Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A maszk viszont nagyon jól jön...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Más: kinek mi volt a legparásabb hely, amit eddig talált? Nálam eddig az Our Lady Hospital. Vmelyik este visszamentem oda, mert emlékeztem hogy van az alagsorban egy rakás mankó, ami alkatrész a Railway Rifle-hez. Már kipucoltam a kórházból minden enemyt, de így is full para volt mászkálni a sok hulla közt a félhomályban. Brrr. Felkaptam vagy 4-5 mankót, aztán rohantam ki abból a rohadt épületbõl ahogy csak tudtam.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Más:
Azon nevettem, hogy megvan a naughty sleepwear (szexi hálóing, aminek a létezésérõl egy hangfelvételbõl lehet rájönni valamelyik metróalagútban)és megvan Benjamin Button parókája is, mindkettõ 10-10 plusz speechet ad, és elég vicces, hogy ezek segítségével bárkit bármire rábeszélek, miközben elég hülyén nézek ki fehér parókában és hálóingben. biztos halálra röhögik magukat a beszélgetõpartnereim ezért hisznek el mindent. 😄
Az meg nem megoldás ha megemeli az ember a max szintet, mert a játék max 20-as szintû karakterre lett kimaximalizálva. Afelett már abszolút nulla a kihívás.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ha meg másként vállalod el ezt a feladatot, akkor egy sima könyvtári infógyûjtés lett volna az egész, nem bájcsevegés a lakosokkal. 😉
Please! (és sry, életemben nem kértem ennyi segítséget rpg-hez, mint ma itt...)
És természetesen köszönöm az elõzõ, gyors válaszokat.
Arról lehet tudni valamit, hogy magyarítás vagy a magyar verzió mikor jelenik meg belõle?
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Még egy kérdés: Sydney nevû relic-hunter csaj csatlakozik hozzám a Függetlenségi Nyilatkozat megszerzése közben. Viszont sajnos el is halálozott, ilyenkor mi van? Úgy értem, milyen pluszoktól estem el? Mert elvileg a küldetést be tudom fejezni nélküle is, nem kell osztoznom sem és megszereztem a nem kicsit durva 10mm-es gépfegyverét...
Állandó társ lett volna? Vagy egyszerû hangulati plusz? Esetleg van hozzá kapcsolódó küldetéssorozat?
Csak mert messze már a mentés, amivel megmenthetném az életét!
Remélem moddolnak majd bele rendes factionokat, amikhez csatlakozni is lehet, meg jó sok questet.
A Temple of union küldetést is megcsináltam, segítettem a rabszolgáknak beköltözni a Lincoln emlékmûbe. Mikor elõször játszottam végig, akkor eladtam párat közülük rabszolgának. Egész máshogy alakulnak a dolgok most hogy jó karakterként ügyködök. Big towne kihalt mikor rosszfiúként nem foglalkoztam velük, most egy fejlõdõ kisváros, Temple of union szintén, van már 2-3 hely, ahol ingyen gyógyítanak a szivességekért cserébe. Mondjuk negatív karakterként meg tele voltam dohánnyal, most nincs olyan sok mert nem lopkodok.
A Nuka cola challenget szerintem nem csinálom meg, összeharácsoltam 23 quantum-ot, aztán megnéztem neten hol lehetnek még és van egy rahedli csak olyan helyeken, ahová semi kedvem visszamenni, majd talán máskor.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Függetlenségi Nyilatkozatot kell elvinni Rivet Citybe. A személyiség(?)zavaros robotnak meg tinta kell a könyvtárból. Tudom, hogy ki is lehetne nyírni, de nem akarom, viszont a tintát még csak véletlenül sem találom a könyvtárban... a csaj valami labort magyaráz, de itt labor sincs. Vagy csak elmentem mellette. Valaki?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
anti hero
anti hero
anti hero
nekem nagyon is úgy tünt, ha valamely részére nem látok rá az ellenre, akkor drasztikusan csökken az esélye annak,hogy ott ellehessen találni..és nem csak olyan dolgoknál van ez, hogy a fél fal kitakarja a fél szupermutánst, s míg a teste eltalálására csekély az esély, addig simán fejbelövöm, hanem olyan "apróságoknál" is, hogy ha oldalt áll, akkor a másik oldali kezét nehéz eltalálni, vagy mikor a Mirelurk lehajtja a fejét, akkor szinte esélytelen szemen lõni..mi ez, ha nem fedezék és takarás rendszer ?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nem lehet elvtelenül kihasználni a rabszolgakereskedõket? ergo elõszõr eladok nekik mindekit, aztán ha fizettek, kiszabadítom és megszöktetem õket?
Igazi vezethetõ autó agyrém lenne a terep meg az animációk miatt, repülõ szerkezetbõl meg szarul nézne ki a világ, mert nem arra lett tervezve, hogy magasból is lásd. Pl tenpenny towernek nincs teteje, a belváros nagy része nem létezik, mindig csak az a cella van megcsinálva, ahol éppen vagy, ezért vannak a metrók.
Ami esetleg mûködne, az egy gördeszka szerû jetboard, vagy egy jetpack, de mindenképp max 10 méter lebegõképesség, különben be lehetne menni a be nem töltött területekre.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Más:
A nuka-col challenge-nél, mikor a csaj megkér hogy szerezzek 30 nuka cola quantum-ot, a csávóval (Roland) dumáltam és mivel nõi karakterrel voltam ráadásul megvolt a black widow perk is, ezért megjelent ey új beszélgetési opció, amiben rádumáltam, hogy ha szerez nekem pár Quantum-ot, akkor csinálhatjuk hármasban... A csávó annyira megörült, hogy rögtön el is rohant quantum-ot szerezni, de azóta se jött vissza. Mi történhetett vele? Ütközetben eltünt? 😊
azzal még az a probléma sem lenne, hogy carmageddon-os lesz a játék..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub