Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ár nem érdekes. Viszont TP-t ad minden egyes darabért. Van vagy 30 darab. Vmi 6 tp per darab az 300 Tp. Az underworldos fickó meg csak különféle chemeket adna érte. 😞
Scrap metal eladható még az Underworld-ben, de akár Fort Independence vezetõje is átveszi azokat. Már ha nem a normál kereskedelmi árat akarod érte.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SötétBarom
Van még egy csávó aki vesz scrap metalt, de most így hirtelen nem ugrik be, hogy kicsoda..

Az arc meg leesett valószínûleg 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

akkor ez nem egyedi eset. 😊 én sem találom...

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Járt már vki úgy, hogy a boxos vízvezeték szerelõ Megatonban eltûnt? Van egy rakat scrap metal-om amit rá akarnék sózni erre sehol nincs. Végig vártam egy napot óróra lebontva benn a víztisztítóban de nem jött elõ. 😞(
MaskimXul
kövesd a folyót dél felé, le se kell menni sehol, vault101-ból a felszínen végig lehet menni rivet cityig. Ha ott vagy, keresd az intercomot, különben sose jutsz be 😊
Hogy kell eljutni Rivet City-be? Lincoln Memorial után nem tudom hol kell lemenni?

MaskimXul
a vault 112 nem ott van, ahol a ketrecbe zárt behemoth, attól nem messze nyugatra.
Broafka
amúgy olvass F.A.Q.-t én most megnéztem hol kell keresnem azt a vackot

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
én is azzal szenvedek! 😄
szerintem a térképen megjelölt vaultok alatt van valahol a vault 112 és azt kell megkeresni!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

access*
hasznlom persze, csak hanincs vats akkor simán kell lõni.
Gain accss to Vault112. Nem találom:S
MaskimXul
Milyen quest visz oda? Meg használod a vatsot? Akkor céloznod sem nagyon kell.
és a ketrec áram alatt van😊
H!
Most ott tartok, ahol egy óriási mutáns be van zárva egy ketrecbe és bekéne menni valami helyre. Be is megyek a helyre, kinyírok mindenkit,(nagynehezen) de nem találom a kijelölt pontot a térképen😞
TPS nézetben küldöm. Szerintem, kicsit bugos a célzás TPS nézetben, mert összevissza lõ...
FPS ben meg pontos<#fejvakaras>
kéne vmi patch már
😄

szövegértés rlz

az a gond hogy nem arról van szó ki milyen power aromort tud gyártani hanem hogy az f3as encleva armor mire hasonlít, úgy látszik a köv szintlépésedet a szövegértés skillre kell tenni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Calver
ajánlanám h tanulmányozz pár alap dolgot Fallout-al kapcsolatban...
a BoS *nem tud* Power Armor-t gyártani. az Eastern Brotherhood Power Armor egyszerûen azért létezik, mert Micro Forte félrenézett valamit. a BoS összekukázza régi katonai bázisokról a Power Armorokat.
ellenben az Enclave *tud* Power Armort gyártani... és hopp, gyárt is. a háború után fedezték fel az Advanced Power Armort, amit ugye F2-ben használtak... aztán F2-nek vége lett, és hoppá, eltelt a 2 rész között 30 év. hmm... talán *továbbfejlesztették* a Power Armor-jukat? végülis volt rá... hmmm, 30 évük? <#nyes>

mondhatnám, hogy tegyél pár pontot intelligenciára... de túl magas labda.

"The trees move. Do you not see it?"

"Fallout 2 intrója? pár Enclave-es Power Armor-ban minigunnal ismerkedik, rémlik valami? az más kérdés, hogy Fallout: Tactics-ban mindenki ilyenben feszített... de ott a BoS léghajóval repkedett és tudott Power Armor-t gyártani, szóval fene se tudja Tactics mennyire canon értékû."

a másik meg az hogy nem enclév armorban szaladoztak a bososok, hanem easter p-armorban

MaskimXul
Jah, jobb let volna a fallout2-es enclave armor, sztem az néz ki a legjobban.

"ööö... az Enclave Power Armor-t nem másról mintázták, mint az Enclave Power Armor-ról."

segítek egy kicsit

Eastern Brotherhood Power Armor aka Fallout Taktic power armor

Enlave power armor a Fallout 2bõl azaz Advenced Power armor

Fallout 3 advenced power armor amit az enclévesek használnak

nah szerintem tegyél pár pontot a látás skilledre és hasonlítsd össze melyikre hasonlít jobban?

Calver
ööö... az Enclave Power Armor-t nem másról mintázták, mint az Enclave Power Armor-ról. Fallout 2 intrója? pár Enclave-es Power Armor-ban minigunnal ismerkedik, rémlik valami? az más kérdés, hogy Fallout: Tactics-ban mindenki ilyenben feszített... de ott a BoS léghajóval repkedett és tudott Power Armor-t gyártani, szóval fene se tudja Tactics mennyire canon értékû.
T-51b pedig azért jobb mint BoS Power Armor, mert frissebb modell. hogy Enclave-esnél miért tápabb, na azt én sem értem.

ja collectors a cd galaxistól

Piedon
És melyik változat van meg neked? A sima vagy a Collector's? A CD Galaxisnál vetted?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Nekem felment szépen

a kapitóliumnál találsz fatmant

én kiírottam a slavereket, nem volt kedvem megcsinálni a küldetésüket mivel negatív karma

Shodan
A mininukot a fatmanbõl lehet kilõni.
Én most annál a résznél vagyok hogy el kellett mennem a 87 vaultba a GECKért, de ott nem engednek be onnan át kerültem a slaverekhez ahonnan a két kis pondrót kéne kihoznom, de se a vezetéket nem tudom elvágni, se a gépet meghackelni mert nincs elég skillem. Ilyenkor mi van?
Hogy tudok leggyorsabban xp-t szerezni szintlépéshez?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shep
Na a végére értem, elég rövid volt, pedig elég sok melléküldetést megcsináltam. Ha csak a fõszálat csinálja valaki akkor szerintem pár óra az egész. A vége nem tetszett olyan semmilyen volt.
Lehet el kellene kezdeni elõrõl, mert egy csomó jó dologról lemaradtam.

Hogyan lehet robotot építeni? A mini nuke-ot mibõl lehet kilõni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ron Ragm
Tedd feljebb a nehézségi szintet, máris izgalmasabb lesz a dolog jónéhány fokkal.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Carlos
Miért raknék fel lengyel patch-et? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Piedon
No, megjött a válasz a patch problémára a forgalmazótól (Multimédia Holding). Küldtek egy linket, ahonnan le lehet tölteni a lengyel-angol verzióhoz a patcht. Csak egy gond van vele, hogy ez a patch meg azt írja ki, hogy "Fallout 3 not found"...vicces.
Ha valaki érez késztetést magában kipróbálni, hogy nála jó-e akkor itt a link: Fallout 3 lengyel patch

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

power armorokkal kapcsolatban nem értem miért kellett a készítõknek az enclave P armort a fallout tacticos brotherhoodos power armorról mintázi, ha megnézitek detto ua mind kettõ

az hogy az új bos power kb ugyanolyan erõs mint az enclave armor az jó, de hogy a régi p51b miért a legerõsebb azt nemtom, gondolom ez ilyen easter egg szerûségnek szánták a készítõk

meg sztem jó lett volna ha az általány védelem helyett, hagyják a régi szabályrendszert, pl ott lézerre, plazmára, golyóra más védelmi érték vonatkozott

"In Fallout 3, you must recieve training at the Citadel from Paladin Gunny before you can equip power armor. However, some raiders are also able to equip Enclave power armor that they find."

by FAQ

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Carlos
Museum of History-ból nyílik asszem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Azt akkor kapod meg, ha felrobbantod Megaton-t!

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
Citadel...,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

engem is érdekelne.
hello tudna valaki segíteni abban hogy a power armor training hol található vagy hogy hogy lehet megszerezni?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Grove4
Underworldbe hogy tudok eljutni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Kijött az új nvidia driver!

hen-tes
Ha már ez a téma, lenne egy kérdésem ehez a Tenpenny Tower-es dologhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miért, van az, hogy ha beengedem a félarcúakat, akkor a gyilkolás után nem tudok bemenni az öreg lakosztályára? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Calver
tudom. de egy CRPG-ben én az RPG részt is kihasználom, és bizony egyik karakterem sem volt eddig a Ghoul-ok nagy barátja... Roy és bandája mindehhez egy elég patkány társulat, akik ki akarnak irtani egy rakás embert, mert van pofájuk a saját kicsiny tornyukban lakni és õket nem beengedni, szóval itt meg is van az "igazságos" vérontásra az alap <#vigyor1>

nekem simán jön...

Fenrir
403 - Forbidden

A mûködõ link:

FOMM

A halál csupán a kezdet...

MaskimXul
Pontosan, megbízhatóbb mint a hivatalos launcher.
A bannerben lévõ térképnek itt az új verziója, rákerültek végre a metróbejáratok, egy csomó skill könyv, meg pár egyéb update.
Egyébként is javasolt a launcher helyett a fomm-ot (Fallout Mod Manager) használni, mert azzal a betöltési sorrendet is meg tudod határozni.
FOMM

MaskimXul
jah, elég ha egyszer bejelölöd, akkor megy, csak a launcher bugos, és a pipát kiveszi, de attól még mûködik.
nekem sincs bejelölve mégis mûxik

Miért van az hogy ha berakok egy modot és kijelölöm hogy menjen amikor legközelebb megnézem megint nincs bejelölve...Így minden indításelõtt be kell jelölni... Miért van ez?
MaskimXul
Mitgondolsz mitõl tûnnek el? <#kacsint>
Kutasd át az épületet.