Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg tényleg rengeteg apróság van a játékban amit fel lehet fedezni. Sokan mondják hogy kevés a küldi, de rengeteg ilyen kis háttérsztori van amit nem jelez a questlog, csak egy feljegyzésként jelenik meg, de néha még akként sem. Ezeket gondolom azért rakták be akik nem végigrohannak a questmarkereket követve, hanem figyelnek is a történésekre, amiért kudos a Bethesdának.
Találkoztam BoS katonákkal is, olyanokkal akikre nem is emlékszem az elsõ végigjátszásból és valami társukat keresték, aki bent ragadt egy irodaépületben a super mutánsok között. Felajánlották hogy velük tarthatok. Megközelítjük az épületet jönnek a Sm-ek, gyilkolok ezerrel, majd mikor tiszta a terep látom, hogy a Bos katonák sehol nincsenek, de hulla sem maradt utánnuk tehát nem haltak meg, hanem eltüntek. Azért bementem az épületbe és meg is találtam a keresett csókát egy irodában, de már halott volt. Ezzel a kküldetéssel találkozott valaki?
Nagyon addictiv a játék, még azok elé a küldetések elé is odaragadok, amiket már megcsináltam elsõ alkalommal mikor játszottam vele. Van ami sokkkal érdekesebb ha más útvonalon csinálja meg az ember például mivel most egy geek csajjal nyomulok, lamplighton át úgy megyek át a vaultxxx-be, hogy nem a barlangrendszeren át, hanem simán meghekkeltem egy számítógéppel zárt ajtót, ami rögtön a vaultba visz át.
Nem szoktam egyhuzamban sokat játszani, mert a belsõ órám mindig jelez hogy elég volt, de ez a játék elnyomja a belsõ órámat egyszerûen odaragadok elé. Nem játszom semmilyen MMO-val, de ha ebbõl a játékból MMO-t csinálnának, félek hogy rámenne az életem. 😄
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem tudtam hogy ez lesz az utolsó pálya, nah nem baj, most elõrõl kezdem 😛
megpróbálok majd egy oylat, hogy csak közelharci fegyverrel rohangálok 😛
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Más... Már találtam pár power armost de nem tudom viselni mert nincs rá képzetségem. Mikor tanuljuk meg? Most kell a 112 Vaultot megkeresni... Milyen messze van innen?
Faja ez a Prototype Medic Armor.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem semmi ez a játék, már nem tudom hány órája, kb 30 órája játszok vele, és szerintem még csak a közepénél vagyok. Mondjuk az elég szarul lett megoldva hogy csak 20 szint van, vagy legyen több szint, és akkor kevesebb skill pont meg ilyenek, vagy legyen 20 szint, de akkor ne lehessen egy óra alatt megszerezni! :-/
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Huszonegy osztva hattal <#papakacsint>#papakacsint>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Minden ezzel kezdõdik és ér véget!"
Más animáció lesz a végén szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
A purifierhez honnan tudom meg a kodot? Vegig vittem, de csak a mellettem álló csajtól tudtam meg, aztán beloadoltam, és beírtam.
És mivan ha beteszem a viralt a gépbe?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ilyen tényleg megtörténhet? 😄
IDÕGÉP :SAD:SAD:SADSA😄A😄SA😄SA😄SAD
nah
egyébként
nemtom mi az offiszõr neve a végén (sry nincs kedvem megnézni), neki a lézerstukkerát nem lehet elõbb megszerezni, elég baba kis stukker?
Közben meg történt egy érdekes dolog: A kutyám meg a gohul segítõm a lakosztályomban lettek hagyva. Eltelt pár óra aztán kaptam egy popup üzenetet hogy dogmeat a vault 101 elõtt vár. hát mondom mi történt kiment sétálni és eltévedt vagy mi? Megnéztem tényleg ott várakozott a vault 101 elõtt, visszavittem a lakosztályba és látom, hogy a gohul sincs ott. Megnéztem underworldben, ahonnan elhoztam és nincs ott. A föld nyelte el. ilyenkor hol keressem?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mikor elõször végigjátszottam akkor menetrendszerint találkoztam a GNr bázis közelében lyonnal és csapatával és együtt nyomtuk le a behemótot, de most nem találkoztam sentinel lyonnal. Hogy tudnám megkeresni, vagy hogy juthatok be a citadelbe?
Hogy ha a fõszálat tovább viszem akkor ugye al egvégén úgyis a citadelbe vezet majd az utam, de nem akarom a fõszálat csinálni most, és már abban sem vagyok biztos hogy akkor beengednének oda.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Egy-egy jo helyre lepakolt akna vagy granat csodakat muvel.
Normalon talan csak a deathclaw,meg az a mutans medve ami szamomra szinte megolhetetlennek bizonyult,el is kerultem oket.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]