Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ha Republic of Dave-ben felszeded az lopásnak minõsül... rossz szokásuk az ottaniaknak visszavenni.

"The trees move. Do you not see it?"

Egy dolog bosszantott föl mostanában. Valahol elhagytam az Ol' Painless pukkantyút. Fogalmam sincs, hova lett. nem emlékszem, hogy eladtam volna, a szekrényemben meg nincs.

Tulajdonképpen eddig csak egy karaktert sajnáltam. Azt a hölgyeményt, akivel együtt indultunk A függetlenségi nyilatkozatért. Szegény, ugyan szólt, hogy nem arra kéne menni, de nem hallgattam rá és belegyalogolt két robotba. A géppisztolya jó kis kéziszerszám volt.
Most meg a blökire vigyázhatok. Nem szeretném, ha elpatkolna, néha le kell parkoltatni valamelyik sarokban...

Fogalmazzunk úgy, hogy szerencsétlen félreértés áldozata lett. Ott szúrtam el mondom, hogy rögtön a háztetõre mentem segíteni, nem kolbászoltam el Underworldbe. Logikusabbnak is tûnt, hogy a hotelhez menjek: alig két sarokra voltam onnan, ráadásul ha tényleg nagy szarban vannak, akkor nem árt sietni. Hát ártott, mert szó nélkül elkezdtek rám lövöldözni. Más choice nem volt, visszalõttem. Õk voltak a gyengébbek. Utána felirat, hogy háborúban állok a rangerekkel. Köszi.

Után elvetõdtem Underdworldbe, benyitottam egy terembe, bámészkodok, eccercsak vki rámtámad: VATS -> hoppá, O'Reilly az! Mondjuk az nem egészen világos, hogy miért esett nekem. OK, hogy megöltem a haverjait de:
1. azon a holdvilágos éjszakán csak én voltam a tetõn, meg a rangerek. + néhány szupermutáns. A csetepaté végén egyedül én jöttem le a lifttel, nem hagytam hírvivõket.
2. az életben nem látta még a pofámat, mégcsak nem is ranger páncélban voltam.

Öröm volt elõvenni a shiskebabot és miszlikbe vágni. Hisztis pics. Utána kicsit befostam, hogy a ghoul haverjai hogyan reagálnak, de nem történt semmi. Biztos õket sem hagyta békén. 😊 Majd következõ végigjátszásnál (be van tervezve!) nem kapkodom el a ranger-mentést.

Kell egy jó combat shoti, meg némi figyelés. Vagy a ghoul maszk. Elsõ nekifutásra úgy takarítottam ki õket, hogy tenpennynek a közelében sem jártam, így nem volt ilyenem. Nem éreztem nehezebbnek, mint pl a technikai múzeumot a halom szupermutánssal.

Calver
heh. mondjuk ez nekem határozottan tetszett F3-ban, hogy egyszerûen lehet gonosz karakterrel menni. nem kell pszichopata módon városokat kiirtanod csak úgy, poénból... sõt, pont hogy ugye ez a fõszál egyik - mellesleg szvsz legzseniálisabb - küldetése. lehet rabszolgákat befogni, atombombát robbantani... egyszerûen van lehetõsen rendesen gonosz karakterrel játszani. <#vigyor1> élvezet a köbön. <#nyes>

Ron Ragm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lincoln's Hat is elvielg arra van, csak nagyon eldugva.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Calver
szegény O'Reilly... pedig spec õ egyike a tényleg rendes karaktereknek - igaz, egy öngyilkos küldetésre küldd, dehát...

még egy vicces hely Underworld közelében a Museum of American History másik része, ahol a Lincoln's Repeater is helyet foglal. látogatás csak lángszóróval, durván 100 feral ghoul van összezsúfolódva 3 szobában. kedves.

Játszik a fene jófiút. igaz, ha nem szükséges, nem lopok, lelõni is csak azt szoktam, aki keresztbe akar tenni, de több a good karmát adó feladat, mint az evil...

A tenptenny tower után lettem neutral. Addig néha kaptam ezt-ezt Megaton lakóitól, pedig csak a szálláslehetõség miatt semlegesítettem a bombájukat. A többi feladatba meg még bele se kezdtem Igaz a levelet már hurcolom egy ideje magammal, de nem volt kedvem arra menni...

Calver
látom itt is mindenki jófiút játszik <#nyes>
legyetek Very Evil jellemûek, akkor Regulatorok jönnek, õket meg öröm irtani. (Fallout, Adytum, valaki?)

Sõt, itt-ott le is tölthetõ a PB-ba...

m1garand
nyomok majd egy srceent, de én a játékon kívüli metrótérképre gondoltam

makett.tk

Sanyix
Tõlem is a familys metrómegállóból feljövet kérték a jegyet és bérletet, de nem volt. compat shotgunnal 1-et lefejeztem, a másik 2-t meg csak simán agyonlõttem. Mondjuk elõtte rivet citybe menet is leöltem párat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja. Bar csak sematikus az abra, mert nekem a szemem osszeakadt, mikor megprobaltam a vilagterkepre illeszteni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Metrómegállókban vannak térképek, még ki is vannak világítva. Mintha a Deák téren lennél, csak itt orkok helyett ghoulok zavarnak utazás közben. 😊

m1garand
Sziasztok!
a metróhálózatról tud vki térképet?

makett.tk

Ki mire vadaszik. 😊

Es Fawkes rulez!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Egyébként csavarog pár "hunter" csapat is a terepen, akik nem akarnak bántani, de gyanakszom, hogy embervadászok. Legalábbis a hús amit árulnak, pont az a strange meat, mint amit a falusi kannibáloknál találtam..."

Hmm, én õgy emléxem normál husit árultak. De annyira nem néztem, mert nekem nem kell kaja -> tiszta víz, stimpak, alvás elég nekem. (OK, én vagyok a fényevõ rohadék a híradóból, beismerem. 😊) No mind1, nekem az jött le hogy a hunterek jómunkásemberek.

"Lehet, hogy vissza kell menni idonkent nyakon vagni oket."

No, akkor meglátogatom õket újra, ne panaszkodjanak hogy ritkán jövök. Fawkest is hívom, a Gatling lézerrel majd oldja egy kicsit a fagyos hangulatot. 😊 Egyre jobban bírom azt a randa zöld pofáját, elég hasznos segítség tud lenni, csak úgy kell helyezkedni, hogy õ ki tudja bontakoztatni a képességeit.

Encore
Szerintem paradise falls kihalt marad. Én most kiirtottam õket és pár nappal késõbb is üres volt, bár azóta nem jártam arra.
Mivel eddig a Wastelandot jártam, DC-e még be sem néztem, így eddig se túl sokkal futottam össze. Egy korábbi játékban majd minden metró kijáratnál vártak a nyavajások. Amúgy érdekes, hogy míg neutral voltam, a terepen nem akartak megtámadni, míg szóba nem elegyedtem velük, az erõdjüknél azonban egybõl lõttek.

Paradise Falls-ba is visszaszokik a slaver csapat? Azokat is kitakarítottam menet közben. Lassan bemegyek a Lincoln Memorialba is szétnézni.

Egyébként csavarog pár "hunter" csapat is a terepen, akik nem akarnak bántani, de gyanakszom, hogy embervadászok. Legalábbis a hús amit árulnak, pont az a strange meat, mint amit a falusi kannibáloknál találtam...

En is ugy emlekszem, kevesebben lettek, miutan megneztem a bazisukat, de aztan megint elszaporodtak. Lehet, hogy vissza kell menni idonkent nyakon vagni oket.

Mióta kitakarítottam Fort Banistert, azóta összesen egy darab talonos fickót láttam, azt amelyik DC északi szélén ácsorog a Mr Gutsy-jával.
A legújabb Cross Repair Armor és Cross Reapair Weapon modokkal a fém páncélokat és a fegyvereket már hulladékvassal is lehet javítani, nem csak azonos típusokkal. A kiírás ugyan hibás, mert a Scrap metalhoz azt írja, hogy 80-90et ad hozzá a DR-hez, de valójában csak 2-5-öt, mintha másik fegyverrel vagy páncéllal javítgatnám. Nagy könnyebbség. Very Hard-on, skill növekedés lassítóval meg a lõszerek, stimpack-ok árát növelõ moddal macerás lenne nélküle...

A rangerek üzenetét én is meghallgattam, de mivel elég fáradt voltam, nem értelmeztem hogy elõször el kell mennem a fõnökükhöz. Hallottam hogy szarban vannak, hotel teteje, mondom OK go! Így mikor felmentem a tetõre rám is tüzet nyitottak. Páncélt nem adtak, de fight után levettem az egyik hulláról, tényleg jó kis páncél volt, én is a Tesla armorig hordtam. Külön tetszett, hogy a szemét talonosok páncéljaival lehetett javítani. Akikrõl elõször azt hittem, hogy õk a helyi BKV, mert elõször akkor kezdtek velem kötekedni, mikor feljöttem a metróból. Pedig még jegy is volt nálam.

Tényleg, a talonosoknak van még Fort Bannisteren kívül vmi putrijuk? Ott már mindenkit elintéztem, még a bicskás cigány fõnöküket is a pincében, de azóta is lépten nyomon összefutok velük. :/ /spoiler]

A kerti kis ház kulcsa ott van az egyik ház elõszobájában, a szekrényen. Én azt nyúltam le és mentem be a házikóba. Ez után jöttek a jómunkásemberek. Elsõre nem is éltem túl. Másodikra, mielõtt bementem a házikóba. leraktam pár aknát a hinta mellé, meg a fa mellé. Az elrendezte a két hölgyet meg a magnumos ipsét, nekem csak az maradt, amelyik közvetlenül elõttem állt...

En elobb fogtam a rangerek veszjelet, igy elobb Reilly-t talatam meg, es en mentem kiszabaditani a rangereit. Kaptam is erte egyet a combat armoraikbol, amit a Tesla-ig hordtam, mert k... jo. +10 small guns, meg meg egyebek is, amire nem emlekszem.

Mér, õk sem szeretik O'Rellyt? 😊 Egyébként ghoulokkal összehaverkodtam valóban, intéztem nekik ingyen szobát Tenpenny bácsinál. Idegesített a sok hülye sznob. Én is besegítettem a nagytakarításban <#violent>

"Juteszembe. Elsõ élményem a babakocsival."

Nekem az nagyon kemény volt. Pont a kórházban történt, már sikeresen 200 volt a pulzusom, össze-vissza forogtam, eltévedtem, beszartam. A folyosón volt egy babakocsi, simán elfutottam elõtte, erre meg felhangzik vmi hülye gyereksírás vagy kacagás, nem is tudom hirtelen hogy mi. Elõször azt hittem vmi mutáns csecsemõ, vagy vmi rémség, erre robban egy bomba. Nem kicsit voltak gonoszak a készítõk. 😊

Carlos
Ghoul bérenc! <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Vault 106? Hmm, este lemegyek, megnézem. 😊 Fawkest is kinthagyom majd a bejáratnál, hogy még parább legyen. 😊

SPOILER ON:
Andale nekem is parás volt kicsit, de mivel kb. 15-ös szinten jutottam oda, annyira nem volt durva. Elõször a vén papával beszéltem, így már volt bennem egy kis gyanú, mikor benyitottam az egyik családhoz. Az apuka/anyuka zavaros rizsája, meg a szövege alátámasztotta, hogy az öreg igazat beszélhet. Shotgunnal pofánlõttem az egész bandát. Papó felneveli a kölyköket, öröm-bódottá. Pszichopata f*szok.

No, végre a szemét O'Rellyt is megtaláltam a ghouloknál bújkált a szarházi. Nem felejtettem el, hogy a csicska rangerei megtámadtak a hotel tetején csak úgy passzióból. Én meg gyalog mentem fel potyára, mert a lift nem volt jó, ráadásul mutánsok is basztattak végig. Úgyhogy elõkaptam a shiskebabot, és nyugodt lelkiismerettel gyrost csináltam O'Relly nénibõl. 😛 Talán kicsit lejjebb ment a karmám, de ennyit megért az elégtétel. 😊

Encore
Van ilyen, hogy az egyiknek félelmetes a másiknak meg nem. sok mindentõl függ, ha Andelbe nappal történnek a dolgok és alacsonyabb szintû vagyok gyengébb fegyverekkel, akkor még rémisztõbb lett volna. A Dunwich nekem sem volt olyan hatalmas para mert volt maszkom amitõl a gohulok békénhagytak, de azt átéreztem, hogy ha más körülmények közt keveredek oda akkor fárszt kaptam volna...
Carlos
Egyébként az a vicces, hogy ettõl a dunwich-tõl nagyon féltem.
Mindenki azt írta, hogy mekkora para és kicsit félve mentem oda. Erre semmi extra. (lehet, hogy mert nagy fegyóval mentem oda, sok stimpack-el és nappal játszottam (IRL))

Þór vígi þessi rúnar

Ja. A szimulacio:
Nem akartam szemetkedni a lakokkal egy seggfej kiscsaj kedveert, ezert a kommunista megoldast alkalmaztam: behivtam a kinaiakat. Persze igy mindenkit kiirtottak, ami vegulis szemetkedesnek szamithat. 😊

Nekem valahogy mar az elejetol gyanusak voltak. Mar nem is emlekszem, miert de abban is biztos voltam, hogy kannibalok. Csak eztan tevedtem be az oreghez, igy en nem neztem orultnek, de a pincet sajna nem tudtam kinyitni, es maskepp sem tudtam kiugratni a nyulat a bokorbol, igy beken hagytam oket.

Ha meg kene meg egy kis plusz science, vagy lockpick, akkor a Mentat a megoldas. Ra lehet szokni es akkor folyamatosan szedni kell, mert az elvonas rontja az alapskilleket, de barmelyik orvos ki is tud gyogyitani a fuggosegbol.

Encore
Én inkább végeztem velük. 😊 Azért poén hogy az elesõzban lévõ öregre hittem hogy dilis, aztán mégiscsak igazat beszélt.
Encore
Én egy kamion hátosó részében voltam valahol a belvásorban, amikor látom hogy a kamionban fekszik egy halott mellette a babakocsi és ahogy mentem hátra a dbozokat megnézni fellöktem a babkocsit, felborult és akkor kezdett egírni a "baba" és elõször majd frászt kaptam, utánna az járt a fejemben, hogy fellöktem egy babát, közelebb lépek erre a képembe robban.

A Dunwich Building se leányálom, a hangfelvételeken a hang ahogy egyre torzabb lesz....
Ebbe beleszaladtam én is. Épphogy túléltem. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Carlos
Jaja!
Juteszembe. Elsõ élményem a babakocsival.

Slattyogok a kis puskámmal. Elmegyek egy babakocsi mellett, az meg elkezd zenélni. Namondom miez? Odamegyek zenél, baba vigyorog benne BUUUUUUMMMMM!
Majdnem hanyattestem, még jó, hogy gurulós székem van meg a támla ilyen elnyelõs izé. Vicces volt.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem az elsõ metróban kóválygás volt überpara. Aztán persze ott volt még a kórház is. De legjobban a Megaton mellett levõ iskolánál fostam be vagy kétszer éjjel. Azóta hozzászoktam, hogy kb mire számítsak. Még a Wasteland-en is azért ha hirtelen hátulról támad valaki vagy egy mine a pofámba robban akkor azért az para. 😄 Utoljára ilyen velem a Terminator - Future Shock c. FPS-ben volt. Ott a jövõben szintén atomháború után a gépek ellen kellett zúzni. Csizma alatt ropogott a kõ, hallottad az épületek rogyadozását, egyszercsak valami kis biiiiiiiiip hang volt (mint amikor feltölt valami mély hangról magasra). Megfordultam és 1 kis robot a pofámba robbant. Akkorát ugrottam a székben, hogy öröm volt nézni. Azóta nem paráztam ekkorát, míg nem toltam a Fallout3-at. Nagyon kemény anyag. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Carlos
Én rádumáltam õket hogy semmi rossz nincs ebben, megértem õket, valamit enni kell... <#idiota>
Igy adtak egy kis strange meat-et és békénhagytak. Azóta se jártam arra.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ami engem kiakaszt az a csatorna a hülye zombikkal. Semmi nem volt annál parásabb nálam.

Þór vígi þessi rúnar

Jaja. Õ a Mysterious Stranger. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

No igen, egy tehén királyság lenne teherhordásra. 😊

Az egy perk, amit szintlépéskor lehet beválasztani. LEgalábbis úgy tudom. 😊

Hi
Nekem oylan bug problémám van, (egyébként eddig teljesen jó volt),hogy ugrál a tag, a földbe süllyed nem megy fel a rámpákra... olyan bugosan mozog... Annál a résznél tartok, amikor vissza kell menni a vault 112 be, miután megtaláltam fatert. (Ki az a kalapos arc, VATS-ban revolverrel amúgy?😊 Jól jön néha a segítsége😊 Fater lenne?
The Protector
Nah.Kipróbáltam a gamet.Ez egy poszt apokaliptikus oblivion.Mellesleg meglepõ ez a brutalitás.Sajnos eddig nekem nagyon bonyolult.Nem az angol miatt meert az megy hanem annyi mindent lehet csinálni.Talán a bõség zavara.De nagyon tetszik nekem.Majd memutatom a tesómnak õ az obliviont is imádta.Talán ezis fog tetszeni neki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lobsterman
Nekem a Dunwich Building volt. Alapból elég hátborzongató hely, és még mellette hallgattam az egyre elszálltabb audio felvételeket. Mondjuk nekem nagy Lovecraft rajongóként voltak ötleteim mi fog várni az épület mélyén, ami még adott egy kis pluszt 😊

Calver
Vault 106 nálam. kérdés nélkül. a metróalagutakban való mászkálás is kiakasztó - bár egy lángszóró bõven elviselhetõvé teszi - de Vault 106 messze a leghátborzongatóbb hely.

BlackShadow
ó én azt a várost szavazgatósdi után otthagytam 😄 megér egy visszamenetelt 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Encore
Andale volt a legparásabb. Az ottaniak furák voltak, úgy éltek mintha nem is történt volna meg az atomháború, az egyik még szavazni is elment meg minden. Mondom ezek nem futnak százon, aztán, ami utánna történt...

SPOILER!!!!

Az egyikük házában volt egy pincehelyiség, ami zárva volt (hard) naná hogy bementem, mikor a család aludni ment. És odalent hullákat találtam, frissen darabolt, csonoklt embereket, mintha a fûrész valameyik részét forgatták volna ott... Mészárszék... Kijöttem onnan és már beesteledett, sötétt volt. Kimegyek az utcára és megjelennek az emberek, elõttem két férfi állja el az utat fegyverekkel, mögöttem a két feleség késekkel. Mondja a krapek hogy tudja, hogy lent jártam a pincében és hogy ismerem a titkukat... Nagyon parás volt és még be is sötétedett közben, mintha egy horrorfilmbe csöppentem volna.
Ha alacsonyabb szinten, gynegébb fegyverekkel érkezem Andale-be, akkor biztos mégparásabb lett volna, de a Tesla páncél és laser gatling adott némi magabiztosságot.

SPOILER OFF!!!!

Amúgy a Hospital minden termét érdemes megnézni mert be lehet tápolni stimpackokból meg pénzbõl is akár.