Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Most meg a blökire vigyázhatok. Nem szeretném, ha elpatkolna, néha le kell parkoltatni valamelyik sarokban...
Után elvetõdtem Underdworldbe, benyitottam egy terembe, bámészkodok, eccercsak vki rámtámad: VATS -> hoppá, O'Reilly az! Mondjuk az nem egészen világos, hogy miért esett nekem. OK, hogy megöltem a haverjait de:
1. azon a holdvilágos éjszakán csak én voltam a tetõn, meg a rangerek. + néhány szupermutáns. A csetepaté végén egyedül én jöttem le a lifttel, nem hagytam hírvivõket.
2. az életben nem látta még a pofámat, mégcsak nem is ranger páncélban voltam.
Öröm volt elõvenni a shiskebabot és miszlikbe vágni. Hisztis pics. Utána kicsit befostam, hogy a ghoul haverjai hogyan reagálnak, de nem történt semmi. Biztos õket sem hagyta békén. 😊 Majd következõ végigjátszásnál (be van tervezve!) nem kapkodom el a ranger-mentést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
még egy vicces hely Underworld közelében a Museum of American History másik része, ahol a Lincoln's Repeater is helyet foglal. látogatás csak lángszóróval, durván 100 feral ghoul van összezsúfolódva 3 szobában. kedves.
A tenptenny tower után lettem neutral. Addig néha kaptam ezt-ezt Megaton lakóitól, pedig csak a szálláslehetõség miatt semlegesítettem a bombájukat. A többi feladatba meg még bele se kezdtem Igaz a levelet már hurcolom egy ideje magammal, de nem volt kedvem arra menni...
legyetek Very Evil jellemûek, akkor Regulatorok jönnek, õket meg öröm irtani. (Fallout, Adytum, valaki?)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Es Fawkes rulez!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Hmm, én õgy emléxem normál husit árultak. De annyira nem néztem, mert nekem nem kell kaja -> tiszta víz, stimpak, alvás elég nekem. (OK, én vagyok a fényevõ rohadék a híradóból, beismerem. 😊) No mind1, nekem az jött le hogy a hunterek jómunkásemberek.
No, akkor meglátogatom õket újra, ne panaszkodjanak hogy ritkán jövök. Fawkest is hívom, a Gatling lézerrel majd oldja egy kicsit a fagyos hangulatot. 😊 Egyre jobban bírom azt a randa zöld pofáját, elég hasznos segítség tud lenni, csak úgy kell helyezkedni, hogy õ ki tudja bontakoztatni a képességeit.
Paradise Falls-ba is visszaszokik a slaver csapat? Azokat is kitakarítottam menet közben. Lassan bemegyek a Lincoln Memorialba is szétnézni.
Egyébként csavarog pár "hunter" csapat is a terepen, akik nem akarnak bántani, de gyanakszom, hogy embervadászok. Legalábbis a hús amit árulnak, pont az a strange meat, mint amit a falusi kannibáloknál találtam...
A legújabb Cross Repair Armor és Cross Reapair Weapon modokkal a fém páncélokat és a fegyvereket már hulladékvassal is lehet javítani, nem csak azonos típusokkal. A kiírás ugyan hibás, mert a Scrap metalhoz azt írja, hogy 80-90et ad hozzá a DR-hez, de valójában csak 2-5-öt, mintha másik fegyverrel vagy páncéllal javítgatnám. Nagy könnyebbség. Very Hard-on, skill növekedés lassítóval meg a lõszerek, stimpack-ok árát növelõ moddal macerás lenne nélküle...
Tényleg, a talonosoknak van még Fort Bannisteren kívül vmi putrijuk? Ott már mindenkit elintéztem, még a bicskás cigány fõnöküket is a pincében, de azóta is lépten nyomon összefutok velük. :/ /spoiler]
SPOILER ON:
Andale nekem is parás volt kicsit, de mivel kb. 15-ös szinten jutottam oda, annyira nem volt durva. Elõször a vén papával beszéltem, így már volt bennem egy kis gyanú, mikor benyitottam az egyik családhoz. Az apuka/anyuka zavaros rizsája, meg a szövege alátámasztotta, hogy az öreg igazat beszélhet. Shotgunnal pofánlõttem az egész bandát. Papó felneveli a kölyköket, öröm-bódottá. Pszichopata f*szok.
No, végre a szemét O'Rellyt is megtaláltam a ghouloknál bújkált a szarházi. Nem felejtettem el, hogy a csicska rangerei megtámadtak a hotel tetején csak úgy passzióból. Én meg gyalog mentem fel potyára, mert a lift nem volt jó, ráadásul mutánsok is basztattak végig. Úgyhogy elõkaptam a shiskebabot, és nyugodt lelkiismerettel gyrost csináltam O'Relly nénibõl. 😛 Talán kicsit lejjebb ment a karmám, de ennyit megért az elégtétel. 😊
Mindenki azt írta, hogy mekkora para és kicsit félve mentem oda. Erre semmi extra. (lehet, hogy mert nagy fegyóval mentem oda, sok stimpack-el és nappal játszottam (IRL))
Þór vígi þessi rúnar
Ha meg kene meg egy kis plusz science, vagy lockpick, akkor a Mentat a megoldas. Ra lehet szokni es akkor folyamatosan szedni kell, mert az elvonas rontja az alapskilleket, de barmelyik orvos ki is tud gyogyitani a fuggosegbol.
A Dunwich Building se leányálom, a hangfelvételeken a hang ahogy egyre torzabb lesz....
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Juteszembe. Elsõ élményem a babakocsival.
Slattyogok a kis puskámmal. Elmegyek egy babakocsi mellett, az meg elkezd zenélni. Namondom miez? Odamegyek zenél, baba vigyorog benne BUUUUUUMMMMM!
Majdnem hanyattestem, még jó, hogy gurulós székem van meg a támla ilyen elnyelõs izé. Vicces volt.
Þór vígi þessi rúnar
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Igy adtak egy kis strange meat-et és békénhagytak. Azóta se jártam arra.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nekem oylan bug problémám van, (egyébként eddig teljesen jó volt),hogy ugrál a tag, a földbe süllyed nem megy fel a rámpákra... olyan bugosan mozog... Annál a résznél tartok, amikor vissza kell menni a vault 112 be, miután megtaláltam fatert. (Ki az a kalapos arc, VATS-ban revolverrel amúgy?😊 Jól jön néha a segítsége😊 Fater lenne?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
SPOILER!!!!
Az egyikük házában volt egy pincehelyiség, ami zárva volt (hard) naná hogy bementem, mikor a család aludni ment. És odalent hullákat találtam, frissen darabolt, csonoklt embereket, mintha a fûrész valameyik részét forgatták volna ott... Mészárszék... Kijöttem onnan és már beesteledett, sötétt volt. Kimegyek az utcára és megjelennek az emberek, elõttem két férfi állja el az utat fegyverekkel, mögöttem a két feleség késekkel. Mondja a krapek hogy tudja, hogy lent jártam a pincében és hogy ismerem a titkukat... Nagyon parás volt és még be is sötétedett közben, mintha egy horrorfilmbe csöppentem volna.
Ha alacsonyabb szinten, gynegébb fegyverekkel érkezem Andale-be, akkor biztos mégparásabb lett volna, de a Tesla páncél és laser gatling adott némi magabiztosságot.
SPOILER OFF!!!!
Amúgy a Hospital minden termét érdemes megnézni mert be lehet tápolni stimpackokból meg pénzbõl is akár.