Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menniybe kerül a gyüjtöi vältozat?
Ha valakinek fontos: A Pólus Centerben, a MMarkt-ban van még kettõ darab gyûjtõi változat.
Vadászpuskában a jó öreg Lincoln ismétlõje a legjobb. Azzal és egy kínai rohampuskával simán végig lehet menni az egész játékon. Ha megtalálod mellé a nevesített alien energiafegyvert, akkor a deathclaw-k sem jelentenek többé gondot (míg van hozzá energiacellád)...

Nem bug. Ez egy RPG, ami nem arról szól, hogy über ász kalandort kell faragni magadból, hanem arról, hogy el kell döntsd, miben leszel jó és azokat a perkeket és skilleket hasznosítod, ami ahhoz kell. Nem véletlen, hogy 20-ban van limitálva a szint, így ugyanis rá vagy kényszerítve, hogy ne össze-vissza fejleszd a karaktert, hanem egy jól átgonolt stratégia szerint...

Lobsterman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arefu-ban ami történt azt a Family is sajnálatos balesetnek tekinti(Vance legalábbis biztos), és õk nem gonoszak, csak van némi agybajuk. Amúgy meg nem kannibálok. Arefut sem támadták meg, csak le akarták csapolni kicsit a teheneiket, de elragadtatták magukat, és belehaltak a tehenek. A kölyök is mondja hogy már kiskora óta benne van az "éhség" de eddig a tesója segítségével mindig legyõzte, most nem volt ott úgyhogy sikerült egy elkattant pillanatában kinyírnia a családját. Szóval õ sem gonosz, csak õrült kicsit. Az meg hogy kinyírod õket minden tárgyalás nélkül persze hogy rossz karma. Egy az hogy nem mindegyikük tehetett róla, és nem ezt akarták, a másik hogy ha megbíznak azzal hogy hozd vissza a kölyköt és helyette kinyírod, persze hogy nem hallgatnak meg, inkább egybõl úgy tekintenek rád mint szemét gyilkosra

MaskimXul
Hát jah, a "jó" megoldás simán a védelmi pénz egy változata.
Amúgy ki lehet nyírni a familyt, csak arra kell vigyázni, hogy mikor beszélsz ian-al, addigra mindenki halott legyen. Az a pár hulla nem fog neki feltûnni.
Calver
nem arról van szó, h Family csak így "álcázta" a srác gyilkosságát? mert végigpörgöttem sztem minden beszélgetést, még nem is találtam arra utaló nyomokat, hogy igazándiból a Family ölte volna meg a szülõket.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
olvasd végig a hozzászólásomat mielõtt okoskodsz. ezt én is leírtam. ez elvileg a "jó" megoldás. szerintem nem. szerintem a jó megoldás pár fejlövés a Family tagjainak - ami, hála a küldetés bugosságának, ellened fordítja Arefu-t is.

Encore
Fawkes elsõ végigjátszásom során nem csatlakozott hozzám, mikor kijutottam az Enclave bázisról ott volt és írtotta a jónépet majd beszéltem vele hogy akar-e velem jönni de mondta hogy valami dolga van vagy ilyesmi. Gondolom jó karma kell hozzá.
SigS
Majd mikor Fawkes-al bemesz Arcade-ba es mondják hogy "láttad már szupermutáns fejét szétrobbanni?" <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Bucser
Te beszéltél mindenkivel??

A Sznobok jelzik, hogy inkább elmennek máshova minthogy a ghoulok odaköltözzenek

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Encore
Amúgy meg a familys küldetést ha megcsinálod majd visszamész a vámpírok fõhadiszállására és beszélsz a csávóval, akkor megtanít arra, hogy a blood pack-okat hogyan használd ki jobban, így ezentúl a blood packok nem 1 HP-t fognak gyógyítani hanem 20at.

Gondolom a többség már rájött, de nekem csak most esett le, hogy lehet egyszerre két segítõnk abban az esetben ha az egyik a kutya. Mert most megtaláltam a szeméttelepen a kutyát, késõbb meg megöltem Greta-t underworldben és megszereztem a Gohul szerzõdését és õ is jön velem és akár egyszerre a két segítõmmel is kalandozhatok.

Enyhe képzavart éreztem, mikor besétáltam Tennpennybe az oldalamon egy gohul segítõvel, miközben ott mindneki hõsnek tart mert kiírtottam a szomszéd gohulokat. 😄
Riddick21
Nem ölte meg a szüleit, a "vámpírok" nyírták ki õket. Ez kiderül, ha egy kicsit jobban belemész a dolgokba. A srác nem emlékszik semmire, aztán ha ezen a vonalon kérdezõsködsz, összeáll a kép. Amúgy meg ki lehet hozni a szitut pozitívba is, ha van egy kis rábeszélõkészséged: el lehet érni, hogy a Family védelmezze némi Blood Pack-ért cserébe Arefut!😉

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

SigS
#6596 -ös kérdésre valaki? <#help>

SigS
Hülyeséget beszélsz.
Volt egy olyan rész a vámpíroknál hogy Arefu szállít nekik zacskós vért, és nem kell megölniük embereket, ebbe egyezett bele a vámpírfõnök, és elengedte a gyereket.
Nálam ez így volt. Lehet hogy a karmám miatt, vagy speech miatt, vagy mert elolvastam mit ír a dialóg mielõtt rákattintok valamire <#ravasz1>

Calver
a Blood Ties egy buta és bugos küldetés. ha megölöd a Family bázisát õrzõ srácot, Arefu ellenséges lesz. ha megölöd a Family tagjait anélkül h õk támadtak volna rád, karmát vesztessz.
de miért is? megölsz egy rakás magát vámpírnak képzelõ retardáltat, akik rettegésben tartottak egy közösséget, mert megtehették? szívességet teszel a világnak. Vance meg amúgy is könyörög a halálért.

és ha megölöd a kölyköt, akkor is karmát vesztessz... de hogy is van ez?
megölte a szüleit. csak úgy, poénból. és rossz cselekedetnek minõsül a kivégzése. sõt, ellened fordítja Arefu-t és failed lesz a küldetés. miért? mert eltakarítasz egy patkányt a föld színérõl?

és ugye a jó út az hogy Family és Arefu szövetségesek lesznek. szóval... gyerekeket nem lehet lelõni ugyebár, de egy rakás kannibál patkány és a szüleit megölõ gyerekkel semmi gond, sõt, ha õket megölöd te igazándiból gonosz vagy... a Bethesda-nál valakinek komoly gondjai vannak úgy érzem...

Ok, akkor megyek csavarogni.
Fenrir
Nincs, ott lesz a Science Lab-ban.

A halál csupán a kezdet...

Van annak jelentõsége, ha nem apuval megyek vissza Rivet City-be?
Ron Ragm
Miután megszerezted az Ol' Painlesst, jódarabig másra se lesz szükséged. (Egy gyorsabb, erõsebb hunting rifle)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SigS
Nekem semmi bajom nem volt vele...
Elfogadtam a Shoot them (head) valami ilyesmi küldetést, csendben kilõttem az öreget, mivel nem látták, rám se támadtak, aztán elvittem a kulcsát és kaptam a jutalmat. Elég csekély neg. karmáért.

SigS
Meg egy csomó skill-t nem enged még használni, pedig befejeztem a játékot...ez valami bug? Még nem jöttem rá mi a megoldása. Ha valaki tudja, ne tartsa vissza <#confused>

köszi
River city a hajó! Egy emelvénre kell felmenni majd beleszolni egy adóvevõbe ami ott van a kiszáradt ember mellett és láss csodát odamegy a híd neked😊
Citadellbe meg csak a fõ quest lánc folytatásával juthatsz el. Ott egy ember tanítja majd a lövésztéren!
nemtudom csak olvastam a forumon. Keress vissza. Valami file-t kell bemásolni vagy hasonlók
bocsi srácok tuti volt a kérdés már rákerestem wikipedián is de angolbol nem vagyok valami jo szoval azt már tudom hogy a citadelben lehet képzést kapni a power armorra de hol van az a citadell és hogy kapok rá képzést helyileg tehát hol van a térképen nem találom a wikipedia azt irta hogy nyugatra a river citytõl de ott egy emlékmü van...amugy ott a river cityinél elakadtam a térkép szerint a hajora kéne mennem egy kutatohoz valami üzenetet vinni neki de hogy jutok a hajora tanácsatalan vagyok a rosz angoltudásom miatt pls segitsetek
1 hol a citadel
2 kinél kapok és hogy power armor képzést
Broafka
ebben is van valami, amúgy hogy lehet följebb menni? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
az a baj, hogy nekem nincs szívem eladni õket! 😄
a hunting rifle a kedvencem, pár VATS lövés fejre, és már lent is van akárkirõl is van szó.
Minigunból meg annyi lõszerem van hogy ihajj, azt meg azért tartom magamnál, amúgy meg lassan pörög föl, és pontatlan (mondjuk nem is big gun skillre mentem)
magnum, 10 mm géppityu, meg ilyenek, leginkább arra van ha kifogyok más lõszerbõl.
De egyszer lehet hogy rászánom magam egy nagy szortírozásra

mert lehet is 😊
bár ha meg feljebb mész akkor meg szerintem elveszi a játék élvezetét mert tul jo leszel😊
Broafka
ez a lvl 20 ez elég gyér szerintem, a játék felénél se tartok, de már elértem ezt a szintet.
fura amúgy, mert amikor a játék betölt, akkor ott van hogy level status és akkor 20___________21. mintha valami kóddal, vagy patchel, vagy valami hülyeséggel késõbb lehetne majd följebb is menni

Ja csak úgy érzem a hunting nem a legjobb fegyver. Elég lassú ( bár a wateland élõlényei ellen jó de már visszalõ az ellen akkor gáz van. ) és a sebzése sem az igazi. Persze az elején még jó volt de utánna jobb csúzlikat találtam. 😊
Apus
😊 én ezeken felül tartok még magamnál egy .44 magnumot, egy lézerpuskát, meg egy tonna gránátot, meg egy fat boyt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Érdemes több fegyvert tartani?

Most van egy 10mm-es géppityum + combat shotgunom + Chinese AR és egy Hunting Rife.Sztem huntiongot eladom a többi fegyver pontosan elég a felmerülõ problémák rendezésére. Fõleg mióta elértem Rivetbe így végre már van lõszer a AR-be és a többibe is rendesen. 😊
aki nyomta a Fallout 2-t is az átnézhetne abba a topicba kicsit mert kérdeztem valamit😄
Amugy annyira jo volt ez a játék hogy elkezdtem mindet😄
Scouser
Szvsz kinyírtad a gyereket is😊

You\'ll Never Walk Alone

Van egy Scrapyard nevû telep a Bethesda Ruinstól északra, ott van, 4-5 raider hullát õriz és ahogy elnéztem, õ irtotta ki a csapatot...

Ezt a Familys dolgot vhogy nem értem. Arefu polgármestere egy gránáttal fogad mert azt hiszi a Family jött vissza. Plusz mint kiderül nem igazán kedveli õket.
Mikor meglátogatom azokat az elmebetegeket és úgy döntök nem játszom a toleráns jófiút és hidegre teszem a bagázst akkor miért lesz egyszerre ellenségem Arefu lakossága? Azt akarták, hogy hozzam vissza a fickót. Azt megteszem. Erre... Így mission faild van. Bár TP-t nézve kicsivel jobban jövök ki de akkor is.
Ron Ragm
A jó öreg Shady Sands Shuffle...
Meg is érdemli a tetü.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Roy az aki belépésér könyörög a kapunál amikor odaérek? mert azthiszem õ vele lejátszottam a gézigránát belecsempészõs trükköt mint a youtubon látható 😄 :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Broafka
de ha sikerül rábeszélned az embereket, hogyengedjék be a ghoulokat, és amikor megmondod Roynak, hogy bemehetnek a toronyba, utána szitává lövöd, akkor emberek és ghoulok békésen élnek egymás mellett 😛

hol és hogy lehet a kutyát barátnak megszerezni?
Fenrir
Nem kell ahhoz a hátsó ajtó, ha lebeszéled a lakosokkal a költözést akkor is kinyírnak mindenkit 😊

A halál csupán a kezdet...

Nézd meg a kocsmában (bárban)...

Scouser
Ezt a maszkot akkor kapod meg, ha a hátsó bejáraton beengeded a ghoulokat, hogy székapják a tornyot. Mivel ilyenkor visznek magukkal fereal ghoulokat is ezt kapod, hogy õk ne támadjanak meg téged.

You\'ll Never Walk Alone

SiteDisagner
Ilyen pofim hogy lehet?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Riddick21
Nem Moriarity-nél sörözget éppen? 😉
Én ott találtam rá, jönnek-mennek az emberek a játékban rendesen!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Igen, az öreg fószer néha lepotyod a lépcsõkrõl és meghal. Ez vagy bug vagy direkt... <#idiota>
Ilyenkor, ha szerencséd van, akkor lent a bomba körül fekszik, és fel tudod éleszteni. A módszert már itt korábban említették (konzolból, cheat-tel)
Én is így jártam, aztán felélesztettem, azóta vigyáz magára... <#vigyor>
A dolog mûködik. Bár a feltámasztásos részben nem vagyok biztos. Azt is próbáltam de akkor azt írta nincs iylen parancs.
Aztán egy szimpla prid 00003b59 majd moveto player paranccsal mellettem termet. Szépen vissza is sétált a helyére és most ott van.
Itt egy megoldás a vízvezeték szerelõs problémára.
# Walter in Megaton sometimes falls to his death off one of the bridges in the town. You can resurrect him by entering the console, typing "prid 00003b59", hitting enter, then typing "resurrect" and hitting enter. Finally, type "enable", hit enter, then type "moveto player" and hit enter. When you exit the console he should appear next to you.
Encore
A kölyköket ki lehet szabadítani úgy is hogy leölsz mindenkit, de meg is veheted õket 2000 pénzért. Vagy csinálsz más küldiket, vagy gyilkolsz a pusztában hogy szintet léphess és megoldhasd máshogy.