Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
egybõl az életkorával jöttél, ami ugye elég szánalmas
a kurvanyád meg egy indulatszó, ha tetszik, ha nem
szal, ezzel a szintjére ereszkedtél, csak te ugye ezért nem kaptál bant, a kisköcsög meg majd most megtanulja

de mindegy, felesleges ezen rágódni, inkább arra válaszolj, amit pm-ben krédeztem 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MaskimXul
ok, próbáljuk ki:
-a kurva anyád!
-láttál már puncit?

Szerinted melyik sértõbb? <#unalmas>
Mike at home
15 éves, jó eséllyel simán kinövi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
engem különösebben nem zavar
és a láttál már puniczás?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MaskimXul
szerintem ha lekurvaanyáznak, azt te sem szereted. <#rolleyes>
koschwarz
...vagy csak nem bírják a debileket, akik "fasiszta" nickkel regelnek. én kérek elnézést. téma lezárva.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike at home
amúgy meg nagyon nem csinált semmit, csak egyesek hiperérzékenyek

Kandurex
Bejött valami furkó, fasiszta nickkel osztani a világot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Calver
wow, mi történt itt?

"The trees move. Do you not see it?"

s0n1c
ohbazz... péntek van, érzem 😄 megyek is haza inkább
Kandurex
ja, ja megjött

Count Adyn
moderátorsgre tee hg.-ért😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

s0n1c
hm, hova? gmail, freemail?
Count Adyn
Hangyákkal amúgy én is szenvedtem eleinte, aztán az bejött, hogy amíg távol vannak egyes lövésekkel kóstolgatom õket assault riflevel, aztán amint tûzköpési távhoz közelednek megy a VATS-al 3 sorozat a fejecskéjükbe😊 Szerencsére elég gyorsan meglehet oldani a hangyaproblémát ha rájön az ember merre kell menni.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Thx😊) Dobtam is a mailt^^

Mike at home
😊))

Mike at home
öszintén megmondom, nem jelent nekem semmit sem az elismerésed, sem a szánalmad

Mike at home
semmi olyat nem irt, max, hogy az elsõ kettõ szerinte jobb mint ez, erre te elkezdtél vele puncizni, ennyi energiával te is kaphatnál bant

s0n1c
hajrá jani 😄
s0n1c
próbáld meg még egyszer, harmadszorra menni fog
häääät nem lenne rossz, mire gondoltäl, hogy oldahtnänk meg..a baj hogy munkäm miatt dec vegeig moccani sem tudok, nincs idöm pestre felmenni😞(
MaskimXul
dede, ez a jó a netben, akárkivel lehet pimaszkodni. az meg, hogy csak godmode-al tudtat megcsinálni, elég jó képet fest rólad
MaskimXul
bánni a gyerekekkel? baszki ez egy fórum, nem családsegítõ szolgálat, nevelje meg az anyja, mi nem ezért vagyunk itt.
Meg gondolom az fel se tûnt, hogy kurvaanyázott. Biztos a saját gyerekednek is hagyod, annyira tudsz bánni velük... idióta
Mike at home
a cheatelõs hsz-emet mi a francnak kellett kitörlni? a játékról volt benne szó

Mike at home
na j én meg nem tudok gépelni, érzelmi

Mike at home
árzelmi inteligencia

Mike at home
idefigyelj, te velem ne pimaszkodj

Mike at home
OFF

egyszerüen röhejes hogy semmiért bannoltátok, a drága felnõttek, idõsebb vagyok nálatok, nem kicsivel, de ilyenkkr egyszerüen ...

nem is irok semmit
szánalmas banda
nem tudtok bánni a gyerekkel
tegnap volt egy mûsor a Spectrumon az érelmi intelligenciáról, no annak nagyon sokan hiján vannak itt, nézzetek utána mit is jelent ez

MaskimXul
itt se kell, kifejezetten könnyû a játék. még jó, hogy a gyengébbek kedvéért van benne godmode..
Mike at home
most visszaolvastam
komolyan
nem irt semmi extrat

eddig elég unalmas volt
a tûzhangyákat god mód nélkül fogalamam nincs hogy csináltam volna meg, pedig normal szinten játszom, assault gun-nom van, használom az AP rendszert, de kérdezem én az elsõ 2 részben mikor kellett valamikor is cheatelnem? SEMMIKOR

Ron Ragm
Lincolnnak az egyik legritkább smallguns lõszere van, azt inkább a kemény ellenfelek ellen tartogatom. Dart gunnal meg a deathclawok egyszerûen viccek.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Na hajrá akkor, vedd át.

Kandurex
linket pls, mert az elmúlt napokban nem jártam ide

Count Adyn
Én elvállalom ha kell, a töröl gomb már a barátom<#vigyor4>

Fenrir
Nem akar valaki házigazda lenni itt, hogy takarítsa néha a szemetet?

Keressünk megoldást?
Fenrir
Kandurex feltennéd az új térképet? Úgy láttam, hogy te raktad fel a mostanit is.

lol.. te vidéki? Nekem 60km -et kell utazni hogy ha Media Markt -ba akarok menni.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

nah kerem, szinte gondoltam hogy igy lesz<#szomoru1>..szombathelyi leven, räkerdeztem az itteni media marktra, termeszetesen nincs nekik, nem is lesz, a polusban meg mindig megvan a 2 CE, de nem postäzzäk le a szhelyi üzletbe...hurrä, fasza itt videken neha<#zavart1>
Fenrir
Valaki rakja be az új térképet pls, már van 1.6-os verzió belõle (tudom, már valaki régebben linkelte).

Térkép

SigS
KÖSZ

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Vannak olyan perkek, amelyek egy másik perktõl függenek. Mások meg szintektõl, illetve olyan is van, ami perktõl és szinttõl egyaránt.
Szépen oda van írva mindegyik mellé, mikor lehet bekapcsolni...

SigS
Ez legalább ötletes játék-csomagolás <#taps><#eljen>

SigS
Értem. De be sem adta a skillek 1/3-át, még választani sem tudtam közülük.
Ezek szerint a karakterem fejlõdése dönti el hogy használhatom-e a késõbbiekben ezeket? Mert én mondjuk vártam a "napfényen gyógyulást" de nem adta be, pedig igencsak pozítív karmám volt...

igen.
http://img143.imageshack.us/img143/5436/fallout3nc6.jpg

a kéen látni a papírt, amin írják.
SigS
Nem igazán értem a gondolkodásodat, de mindegy...szerintem semmi bug nincs benne, én nem lõttem le sem family-st sem arefus-t és mégis megoldódott a dolog barátiasan. Bethesdásokkal is mibajod? <#nyes>

Calver
na meg 20-as szintre minden nem felesleges skill-t (felesleges=barter, medicine 60+, explosives 60+, talán még science is 75+) könnyedén maximumra lehet gyúrni 10-es intelligence-el.

"The trees move. Do you not see it?"

köszi lefoglalok egyet ha nem kesö meg..nem tudod, ezt is kicserelik decemberben magyar nyelvü vältozatra?
12990