Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
milyen underworld? mesélj! mi hova?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
a faszomba,...na meglesem, kösziek!

Rapid81
lvl 20on vagyok. 😊 De a max szintet átlõttem 30ra, mert ez a 20 nagyon kevés, ráadásul még a játék felénél sem tartok, úgyhogy még van hová fejlõdni, és van miért.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

nem tudok cheatrol.

anti hero

MaskimXul
megnéztem a térképet, elvileg ahol állsz, onnan már csak el kell sétálni a compundhoz, közel van, észak felé.
A bejárat egy kicsit el van dugva, de fel van rá festve a rangerek jele.
MaskimXul
Mondjuk quest nélkül elég fölösleges odamenni. Ha megvan underworld, ott lehet a questet is megszerezni, akkor mutatni fogja, hogy milyen úton kell odjutni.
Carlos
LvL 20-on van lehetõséged felvenni.

Þór vígi þessi rúnar

Apus
a hozzávalók amiket a schematics ír

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

proway
sziasztok...mi kell a munkasztalon kívül h fegyvert tudjak csinálni?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

valaki tud cheatet xbox360ra?
Count Adyn
vagy 100m re van onnan északra, a Sarkon ahol be kell fordulni, egy nagy Groceries tábla van, a ház falán meg a Rangerek jele ott kell bemenni.

legalsó képeden jobb oldali úton, már látszik is kb a bejáratuk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shiwo
köszi, kiprószáljuk

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rapid81
Explorer Perk nincs meg? Én most azt választottam, eddig 79 felfedezett helyem volt, de csak nagy kerek szemekkel nézek, hogy bakker mennyi helyen nem jártam még. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Kandurex
Na, a helyzet a következõ, hogy még mindig nincs meg. Lehetséges, hogy csak küldetésként lehetne oda jutni? Mert én ala'natur akarok "mánazonnal" odajutni 😮

Na mutatom képekben,

salz, jelenleg itt állok a Seward Sq. Southeast -en:

Itt körbe nézve:

balról, ott közvetlen elõttem a lejárat a southeast:

,ha jobbra nézek:

akkor vissza lehet jutni a north metróhoz, de az kurvára nem a compound felé van, viszont ha lemegyek a south -ba akkor megint elvisz a halálra jó messzire, na, szal merre van az a rohadás? Pls..pls,..!

(a penny lejárat szart nem ér, az áthoz a north -hoz)

Lobsterman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
200 éve rá voltak kötve arra a gépre, miközben egy õrült szórakozott velük, kínozta õket. Szerintem megváltás volt nekik a halál. Fõképp hogy ennyi idõ alatt csak a gép tartotta õket életben, lekapcsoltad volna róla õket úgyis meghaltak volna. Így legalább nem te ölted meg õket, hanem a "kínaiak" 😄

Rapid81
Sikerült aktiválni a terminált, de azért az nem túlzás egy kicsit, hogy csak úgy juthat ki az ember, ha mindenkit kinyír a 112-es menedékben? Kivéve a dokit, a fatert meg engem persze. és még karma is jár érte. Azért ez nekem kicsit visszás.

Kandurex
meglesem, okés, kösziek

Erre valaki?

I.C.ram
Itt a megoldas....

I.C.ram
K - Kancso ez beugrott 😊
Ron Ragm
egy cucc többször is lehet

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SötétBarom
Nem csak egyszer szerepel egy tárgy 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Rapid81
Legalább 10 perce böködöm szegényeket. 😄 A rádió, a kancsó és a törpe egymás után nem ad hibát, azonban utána marad a féltégla meg a kólásüveg, de azokra mind2re hibát ad. 😞

I.C.ram
sajnos csak a kzdobetuit irtam fel a targyaknak: R - K - T - K - TE - T - U

R az a radio volt
K na erre nem emlekszem mar (vagy ez a kertitorpe, passz)
T torpe asszem
TE az a tegla
U pedig a kolasuveg.
SötétBarom
Annyi, hogy ha rosszat nyomsz, bead egy hangot, ha jót, akkor nem (mármint a tárgy hangját adja, csak után nincs ilyen fail hang). Szóval próbálkozz. Egy kis memóriajáték 😊

ez a jatek egy isten 😄D

anti hero

Rapid81
Benn vagyok a Vault 112ben a mátrixban. 😄 A kis Betty azt akarja, hogy rígassam meg a másik kölköt, viszont nem akarok karmát veszteni. 😊 Viszont az öregasszony mondta, hogy az elhagyatott házban van az egyetlen külvilágra nézõ terminál, viszont nem találom sehol, azonban gondolom az ajtónál lévõ zenélõ cuccokat kellene valamilyen sorrendben megnyomkodni, de nem tudom a sorrendet. Valaki meg tudja nekem mondani?

SötétBarom
Ha rázoomolsz pipboy-jal a célra, dobsz rá egy markert, akkor odavezet "minimap" simán. Nekem egyszer sem volt bajom ezzel. Csak követed a nyilat..

I.C.ram
egyebkent fel van festve a metro allamosokon mindig hogy merre kell menni. Valamo lohere a jeluk, talan. ezeket a jeleket kell kovetni.
Count Adyn
Én a National Archives tol indultam keletre, majd a Metro Central közelébe lévõ Pensnylvania stationbe le majd fel, kis utcai harc, és egy romos épületbe be😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

broman191
A képen lévõ céljelzõ feletti metróhoz menj és onnantól el lehet oda mászni gyalog ha jól emlékszem...de nincs ott semmi érdekes. Csak útban oda van egy kis közben egy marha aki aláaknázta az egész közt...jó speech segítségével beküldheted az arrafelé ácsingózó wastelander niggát hogy beszéljen vele, aki így felrobban...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MaskimXul
metro central majd seware square north metro, onnan meg a felszínen
Kandurex
Na, jó, kész, feladom, honnan a halál faszáról lehet eljutni a Ranger Compound -ra!? Már körbe jártam az egészet, mint egy mérgezett egér, de se a L'enfant South, se a L'enfant plaza, se Anacostia crossing, se a Seward Sq. Southeast...pedig körbe jártam már mindent, itt a térkép, és hogy hova akarok eljutni, valaki help!!

csak egy nevet, hogy melyik állomásról lehet oda jutni, vagy, hogy merre,..öcsém, a tökömért kellett ezt ennyire eldugni!?

Carlos
Kihez beszélsz?

Þór vígi þessi rúnar

akárhogy keresek fallout3 hoz (xbox) cheatet nem találok.....
Most negyere a szokásos hulye mondattal h gyenge emberek cheatelnek, mert nemérdekel.
Hiho!

Valaki elmagyarázná hogy kéne mûködnie a rabszolgává tevésnek?

Rálövök a mesmetronnal a célszemélyre.
Elkábul, ráteszem a nyakörvet.
Utána csak azt tudom mondani neki, hogy fusson paradise fallsba.
Utána megyek én is, de a kapuban az õr lehülyéz, hogy kinyírtam a rabszolgát. <#nemtudom>

Carlos
Keresd meg megint azt a gyereket aki beengedett.
Ekkor két lehetõséget is kapsz, hogy merre indulj. Egyik a kapu a másik a nagy hangárajtó a reaktorházban (itt hack-elni kell majd).

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Pls help!
Benn vagyok Little Lamplight-ban, már fungus-t is üzletelek a gyerekekkel, meg jól megszívattam a kis hercegnõt. Azonban nem tudok kimenni a hátsó bejáraton át a Vault 87-be. Van két kar a csapóajtó mellett, de azt írja, ha rányomok, hogy most nem használhatom. Mégis akkor mikor tudok oda bemenni?

DJ Skyline
decemberben valamikor

mikor jön ki magyarul?
Figliar
Nagyon szépen köszönöm <#wink>

MaskimXul
van ilyen mod, ez az.
Rapid81
Egyébként felvettél 3 személyes naplóbejegyzést az öregtõl, benn a Jefferson Memorialban, azokat hallgasd meg.

MaskimXul
lehet reg nélkül is tölteni, de asszem max csak 2 megányi fájlokat
Rapid81
Pont az elõbb írtad le, hogy mit kell csinálni, csak angolul. 😊 Szótár, vagy ha az sem megy, akkor várd meg a magyar lokalizációt. Így nincs értelme jáccanod.

asszem a memoriálban van egy tape azt kell meghallgatni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Figliar
Hello, tudna valaki segiteni nekem? elakadtam a Fallout 3 ban egyik helyen, és már 2 napja ugyan ott vagyok és nem tudok mit csinálni,

a küldetés neve: Scientific Pursuits
és azon belül : Listen to Dad's personal journal entry 10

ha valaki esetleg tudja mit kell csinálni akkor kérem irjon ide a forumba, fogom nézni hogy vissza-e irtatok 😊

húú, általában ki lehet kapcsolni a vért (show blood) és a gore-t, de ennél még nem is néztem. bár nem hiszem. nézd meg
Robez84
1.regisztrálj
2.rákatt. amit le akarsz tölteni
3.keresel 1 olyan fület hogy files
4.download

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Mobedo
de itt nincs se download se semmi megtalálom a cucokat de hogy töltsem le azokat?