Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
BoS küldi megvolt, de úgy tûnik hogy bugos. Elég magas szinten találkoztam velük, úgyhogy gyorsan leirtottam a mutánsokat, egy BoS arc sem halt meg, viszont amikor az épület elé értünk, megálltak a katonák és nem voltak hajlandóak mozdulni, és beszélni sem lehetett velük. A csávó bent nálam is hulla volt, de utána sem voltak hajlandóak beszélni velem, csak azt hajtogatták hogy "lets move out" vagy valami hasonlót.
Amúgy meg tényleg rengeteg apróság van a játékban amit fel lehet fedezni. Sokan mondják hogy kevés a küldi, de rengeteg ilyen kis háttérsztori van amit nem jelez a questlog, csak egy feljegyzésként jelenik meg, de néha még akként sem. Ezeket gondolom azért rakták be akik nem végigrohannak a questmarkereket követve, hanem figyelnek is a történésekre, amiért kudos a Bethesdának.

Encore
Nem gondoltam volna, hogy miután végignyomtam egyszer és minden helyszín megnéztem, tud még újat mutatni a játék. Például tegnap Little lamplight városába amikor odaértem, ott volt egy csávó aki aznap lett 18 és a gyerekek el akarták küldeni és elvállaltam, hogy elkísérem big town-ba. Az elsõ végigjátszás során sok idõt töltöttem lamplightban de nem volt ilyen küldetés, nem is találkoztam a 18 éves csávóval, lehet hogy addigra már elküldték. Vagy ott voltak a megkergült tehenek a belvárosban, aztán az egyik butikban két nõi raider épp a kalapokat nézegette. 😊
Találkoztam BoS katonákkal is, olyanokkal akikre nem is emlékszem az elsõ végigjátszásból és valami társukat keresték, aki bent ragadt egy irodaépületben a super mutánsok között. Felajánlották hogy velük tarthatok. Megközelítjük az épületet jönnek a Sm-ek, gyilkolok ezerrel, majd mikor tiszta a terep látom, hogy a Bos katonák sehol nincsenek, de hulla sem maradt utánnuk tehát nem haltak meg, hanem eltüntek. Azért bementem az épületbe és meg is találtam a keresett csókát egy irodában, de már halott volt. Ezzel a kküldetéssel találkozott valaki?

Nagyon addictiv a játék, még azok elé a küldetések elé is odaragadok, amiket már megcsináltam elsõ alkalommal mikor játszottam vele. Van ami sokkkal érdekesebb ha más útvonalon csinálja meg az ember például mivel most egy geek csajjal nyomulok, lamplighton át úgy megyek át a vaultxxx-be, hogy nem a barlangrendszeren át, hanem simán meghekkeltem egy számítógéppel zárt ajtót, ami rögtön a vaultba visz át.

Nem szoktam egyhuzamban sokat játszani, mert a belsõ órám mindig jelez hogy elég volt, de ez a játék elnyomja a belsõ órámat egyszerûen odaragadok elé. Nem játszom semmilyen MMO-val, de ha ebbõl a játékból MMO-t csinálnának, félek hogy rámenne az életem. 😄
Leütöd a "T" betût és kiválasztod meddig akarsz várni...

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

Rolly
hi all most kezdtem a gémet és lenne 1 gondom nagy nehezen összeszedtem 1 kis pénzt hogy meglegyen az infó arra hogy holvan az apuci de már beesteledett a plikám alszik a szobájában és nemtok bemenni hozzá viszont már ágyat sem tok bérelni ilyenkor mitcsináljak?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

kössz a "Választási lehetõségeket!" a sutõs dologra gondoltam mert beszéltem valamelyik emberrel hogy szeret sütni a mami...gondoltam elveszem a kedvét tõle<#eplus2>

Broafka
hehe, poén a kiterjesztése a mentéseknek (.fos) 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
tévedtem, már csak egy páyla maradt, vagyis végig vittem. De nem akartam! 😄
nem tudtam hogy ez lesz az utolsó pálya, nah nem baj, most elõrõl kezdem 😛

megpróbálok majd egy oylat, hogy csak közelharci fegyverrel rohangálok 😛

Lobsterman
Jaja. Jó is az. "GEAR UP, SOLDIER!!!" xD

Calver
nem sok, 1-2 óra ha a fõszálat követed. de a "pár" Power Armor-ból majd rakj össze egy darab táposat repairrel. illetve a fõszálon ahogy haladsz tovább, még mielõtt megtanulod a használatát találni fogsz még jópárat. (találni=a cafatokban lévõ tulajdonosról lehúzni)

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Carlos látnok. már párszor bebizonyította ebben a topicban, olvass vissza, meglátod. ne félj, nem csak a te nevedet, címedet, életkorodat és magyartanárod nevét tudja. ez utóbbi megsegítésére már szervezett is egy alapítványt.

"The trees move. Do you not see it?"

A rádióhoz én is úgy érkeztem el hogy leirtottam az ott lévõ SM-eket de semmilyen segítséget nem vettem igénybe azt hittem nem is lehet... Ebbõl nem lessz baj?

Más... Már találtam pár power armost de nem tudom viselni mert nincs rá képzetségem. Mikor tanuljuk meg? Most kell a 112 Vaultot megkeresni... Milyen messze van innen?
Rapid81
Jól mutatunk így hárman. <#nevetes1>
Faja ez a Prototype Medic Armor.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Broafka
egyébként a szimulációt békésen is meglehet oldani!

Nem semmi ez a játék, már nem tudom hány órája, kb 30 órája játszok vele, és szerintem még csak a közepénél vagyok. Mondjuk az elég szarul lett megoldva hogy csak 20 szint van, vagy legyen több szint, és akkor kevesebb skill pont meg ilyenek, vagy legyen 20 szint, de akkor ne lehessen egy óra alatt megszerezni! :-/

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW

[merlinw.org]

Apus
az

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Ez jó játék?

Shodan
Bazzeg esküszöm tudtam hogy ez lesz , csak lusta voltam visszakeresni az idézetet. köszi

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

SigS
Elõtte ments! <#eplus2>

Huszonegy osztva hattal <#papakacsint>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Carlos
Gondolkodj...
"Minden ezzel kezdõdik és ér véget!"

Más animáció lesz a végén szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Shodan
SPOILER! SPOILER!

A purifierhez honnan tudom meg a kodot? Vegig vittem, de csak a mellettem álló csajtól tudtam meg, aztán beloadoltam, és beírtam.
És mivan ha beteszem a viralt a gépbe?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

SigS
Robotot rá kell küldeni...konyhában van a terminál <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Buheráld meg a sütõt a computer-rel és kérd meg, hogy süssön neked sütit. 😊)

Þór vígi þessi rúnar

Encore
Görkorcsolyát a lépcsõre. De azt hiszem a csillárt is a fejére lehet pottyantani, de ebben nem vagyok biztos.
Encore
futott már bele valaki megkergült tehéncsordába? A belvárosban? Fast travellel elugrottam az egyik metró lejáróhoz, hogy kalandozok egy kicsit és látom, hogy három, kétfejû tehét jön felém és a radar pirossal jelzi õket. ki is írta, hogy õrült tehenek. 😄 Mondjuk sok esélyük nem volt.
nem egy egetrengetõ dolog megcsinálni...de spec most ott vagyok elakadva mikor a nénit ki kell csinálni valamilyen módszerrel...akadna valami segítség errefele 😄?

Mobedo
köszi végre egy rendes srác

Carlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csak dumáltam a csajjal, hogy félrekúr az apuka (speech kellett hozzá asszem) és hogy tud-e róla. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Simpsonházba be, emeletre fel, csajszi hálószobájában az ágyról a rucit fel, visszaronygyolni a Rockwell házba, pincébe le, ruhát a hapsi dolgozó asztalába berak, Rockwellnéval beszélni és onnantól 1 értelmû...

Mobedo
töröld de ki ez a charlos???

eskü törlöm a regem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

NEEE😄😄😄D

ilyen tényleg megtörténhet? 😄

Mobedo
nics mert csak ezt akarom tudni de mi ennek a charlosnak a neve és honnan ismer engem?

Carlos
<#vigyor1> <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

ha itt idõg épezel gondolom nincs is értelme belinkelni az angol végigjátszást

lol geci mi van ebben a topicban?

IDÕGÉP :SAD:SAD:SADSA😄A😄SA😄SA😄SAD

nah

egyébként

nemtom mi az offiszõr neve a végén (sry nincs kedvem megnézni), neki a lézerstukkerát nem lehet elõbb megszerezni, elég baba kis stukker?

Mobedo
ki vagy te??

Carlos
Ejnye bence...
Hát szabad ilyet?
<#action>

Þór vígi þessi rúnar

Mobedo
hallod ki vagy te hogy engem birálj figy kérdeztem ha te arra sem vagy képes hogyb azzal az erõvel hogy itt keménykedj egy vákaszt leírj akkor rohadj meg a helyesírásoddal együtt

Carlos
ehhh...helyesírás? Kultúra?
Gondokozzá aszt rájössz!

Þór vígi þessi rúnar

Mobedo
hellosztok mit kell csinálni akkor amiklor egy idõgépbe ülve kiscsávóként el kell rontanunk egy család házasságát fogalmam sincs mit kell csinálni please irjato má vissza

Encore
Tényleg, csináltam a fõküldit és beengedtek. Nem is emlékeztem az elsõ végigjátszásból, hogy így kell bemenni. 😄

Közben meg történt egy érdekes dolog: A kutyám meg a gohul segítõm a lakosztályomban lettek hagyva. Eltelt pár óra aztán kaptam egy popup üzenetet hogy dogmeat a vault 101 elõtt vár. hát mondom mi történt kiment sétálni és eltévedt vagy mi? Megnéztem tényleg ott várakozott a vault 101 elõtt, visszavittem a lakosztályba és látom, hogy a gohul sincs ott. Megnéztem underworldben, ahonnan elhoztam és nincs ott. A föld nyelte el. ilyenkor hol keressem?
Count Adyn
Hm, hát a fõquest odavezetõ része elõtt nem lehet bemenni ha jól tudom semmiképp, akkor viszont tuti beengednek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Encore
Meg vagyok akadva. 😊 A GNR-hez nem a fejlesztõk által elképzelt úton jutottam el, így nem találkoztam sentinel lyon-al és csapatával. A behemótot is egyedül öltem meg. Eddig oké, csakhogy a citadelbe nem engednek be. A GNR-nél a lovagok azt mondják hogy ha gondom van, akkor beszéljek sentinel lyon-nal, csakhogy õ nincs sehol. Sem a GNR bázison sem annak a közelében. De már a Citadel környékén is néztem.
mikor elõször végigjátszottam akkor menetrendszerint találkoztam a GNr bázis közelében lyonnal és csapatával és együtt nyomtuk le a behemótot, de most nem találkoztam sentinel lyonnal. Hogy tudnám megkeresni, vagy hogy juthatok be a citadelbe?
Hogy ha a fõszálat tovább viszem akkor ugye al egvégén úgyis a citadelbe vezet majd az utam, de nem akarom a fõszálat csinálni most, és már abban sem vagyok biztos hogy akkor beengednének oda.
Ron Ragm
Srácok, hogy is van az a mondás a trollal és az etetéssel?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

dartonita
Oda en is eleg hamar erkeztem el a sztoriban es nem voltam valami fejlett.Alig volt nalam loszer,ugyhogy ninjazni kellett meg bujkalni meg kiramolni mindent par db golyoert.Jo kis kihivas volt,tetszett nagyon.
Egy-egy jo helyre lepakolt akna vagy granat csodakat muvel.
Normalon talan csak a deathclaw,meg az a mutans medve ami szamomra szinte megolhetetlennek bizonyult,el is kerultem oket.

Mike at home
oks

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MaskimXul
válaszoltam már, hagyd késõbbre a hangyákat, csinálj mást, amíg meg nem erõsödsz.
Bucser
be lehetne simán fejezni az idióta vitát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF