Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brahmin 😛

gearsofwar meg mass effectben sokkal egyszerûbb volt a készítõk dolga hisz beraktak palánkokat aminek a két oldalához hozzá tud tapadni a karakter de itt nincs ilyen felület szal értelmetlenül túlbonyolított rendszerrel lehetne megoldani a fedezékesdit

majd talán az f4-ben .. vagy f5-ben 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ok, akkor legyen lo😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Lobsterman
Mivel szám alapon és nem skill alapon meg a lövöldözés, értelmetlen lenne a fedezékrendszer. Plusz ez a játék nem arról szól.
A jármûvek meg akár mûködhetnének is, azt már csak poénból írtam be. Csak túl sok a törmelék, és egyéb tereptárgy, és nincsenek utak(mûködõképesek). A ló egy dolog, de egy autó, de akár a motor sem mûködne jól ilyen környezetben.

Azert mert PRG meg lehet elvezetes lovoldozes benne. Igy is elvezetes volt de ugy talan meginkabb (nekem). Es ez egy eleg akcio orientalt PRG es szerintem siman belefert volna egy fedezekbol kilovolodozos rendszer. Lasd: Mass Effect, az is PRG. Az Oblivion vagy a Two Worlds is PRG megis
volt benne lovaglas, itt a motorozas helyettesithette volna.

Lobsterman
1, Ez egy RPG, nem akciójáték
2, Ez egy RPG, nem Halo
😊

Szerintem 2 dolog hianyzik ahhoz egy ez egy tokeletes jatek legyen:
- Jo fedezek rendszer a lovoldekhez (Gears of Wars, Mass effect, Kane es Lynch stb)
- Jarmuvek. Eleg nagy a vilag es egy-ket buggy-szeru homokfuto vagy motor belefert volna.

3P
Sziasztok!

Van a Fallout 3-nak valami jó magyar nyelvû rajongói oldala, ahol a küldetések, fegyverek és egyéb tárgyakról van némi leírás?
Köszi.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

kettõnél hiába használom azt a bigyuszt, nem történik semmi.<#rinya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

kissrácokat kell kiszabadítani...

kösz, megnézem. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

😄

Calver
attól függ melyikre gondolsz. van egy küldetés ahol 4 embert kell befogni (ill lehet 3 is, ha valakit megöltél már közülük), annál simán megcsikized Mesmetronnal, beszélsz vele és megkéred, hogy vegye fel a nyakláncot <#nyes>
ha az ahol ki kell szabadítanod a 3 kölyköt... visszatöltöd a mentésedet még mielõtt beszéltél a pattanásos kis seggfejjel Little Lamplight bejáratánál és addig próbálkozol speech-el amíg nem jön össze hogy beengedjen. nincs az az isten hogy azoknak a kis férgeknek én segítsek.

"The trees move. Do you not see it?"

Lobsterman
Hehe. Badass 😊

0Fritz0
Ezt: <#hehe>

(nemtudja <#bohoc>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ömm... segítség.

mit kell csinálni a rabszolgás résznél(paradise falls) a 3 emberrel akiket megjelöltek?<#fejvakaras>

hen-tes
A francba..
Eddig egyszer nem fagyott még le, de most elkezdte.. :c

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Prince23
A Bethesda hivatalosan is megerõsítette a korábbi pletykákat, miszerint a Fallout 3 mindegyik változatához új javítást készítenek - el is kélne a segítség...
A remek értékelések és az üzleti siker ellenére a rajongók némileg csalódottan konstatálhatták, hogy kedvencük harmadik része hemzseg a technikai hibáktól, amelyeken ráadásul a korábbi javítások sem segítettek. A Bethesda újabb tapaszon kezdett dolgozni a napokban, melyrõl egyelõre még nem sokat árulhattak el: a hírekbõl egyelõre az derült ki, hogy a patch mindhárom platformra (PC, PS3 és X360) elérhetõ lesz - bõvebb információk hamarosan...

hen-tes
Ott meg sem jelenik. :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Carlos
Van valami megoldás már arra, hogy hogy lehet eredeti játékot regisztrálni erre a Live-os cuccra?
Még mindig nem csinál semmit, ha a Live-ra kattintok.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Lol ezt én sem tudtam 😊

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
Indítóképernyõn Data Files-nél bepipáltad?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Carlos
Ehhh...ez default-ból is bennevan.
Weapons screen-en tartsd lenyomva az 1-es számbillentyût, majd válaszd ki, hogy melyik fegyót akarod rárakni.

Þór vígi þessi rúnar

STREEX
Van már olyan addon amivel a fegyvereket hozzá lehet rendelni egy-egy számbillentyûhöz? Minden vágyam hogy ne keljen mindíg turkálni a pipboy -ban.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

hen-tes
Azt már sikerült megtennem, de nem látom a játékban. :S

MaskimXul
Unzip to your Fallout 3\data directory.
hen-tes
Ezt a modot hogy kell telepíteni? :S Nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana. :o

RatBaG
tegnap kipróbálgattam a "stílusokat". pl az egyiknél van a polcon gépfegyver, kalapács. azok respawnolnak ha felveszem, vagy csak ilyen egyszeri ajándék?

Per Aspera Ad Inferi.

+ a saját házat be lehet szépen rendezni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

rivet cityben próbálkozz

dudusrac
Meg tudjátok mondani, hogy a Függetlenségi Nyilatkozat, a Bill of Rights és a Magna Charta megszerzése melyik küldinek a része? Csak mert a Pipboyban, mint quest tárgyak szerepelnek, csak én még nem vettem fel azt a küldit.

Calver
saját házat szerezz, ha ott alszol akkor 12 órára (24 perc játékidõ) Well Rested leszel, ami +10% XP. nem jön rosszul.

Calver
tippem szerint Dogmeat Vault 101 elõtt vár, Cross meg a legközelebbi esõerd... ööö, BoS bázison.

Mobedo
Uff már megint elakadtam, apámat bevittem a laborba megcsináltam neki mindent de jött egy csapat azt valamit robantott a Dad azt mindenki meghalt csak én nem nekem meg ki kéne jutnom de az ajtó inaktív és a konzol is amin számok vannak mit csináljak?

Apus
Üdv
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiszöktem az Enclave bázisról és eltûnt két társam, a kutyuli meg a BoS buxa. Most itt a mutáns arc, viszont azt szeretném tudni, hogy mi lett a két komával? Meghaltak, vagy a késöbbiek folyamán össze lehet szedni õket?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

MaskimXul
bármit biztonságossá tudsz tenni, a parancsra pontosan nem emlékszem, de playreisowner meg setownership szavakra gúgli biztos kidobja.
Amúgy ja, ha megatonban hatástalanítod a bombát, akkor kapsz házat.

Kutyát célszerû szintén konzolparanccsal halhatatlanná tenni, különben csak a baj van vele. Mivel harapás az egyetlen fegyvere, ezért garantált, hogy hamar meghal, vagy te lövöd le véletlenül 😊

Mike at home
ahogy olvasom, minden megmarad, max fagyással lehet gondok (pl. lefagy a ház, nem tudsz bemenni, nem tudsz kijönni)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

házad megatonban vagy a tempennyben lehet

Mike at home
és bocs még egy kérdés: a kutyát érdemes magammal cipelni, vagy hamar kinyirják, és inkább hagyjam ott valahol, vagy mondjuk költöztessem be Bryan mellé? 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
saját szekrányem? merre találom azt? saját házam sincs, a vault 101-ben sem látnak szívesen (gondolom, mert vissza oda még nem mentem)

Carlos
Van saját szekrényed amiben tuti megmarad.
VAgy Megaton-ban, vagy ha azt felrobbantottad, akkor a tempenny toronyban.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
felsleges idõpocséklás 😊 mindig lehet találni vmit a környéken a szemét közt, vagy csak kószálni 😊

Mike at home
jut eszembe mégegy fontos dolog, kifüstöltem egy csapat raider-t a híd alól (Citadeltõl nem messze) és kineveztem fõhadiszállásnak, van ágy, stb
a lényeg: amit az ott lévõ ládába bepakolok, az jó eséllyel megmarad, vagy elõbb utóbb elszedi a program, esetleg lába kél?

Grove4
vagy megnyomod a T-t és vársz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mike at home
vagy mászkálsz összevissza a környéken

Mike at home
Tudja valaki mit csinál a Brotherhood éjszaka 2-kor a roncstelepnél (scrapyard)? Állank a bejárattal szemben, és várnak

Calver
ne diszkrimináld szegény Outcast Power Armort, csak sima BoS Power Armor átfestve <#nyes>

Calver
nálam jól müködött, a megállás nem bug - bár elsõre én is annak néztem, elég hülyén festett ahogy ott állnak bambán - lévén el is mondják hogy te menj be a társukért. nálam spec életben is volt az arc, de amennyi bugos küldi van, nem is lepõdök meg h másnál öngyilkos lett.

Calver
bár még nem jártam Rockopolisban, de a rádióban hallottak alapján (Herbert "Daring" Dashwood kalandjai ugyebár <#nyes>) arra tippelnék h bizony Argyle halott lesz.

Encore
Vajon ha elõbb megyek rockopolisba, akkor még élve találom ott a csókát? Mert a Tennpenny towerben az egyik idõsebb lakó, a militaris nagypapa számítógépén találtam információt az ottlakó csávóról, de mikor odamentem már halott volt.
broman191
Az az érdekes hogy csak az Outcast armorokkal lehet javítani...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64