Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzv2
de most srácok komolyan kérdem,mikor lesz magyar verzió,vagy készül e magyarítás,nemvagyok képben a játékkal kapcsolatban még,1-2 napja játszom még csak vele.és érdeklõdöm,newhouse neked meg annyit hogy kösz az értelmes hsz-ek.:|

n3whous3
semmi köze a vga-nak a memóriához, honnan szedtek ilyeneket? <#wow3>

púúúúú

n3whous3
32 bittel nem tudsz megcímezni 4 gigát

púúúúú

MerlinW
"XP (32 bites) 4 gigáig tudja kezelni. De 3 az ajánlott max. állítólag😊"
512MB-os videokártya esetén 3.2GB-ot kezel.

"edit: ja és egy alkalmazás maximum 2GB memóriát használhat"
boot.ini-ben /3GB kapcsolóval 3GB-ot.

[merlinw.org]

Calver
1. végre... súlytalan Power Armor. eleve nem értettem miért terheli le egy gyakorlatilag önjáró cucc a karaktert.
2. tükörték.

"The trees move. Do you not see it?"

Broafka
jó kössz, de mire ezek közelébe tudsz jutni egyáltalán (mondjuk most a power fistre gondolok) addigra kihalsz közelharcban, a super sledgehammer meg csak tökéletes állapotban lenne jó, de még úgyse túl életképes mondjuk egy gépfegyveres supermutant ellen (master super mutant, hogy nehezítsünk rajta)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
de ha olvasnád tudnád, hogy én egy nyamvadt fémrúddal rontotam nekik, nem egy géppuskával, és ez nagy különbség 😊

Calver
Gun Nut-nál szvsz a Size Matters (+15 big guns) jobb választás, 5-tel több skill pontot ad... és ki nem szereti a nehézfegyvereket? <#vigyor1>

Count Adyn
XP (32 bites) 4 gigáig tudja kezelni. De 3 az ajánlott max. állítólag😊
edit: ja és egy alkalmazás maximum 2GB memóriát használhat

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Calver
zomfg. Laser Pistol kb patkánylövésre jó, Laser Rifle meg távolról kilógó buksik megperzselésére. vicces energiafegyverek Plasma Rifle-nél kezdõdnek.

Tudom hülye kérdés, de én úgy tudom, hogy az XP max 2 v 3 giga memóriát kezel nem? 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Carlos
1, szerintem nem lesz kompatibilis és a nagyobb kontentekre sokat kell várni, ha egyáltalán magyarítják (szerintem nem fogják).
2, be kell tenni a DVD-t ha játszani akarsz vele
3, TÉK! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

n3whous3
szerda 17:14

púúúúú

yesname
Két kérdésem lenne, amire talán vlaaki tudja a választ:
1. A magyar verzió vajon mennyire lesz kompatibilis az angol verzió állásmentésivel, DLC-kel, illetve fogják majd magyarul kiadni a DLC-ket?
2. Be kell tenni a lemezt, ahhoz hogy játszani lehessen? Mert azt nagyon utálom.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Riddick21
Vazzz, 16-os szinten vagyok és a térkép kb. 1/4-e van felderítve, igaz, a belvárosi negyede, de akkor is! 16 questet oldottam meg eddig és a fõszálban még csak most kell lemennem Vault akármennyibe, gondolom fater után. Szóval közel hibátlan játék, de a 20-as szinthatár nem kellett volna...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

offkorzv2
most mivan?:|

Deathclaw-k eddig még nem izzasztottak meg: eddig még csak nyílt terepen futottam össze velük, és mindig magányos példányokkal. Így Fawkes segítségével általában nem élik túl az elsõ VATS-kört.

Ha csoportosan támadnának, zárt, szûkös helyeken, akkor komolyabb lenne a dolog. A Yao-Guai is aranyos állatka: neki azt a szokását utálom, hogy becserkészi az embert, és hátulról támad.

I.C.ram
csak ha szeretnel... 😛
Mindegy mire gyúrsz, de azt maxold ki. A legjobb taktika a szintlépésekkor, ha az összes pontot egy skillre teszed föl, és egy olyan perket veszel föl, ami szintén célirányos. A small gun fegyverei is teljesn jók, kivéve a mirelurk páncélzata ellen. A dethclaw-k is megfekszenek 2-3 combat shotgun lövéstõl, ha magas szintû a small gun és a repair, hogy jól fel tudd tunningolni a fegyvert.

Jó kombó lehet. ha a pontjaidat energia fegyverekre teszed és felveszed a gun nut perket vagy 3 alkalommal. Ez 15 plusz pont a small gunsra és a repair-ra...

MerlinW
Most kérjek bocsánatot?

[merlinw.org]

I.C.ram
te vagy kb a 32. aki ezt berakja.
MerlinW
A Bethesda tartja magát az ígéretéhez és hamarosan kiadja az elsõ letölthetõ tartalmat és hozzá egy szerkesztõ készletet a Fallout 3-hoz. A "Garden of Eden Creation Kit" ingyenesen letölthetõ lesz majd decemberben PC-re. Segítségével a játékosok hozzáadhatják saját kreálmányaikat a játékhoz.

A készlettel egy idõben jelentették be az elsõ hivatalos DLC-t (downloadable content) is a játékhoz, amely januárban fog kijönni PC-re és Xbox360-ra. Nem véletlenül hagytuk ki a felsorolásból a PS3-at, ugyanis arra egyelõre még nem várható a kiegészítõ. A Bethesda azt is elárulta, hogy nem kell sokat várni majd a második és harmadik pack-ra, mert azok februárban illetve márciusban követik majd az elsõt. Az árakról még egyelõre nincs információ.

A "G.E.C.K.", ahogy a Bethesda hívja a Mod Tool-t, lehetõvé teszi majd épületek, helyek, karakterek, fegyverek és mindenféle lények egyéni beállítását, és természetesen a dialógusok szerkesztését is. "Mi mindig úgy tekintettünk a Fallout 3 világára, mint egy alapra még sokkal több tartalomhoz. Néhány általunk készítetthez és ennél jóval több játékosok által kreálthoz." - nyilatkozta Todd Howard, a Fallout 3 rendezõje. "Jó szórakozás elkészíteni a saját karakteredet, de legalább ilyen jó a saját kalandodat! Már alig várjuk, hogy lássuk, mit kezd majd a közösség a G.E.C.K.-el."

Ami pedig a letölthetõ tartalmakat illeti:

Operation: Anchorage:
A Fallout univerzum egyik legnagyobb konfliktusába csöppenti bele a játékost Anchorage (Alaszka) és a Kínai Kommunista megszállók közt.

The Pitt:
A Pittsburgh helyén létesült iparvárosban, "The Pitt"-ben játszódik.

Broken Steel:
Beléphetünk a Brotherhood of Steel soraiba, kiknek oldalán tovább harcolhatunk az Enclave ellen, hogy megszabadítsuk tõlük a Capital Wasteland-et

[merlinw.org]

Garou
Üdv!

Ezek szerint a lézer/plazma fegyverek a legjobbak? Big Gunsra tettem, de a minigun csalódás volt kicsit fogyasztás/sebzés arányt tekintve, a rakétával és a nuke-lövõvel meg tökmindegy, ha eltalálod, meghal az ellenfél. De akkor ezek szerint jobban jártam volna, ha lézerfegyóra gyúrok.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

irány deathclawsanctuary 😉))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ami engem izzasztott dartgun nélkül, azok a deathclaw-ok voltak... szerintem szívósabbak, mint a nuka/mirelurk-ok (alapból fejre célzok mindig mindennel) és mocsok gyorsak... meg mellesleg pár ütéssel agyoncsapnak, ha nem figyelsz... azok nem piskóta dögök... az ilyen-olyan katonák meg raiderek semmi problémát nem jelentettek soha... paradise falls is pár perc alatt ki lett takarítva... de a deathclawok még dartgunnal is emelik az adrenalint 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Power fist, Super Sledgehammer...

Kemények a nukalurkok, de a mirelurk hunterek se kispályáznak. A mirelurk king hozzájuk képest kispályások, csak távolról is képesek sebezni. Páncéljuk ellenben alig van.

???

Nálam a kombat shotgun 60 fölött van, igaz már 90 közelében van a small guns skillem, az állapota meg úgy 98%-os, a jó repair miatt. A lézerpisztoly meg valahol 15 körül sebez. A lézer puska meg a vadászpuska fölött valamivel, de azért jó igazán, mert a normál páncélok (ahogy a mirelurk kitinje is) az energia fegyverek ellen hatástalanok.

Panzerfaust
A mirelurk kemény? A rohadt nukalurkok, azok kemények. Egyesével alig bírtam öket leszedni, gyakorlatilag náluk fogyott el a lõszerem nagyrésze, meg az összes stimpakom.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy csak egykezes fegyvereket használok. De se a lefürészelt, se a magnum, se a lézerpisztoly. A 10mm-es automata, na az elég jó, ha el tudod kapni vats-al arcba.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Sanyix
patkány max 2 lövés, ember meg max 6 volt vele, de sokszor 1 fejlövéstõl lerepült a feje, van szénné égett, supermutantok is szépen hullottak tõle. Nem 1-es skillel kell használni. Egyébként tizenvalamennyi. Nem sokkal kevesebb mint a combat shotgun.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

n3whous3
hülyefasz -.-

(tudom, hogy direkt írtad)

púúúúú

n3whous3
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááá

púúúúú

offkorzv2
magyar verzió mikor jön?:o

Broafka
nah jó, ez egy hülyeség, 3 mirelurk támadt rám, és vagy 20 stimpakket magamba nyomtam hogy túléljem.

Azt hiszem elõrõl kezdem, valami hatékonyabb fegyverrel, mint egy nagy vas! 😄

Scrap metalt jópénzért megvennék. 😊)))

Van fejlõdés lassító mod. Igazából csak azt éred el vele, hogy késõbb lesz meg a 20 szint, amit felvehetsz és amivé fejlõdhetsz, pont ugyanannyi marad. Very Hard játékkal, 8. szinten nem okozott túl nagy megrázkódtatást Paradise Falls kitakarítása. 10. szinten kicsit megszenvedtem a Talon erõddel, de az sem volt lehetetlen. Minek ide magasabb szint?

Ne felejtsd ki a fémet evõ szupercigányokat se. 😊
Csak azért bánom, mert érzésem szerint nagyon hamar elértem a limitet.
A lézer pisztolynak mekkora is a sebzése? Lézer puska kell ellenük. A pisztoly csak a legyek meg a kutyák ellen jó, még a patkányok is kiröhögik...

Nagy baj lenne, ha kivennék a limitet. A Fallout-ok mindig arról szóltak, hogy el kell döntened, mire fejlesztesz. Nem lehetsz mindenbõl jó...

hát nekem semmi problémám nem volt a játékkal 30-40óra játékidõ alatt... kb 2asztalra kidobást leszámítva... annyi volt a gondom összesen, hogy néha idegesítõ módon belassult a motor minden ok nélkül egy rövid idõre... egyébként teljesen elégedett vagyok vele... 3800+ x2-n fsaa-t leszámítva max grafikán 1280ban nagyon megy egy 9600gt-vel... és megy háttérben a torrent is 😊 szerintem akiknek gondja van vele, ott valami más probléma lehet: szoftveres vagy driver vagy valami hasonló...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Sanyix
?? hát nekem 100-as energy weapon skillel 6 lövés volt úgy 70%-os lézerpisztollyal, a következõt combat shotgunnal lõttem, 40 small gunnal... 2 lövés volt. Sokkal ellenállóbbak energiafegyver ellen mint normál fegyverek ellen.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
A teljes fagyás már nem a játék hibája. Nekem ez a játék a bugos szar kategóriában van, bár órákig el lehet játszani vele, de mégiscsak több mint pl a stalker hónapokon keresztül csak néha két dolog közé beszorulgatós, meg néha egy mentés tönkremegy bugjai, mivel néha, fõleg menübe lépésnél kivág desktopra. Kilépni normálisan nem lehet, mert fekete képernyõvel fagy a játék, aztán feladatkezelõvel lehet kilõni. Néha a feliratok egy részénél a betûk helyett kockák vannak, néha ilyen 1 irányból látható bazinagy fekete síkok láthatók. De teljesen soha nem fagyasztja a gépem, ha azt csinálja, azt már csak közvetetten okozza a játék, de az igazi hiba nem ott van...

Kicsit szomorú lettem. Elértem a 20. szintet, nem fejlõdök tovább, a fõ küldetésbõl még van három-négy állomás, a világból pedig több mint a fele. Beválasztottam utolsónak az explorer vagy milyen perket. A szintlevevõ moddal, ha jól olvastam itt, van egy kis probléma, ezért nem próbáltam.
Mire mindent befejeznék és meglátogatnék félisten lehetnék. Remélem valamikor kiveszik a limitet, de ettõl függetlenül is élvezem a csatangolást.
Riddick21
Már kész van, nézz ki az ablakon.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Mirelurkok nagyon nem bírják az energiafegyvereket. Az bontja a páncéljukat is. Vagy ha elég jó a lopakodás és a melee skilled, egy sledgehammerrel hátulról meg kell támogatni kicsit...

Lobsterman
Engem mióta játszom(kb 100 óra játékidõ a savegame-ek alapján) 3-4 alkalommal dobott ki a desktopra. Szóval elég stabil.

Mirelurkokat baromira utálom. Az még nem volna baj, hogy a tenyérnyi pofájukon kívül alig lehet sebezni õket. Az a baj, hogy errõl õk is tudnak, és lehajtott fejjel rohamoznak. Ráadásul a kutyát is õk nyírták ki. :/ Komolyan, Tesla-armorban sétáló Enclave-alkalmazottat volt hogy két vadászpuska fejlövéssel leszedtem (80-as Small Arms), de a Mirelurkó szívósabb fajta. Ezen kicsit meglepõdtem. Azt hittem az Enclave fiúk keményebbek lesznek.

Idokozben gugliztam egy kicsit, es lattam masoknal is ugyanezek a hibak vannak (kezdetben jo a jatek, utana egyre gyakrabb a crash/fagyi), szoval kb megnyugodtam.

Amugy, az alabbi parameterekkel birok (bar nem hiszem ez segit a valaszban - marmint hogy NEKED fagy e 😊 - nagyjabol biztos vagyok benne hogy nem nalam van a gond )

- Amd X2 5600
- 4GB DDR2 800
- Asus Radeon 4850 (legfrissebb driver)
- frissen installalt angol XP SP3

Oprendszeren kivul semmi nem fut (nem torrentezek 😊 )

Nekem viszonylag stabilan fut, az elmúlt három hét alatt jó ha háromszor szállt el. Akkor sem fagyott le teljesen a gép, feladatkezelõben ki tudtam lõni az FO3-at.