Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hecker007: Problem? :D
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Külsõ nézet megvan de nem fordul felém..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
<#vigyor0>#vigyor0>
KÜLdDJETEK MÁR KÉPEKET A KARAKTEREITEKTÕL OMFG... Hagy röhögjek.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Olyat meg végképp nem csinált, hogy leeesen egy szikláról, legfeljebb eltûnt hosszû idõre "kereste az utat", s lehet csak a következõ automentéskor került elõ, ha valamilyen akadály miatt nem tudott követni.
Az alapjátékban is benne van a lehetõségek között, hogy Fawkess menjen be a kódot beütni, de ha beszélsz vele, visszautasít "ez a te harcod".
A használt mod, és a Broken Steel minden bizonnyal összeakadna, ha a fõküldetés után telepíted a DLC-t, hisz annak pontosan az a lényege, hogy a tisztítónál zajló eseményeket némileg átírja.
A 20. szint meglépése elõtt, és a fõküldetés befejezése elõtt érdemes felrakni a Brokken Steel-t, ajánlott persze már a DLC-kel kezdeni, de nem kötelezõ.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Arcot csak a Rivet City leszakadt részében élõ tudós-remete tud szabni. Illetve neki van kütyüje hozzá.
A waterplant felõl egyszerûen be lehet jutni, bár az ajtó magas szinten van zárva.
(FWE-vel kirobbanthatod :D)
Mindenki mutassa meg a karakterét! :)
Royal Predator:

ShowBarberMenu
ShowRaceMenu
Bár lehet félreérted, hogy mit szeretnék.Olyanra gondoltam, hogy több és jobb választási lehetõség legyen a karakter arc megformálásánál már az elején.Szóval valamilyen csinosító mod.Láttam pár videót, ahol egész normálisan néznek ki a karakterek, de szerintem azt nem azzal csinálták, ami a játékban alapból van.
Néha villódzanak a távoli házak falai illetve a textúrák sem túl szépek alapból.
A textúrabetöltés távolra van állítva, a textúraminõség nagyra.
A GOTY verzió van fent.
Kérdés: van-e hozzá megbízható grafikai patch ami kihasználja a kártyámat (Giga GTX560 Ti SOC) és stabil marad vele a játék?
Nem vagyok már 20 éves.
Régebben én is maximalista módon játszottam minden RPG-vel (még 386-oson régi Might & Magic, Wizardry, Eye of The Beholder, DOS alól még a windows elõtt stb), illetve papíron D&D-t angol nyelven, majd amikor bejött a M.A.G.U.S akkor azt magyarul, késõbb egy csomó szerepjátékot baráti körben (RIFTS, GURPS, SW, AD&D /D&D, sõt sajátokat csináltam, többféle harci szabályrendszert, skillfát, világot, stb stb). A két dolog (számítógépes illetve a papír alapú asztali szerepjáték) ugyanazzal a céllal készül, mégis az egyikben van save/load a másikban nincs, az egyikben a képernyõn ott a szörny amit a tervezõk és a grafikusok megálmodtak, a másikban a fantázia nagy szerepet kap a vizualitás terén (illetve jó KM kell, aki szemléltetõanyagokat hoz (sokszor én terveztem a saját szörnyeket a kalandokhoz, ki is dolgoztam, lerajzoltam, kifestettem, lefénymásoltam a hétvégi anyagot mindenkinek mintegy jegyzetként, háttereket és helyszíneket terveztem, hajóstérképeket csináltam, antikoltam, hangokat vettem fel vagy szereztem be, hogy játék közben lejátszam a társaságnak, harci indulónak játékzenéket töltöttem le vagy szereztem be CD-n 14. századi várzenéket, ólomfigurákat vettem és festettem, hexarácson megcsináltam a helyszíneket stb..)
De eltelt egy kis idõ. Visszavonultam, a társaság szétesett, már nem játszom. Marad a videojáték.
Dolgozom, háztartást tartok fent, a munka megköveteli, hogy figyeljek, maximalizmust várnak el tõlem, hazajövök fáradtan, és itthon ledögölve a gép elé este már nem szeretnék számolgatni, azon aggódni kimaxolom-e a karaktert vagy a térképet.. tettem ezt eleget kb huszonX éven keresztül, most már kötetlen szórakozásra vágyom ha hazaérek.
Ez az oka. :-)
Idõvel gyanítom mindenki eljut egy hasonló szemlélethez, ha ebben nem akkor másban.
Természetesen akad amiben a mai napig maximalista vagyok, de az RPG úgy érzem tényleg "játék" már..
Nem tartozok senkinek beszámolóval róla, de ez egy fórum, ahol meg lehet osztani a véleményeket.Nem olyan véresen komoly ám<#wave>#wave>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Széfeknél és dialógusnál igyekszem menteni..
felmodolom, és kezdek egy teljesen újat... :)
Máskülönben max pár darab lõszert bukik, hisz a ládák nagy részében az van. A széfekben vannak komolyabb cuccok mint pl mini atom, rakéta, stealth boy vagy egy komolyabb csúzli stb.
Ez nem a való világ, édesegykomám<#gonosz3>#gonosz3><#eljen>#eljen>
Uhh, most látom, pl a Nuka Cola Plant is olyan, hogy meg lehet csinálni "csak úgy" is, vagy felvenni a hozzá tartozó küldetéseket (Nuka Cola challenge). Hát én már rengeteg Nuka Cola Quantum-ot elcsesztem, úgyhogy mindegy (ezzel a Sierrával meg nem is találkoztam, mert nem arra haladtam).
Úgy látszik elsõre ez a játék kiismerhetetlen, de remélhetõleg úgy van ahogy mondtad: rengeteg a lehetõség és végtelen a végigjátszási mód, valahogy mint maga az élet.
Így nem fogok ragaszkodni görcsösen egy elõírt recepthez ahol kimaxolható minden.
(csomó ládán összetörtem a zárat de nem töltöttem vissza az állást, hagytam veszni.. valahol az élet is ilyen. Nincs save game meg load game.. :-) )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem küldetés, csak néhány info morzsa, s lent a barlangban (vagyis inkább egy odú) megtalálod az átváltozottat.
Nem lehet vele beszélni, megtámad, megölöd - jó karma.
Szerintem ez is csak egy info morzsa a világról, nincs jelentõsége, legalábbis én nem tudtam semmit kezdeni ezzel sem :-)
Kb ahhoz hasonlítanám, mint Argyle esetét, de ott legalább van jutalom is :-)
Ha olyan a mod ami felülír eredeti fájlokat (abból kevés van) akkor sztem igen. De ha csak be kell másolni vagy csak szimpla esp fájl akkor nem hiszem.
Soha nem választottam olyan perket ami egy bizonyos (max 2) skillt megtoldja 5 ponttal. Vagy ami egy-egy ellenség ellen hatásos csak (bogár gyilkos).
Így soha nem ütköztem problémákba. Igaz normalon tolom, de new vegast elkezdtem very hardon, hc moddal és ugyan ezt a taktikát alkalmazva ott is csak az elsõ 6-7 szint jelentett igazán kihívást.
Jah és a fallout 3-ban,ha minden dlc fönt van, 30-as szinten mindent skillt ki lehet maxolni + 8-as, 9-es SPECIAL értékek. Így már félistenként járkálok eme tájakon.