Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. Arroyo
2. Klamath
3. The Den
4. Modoc
5. Vault City
6. Gecko
7. Broken Hills
8. New Reno
9. The Raiders
10. The Sierra Army Depot
11. Redding
12. The New California Republic (NCR)
13. Vault 15
14. Military Base
15. Vault 13
16. Navarro
17. San Francisco
18. The Enclave
És ezek csak a quest relatedek.. Nincs rajta a Golgota, a Toxic Caves, meg a hasonló minor helyszínek..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az f2ben nem volt ennyi helyszín de kidolgozottabbak voltak, több küldetéssel, ebben meg sok hely ami csak lõszerpazarlásra jó (aka nincs ott semmi csak ellen), nem a játékot akarom fikázni de nyugi én se szaladtam végig egybõl a játékon, sok helyen voltam, melléküldiket mind megcsináltam, tetszett! A többi hülyeségedet nem tom honnan szedted!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én plö ha este volt IRL, akkor nem mertem sose lemenni a csatornába. Maradtam a felszinen. Utálom a ghoulokat amikor nyikorognak és harapják a nyakam!
Þór vígi þessi rúnar
arról nem beszélve mekkora votl és mennyit kellett püfölnöm a földikutyát? ami pedig volt már régebben is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aki már szintén bejárta egyszer a világot: Hány behemóttal találkoztatok? Amelyik respawnol azt csak egynek számoljuk (azt hiszem a capitoliumban lévõ egy idõ után respawnol).
Ahhoz, hogy mindent alaposan végigjárj, gyanítom 100+ óra is kevés...
You\'ll Never Walk Alone
h miért szívnád meg, nos... gondolj bele. hagyni akarod a Ghoul-oknak, alsóbbrendû mutáns életformáknak, hogy kiirtsák Tenpenny Tower ember lakosságát, mert úgy gondolják hogy nekik sokkal nagyobb joguk van ott élni? (pusztán mert egy kicsit elrohadtak amikor lepotyogtak a bombák?) kétlem. halál a Ghoul-okra.
btw Tenpenny Tower az a küldetés, amire nincs "jó" megoldás. ha rászabadítod a torony a Ghoul-okat, akkor azon kívül h egy mocskos áruló vagy, megölik ugye az összes embert, jó kövér negatív karmáért... de ilyet csak egy idióta csinál. ha bedumálod oda a Ghoul-okat, megint megölik az összes embert... de ha teszel egy szivességet a világnak, és kiirtod õket, nem hogy pozitív karmát sem kapsz, de kicsi Three-Dog még le mer seggfejezni a rádiójában, és még megölni se lehet érte. Tenpenny Tower egy buta küldetés, de legalább arra biztatja az embereket, hogyha Ghoul-t látnak, lõjenek.
"The trees move. Do you not see it?"
és miért szívnám meg azt, ha a thenpenny toronyban a ghoulok megöl-nek-nének mindenkit?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
és miért szívnám meg azt, ha a thenpenny toronyban a ghoulok megöl-nek-nének mindenkit?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
megatontól legészakabbra Arefuhoz vezetõ útvonal, keletre még nem értem el a GNR plaza-ig, dél-délkeletre meg csak egy vékony sávot fedeztem fel, ami rivet city-ig vezet.. Jah meg egy vékony csikban elmentem a Tenpenny-hez.. az útvonalak közötti terület is felfedeztelen még javarészt..
😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Én se mentem be mindegyik helyre, az egy idõ után unalmas mint a mass effektben a bolygó látogatás! Én a készítõk helyében inkább a fõbb helyeket dolgoztam volna ki jobban (nagyobbra + több küldetés), minthogy telerakják egy csomó épülettem ami szinte csak lõszer pazarlásra jó vagy hogy találj valami egyedi tárgyat amit úgyse használnál
Esetleg kezdd elõlrõl egy gonosz karakterrel, próbálj ki pár modot.
Sajnos nem olyan mély, mint a régi falloutok, hamar meg lehet unni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
You\'ll Never Walk Alone
Borzalmas lenne egy ilyen kólás jövõkép 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu