Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg aztán azt sem ártana tudni milyen beállításokkal, milyen videokártya és proci meg Ram mennyiség meleltt megy a program. Fut valami a háttérben vagy sem, mennyi a virtuális memória mennyisége, stb. Megannyi dolog lehet ami problémát okozhat mind hardver, mind pedig driver téren.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gyakorlatilag beragad a hang, sotetul a kepernyo azt lehet nyomni a reset gombot... tegnap ejjel 4-5 ora alatt vagy 3 alkalommal.
Enélkül nem is lenne túl sok értelme.
Þór vígi þessi rúnar
de ott sem mindent néztem meg.. sõt.. a belvárosba még csak most csapkodok be néha-néha (eddig ott ennyit csináltam: GNR plaza és most átloholtam a tech muzeumba)..
de nem azt mondom, hogy fanatikusan csak unarmedet használok, hanem hogy azt fejlesztem.. ezért a többi harcmodor eléggé gyengusz, de szükség esetén bármi jól jön..
jah, mileruk-ot püfölöm, eléggé korán bementem az anchorage memorial-ba és kitakaritottam szinte csak "kézzel". általában a saját készítésû deathclaw hand-et használom..
hát igen. sokat futok és elejétõl fogva vats 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Vamos Argentina!
majd meglátom következõ végigjátszásnál, hogy energy weapon, vagy big gun cuccal mennyivel lehet könnyebb..
mondjuk valószínû ezért van az, hogy 40 órája tolom és még mindig csak pár fontosabb helyszínen voltam a térkép jobb alsó negyedében.. a többi 3/4 rész még felfedezésre vár 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Alien Blaster: 1 lövés, max 2...
Az sem kizárt, hogy valahol eldobtam véletlenül a nagy kavarodásban...
Legjobb lenne! Hõsök terén mutánsokkal összecsapni, ghoul-város a Kökin, raider bázis a Blahán...
"The trees move. Do you not see it?"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
lehet lesz egy két pálya ahol használok mást is! 😄
Nálatok?
Þór vígi þessi rúnar
a sarok mögül meg mindjárt elõugranak a tínéjdzs mjútönt ninja törtlz <#idiota>#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.
Fallout 3: Karácsonyi Finomságok
Sogun, 19:55 - PC X360 PS3 - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (2 komment)
(RPGWatch) Decemberben ingyen letölthetõvé teszi a Bethesda a Garden of Eden Creation Kit címû világszerkesztõjét. Lelkes amatõrök bármit hozzáadhatnak a játékhoz, a kõ alatt circogó picinyke Nuka-százlábútól a toronymagasságú marsi inváziós erõkig. A játék valószínûen nagy üzleti sikerére való tekintettel habot kapunk a nukleáris tortára: három kövér DLC érkezik szépen egymás után.
* Operation: Anchorage.
Katonai szimulációban végighenteljük a Fallout univerzum legnagyobb ütközetét, az alaszkai Anchorage felszabadítását a gonosz Kínai kommunista inváziós erõktõl.. Januárban érkezik.
* The Pitt. Elutazunk The Pitt városába, amely Pittsburgh romjainak tetején díszeleg. Oldalt választunk magunknak és megkezdõdik a hent. Megjelenés: februárban.
* Broken Steel. Csatlakozunk a Brotherhood of Steel-hez és megtisztítjuk Wasteland fõvárosát az Enklávé maradékaitól. A fõ küldetésnél tovább viszi a kalandot, márciusban érkezik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jó lenne egy patch vagy addon, hogy akármennyi segítõm lehessen, meg nem ártana valami gyors utasításküldõ rendszer sem, hogy harc közben ne kelljen odamennem a segítõmhöz és úgy mondani neki hogy mit csináljon, hanem lenyomok egy gombot és bejön egy gyorsmenü ahol ki tudnám választani azokat az utasításokat, amiket normál esetben a beszélgetés során is ki tudok, csak így akkor lehetne távolabbról is mondani neki hogy mit csináljon. Ja, és ha azt mondom mozgás, akkor mozgás, akkor is ha ellenség van a közelben. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ldetések számát, vagy esetleg milyenségét, az most megnyugodhat. A Bethesda úgy látszik komolyan gondolja ezt a Fallout dolgot, és számíthatunk még néhány nyalánkságra. A három DLC Xbox-ra és PC-re érkezik, szépen sorban. Az elsõ Operation: Anchorage névre hallgat, és az alaszkai csatában vehetünk részt benne, még a kataklizma elõtt. Ez mekkora már! A második - The Pitt - DLC február környékén érkezik, és az ipari város Pittsburgh romjai közé vezet bennünket, ami a raiderek fõhadiszállása manapság. A harmadik Broken Steel nevezetû pedig alkalmat ad nekünk, hogy a fõsztorit folytassuk: a Brotherhodd of Steel kötelékében a maradék Enclave erõket lehet megrendszabályozni márciusban. Komolyan mondom, ezek a DLC-k jobban hangzanak, mint az eredeti játék! És ez még mind semmi! A Bethesda karácsonyi ajándéka a rajongóknak a decemberben érkezõ G.E.C.K. - azaz egy editor. Ennek segítségével az egyszeri letöltõ teljesen szabad kezet kap! Várostervezés, párbeszédek alkotása, új küldetések? A sok buta cenzor kivetette az eredeti drogok neveit? Nem elég sötét a hangulat, hiányzik a csípõs Fallout humor? Segít a G.E.C.K.! Az editor segítségével bármit átszabhatunk, de akár teljesen nulláról is építhetünk egy térképet, benne népekkel, szörnyekkel, küldetésekkel. Akinek elegendõ ideje van simán "felújíthatja" a legendás elsõ és második részt is. Remélem meg is teszi valaki, mert nekem úgysem lesz rá idõm, viszont szívesen játszanám újra a régieket is, fõleg ilyen grafikával - még akkor is, ha az FPS nézettõl kissé még mindig rosszul vagyok. Addigra a javítások is megérkeznek remélhetõleg, és felhõtlen lesz az élmény.
Forrás: gamestar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de pl. a gyerekeket már nem lehet lelõni
nem mintha hiányozna annyira, de régen lehetett (ergo little lamplightba pl. nem jutsz be erõszakkal)
Az én blökimet mirelurkok nyírták ki. 😞 Valahol lemaradt egy csatornában, és elkapták. Játékállásom is csak sokkal korábbi volt, így szegény végleg eltávozott. :/ Pedig nagyon értékeltem, mikor a morgásával jelezte hogy vmi gáz van.