ érték és csak az alatt gyengülnek a cuccok.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A Requiem for the Capital Wasteland
Ez a New Vegashoz készült mod belecsempészi Capital Wastelandot a játékba. Tulajdonképpen át lehet menni a fallout 3-ba.
A f3-nak telepítve kell lennie hisz a mod a fájlokat használja.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Vagy
Animated Prostitution
FWE-vel meg "Grab" szószerint.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A kiscsaj pár kupakért bármit megcsinál rajtad =)
Megaton Prostijai
Egy méterrel ezelõtt még fordítva fogta a kapát...
Adult content!
http://screenshot.xfire.com/s/118890633-3.jpg
Pl a Project Purify-nál is akadnak a scriptek, meg az útvonalak...
De nem egy metróban és épületben jártam úgy, hogy egy alsó ajtóba kellett volna bemennem, de ugyanazon a tengejen más ajtó is volt. Még a Capital Building is ijen valahol.
Ez is egy bug, talán nem is gyakori, de pont az elsõ játéknál "küldtek" a sugárzó metróba, hogy azon keresztül juthatok el a kiváltak örhelyére (Operation Anchorage).
Rengeteget bolyongtam lent, sehol sem találtam a célpontot, amikor valahol feljöttem ismét csak a sugárzó metróra mutatott a nyíl...
A helyes útvonal a sugárzó metrótól elég messze esett, valamilyen útkeresztezõdésnél kellett lemenni a metróba, s egy rövid séta után (mindössze két vad ghoul volt a zugban) végre megtaláltam a kiváltakat.
A közlekedés "egyszerûségét" szépen szemlélteti amikor a rabszolgák elindulnak az Unio templomából a Lincoln emlékmûhöz.
A térképen lehet követni a karaván mozgását, csórók északról levándorolnak Rivet City-hez, ott le a metróba, s "néhány átszállás" után érkeznek a megbeszélt találkozóponthoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ezért szeretem a fallout 3-t. Tényleg úgy érzem hogy egy hatalmas világban kalandozok. Pl a metro írdatlanul átláthatatlan volt elsõre. Bár azt el kell ismerni hogy a játékban van egy hatalmas bug: A belsõ és külsõ terek nincsenek összehangolva. Sem a távolság sem pedig az irány. Így nem kell meglepõdni ha elindulsz északnak, utána le a metróba, ott elfordulsz délnek, majd nyugatnak, és kb haladtál 200 métert. Miután kijöttél azon találod magad hogy kb 8 km-el arrébb vagy a metro bejárattól keletre. :D
(Btw az ellenség fegyverei rendre 30-50%osak, ha nem 5-10%)
Viszont 50 lõszerért már 200 kupakot kér.
Mivel a lõszer a rohadt drága, utána a víz, és a radmentes kaja.
(Persze a modos szuperfegyverek és berendezések megmaradtak ezres caps nagyságrendben)
AKS74 + GP30 pl 978 kupak 100%-al.
Végülis megértem, mert eszméletlen ritkaság egy ilyen világban a speckó és import fegyver.
De a mutánsok által használt tömegírtókat nem értem, 10-20%-on döcögnek kb 30 lõszerrel, utána ököllel/botfélével támad x)
A legértékesebb fegyver: Mesterlövész puskák.
Ha megfelelõ taktikával használod!!
Egyszerûen félelmetes, hogy nem tudom következetesen sorra bejárni az egészet...
Kupak késõbb sem lesz náluk korlátlan mennyiségben, de bármit meg tudsz venni, amire szükséged van, pl. elcseréled néhány idegen fegyverre az összes lõszerét, vagy megvásárolhatod valamelyik tervrajzot (bár erre lesz perk, de csak 20. szint után), s ha még nincs teljesen berendezve a házad, azt is gond nélkül megteheted (a "betegszoba", "laboratórium", és a munkaasztal valóban hasznos, a zenegép, a Nuka-automata, és a különbözõ témák csak azért vannak, hogy tudd mire feleslegesen költeni a kupakjaidat)
Nem gazdagodtam meg onnan (fegyvereket nem tudom kinek eladni egyelõre) de lett 3300 lõszerem alien fegyverekhez, illetve a gatling laser és egy szervopáncél stb..
Idegen Epoxi kb 100 lehet nálad a küldetés végén, s ha nem herdálod el, sokáig kitart.
25%-ot javít a ragacs, próbáld úgy ütemezni a javítást, hogy 20-25% közötti romlásnál használod az epoxit.
A hajóra a küldetés után bármikor visszatérhetsz, s naponta megkérdezheted Sally-t illetve a felcsert, hogy találtak-e valamit.
Véletlenszerûen adnak neked alien cuccokat, a felcser kizárólag fegyvereket, de a kiscsaj epoxit, energiamodult, fegyvereket guberálhat össze.
Természetesen nem kell napi rendszerességgel vissza menni hozzájuk, lehet, hogy csak véletlen volt, de nekem úgy tûnt, hogy a véletlenszerûség némileg irányított, pl. amikor sokat használtam az Alien fegyvert, Sally 50 lõszert adott.
Idegen epoxiból 1-2 darabot ad egyszerre, ezért is ajánlott ésszerûen felhasználni.
Páncélt epoxival nem tudsz javítani, úgyhogy a javítás képességednek továbbra is hasznát látod, illetve egyedi páncélok felújításában egy másik DLC-ben lévõ NPC segíthet. (Point Lokout-ban van egy kereskedõ, aki képes teljesen feljavítani - remélem nem tévedek nagyot, nem igazán zaklattam ilyesmivel a palit, összefoltoztam magamnak a cuccokat.
Egyedi daraboknál érdemes megnézni, hogy mivel javítható.
A Gauss puska, Alien fegyver javításához van az epoxi, a kínai álcázó páncél tudtommal sima felderítõpáncéllal javítható, az orvosi szervohoz is jó a testvériségiek páncélja, a T51B pedig örök életû, nem kopik a használat során.
Epoxi elfogy aztán annyi? Csak fegyvert javít páncélt nem?
Jóapád azért hagyta el a menedéket, hogy befejezze azt a munkát, amit édesanyáddal, Dr Li-vel, és a többi kutatóval évtizedekkel ezelõtt elkezdett (és a menedékben titokban folytatott).
Egyetlen oka volt annak, hogy éveken keresztül a 101-es menedékben élt: téged akart biztonságban tudni, amíg felnõsz.
A kutatás célja a vizek sugárzásmentesítése, amit a homályból felbukkanó Enklávé megpróbál megakadályozni.
Nem egy teljesen lineáris történet, mindenre nem kapsz magyarázatot, de sok apró foszlányból elég jó képet adnak a világról, s itt-ott meglepõ felfedezéseket tehetsz (pl. a menedékekben zajló kisérletek, Éden elnök személye, szupermutánsok eredete)
A szabad kalandozás közben az is elõfordulhat, hogy levágod a fõküldetés jelentõs részét, apádat véletlenül is megtalálhatod, nem kell végig követni a nyomait.
Ez egy olyan játék, amit nem kell, és nem is lehet tökéletesre teljesíteni, de minél többet kalandozol a világban, s csipegeted az info morzsákat, annál több mozaikot találsz a képhez, ami kirajzolja a körülötted lévõ világot, s a múltat.
Valaki leírná neke PM-ben vagy spoilerben a játék story-ját röviden?
Az érdekelne a legjobban, hogy az édesapánk miért ment ki a világba?
köszönöm
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Miért kell mindent blur-ozni? Ennyire realisztikusnak hiszik az elmosódott fényes szart?
"The trees move. Do you not see it?"
<#smile>#smile>
Néha mikor kifagy exe hibával ilyen a kép. De egy gép restart megoldja de azért muris mikor a hibaüzenet majdnem akkora mint a képernyõ :D
Bár mostanában nem volt ilyen régen egy végigjátszás alatt 4-5 alkalommal is elõjött ez.
Jó lenne ilyen graffal tolni a játékot.
Van egy ugyan ilyen a new vegashoz is.
Most ezek elkezdik mindegyik részt feltuningolni látványilag és nem fejezik be vagy mi?
Mikor valakinek problémája van egy adott játékkal akkor mindig win 7-et ír oda mint használt op. rendszer.
Én szeretem az xp-t és pont ezért. Mikor a fórumokban azt olvasom: kifagy, nem indul, akad, dll hibával elszáll, nem települ stb én csak nézek hogy mivan. Nálam szinte minden úgy megy ahogy kell. Manapság már az is ritka hogyha egy játék hibával elszáll. (jó kivéve a new vegast de az már egy másik történet)
És persze jön a sok flémelõs gyökér aki beírja hogy "aki még mindig xp-t használ az hülye". Odaírom: 'nyád! Minek váltsak mikor megy még minden meg a gépem sem egy paks. Majd új gépre új op. rendszer.
Ha valaki, akkor én rengeteg fajta játékot szeretek, az rpg-tõl az FPS-en át az versenyszimulátorokig(meg nem tudnám már mondani az eddigi összes címet, rengeteg volt).Amikor XP-m volt, csak elvétve akadtak problémák, de 7-esen meg elvétve van olyan, hogy egybõl tisztán és jól fusson valami.Ezt egy kis utánajárással ki lehet küszöbölni, minden esetben(néha nem árt némi angol tudás).Még nem volt olyan, hogy ne indult volna el valami, és inkább félredobtam/visszaadtam/letöröltem az anyagot.Még Worms Armageddont, vagy Warcraft-ot is elindítottam rajta.(igaz, néhol bekockult a kép...)
Fallout 3-al nekem is volt gondom, ráadásul kétszer is.Elõször sikerült megoldanom(már nem emlékszem mi volt a baja, patchel sikerült megoldani), pár hónapja meg egyszerûen random kidobált.Akkor itt találtam meg a választ(ugye Asztal-összeállítás nem volt kipipálva, kompatibilitási mód beállítás...stb.).Ezek ellenére azt mondom, hogy a 7-es egy igenis jó oprendszer.XP-t imádtam, Vista erõsen felejtõs(számomra), de eddig a 7-es futott be nálam.
Tudom, hogy senkit nem érdekel, de MAC-rõl inkább nem szólnék semmit.
MAC RULZ. (Macen MINDEN fut, legfeljebb elindítod rajta az XP-t vagy a 7-est és joccakát)
Nem tudok magyarázatot arra, hogy miért van az, hogy X játék az egyik gépen gond nélkül fut Win7 alatt, a másikon meg nem tudnak életet lehelni bele, még rendszergazdaként, XP kompatibilis módban futtatva sem
(talán a hardwerek is bekavarhatnak, de ez nem mentség)
Nekem is XP van még mindíg, többek között azért is, mert a különbözõ fórumokon elég sok sirámot olvastam a Win7 miatt, igaz a másik oldalról sokan dicsérik is.
DC-be akarok egy új pályát, csak nem tudom hogyan kell úgy megcsinálni hogy különálló legyen és teleport/ajtó vezessen oda.
Másik: Most akkor a fallout 3-nak milyen a viszonya a win 7-el? Mert a játékosok felének nem fut rajta (vagy nagyon problémásan) a másik felének meg hibátlanul. Meglátás? Ez mitõl lehet?
Ugyan még mindig XP van fönt de hát elõbb utóbb váltani kell és be is b*szna ha egy 2008-as játék nem indulna el ráadásul nagy kedvenc.
Kéne pár dolog.
Vagy épületeket?
RAGE-bõl a második városkát meg kéne alkotni. :D
Imádom ezt a játékot <#pias>#pias>
Utólagosan magyarított játéknál a magyarítás esp okozza a hibát, a magyar GOTY kiadásban tudtommal ez a fájl nincs bent.
Amikor magadhoz térsz (Sarah ott fekszik a másik ágyon), Lyon elküld az írnokhoz, s az megadja a küldetés helyét, ami nem a tisztítónál van.
Ha ez megtörténik, akkor túlléptél a bugos részen, ha a tisztítóhoz akarnak visszaküldeni, az hiba.
Nem tudom mennyi plusz játékod volt a fõküldetés után, talán konzolparanccsal is tovább lehet lépni, de ahhoz nem értek.
Sajnos vannak a játékban bosszantó bug-hajlamok, s ez az egyik legismertebb, amit ezek szerint nem sikerült tökéletesen orvosolni.
Nekem több játéknál is elõfordult, hogy fontos NPC-k elkóboroltak, lehetetlenné téve pl. a Tempenny toronyban lévõ lakosztály berendezését, vagy a másik "kedvenc", amikor Repesz eltûnik Rivet Citybõl, s a játék legjobban felszerelt kereskedõje nélkül kell megoldani a lõszer utánpótlást.
Sarah a betegszobában fekszik eszméletlenül, nem tudsz vele beszélni, de nincs is jelentõsége, mert bug van a játékodban.
Utólag persze könnyû okoskodni, de mivel köztudott, hogy ez egy bugra hajlamos rész, a fõküldetés után fel kellett volna venned az elsõ BS küldetést, s akkor azonnak kiderül, hogy van-e bug, vagy nincs.
Eredeti magyar verziód van, vagy magyarosított?
Ez a hiba csak a magyarosított játékoknál jött elõ, a GOTY verziónál elvileg javítva lett
Két hét elteltével a Fellegvárban tér magához a fõhõs, s Lyon bölcs egy monológ után Rotchild írnokhoz küldi, aki megkéri, hogy segítsen Tristan lovagnak.
A köldetés helyszíne messze, lent a térkép sarkában van, nem pedig a tisztítónál.
Sarah eszméletlenül fekszik, neki (egyenlõre) nincs szerepe a BS küldetéseiben.
Miután feláldoztam magam a tisztaság terv érdekében, és újraéledtem, nem egybõl a broken steel dlc csináltam meg . na most próbálnám viszont azt tenni, de hiába követem a pici nyilat alul ahol valami zsilipet kellene átállítani Sarahnak egy alagútban, de azt írja, hogy az ajtót máshonnan kellene vezérelni. Azonban nem jövök rá hogy lehet. Tud valaki ebben segíteni?
De amikor Dr. Lee nekirohant 2 enclavesnek, és õ bezzeg csak uncorious, meg elkezd flee-elni, amikor menni kéne a csatornába...