Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az arc meg leesett valószínûleg 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szerintem a térképen megjelölt vaultok alatt van valahol a vault 112 és azt kell megkeresni!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gain accss to Vault112. Nem találom:S
Most ott tartok, ahol egy óriási mutáns be van zárva egy ketrecbe és bekéne menni valami helyre. Be is megyek a helyre, kinyírok mindenkit,(nagynehezen) de nem találom a kijelölt pontot a térképen😞
TPS nézetben küldöm. Szerintem, kicsit bugos a célzás TPS nézetben, mert összevissza lõ...
FPS ben meg pontos<#fejvakaras>#fejvakaras>
kéne vmi patch már
szövegértés rlz
az a gond hogy nem arról van szó ki milyen power aromort tud gyártani hanem hogy az f3as encleva armor mire hasonlít, úgy látszik a köv szintlépésedet a szövegértés skillre kell tenni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a BoS *nem tud* Power Armor-t gyártani. az Eastern Brotherhood Power Armor egyszerûen azért létezik, mert Micro Forte félrenézett valamit. a BoS összekukázza régi katonai bázisokról a Power Armorokat.
ellenben az Enclave *tud* Power Armort gyártani... és hopp, gyárt is. a háború után fedezték fel az Advanced Power Armort, amit ugye F2-ben használtak... aztán F2-nek vége lett, és hoppá, eltelt a 2 rész között 30 év. hmm... talán *továbbfejlesztették* a Power Armor-jukat? végülis volt rá... hmmm, 30 évük? <#nyes>#nyes>
mondhatnám, hogy tegyél pár pontot intelligenciára... de túl magas labda.
"The trees move. Do you not see it?"
a másik meg az hogy nem enclév armorban szaladoztak a bososok, hanem easter p-armorban
"ööö... az Enclave Power Armor-t nem másról mintázták, mint az Enclave Power Armor-ról."
segítek egy kicsit
Eastern Brotherhood Power Armor aka Fallout Taktic power armor
Enlave power armor a Fallout 2bõl azaz Advenced Power armor
Fallout 3 advenced power armor amit az enclévesek használnak
nah szerintem tegyél pár pontot a látás skilledre és hasonlítsd össze melyikre hasonlít jobban?
T-51b pedig azért jobb mint BoS Power Armor, mert frissebb modell. hogy Enclave-esnél miért tápabb, na azt én sem értem.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Én most annál a résznél vagyok hogy el kellett mennem a 87 vaultba a GECKért, de ott nem engednek be onnan át kerültem a slaverekhez ahonnan a két kis pondrót kéne kihoznom, de se a vezetéket nem tudom elvágni, se a gépet meghackelni mert nincs elég skillem. Ilyenkor mi van?
Hogy tudok leggyorsabban xp-t szerezni szintlépéshez?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Lehet el kellene kezdeni elõrõl, mert egy csomó jó dologról lemaradtam.
Hogyan lehet robotot építeni? A mini nuke-ot mibõl lehet kilõni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ha valaki érez késztetést magában kipróbálni, hogy nála jó-e akkor itt a link: Fallout 3 lengyel patch
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
az hogy az új bos power kb ugyanolyan erõs mint az enclave armor az jó, de hogy a régi p51b miért a legerõsebb azt nemtom, gondolom ez ilyen easter egg szerûségnek szánták a készítõk
meg sztem jó lett volna ha az általány védelem helyett, hagyják a régi szabályrendszert, pl ott lézerre, plazmára, golyóra más védelmi érték vonatkozott
by FAQ
★ 汤姆 李
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért, van az, hogy ha beengedem a félarcúakat, akkor a gyilkolás után nem tudok bemenni az öreg lakosztályára? :S
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A halál csupán a kezdet...
A bannerben lévõ térképnek itt az új verziója, rákerültek végre a metróbejáratok, egy csomó skill könyv, meg pár egyéb update.
FOMM