19179
  • Darun
    Van rá megoldás. Nekem is volt ilyen problémám és ez megoldotta:

infó
  • RED BULL F
    Attól függ milyen kifagyásra gondolsz? Simán leáll az .exe fájl?
  • becsiati
    Szevasztok! Megtudnátok mondani hogy miért szokott kifagyni a játék? Van E ellene valami orvosság?
  • EpicDD
    Fail link, sajnálom, itt a jó:

• EpicDD
    Sziasztok!
    Itt egy újfajta (teamvieweres) Fallout 3 végigjátszás. Kérjük nézzétek el a hibákat, ha pedig tetszik, akkor lájkoljatok, kommnteljetek és iratkozzatok fel. :)

ui.: Minden dlc-vel együtt, szóval akiket azok érdeklik, azoknak is megéri nézni. :)
  • RED BULL F
    Köszi!
  • Calver
    konzol le, jobb klikk Moira-n, additem f 100000.
    ehhez nem kell mod.
  • RED BULL F
    Valaki be tudja linkelni nekem azt a modot, amelyik Moria Brown-nak rengeteg kupakot ad? Régebben megtaláltam csak elfelejtettem lementeni és most sehol sem lelem a modot.
  • zsola100
    Köszönöm!
  • aaasdd
    a kilences mellett található "ö" betűvel tudsz 0-t írni.
  • Calver
    vagy használd a numpad varázserejét, vagy pedig pedig váltsd át billentyűzetkiosztást angolra. (bal shift + bal alt)
    btw 0000000f lehet simán f is - a tárgyak elejéről a nullák feleslegesek.
  • zsola100
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, ha 0-val megnyitom a consolt és adni akarok magamnak egy kis pénzt ( player.additem 0000000f és a pénz) akkor ha megnyomom a 0-át eltűnik a consol! mit tegyek?
  • xblades
    Nem zavar, a video a lényeg ami nagyom jó:)
  • Fpocok
    Ne zavarjon, hogy fake az egész...
  • xblades
    Nem, a legenda szót ő érdemelte ki :
    http://www.youtube.com/watch?v=HbjUMrrcjfY&feature=related

• kisokka
    Dehogy, ennél nekem szebb hangom van
  • Seth
    Te voltál ? :D
    Amúgy most néztem,hogy van még két Gran Turismo 5-ös videója,ott is síkhülye dumája van, de minek tölt fel ilyeneket,amiben semmi érdemleges nincs, az rejtély ,de legalább jókat röhög magán :D
  • kisokka
    Túrót. Szerintem überfasza, hogy így kérdezi meg, mert nem érti mi van. Te leírtad neki, de nem kell szétfikázni :D
    Mi van akkor, ha nem ért angolul? Cseszd már le ezért...
    Legyél több, mint az SG-s felhasználók 90%-a és válaszolj neki úgy, hogy nem a magas lovon ülsz. Szégyen gyalázat, ami itt megy az oldalon, ha valaki nem tud angolul és nem ért valamihez, már egy szutyok.
    Gondolkodjatok már el egy kicsit, mielőtt szitkozódtok!
  • Although
    *föltöltöttek..
  • Although
    *ez a gyerek
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=czr-fo4LYqk&feature=related
    Ez kb ez a szint, mondjuk ez szerintem már legenda az a gyerek :)
  • Although
    Ez kb olyan hülye mint a WOW-os csávó akit föltöltetek a netre anno :)
  • Ryder62
    Ez de béna. Basszus ha csak egy picit tudna angolul. Ott mutatja a küldi leírást, még fel is olvassa. Na mi van oda írva? Igen, használni kéne azt a k*rva password holotape-t. Fogod, pipboy fel, data, notes, kikeresed a passwordot tartalmazó holokazettát, oda battyogsz a mikrofonhoz, és ott lejátszod.

Szóval ez egy hatalmas facepalm.

És ahelyett hogy megnézne youtube-n egy point lookout végigjátszást, inkább felveszi és égeti magát. Szerencsétlen.

Kipróbáltam kb fél perc volt megtalálni egy végigjátszást és abban ezt a részt.

Az ilyenek annyira életképtelenek hogy már fáj.
  • Seth
    Mijafasz? Ez melyikőtök volt ? :)

• xblades
    Az a lényeg hogy most már jó:)
  • Fifus
    DVD olvasó cseréje oldotta meg a problémát, a régi nem bírta a kétrétegűeket.
  • Fifus
    A lemezt nem olvassa be, nem látom. Éjjel viszont vígan felment XP-s laptopunkra, csak a születés után már diavetítés volt (FuSi Amilo M3438G). Amúgy 1.7-es a verziója, peccselni se kell, veszek olcsó HDD-t XP-nek.
  • xblades
    Próbáld rendszergazda jogokkal a lemezen lévő setup.exe-t indítani.
  • Fifus
    Sziasztok, win7 alatt el se indul a dvd-olvasóban a frissen vásárolt eredeti lemez (minden mást visz), XP-n felismeri, gondolom nem a lemez a hibás.
  • Ironman2
    Fallout első része ingyenes a GOG.com-on 8-án éjfélig.Töltsétek!
  • xblades
    Hopp mi történt a képpel a bannerban?

Visszahozható vagy újat kell csinálni, vagy csak túl régi a topik?
  • kisokka
    The Pitt DLC-ben van.
  • steweee
    http://pc.gamespy.com/dor/objects/568806/fallout-3/images/fallout-3-20090305065729358.html

ezt mikor és hogy lehet benne mexerezni ?
  • hentesferi
    Megoldottam, köszi szépen nektek ! :))
    Regcleaner el se indult, de a CCleaner végezte a dolgát :))
  • hentesferi
    Köszi nektek megnézem, mert most egyelőre letöltöttem ugyanazt a verziót amit régebben, hogy felteszem majd letörlöm, de akkor lehet nem lesz erre szükség :)

És csak simán keressek rá a CCleaner, meg a Regcleaneren belül Fallout nevezetű fileokra, és töröljem ? :)
  • madmanic
    ahogy írták, ccleaner, ha továbbra sem engedi, regcleanerrel a bejegyzéseit is ki kell törölni.
  • wantonly
    A CCleaner lehet a megoldás. Van benne uninstall funkció is, illetve minden felesleges DLL-t is le lehet vele töröltetni (biztonsági másolatot is csinál).
  • hentesferi
    Sziasztok !

Nem tagadom nem rég letöltöttem teszt képpen a Fallout 3-at, hogyha jó akkor megveszem eredetiben, mert most le volt akciózva a Cd galaxisnál, hát így is tettem, most tettem volna fel az eredetit, de azt írja, hogy a korábbi verzió fent van, és nem tudja telepíteni, bementem a Programok telepítésébe, onnan törölni próbáltam a régebbit, de mivel shift- delete-vel töröltem, így most nem tudja teljesen, és valami gameuxinstallerhelper.dll hiányzik neki a letörléshez. Letöltöttem ezt a DLL-t, de még így se akarja letörölni ( pedig már nincs is fent ).

Most mit tegyek ? fel akarom tenni az eredetit, de nem engedi... : \
  • Ryder62
    Modok, modok, modok
    Sztem ez a recept new vegasra
    Mert én úgy látom hogy eléggé elnagyolt, unalmas, kidolgozatlan lett.

Magam is készítek egy modot ami kicsit kiegészíti new vegas mapját. Pontosabban több minden lesz a pályán. Az autó pályán roncsok, primm, novac, boulder city feltúrbózva, kiegészítve új város részekkel, új map markerek stb.

Elkezdtem egy Better Lonesome road modot is mert amit abban a dlcben műveltek, katasztrófa. A motor már öreg, vegas a HDR-t szarul kezeli + még jóval kevesebb mozgatható objektum van szétszórva mint F3-ban (konzervek, üvegek stb)
    És nem hogy tettek volna ellene hogy ne tűnjön elavultnak nem, nem, néhány pályán alig van valami. Szinte üres. PL High Road

Szóval próbálom kicsit Fallout 3-asítani a vegast mert sztem maga a játék nem rossz de Mojave sivatag annyira üres és jelentéktelen hogy az egész játékot tönkre vágja.

2010-ben mikor megjelent, egy Fallout 3 után ez édes kevés, legalábbis ami a világot és felfedezhető helyszíneket illeti.
  • kisokka
    Én már csak azt várom, hogy NV-hoz megjelenjen a magyarítás, de...
    Fo3 unalmas lenne? Ha úgy játszod, biztos az. Én nem véltem unalmasnak, sőt, jókat szórakoztam/szórakozok vele. Sztorit is ad, felfedeznivalót is, simán újrajátszom, hol itt a probléma? Nekem nagyon tetszett, hogy lényegében olyan világhírű dolgokat pusztítottak le, mint a Washington emlékmű. Mekkora már, hogy ezeken a területeken lehet mozogni és nem egy kitalált helyszínen? Hatalmas.
    Las Vegasban mi van Andy Garcián kívül?