19179
![]() |
-
Darun #18219 Van rá megoldás. Nekem is volt ilyen problémám és ez megoldotta:
infó -
RED BULL F #18218 Attól függ milyen kifagyásra gondolsz? Simán leáll az .exe fájl? -
becsiati #18217 Szevasztok! Megtudnátok mondani hogy miért szokott kifagyni a játék? Van E ellene valami orvosság? -
EpicDD #18216 Fail link, sajnálom, itt a jó:
-
EpicDD #18215 Sziasztok!
Itt egy újfajta (teamvieweres) Fallout 3 végigjátszás. Kérjük nézzétek el a hibákat, ha pedig tetszik, akkor lájkoljatok, kommnteljetek és iratkozzatok fel. :)
ui.: Minden dlc-vel együtt, szóval akiket azok érdeklik, azoknak is megéri nézni. :) -
RED BULL F #18214 Köszi! -
konzol le, jobb klikk Moira-n, additem f 100000.
ehhez nem kell mod. -
RED BULL F #18212 Valaki be tudja linkelni nekem azt a modot, amelyik Moria Brown-nak rengeteg kupakot ad? Régebben megtaláltam csak elfelejtettem lementeni és most sehol sem lelem a modot. -
zsola100 #18211 Köszönöm! -
a kilences mellett található "ö" betűvel tudsz 0-t írni. -
vagy használd a numpad varázserejét, vagy pedig pedig váltsd át billentyűzetkiosztást angolra. (bal shift + bal alt)
btw 0000000f lehet simán f is - a tárgyak elejéről a nullák feleslegesek. -
zsola100 #18208 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, ha 0-val megnyitom a consolt és adni akarok magamnak egy kis pénzt ( player.additem 0000000f és a pénz) akkor ha megnyomom a 0-át eltűnik a consol! mit tegyek? -
Nem zavar, a video a lényeg ami nagyom jó:) -
Ne zavarjon, hogy fake az egész... -
Nem, a legenda szót ő érdemelte ki :
http://www.youtube.com/watch?v=HbjUMrrcjfY&feature=related

-
kisokka #18204 Dehogy, ennél nekem szebb hangom van
-
Te voltál ? :D
Amúgy most néztem,hogy van még két Gran Turismo 5-ös videója,ott is síkhülye dumája van, de minek tölt fel ilyeneket,amiben semmi érdemleges nincs, az rejtély ,de legalább jókat röhög magán :D -
kisokka #18202 Túrót. Szerintem überfasza, hogy így kérdezi meg, mert nem érti mi van. Te leírtad neki, de nem kell szétfikázni :D
Mi van akkor, ha nem ért angolul? Cseszd már le ezért...
Legyél több, mint az SG-s felhasználók 90%-a és válaszolj neki úgy, hogy nem a magas lovon ülsz. Szégyen gyalázat, ami itt megy az oldalon, ha valaki nem tud angolul és nem ért valamihez, már egy szutyok.
Gondolkodjatok már el egy kicsit, mielőtt szitkozódtok! -
Although #18201 *föltöltöttek.. -
Although #18200 *ez a gyerek -
Although #18199 http://www.youtube.com/watch?v=czr-fo4LYqk&feature=related
Ez kb ez a szint, mondjuk ez szerintem már legenda az a gyerek :) -
Although #18198 Ez kb olyan hülye mint a WOW-os csávó akit föltöltetek a netre anno :) -
Ez de béna. Basszus ha csak egy picit tudna angolul. Ott mutatja a küldi leírást, még fel is olvassa. Na mi van oda írva? Igen, használni kéne azt a k*rva password holotape-t. Fogod, pipboy fel, data, notes, kikeresed a passwordot tartalmazó holokazettát, oda battyogsz a mikrofonhoz, és ott lejátszod.
Szóval ez egy hatalmas facepalm.
És ahelyett hogy megnézne youtube-n egy point lookout végigjátszást, inkább felveszi és égeti magát. Szerencsétlen.
Kipróbáltam kb fél perc volt megtalálni egy végigjátszást és abban ezt a részt.
Az ilyenek annyira életképtelenek hogy már fáj. -
Mijafasz? Ez melyikőtök volt ? :)
-
Az a lényeg hogy most már jó:) -
Fifus #18194 DVD olvasó cseréje oldotta meg a problémát, a régi nem bírta a kétrétegűeket. -
Fifus #18193 A lemezt nem olvassa be, nem látom. Éjjel viszont vígan felment XP-s laptopunkra, csak a születés után már diavetítés volt (FuSi Amilo M3438G). Amúgy 1.7-es a verziója, peccselni se kell, veszek olcsó HDD-t XP-nek. -
Próbáld rendszergazda jogokkal a lemezen lévő setup.exe-t indítani. -
Fifus #18191 Sziasztok, win7 alatt el se indul a dvd-olvasóban a frissen vásárolt eredeti lemez (minden mást visz), XP-n felismeri, gondolom nem a lemez a hibás. -
Ironman2 #18190 Fallout első része ingyenes a GOG.com-on 8-án éjfélig.Töltsétek! -
Hopp mi történt a képpel a bannerban?
Visszahozható vagy újat kell csinálni, vagy csak túl régi a topik? -
kisokka #18188 The Pitt DLC-ben van. -
steweee #18187 http://pc.gamespy.com/dor/objects/568806/fallout-3/images/fallout-3-20090305065729358.html
ezt mikor és hogy lehet benne mexerezni ?
-
hentesferi #18186 Megoldottam, köszi szépen nektek ! :))
Regcleaner el se indult, de a CCleaner végezte a dolgát :)) -
hentesferi #18185 Köszi nektek megnézem, mert most egyelőre letöltöttem ugyanazt a verziót amit régebben, hogy felteszem majd letörlöm, de akkor lehet nem lesz erre szükség :)
És csak simán keressek rá a CCleaner, meg a Regcleaneren belül Fallout nevezetű fileokra, és töröljem ? :) -
madmanic #18184 ahogy írták, ccleaner, ha továbbra sem engedi, regcleanerrel a bejegyzéseit is ki kell törölni. -
A CCleaner lehet a megoldás. Van benne uninstall funkció is, illetve minden felesleges DLL-t is le lehet vele töröltetni (biztonsági másolatot is csinál). -
hentesferi #18182 Sziasztok !
Nem tagadom nem rég letöltöttem teszt képpen a Fallout 3-at, hogyha jó akkor megveszem eredetiben, mert most le volt akciózva a Cd galaxisnál, hát így is tettem, most tettem volna fel az eredetit, de azt írja, hogy a korábbi verzió fent van, és nem tudja telepíteni, bementem a Programok telepítésébe, onnan törölni próbáltam a régebbit, de mivel shift- delete-vel töröltem, így most nem tudja teljesen, és valami gameuxinstallerhelper.dll hiányzik neki a letörléshez. Letöltöttem ezt a DLL-t, de még így se akarja letörölni ( pedig már nincs is fent ).
Most mit tegyek ? fel akarom tenni az eredetit, de nem engedi... : \
-
Modok, modok, modok
Sztem ez a recept new vegasra
Mert én úgy látom hogy eléggé elnagyolt, unalmas, kidolgozatlan lett.
Magam is készítek egy modot ami kicsit kiegészíti new vegas mapját. Pontosabban több minden lesz a pályán. Az autó pályán roncsok, primm, novac, boulder city feltúrbózva, kiegészítve új város részekkel, új map markerek stb.
Elkezdtem egy Better Lonesome road modot is mert amit abban a dlcben műveltek, katasztrófa. A motor már öreg, vegas a HDR-t szarul kezeli + még jóval kevesebb mozgatható objektum van szétszórva mint F3-ban (konzervek, üvegek stb)
És nem hogy tettek volna ellene hogy ne tűnjön elavultnak nem, nem, néhány pályán alig van valami. Szinte üres. PL High Road
Szóval próbálom kicsit Fallout 3-asítani a vegast mert sztem maga a játék nem rossz de Mojave sivatag annyira üres és jelentéktelen hogy az egész játékot tönkre vágja.
2010-ben mikor megjelent, egy Fallout 3 után ez édes kevés, legalábbis ami a világot és felfedezhető helyszíneket illeti. -
kisokka #18180 Én már csak azt várom, hogy NV-hoz megjelenjen a magyarítás, de...
Fo3 unalmas lenne? Ha úgy játszod, biztos az. Én nem véltem unalmasnak, sőt, jókat szórakoztam/szórakozok vele. Sztorit is ad, felfedeznivalót is, simán újrajátszom, hol itt a probléma? Nekem nagyon tetszett, hogy lényegében olyan világhírű dolgokat pusztítottak le, mint a Washington emlékmű. Mekkora már, hogy ezeken a területeken lehet mozogni és nem egy kitalált helyszínen? Hatalmas.
Las Vegasban mi van Andy Garcián kívül?