Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
anti hero
A bejárat egy kicsit el van dugva, de fel van rá festve a rangerek jele.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
legalsó képeden jobb oldali úton, már látszik is kb a bejáratuk😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Na mutatom képekben,
salz, jelenleg itt állok a Seward Sq. Southeast -en:
Itt körbe nézve:
balról, ott közvetlen elõttem a lejárat a southeast:
,ha jobbra nézek:
akkor vissza lehet jutni a north metróhoz, de az kurvára nem a compound felé van, viszont ha lemegyek a south -ba akkor megint elvisz a halálra jó messzire, na, szal merre van az a rohadás? Pls..pls,..!
(a penny lejárat szart nem ér, az áthoz a north -hoz)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
R az a radio volt
K na erre nem emlekszem mar (vagy ez a kertitorpe, passz)
T torpe asszem
TE az a tegla
U pedig a kolasuveg.
anti hero
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
csak egy nevet, hogy melyik állomásról lehet oda jutni, vagy, hogy merre,..öcsém, a tökömért kellett ezt ennyire eldugni!?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most negyere a szokásos hulye mondattal h gyenge emberek cheatelnek, mert nemérdekel.
Valaki elmagyarázná hogy kéne mûködnie a rabszolgává tevésnek?
Rálövök a mesmetronnal a célszemélyre.
Elkábul, ráteszem a nyakörvet.
Utána csak azt tudom mondani neki, hogy fusson paradise fallsba.
Utána megyek én is, de a kapuban az õr lehülyéz, hogy kinyírtam a rabszolgát. <#nemtudom>#nemtudom>
Ekkor két lehetõséget is kapsz, hogy merre indulj. Egyik a kapu a másik a nagy hangárajtó a reaktorházban (itt hack-elni kell majd).
Þór vígi þessi rúnar
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a küldetés neve: Scientific Pursuits
és azon belül : Listen to Dad's personal journal entry 10
ha valaki esetleg tudja mit kell csinálni akkor kérem irjon ide a forumba, fogom nézni hogy vissza-e irtatok 😊
2.rákatt. amit le akarsz tölteni
3.keresel 1 olyan fület hogy files
4.download
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com