Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amennyiben elõbb a hang ragad be és utána van kép kimerevedés, úgy irány a Dxdiag. Hardveres hanggyorsítást visszavenni és akkor nem lesz annyi gond.

Meg aztán azt sem ártana tudni milyen beállításokkal, milyen videokártya és proci meg Ram mennyiség meleltt megy a program. Fut valami a háttérben vagy sem, mennyi a virtuális memória mennyisége, stb. Megannyi dolog lehet ami problémát okozhat mind hardver, mind pedig driver téren.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

woy

Egy technikai kerdes: nalatok mennyire stabil a jatek? Ahogy haladok elore, egyre gyakrabban fagy meg az egesz kompletten kepernyovaltaskor(nem ALT+TAB, az tudom hogy hivatalosan is bugos, hanem mondjuk amikor VATS modba kapcsolok, vagy kinyitok egy ladat).

Gyakorlatilag beragad a hang, sotetul a kepernyo azt lehet nyomni a reset gombot... tegnap ejjel 4-5 ora alatt vagy 3 alkalommal.

Carlos
Az editorban 90% hogy lehet majd modelleket importálni.
Enélkül nem is lenne túl sok értelme.

Þór vígi þessi rúnar

Szinte biztos, hogy nem. A DLC-k még talán (igen kicsi eséllyel), de a modok biztosan nem...

Encore
De szerintem modellszerkesztõt nem kapunk, csak azokból a modellekbõl lehet gazdálkodni, amik a játkban is benne vannak. így viszont sok értelme nem lesz a Fallout Hungary-nak mert nem tudsz olyan épületeket, modelleket, szobrokat beletenni, amitõl látható lenne, hogy az mondjuk a hõsök tere.
Ch_Slater
na jó 😄
de ott sem mindent néztem meg.. sõt.. a belvárosba még csak most csapkodok be néha-néha (eddig ott ennyit csináltam: GNR plaza és most átloholtam a tech muzeumba)..

de nem azt mondom, hogy fanatikusan csak unarmedet használok, hanem hogy azt fejlesztem.. ezért a többi harcmodor eléggé gyengusz, de szükség esetén bármi jól jön..
jah, mileruk-ot püfölöm, eléggé korán bementem az anchorage memorial-ba és kitakaritottam szinte csak "kézzel". általában a saját készítésû deathclaw hand-et használom..

hát igen. sokat futok és elejétõl fogva vats 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

s0n1c
raider bázist én inkább a nyóckerbe tenném 😄
chalezlopez
a kiegek sztetek jönnek magyarul? nem kell, hogy tanuljál meg angolul meg egyebek, mert többé kevésbé tudok, de játszani magyarul szeretek. 😊)

Vamos Argentina!

Encore
Deathclaw-t érdekes lehet közelharban lenyomni, elég gyorsan mozog. Vagy a mileruk, neked ront lehajtott fejjel te meg püfölöd a hátát, mint atom. 😄 😄
A térkép jobb aló negyede kb annyi helyszínt és ellenfelet tartalmaz, mint a térkép másik 3 negyede együtt.

Ch_Slater
én eleve unarmed-del kezdtem, mivel az elõzõeket is ugy toltam végig..
majd meglátom következõ végigjátszásnál, hogy energy weapon, vagy big gun cuccal mennyivel lehet könnyebb..
mondjuk valószínû ezért van az, hogy 40 órája tolom és még mindig csak pár fontosabb helyszínen voltam a térkép jobb alsó negyedében.. a többi 3/4 rész még felfedezésre vár 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Encore
Az eneregia fegyverek elég hamar kiütik fõleg a plazma rifle. Amúgy elég sok közelharci fegyver van és van, ami sebez rendesen, például az a robot kéz vagy mi a neve vagy a lángoló kard. Viszont érdemes agyig páncélban, sok-sok stimpack-kel és olyan perkekkel, amik az segítik a gyors regenerálódást, vagy csökkentik a sebzõdésed mértékét, stb...
Laser Rifle 2-3 lövés 50 fölötti energia fegyver skillel.
Alien Blaster: 1 lövés, max 2...

Én is ettõl tartok, pedig mindig nagyon figyelek, hogy mit mivel javítok.
Az sem kizárt, hogy valahol eldobtam véletlenül a nagy kavarodásban...

Valamerre elcsavargott, mert sehol sem találom. A halálát nem jelezte semmi, a Vault 101-nél sincs. Nem tudom mi van vele. Kár érte...

Az ottaniak már nem vesznek vissza semmit, hacsak a szellemük nem képes materializálódni...

"Készülhet a Fallout Hungary😄"

Legjobb lenne! Hõsök terén mutánsokkal összecsapni, ghoul-város a Kökin, raider bázis a Blahán...

Calver
touché.

"The trees move. Do you not see it?"

I.C.ram
de utaltam azokat. Szinte csak trukokkel lehetett megfingatni oket. Minigun valamiert eleg gyorsan ledaralta oket. Olyan 3-4 mp alatt.
Calver
Sentry Bot-ot 3-4 mp még Burnmasterrel is leolvasztani, Chinese Assault Rifle és "ejjderettenes" Shotgun csak csikizi... el bírom képzelni közelharcban mekkora öröm lehet vele pofozkodni.

Broafka
nagy hirtelen az Enclave bázisról való kijutásra gondoltam, és azt neveztem pályának, de mondjuk egy Security bot ellen is vicces lesz neki menni egy tûzcsappal! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lacee
pálya?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Broafka
hmm, ez nehezebbnek tûnik mint gondoltam! 😄

lehet lesz egy két pálya ahol használok mást is! 😄

Világpolgár
Márcsak Muldör hiányzik.<#idiota>

Carlos
Jól hangzik, csak örülnék, ha már be tudnék jelentkezni a valid játékommal valahova, mert az még mindig nem megy!

Nálatok?

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
nem is mondtátok, hogy benne van a játékban April is.
a sarok mögül meg mindjárt elõugranak a tínéjdzs mjútönt ninja törtlz <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
O_O

Fallout 3: Karácsonyi Finomságok

Sogun, 19:55 - PC X360 PS3 - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (2 komment)

(RPGWatch) Decemberben ingyen letölthetõvé teszi a Bethesda a Garden of Eden Creation Kit címû világszerkesztõjét. Lelkes amatõrök bármit hozzáadhatnak a játékhoz, a kõ alatt circogó picinyke Nuka-százlábútól a toronymagasságú marsi inváziós erõkig. A játék valószínûen nagy üzleti sikerére való tekintettel habot kapunk a nukleáris tortára: három kövér DLC érkezik szépen egymás után.

* Operation: Anchorage.
Katonai szimulációban végighenteljük a Fallout univerzum legnagyobb ütközetét, az alaszkai Anchorage felszabadítását a gonosz Kínai kommunista inváziós erõktõl.. Januárban érkezik.
* The Pitt. Elutazunk The Pitt városába, amely Pittsburgh romjainak tetején díszeleg. Oldalt választunk magunknak és megkezdõdik a hent. Megjelenés: februárban.
* Broken Steel. Csatlakozunk a Brotherhood of Steel-hez és megtisztítjuk Wasteland fõvárosát az Enklávé maradékaitól. A fõ küldetésnél tovább viszi a kalandot, márciusban érkezik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Robez84
Hát hajrá!!!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Broafka
szurkoljatok, most végig viszem a játékot, csak közelharci fegyverrel! 😊

Bazz, tényleg, már emlékszem, csak bekavart, hogy azt a mentést töltöttem újra, ami még a kis'csögök elõtt van😄 Így már minden tiszta!

Calver
szóismétlés (mondatismétlés?) ftw.

Calver
akkor nehezen mentél végig a fõszálon <#nyes> amúgy Vault 87-be nem fogsz olyan könnyen bejutni, kis pattanásos seggarcokon (merthát azok) keresztül tudsz oda jutni, Little Lamplight-ból. de ha még ott sem voltál akkor nagyban kétlem h végigvitted a fõszálat <#nyes>

Mike at home
a külföldi fórumok szerint minden ott marad ahol hagyod, ha a földre ledobod, az is ott marad

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ron Ragm
Valószínûleg felhasználtad javításhoz, fel lehet és egyszer majdnem nekem is sikerült.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Na, köszönöm szépen, most látom a térképen, hogy a vault 87 nekem még nincs felfedezve, de meg van jelölve, úgyhogy akkor irányulok oda😄

The Protector
Hatalmas ez a game.Nagyon nagyon tetszik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Encore
Ezúttal csatlakozott hozzám Fawkes, elsõ végijátszásnál nem jött gondolom a rossz karma miatt de most jött, ami azért fura mert volt egy segítõm, a gohul, meg a kutya. Kiírta, hogy a gohul underwordben van, ha kirúgom fawkes-t akkor csatlakozik hozzám újra, szóval szerencséren em vesztettem el. A kutya is megmaradt.
Jó lenne egy patch vagy addon, hogy akármennyi segítõm lehessen, meg nem ártana valami gyors utasításküldõ rendszer sem, hogy harc közben ne kelljen odamennem a segítõmhöz és úgy mondani neki hogy mit csináljon, hanem lenyomok egy gombot és bejön egy gyorsmenü ahol ki tudnám választani azokat az utasításokat, amiket normál esetben a beszélgetés során is ki tudok, csak így akkor lehetne távolabbról is mondani neki hogy mit csináljon. Ja, és ha azt mondom mozgás, akkor mozgás, akkor is ha ellenség van a közelben. 😊
Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig bizony amikor Vault 87-ben elkábítanak oda visznek. szóval biztos voltál ott.

Sziasztok! Raven Rock-ba tényleg csak a fõküldetés során lehet bejutni? Már végigvittem a játékot, csak visszatöltöttem egy korábbi mentést, és mellékküldetéseket csinálok, meg babákat gyûjtök, de nekem nem kellett menni Raven Rock-ba. Meg tudja valaki mondani, melyik küldetésben mehetek oda? És azt hol tudom elérni? Elõre is köszi!

Encore
Azt hiszem mindannyian tudjuk ez mit jelent, annyi modot, küldetést, pályát, hogy vagy 4-5 évig biztos nem unjuk meg.
Lacee
azám, jó lenne 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Count Adyn
Készülhet a Fallout Hungary😄 <#eljen>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Encore
Dörzsölheti a kezét minden Fallout rajongó! A Bethesda jóvoltából érkezik az editor, és három DLC.

ldetések számát, vagy esetleg milyenségét, az most megnyugodhat. A Bethesda úgy látszik komolyan gondolja ezt a Fallout dolgot, és számíthatunk még néhány nyalánkságra. A három DLC Xbox-ra és PC-re érkezik, szépen sorban. Az elsõ Operation: Anchorage névre hallgat, és az alaszkai csatában vehetünk részt benne, még a kataklizma elõtt. Ez mekkora már! A második - The Pitt - DLC február környékén érkezik, és az ipari város Pittsburgh romjai közé vezet bennünket, ami a raiderek fõhadiszállása manapság. A harmadik Broken Steel nevezetû pedig alkalmat ad nekünk, hogy a fõsztorit folytassuk: a Brotherhodd of Steel kötelékében a maradék Enclave erõket lehet megrendszabályozni márciusban. Komolyan mondom, ezek a DLC-k jobban hangzanak, mint az eredeti játék! És ez még mind semmi! A Bethesda karácsonyi ajándéka a rajongóknak a decemberben érkezõ G.E.C.K. - azaz egy editor. Ennek segítségével az egyszeri letöltõ teljesen szabad kezet kap! Várostervezés, párbeszédek alkotása, új küldetések? A sok buta cenzor kivetette az eredeti drogok neveit? Nem elég sötét a hangulat, hiányzik a csípõs Fallout humor? Segít a G.E.C.K.! Az editor segítségével bármit átszabhatunk, de akár teljesen nulláról is építhetünk egy térképet, benne népekkel, szörnyekkel, küldetésekkel. Akinek elegendõ ideje van simán "felújíthatja" a legendás elsõ és második részt is. Remélem meg is teszi valaki, mert nekem úgysem lesz rá idõm, viszont szívesen játszanám újra a régieket is, fõleg ilyen grafikával - még akkor is, ha az FPS nézettõl kissé még mindig rosszul vagyok. Addigra a javítások is megérkeznek remélhetõleg, és felhõtlen lesz az élmény.

Forrás: gamestar
n3whous3
Mivel nem veszik ki onnan...

púúúúú

Sracok, csak a lakasokban vannak biztonsagban a cuccok, vagy barmilyen ladaban ott marad amit berakodok? Az autosmozinal levo kamion koruli dobozokba raktarozok, jopar nap ota semmi sem tunik el onnan...

Mike at home
az elején járok, még jófiú vagyok, és mindenkivel nagyon kedves, udvarias 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez volt régen is
de pl. a gyerekeket már nem lehet lelõni
nem mintha hiányozna annyira, de régen lehetett (ergo little lamplightba pl. nem jutsz be erõszakkal)

"Most meg a blökire vigyázhatok."

Az én blökimet mirelurkok nyírták ki. 😞 Valahol lemaradt egy csatornában, és elkapták. Játékállásom is csak sokkal korábbi volt, így szegény végleg eltávozott. :/ Pedig nagyon értékeltem, mikor a morgásával jelezte hogy vmi gáz van.

Calver
nem is azt mondom hogy nehéz, csak hogy hátborzongató. nagyon. én lángszóróval grilleztem a ghoulokat, szóval általában megérinteni sem volt lehetõségük, ettõl függetlenül a hideg futkározik a hátamon a vinnyogásukat hallva.