Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Ennek nem örülök 😞
A maszk viszont nagyon jól jön...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Carlos
Szerintem nem.
Legalábbis nekem sem sikerült.

Þór vígi þessi rúnar

Voltan
Lenne egy kérdésem a Tenpenny vs Ghoulok küldetésel kapcsolatban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval bevittem a Ghoulokat Tenpenny Tower-be. Valahogy meggyõztem a bentieket, hogy elfogadják õket. Erre hallom a 3Dog hírekbõl, hogy a ghoulok kinyírták ott az embereket. Elvileg jó karaktert játszok, és sikerült meggyõznöm a lakosokat anno, hogy befogadják a rothadó szomszédokat. Ennek mondjuk nem sokan örültek, de elfogadták (lehet, hogy inkább zsarolás volt a szövegelésem...) Szóval a kérdésem: be lehet úgy költöztetni a ghoulokat, hogy annak ne vérfürdõ legyen a vége?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Riddick21
Én megmentettem... fura, ezek szerint mégsem bugos.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

A "Vault 101 Utilty Gear" asszem ad science bónuszt is, ami a hackhez jól jön, de lockpick bónuszt biztosan ad. Ha jól emléxem a Vaultból való szökés közben egy halott technikusról szedtem le. Mutánsok ellen meg vadászpuskával fejlövés közelrõl. Vmi fal mögé beállni, aztán mikor befordul a sarkon, akkor bumm a fejbe. Ha nagyon sokan vannak, beszedni egy kis jetet, ettõl jól begyorsulsz. 😊

Más: kinek mi volt a legparásabb hely, amit eddig talált? Nálam eddig az Our Lady Hospital. Vmelyik este visszamentem oda, mert emlékeztem hogy van az alagsorban egy rakás mankó, ami alkatrész a Railway Rifle-hez. Már kipucoltam a kórházból minden enemyt, de így is full para volt mászkálni a sok hulla közt a félhomályban. Brrr. Felkaptam vagy 4-5 mankót, aztán rohantam ki abból a rohadt épületbõl ahogy csak tudtam.

Encore
Melyik küldetés, vagy melyik helyszín?
Mike at home
heh, bármerre megyek, mindig beleakadok vagy egy 50-es szgépbe, amit meg kéne hackelni, vagy egy halom mutánsba 😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
Be is lehet úszni.

Más:
Azon nevettem, hogy megvan a naughty sleepwear (szexi hálóing, aminek a létezésérõl egy hangfelvételbõl lehet rájönni valamelyik metróalagútban)és megvan Benjamin Button parókája is, mindkettõ 10-10 plusz speechet ad, és elég vicces, hogy ezek segítségével bárkit bármire rábeszélek, miközben elég hülyén nézek ki fehér parókában és hálóingben. biztos halálra röhögik magukat a beszélgetõpartnereim ezért hisznek el mindent. 😄
Lobsterman
Ússz be. Úgy izgalmasabb, próbálni nem megfulladni meg ilyesmik.. 😄

Riddick21
ehh, 100as lockpick kell a bejutáshoz, ha jól látom... mondjuk 78-on állok, az nem olyan rossz, úgyhogy ez a mission most pihen egy picit.

Encore
Nem játékok, hanem jármûvek.
Encore
Szerintem ide feleslegesek lennének a játékok, annyira azért nem nagy a térkép, pár perc gyaloglás és tuti belefutsz valamibe, ami bejelölõdik a térképeden és legközelebb oda fas travel-ezve sétláhatsz tovább. Meg sokan így is végigrohantak a játékon, ha még jármû is lenne akkor szinte semmit nem látnának a világból. Egy kérfejû tehén mondjuk jól jönne tehercipelésnek, mikor kiirt az ember egy nagyobb épületet vagy erõdöt, akkor még a kísérõ is kevés hogy elhordjuk az értékes cuccokat. 😄 Szívesen beállnék kereskedõnek is, a segítõmmel, meg a kutyámmal bandukolnánk keresztül wateland-en. 😄 Bár ezt most is meg tudnám csinálni, de tehénnel feelingesebb lenne. 😄
Tegyél fel egy mod-ot ami lassítja az XP szerzés mértékét (csökkenti a kapható mennyiséget). Mindjárt nem lesz gond hogy gyorsan lépsz szintet és tovább marad kihívás a játékban. 😊
Az meg nem megoldás ha megemeli az ember a max szintet, mert a játék max 20-as szintû karakterre lett kimaximalizálva. Afelett már abszolút nulla a kihívás.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Amúgy pl ott van a bazi nagy helikopter, amivel az Enclave közlekedik uge. Én találtam nem messze a Vault 101-tól egy leszállt helikoptert, körülötte egy rögtönzött Enclave helyõrség. Mennyire poén lenne már mondjuk felszállni a helikopterrel, sokkal könnyebben el lehetne jutni 1-2 helyre. Ráadásul lehetne akkor küldetés is, hogy tanulj meg helikoptert vezetni, üzemanyagot keresni hozzá, stb stb. Ráadásul 1-2 mûködõ verdának is kéne lennie, elvégre ha lesz atomháború, rengeteg kocsi van olyan mélygarázsban most is akár, hogy semmi bajuk nem lenne. De a buggy tényleg jó 5let lenne. Oblivionban ugye ott volt a ló, mint gyorsabb közlekedési eszköz, tehát ha azt vesszük, RPG no és volt benne "buggy". 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Riddick21
Basszus, köszi, életem végéig keresgélhettem volna. Tudom, hogy simábban is kijött volna a dolog, de így gyûjtöttem némi bónusz XP-t (ami vészesen gyorsan jön, hamar meglesz így a 20. szint sajnos) a Speech Success-ekért! 😉

Mert nem a hajó "városi" részében van, hanem abban ami le van szakadva. Kimész a városból és elindulsz a folyó mellett. Látod hol van kettészakadva az egész és látod hogy a hátsó részhez megy egy kis földsáv. Na vagy ott mész be a very hard ajtón keresztül, vagy ahol kettészakadt a hajó, ott beúszol és a víz alatt lelsz bejáratot.

Ha meg másként vállalod el ezt a feladatot, akkor egy sima könyvtári infógyûjtés lett volna az egész, nem bájcsevegés a lakosokkal. 😉

Riddick21
Vazz, sorry, hogy egész nap ezt csinálom, de vagy túl fáradt vagyok, vagy balf*sz: szóval most nyomozok Rivet City történelmének ügyében, amit ugye Moira könyvéhez kell felhajtani, meg is van a kellõ infó, de nyomozás közben fény derült arra, hogy a lakosok által ismert történelem nem egészen fedi a valóságot. El is küldenek valami vén faszihoz, aki a "hajó másik végében" él, de nem találom. Az egész tetves ladikot átjártam oda-vissza, de a faszi sehol.

Please! (és sry, életemben nem kértem ennyi segítséget rpg-hez, mint ma itt...)
És természetesen köszönöm az elõzõ, gyors válaszokat.

Lobsterman
Egy posztapokaliptikus FPS nézetû cRPG-vel állsz szemben. Az Oblivion-Bioshock keverék elég jól visszaadja a dolgot. A lövöldözés olyasmi mint egy FPS, de itt nem az dönti el hogy eltalálsz e valamit hogy mennyire pontosan célzol, hanem számértékek. Angol tudás kifejezetten kell hozzá, mert rengeteg párbeszéd/szöveg van benne. Mondjuk egy középfokú nyelvvizsgának megfelelõ nem árt ha van, de ha már valamit tudsz angolul elõrébb vagy néhány emberkénél aki megpróbálkozott vele. 😊

n3whous3
dec végére ígérik

valaki írja már ki

púúúúú

Hello!
Arról lehet tudni valamit, hogy magyarítás vagy a magyar verzió mikor jelenik meg belõle?

Hát vásárolgatni is lehet tõle ha életben marad mert Underworld-ben fegyverárus lesz belõle.

Why so serious?

The Protector
Hali.Kipróbálnám a gamet de nem tudom mivel állok szemben.Kb olyan mint a stalker clear sky és a bioshock keveréke?Vint a lövöldözés olyan mint egy fps-ben?Továbbá lehet szintet lépni,fegyvereket adni venni,fejleszteni,ruhát venni stb?Én egy Oblivion-Stalker-Bioshock keverékre gondolok.És nagyon kell hozzá angol tudás?Mert azzal nincs baj.De nem vagyok perfekt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ha ez egy jó közepes akkor idén melyik játék volt a jó?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Semmi extra nincs ha életben marad. Legfeljebb tudsz vele dumálgatni késõbb, illetve ha megszerzed az apja hangfelvételét akkor odaadja neked a stukkerét. Más hatása nincs. Nem lehet felvenni kísérõnek.

Riddick21
Köszi! Így már tiszta sor ez a tinta-ügy.
Még egy kérdés: Sydney nevû relic-hunter csaj csatlakozik hozzám a Függetlenségi Nyilatkozat megszerzése közben. Viszont sajnos el is halálozott, ilyenkor mi van? Úgy értem, milyen pluszoktól estem el? Mert elvileg a küldetést be tudom fejezni nélküle is, nem kell osztoznom sem és megszereztem a nem kicsit durva 10mm-es gépfegyverét...
Állandó társ lett volna? Vagy egyszerû hangulati plusz? Esetleg van hozzá kapcsolódó küldetéssorozat?
Csak mert messze már a mentés, amivel megmenthetném az életét!

MaskimXul
annyira azért mégis, hogy az elnök veled végeztesse el a piszkos munkát <#nyes>

Remélem moddolnak majd bele rendes factionokat, amikhez csatlakozni is lehet, meg jó sok questet.
Encore
sétálgattam valahol a downtonw-ban, amikor látom, hogy az út közepén drótkerítésszerûségek vannak meg két ketrec. Közelebb menve látom, hogy a raiderek kutyafutattást rendeztek mole rats-okkal. 😄 Persze mikor megláttak, mindenki nekem rontott.
A Temple of union küldetést is megcsináltam, segítettem a rabszolgáknak beköltözni a Lincoln emlékmûbe. Mikor elõször játszottam végig, akkor eladtam párat közülük rabszolgának. Egész máshogy alakulnak a dolgok most hogy jó karakterként ügyködök. Big towne kihalt mikor rosszfiúként nem foglalkoztam velük, most egy fejlõdõ kisváros, Temple of union szintén, van már 2-3 hely, ahol ingyen gyógyítanak a szivességekért cserébe. Mondjuk negatív karakterként meg tele voltam dohánnyal, most nincs olyan sok mert nem lopkodok.
A Nuka cola challenget szerintem nem csinálom meg, összeharácsoltam 23 quantum-ot, aztán megnéztem neten hol lehetnek még és van egy rahedli csak olyan helyeken, ahová semi kedvem visszamenni, majd talán máskor.
Riddick: én pont tegnap csináltam meg ezt a küldit, de máshogy:

Karakteremnek jó a beszélõkéje, ezért bemeséltem a robot kollégának, hogy én vagyok Thomas Jefferson, így nyugodtan nekem adhatja a nyilatkozatot, és ki is kapcsolhatja magát, már nincs rá szükség. Utána még elloptam a polcról a rizsporos parókáját, a zombi-maszkhoz nagyon jól illik. 😊)) Esetleg próbáld meg újra úgy, hogy felveszel vmi Speech vagy Intelligence fejlesztõ ruhát, hátha akkor ki tudod tõle a papírt.

Az elnevezes megteveszto, vagy inkabb semmitmondo. Ha jol emlekszem, valamelyik pancelszekrenyben van, es csak "ink container"-nek hivjak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

s0n1c
tudom ajánlani a készülõ fallen earth mmorpgt 😊 (bár nem csak a jármûvek miatt)
Riddick21
Kérdés:

Függetlenségi Nyilatkozatot kell elvinni Rivet Citybe. A személyiség(?)zavaros robotnak meg tinta kell a könyvtárból. Tudom, hogy ki is lehetne nyírni, de nem akarom, viszont a tintát még csak véletlenül sem találom a könyvtárban... a csaj valami labort magyaráz, de itt labor sincs. Vagy csak elmentem mellette. Valaki?

I.C.ram
Mert az Enclave nem vegyul a Wastelandiakkal.
Shiwo
pontosan..arról volt szó, hogy szinte mindent lehet..nahmármost ha én egy mutigyûlölõ gonosz karival játszom, miért ne csatlakozhatnék az Enclave-hez

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Akkor is segít a robotjaival ha felrobbantod, vagy ha csak teljesíted a kérését, netán csak úgy csinálsz mintha segíteni akarnál neki. Magyarán ennek semmi köze ahhoz, hogy te mit teszel. Az õ célja, hogy kijuttassa veled a vírust, ebben segít azzal, hogy söprögeti elõtted az utat.

mert ez teveszmes banda aki vegul is ki akar irtani mindnekit a wastelanden 😊 amugy lehetne, csak nemtudom :p

anti hero

annyi alkatresz hever mindenhol en azt hittem hgoy tobb dolgot lehet "epiteni".. ez nem lenne egy rossz dolog

anti hero

MaskimXul
egy rpgben? miért ne? <#nemtudom>
miért akarnál az enclave-hez csatlakozni ?

anti hero

Lobsterman
Én egy lövés nélkül kisétáltam a bázisukról. Rádumáltam az elnököt hogy rossz amit csinál, és a robotjait ráküldte a katonákra, azok meg szépen megtisztították elõttem a terepet

Shiwo
amúgy az Enclave-hez lehet "csatlakozni" ? nem lehet õket segíteni a BoS ellen ? vagy mindenképp úgykell kiverekedni magunkat ?

Shiwo
nem egészen értem, mi bajotok van a fedezékkel

nekem nagyon is úgy tünt, ha valamely részére nem látok rá az ellenre, akkor drasztikusan csökken az esélye annak,hogy ott ellehessen találni..és nem csak olyan dolgoknál van ez, hogy a fél fal kitakarja a fél szupermutánst, s míg a teste eltalálására csekély az esély, addig simán fejbelövöm, hanem olyan "apróságoknál" is, hogy ha oldalt áll, akkor a másik oldali kezét nehéz eltalálni, vagy mikor a Mirelurk lehajtja a fejét, akkor szinte esélytelen szemen lõni..mi ez, ha nem fedezék és takarás rendszer ?

Mike at home
ezt mondtuk a Gothic3-ra is mégis játszottunk vele hónapokig éjjel s nappal 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
1 kérdés:

nem lehet elvtelenül kihasználni a rabszolgakereskedõket? ergo elõszõr eladok nekik mindekit, aztán ha fizettek, kiszabadítom és megszöktetem õket?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

MaskimXul
Akár annyi is elég lenne, hogy a fast travel helyett ugyanúgy ott van egy statikus autó, mint az f2-ben, amire ha ráklikkelsz, akkor mehet a fast travel. Közben meg persze random encounterek ezerrel.

Igazi vezethetõ autó agyrém lenne a terep meg az animációk miatt, repülõ szerkezetbõl meg szarul nézne ki a világ, mert nem arra lett tervezve, hogy magasból is lásd. Pl tenpenny towernek nincs teteje, a belváros nagy része nem létezik, mindig csak az a cella van megcsinálva, ahol éppen vagy, ezért vannak a metrók.

Ami esetleg mûködne, az egy gördeszka szerû jetboard, vagy egy jetpack, de mindenképp max 10 méter lebegõképesség, különben be lehetne menni a be nem töltött területekre.
Lobsterman
A 2ben mûködött, mert az nem open world volt. csak helyszínrõl-helyszínre lehetett menni vele, úgyhogy jól mûködött. A tacticsban is volt, és még ott utak is voltak rendesen, mégis csak a baj volt vele. Lenne valami elakadna minden tereptárgyban.

Count Adyn
Egy autó nekem is hiányzik, a 2 be is volt, csak érdekes lenne megvalósítani. Bár akkor inkább egy motor😊 Alkatrész lenne bõven.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kipurcant. Meg lehet találni a Nuka Cola gyárban a testét. Mondjuk teljesen mindegy milyen szöveggel küldöd el keresni, meg fog halni. Nem olyan strapabíró a delikvens.

Encore
Az ég kímélje meg a folytatást a fedezékrendszertõl. Én azt visszalépésnek tekintem, utálom. Nem értem minek ilyen fedezékrendszer, simán leguggolsz egy tereptárgy mögé, majd felállsz és lõsz majd visszaguggolsz. Én a belvárosban gyakran alkalmazom. Ez az egy gombos fedezékrendszer is egy újabb hülyeség, amit feature néven el lehet adni.

Más:

A nuka-col challenge-nél, mikor a csaj megkér hogy szerezzek 30 nuka cola quantum-ot, a csávóval (Roland) dumáltam és mivel nõi karakterrel voltam ráadásul megvolt a black widow perk is, ezért megjelent ey új beszélgetési opció, amiben rádumáltam, hogy ha szerez nekem pár Quantum-ot, akkor csinálhatjuk hármasban... A csávó annyira megörült, hogy rögtön el is rohant quantum-ot szerezni, de azóta se jött vissza. Mi történhetett vele? Ütközetben eltünt? 😊
Ch_Slater
vagy motoros sárkányrepülõ.. 😄
azzal még az a probléma sem lenne, hogy carmageddon-os lesz a játék..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Arrol nem is beszelve, hogy epp eleg esetlen az elolenyek animacioja is, a jarmuvektol mar en is felnek. Azt hiszem amugy, hogy jatek-inseges idok jarnak. Mar csak azert gondolom, mert nagyon jo jateknak tartom a Fallout3-at, mikozben annyi sebbol verzik, hogy egy jo kozepesnel nem erdemelne tobbet. Es a bugokkal meg szerencsem is volt, mert csak aprobbakkal talalkoztam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub