Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy ki lehet nyírni a familyt, csak arra kell vigyázni, hogy mikor beszélsz ian-al, addigra mindenki halott legyen. Az a pár hulla nem fog neki feltûnni.
"The trees move. Do you not see it?"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gondolom a többség már rájött, de nekem csak most esett le, hogy lehet egyszerre két segítõnk abban az esetben ha az egyik a kutya. Mert most megtaláltam a szeméttelepen a kutyát, késõbb meg megöltem Greta-t underworldben és megszereztem a Gohul szerzõdését és õ is jön velem és akár egyszerre a két segítõmmel is kalandozhatok.
Enyhe képzavart éreztem, mikor besétáltam Tennpennybe az oldalamon egy gohul segítõvel, miközben ott mindneki hõsnek tart mert kiírtottam a szomszéd gohulokat. 😄
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Volt egy olyan rész a vámpíroknál hogy Arefu szállít nekik zacskós vért, és nem kell megölniük embereket, ebbe egyezett bele a vámpírfõnök, és elengedte a gyereket.
Nálam ez így volt. Lehet hogy a karmám miatt, vagy speech miatt, vagy mert elolvastam mit ír a dialóg mielõtt rákattintok valamire <#ravasz1>#ravasz1>
és ha megölöd a kölyköt, akkor is karmát vesztessz... de hogy is van ez?
és ugye a jó út az hogy Family és Arefu szövetségesek lesznek. szóval... gyerekeket nem lehet lelõni ugyebár, de egy rakás kannibál patkány és a szüleit megölõ gyerekkel semmi gond, sõt, ha õket megölöd te igazándiból gonosz vagy... a Bethesda-nál valakinek komoly gondjai vannak úgy érzem...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Elfogadtam a Shoot them (head) valami ilyesmi küldetést, csendben kilõttem az öreget, mivel nem látták, rám se támadtak, aztán elvittem a kulcsát és kaptam a jutalmat. Elég csekély neg. karmáért.
Citadellbe meg csak a fõ quest lánc folytatásával juthatsz el. Ott egy ember tanítja majd a lövésztéren!
1 hol a citadel
2 kinél kapok és hogy power armor képzést
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a hunting rifle a kedvencem, pár VATS lövés fejre, és már lent is van akárkirõl is van szó.
Minigunból meg annyi lõszerem van hogy ihajj, azt meg azért tartom magamnál, amúgy meg lassan pörög föl, és pontatlan (mondjuk nem is big gun skillre mentem)
magnum, 10 mm géppityu, meg ilyenek, leginkább arra van ha kifogyok más lõszerbõl.
De egyszer lehet hogy rászánom magam egy nagy szortírozásra
bár ha meg feljebb mész akkor meg szerintem elveszi a játék élvezetét mert tul jo leszel😊
fura amúgy, mert amikor a játék betölt, akkor ott van hogy level status és akkor 20___________21. mintha valami kóddal, vagy patchel, vagy valami hülyeséggel késõbb lehetne majd följebb is menni
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Most van egy 10mm-es géppityum + combat shotgunom + Chinese AR és egy Hunting Rife.Sztem huntiongot eladom a többi fegyver pontosan elég a felmerülõ problémák rendezésére. Fõleg mióta elértem Rivetbe így végre már van lõszer a AR-be és a többibe is rendesen. 😊
Amugy annyira jo volt ez a játék hogy elkezdtem mindet😄
Mikor meglátogatom azokat az elmebetegeket és úgy döntök nem játszom a toleráns jófiút és hidegre teszem a bagázst akkor miért lesz egyszerre ellenségem Arefu lakossága? Azt akarták, hogy hozzam vissza a fickót. Azt megteszem. Erre... Így mission faild van. Bár TP-t nézve kicsivel jobban jövök ki de akkor is.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A halál csupán a kezdet...
You\'ll Never Walk Alone

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Én ott találtam rá, jönnek-mennek az emberek a játékban rendesen!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ilyenkor, ha szerencséd van, akkor lent a bomba körül fekszik, és fel tudod éleszteni. A módszert már itt korábban említették (konzolból, cheat-tel)
Én is így jártam, aztán felélesztettem, azóta vigyáz magára... <#vigyor>#vigyor>
Aztán egy szimpla prid 00003b59 majd moveto player paranccsal mellettem termet. Szépen vissza is sétált a helyére és most ott van.
# Walter in Megaton sometimes falls to his death off one of the bridges in the town. You can resurrect him by entering the console, typing "prid 00003b59", hitting enter, then typing "resurrect" and hitting enter. Finally, type "enable", hit enter, then type "moveto player" and hit enter. When you exit the console he should appear next to you.