Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Majd visszamegyek tenpenny-hez és megnézem

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mert ahhoz van kedvük. Hidd el, megteszik...

Bucser
Miért ölnék meg az összes embert? nem értelek..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha a Békés megoldást választod akkor senkit nem ölnek meg, csak a sznob seggfejek eltûnnek az épületbõl

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MaskimXul
Ja de dc fele copypaste metró alagút <#shakehead>
MaskimXul
de a nagyrésze tényleg csak dungeon, semmi vagy nagyon kevés storyval mögötte. Én már annak is örülnék, ha kétszer ennyi holodisk meg journal lenne, a régiekben is ez volt a legjobb, kis morzsákból összerakni, hogy mit követtek el õseink, hogy ilyen legyen a világ.

A Fo3-ban, csak DC-ben messze több van ennél. Ott a térképre a link, nézd meg.

SötétBarom
Ghoul mask a barátod 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Nem volt ennyi helyszín?????

1. Arroyo
2. Klamath
3. The Den
4. Modoc
5. Vault City
6. Gecko
7. Broken Hills
8. New Reno
9. The Raiders
10. The Sierra Army Depot
11. Redding
12. The New California Republic (NCR)
13. Vault 15
14. Military Base
15. Vault 13
16. Navarro
17. San Francisco
18. The Enclave

És ezek csak a quest relatedek.. Nincs rajta a Golgota, a Toxic Caves, meg a hasonló minor helyszínek..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MaskimXul
az icbm-et megtaláltad és kilõtted? és a hat egyszerre kilõhetõ atombombát?
hát ez az

az f2ben nem volt ennyi helyszín de kidolgozottabbak voltak, több küldetéssel, ebben meg sok hely ami csak lõszerpazarlásra jó (aka nincs ott semmi csak ellen), nem a játékot akarom fikázni de nyugi én se szaladtam végig egybõl a játékon, sok helyen voltam, melléküldiket mind megcsináltam, tetszett! A többi hülyeségedet nem tom honnan szedted!

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MaskimXul
az elfogotthoz közel, evergreen millstõl keletre van egy vonatroncs, ha jól emlékszem 4 piros tehervagon, egy félkörben. AZ egyikben van pár bevásárlókocsi, mögöttük egy teddy maci. Ha azt felveszed, bespawnol a behemoth elég közel <#kacsint>
Encore
Hmmm, akkor nekem kimaradt egy, azt hiszem csak néggyel találkoztam, de már azokra sem emlékszem pontosan. Van egy a Capitoliumban, van egy amikor elõször találkozunk a BoS-sal és együtt nyomjuk le õket, van egy elfogva egy raider vagy hunter táborban egy hatalmas zárkaszerûségben õrzik. És most nem jut eszembe hol van még egy, de hol van az ötödik?
MaskimXul
Öt van az egész játékban.
Carlos
Jaja.
Én plö ha este volt IRL, akkor nem mertem sose lemenni a csatornába. Maradtam a felszinen. Utálom a ghoulokat amikor nyikorognak és harapják a nyakam!

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
érdekes hogy félelmetesebb így mint izometrikusan
arról nem beszélve mekkora votl és mennyit kellett püfölnöm a földikutyát? ami pedig volt már régebben is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
De a tower lakói sem közönséges emberek, hanem sznobok, szóval nem sokkal jobbak a gohuloknál. Szerintem ez az egyik legjobb morális dilemmával ellátott küldetés és mindegy, hogy oldod meg, a végeredmény méltó egy posztapokaliptikus világ rendszeréhez. 😄
Encore
Elsõ végigjátszás során én mindent bejártam nagyjából és kb 70-80 órám volt benne. Most újra kezdtem és minden küldetést aminek több megoldása van máshogy oldom meg mint elsõ alkalommal.

Aki már szintén bejárta egyszer a világot: Hány behemóttal találkoztatok? Amelyik respawnol azt csak egynek számoljuk (azt hiszem a capitoliumban lévõ egy idõ után respawnol).
A ghoulok nem alacsonyrendûek, csak a torony lakói szerint. Emberek, hosszú életûek (többszáz év), csak randák...

Ha nem sok értelmát látod a terep bejárásának, akkor miért ezzel a játékkal töltöd az idõdet? Egy igazi RPG-t végig lehet rohanni, meg lehet benne "élni". Ez utóbbihoz végig kell kutatni a térképet, mert mindenütt találhstó valami, ami hozzá tesz a vilátról alkotott képedhez valamit. Ha csak az ellenfelek típusait számolgatod, meg azt nézed, hogy 14. szinten már bárkit le tudsz verni, akkor nem RPG való neked, hanem FPS...

Ahhoz, hogy mindent alaposan végigjárj, gyanítom 100+ óra is kevés...

Scouser
A Tenpenny Tower-es küldetésrõl:

Hát, lehet, hogy idióta vagyok, de én nagyon szívesen engedtem be õket a pincébõl. Felhúzott, hogy Burke bácsi küldi rám a bérgyilkosokat, meg hogy az öreg azért akarja felrobbantani Megatont, mert nem tetszik neki így a kilátás a toronyból. Mondjuk a többi embert sajnáltam, de legalább megkaptam azt a ghoulos maszkot és így nem támadnak meg a fereal-ok, mert azt hiszik én is az vagyok.

You\'ll Never Walk Alone

Calver
apuci háza mellett van egy kis kunyhó, oda menj be és nézz körül a számítógépen, és megtudod. bár ezt a kölyök is elmondja.

h miért szívnád meg, nos... gondolj bele. hagyni akarod a Ghoul-oknak, alsóbbrendû mutáns életformáknak, hogy kiirtsák Tenpenny Tower ember lakosságát, mert úgy gondolják hogy nekik sokkal nagyobb joguk van ott élni? (pusztán mert egy kicsit elrohadtak amikor lepotyogtak a bombák?) kétlem. halál a Ghoul-okra.

btw Tenpenny Tower az a küldetés, amire nincs "jó" megoldás. ha rászabadítod a torony a Ghoul-okat, akkor azon kívül h egy mocskos áruló vagy, megölik ugye az összes embert, jó kövér negatív karmáért... de ilyet csak egy idióta csinál. ha bedumálod oda a Ghoul-okat, megint megölik az összes embert... de ha teszel egy szivességet a világnak, és kiirtod õket, nem hogy pozitív karmát sem kapsz, de kicsi Three-Dog még le mer seggfejezni a rádiójában, és még megölni se lehet érte. Tenpenny Tower egy buta küldetés, de legalább arra biztatja az embereket, hogyha Ghoul-t látnak, lõjenek.

"The trees move. Do you not see it?"

sziasztok, egy kisgyerek (akinek az apját megölték a tüzet köpõ hangyák) questjében azt akarja, hogy semmisítsem meg ezeknek a lángot köpõ hangyáknak a fészkét, a térkép ezt már nem jelzi, nos merre találom meg ezeknek a fészkét?

és miért szívnám meg azt, ha a thenpenny toronyban a ghoulok megöl-nek-nének mindenkit?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

sziasztok, egy kisgyerek (akinek az apját megölték a tüzet köpõ hangyák) questjében azt akarja, hogy semmisítsem meg ezeknek a lángot köpõ hangyáknak a fészkét, a térkép ezt már nem jelzi, nos merre találom meg ezeknek a fészkét?

és miért szívnám meg azt, ha a thenpenny toronyban a ghoulok megöl-nek-nének mindenkit?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Lobsterman
4 kulcs van, de 3 van embereknél, a 4. Fort Constantine-ban van.

Broafka
nah jó, nem találom a 4. kulcsot, vagyis elméletileg annál az alliastar tenpennynél kéne, hogy legyen, de nála nincs!! vagy csak 3 kulcs van?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Robez84
Karácsonyra talán már lesz magyarul😊

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Broafka
félig arról, de nem a hullákról, mind1

n3whous3
nemsokára megjelenik magyarul

púúúúú

Annyira szeretnék a játékkal játszani csak sajnos angolul van meg és nem igazán értem meg így. Pedig nagyon érdekelne a gamma

Lobsterman
Ha az underworldös-kulcsos küldirõl beszélsz, ahhoz nem kell hulla.

Broafka
basszus, ez a tempeny féle quest, hogy a ghoulok menjenek e a toronyba, vagy öljem meg õket, ez nagyon genyó egy quest, msot kezdhetem elõrül, még szerencse hogy mindig újra mentettem, tenpeny hullája most nálam eltûnt, és nem tudok megcsinálni egy questet, ez msot nagyon idegesítõ :-/

Lobsterman
Nálam 80 óra játékidõ eddig 2 karakterrel 😊

jó hát fellehet fedezni az egész térképet, de én annak nem sok értelmét láttam, a fontosabb helyeket szinte mind bejártam én is 30 akárhányórát tettem bele, még egyszer evil karival tuti végig nyomom

Ch_Slater
én most tartok 32 óránál és a térkép jobb alsó negyedét jártam be.. vagyishát azt mondanám inkább, hogy annak a 10%-át..
megatontól legészakabbra Arefuhoz vezetõ útvonal, keletre még nem értem el a GNR plaza-ig, dél-délkeletre meg csak egy vékony sávot fedeztem fel, ami rivet city-ig vezet.. Jah meg egy vékony csikban elmentem a Tenpenny-hez.. az útvonalak közötti terület is felfedeztelen még javarészt..
😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Encore
Azért nem két napot játszottunk a játékkal, ha összeszámolod hány napot elvoltunk vele ez is nagy teljesítmény egy mai, nem multis játéktól.
ize amikro mar ugyerzed unod, akkro allj ra a fostoryra aztan ennyi😊 az vegig hangulatos.

DJ Skyline
Mad Max mod, nem rossz. 😊

data könyvtárban majd a laucherrel elindítod a gammát, a play alatt asszem van olyan hogy data files és ott pipáld ki a modot

Hát nem 100 órát kell vele játszani csak 20-30at, ez idõ alatt meglehet csinálni a mellék küldetéseket (legalábbis a nagyrészét) + fõ vonalat is!
Én se mentem be mindegyik helyre, az egy idõ után unalmas mint a mass effektben a bolygó látogatás! Én a készítõk helyében inkább a fõbb helyeket dolgoztam volna ki jobban (nagyobbra + több küldetés), minthogy telerakják egy csomó épülettem ami szinte csak lõszer pazarlásra jó vagy hogy találj valami egyedi tárgyat amit úgyse használnál

Mobedo
hellosztok hogy lehet a nexus extra filokat berakni a játéba?? nem tom hova kell bemásolni:S

MaskimXul
Jah, nekem is ez a bajom. Mászkálj még egy kicsit, asszem majdnem 100 hely van, amit jelöl a térkép, és még egy csomó, amit nem. Gyûjts bobbleheadeket, behemoth trófeákat, meg ilyenek.
Esetleg kezdd elõlrõl egy gonosz karakterrel, próbálj ki pár modot.
Sajnos nem olyan mély, mint a régi falloutok, hamar meg lehet unni.
Kandurex
hm, kezd unalomba fulladni a dolog a részemrõl, :/ nincs fegyver se extra tárgy amiért küzdeni lehetne, 14. szinten nincs ellenfelem, a kezdetek óta a kínai AK -t használom, az ellenfelek se túl változatosak, állandóan ua. a három mutáns típust nyomatja, meg néha pár zombiak..már asszittam az a bazinagy optimus robottal talán lehet majd pofozkodni, de semmi, minek akkor fatman? dísznek?....szal 😞 fawkes kiszabadítása után vagyok...nem is tudom lesznek még izgalmak, olyan jól kezdõdött az egész, város atomizálás meg ilyenek?? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Scouser
Thx

You\'ll Never Walk Alone

MaskimXul
Scouser
Valaki tud linkelni egy kis történeti áttekintést? Lényegében, hogy hogyan alakult ki ez az egész világ... Nem játszottam az eddigiekkel

You\'ll Never Walk Alone

MaskimXul
Még nem, de jó ötlet 😊
Egyelõre úgy fest, az ilyenekre nagyobb az igény <#falbav>
I.C.ram
Van a jatekoban sor, whisky, vodka is asszem. Ja meg bor.
Olyan moddal nem találkozott valaki, amelyben a mosogatólének se használható kóla helyett SÖRT lehet fogyasztani, és BEHÛTENI? Belegondolni is rossz, hogy egy posztapokaliptikus világban a kóla a fõ ital. Ami sör van benne, azt inkább hagyjuk. Melegen? Brrr...

Borzalmas lenne egy ilyen kólás jövõkép 😊
Avenger
Na sikerült összegyûjtenem mindet, az utolsó után ráadásul az alien hajó is rám zuhant 😄 (szembõl nem tudtam jó képet mert ott az asztal van :S )

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rapid81
Jaja, ezt a videót raktam volna fel, ha hajlandó lett volna betenni úgy, mint neked. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/