Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De le van írva a manualban, ami benn van a DVD tokban. Nem értem miért nem olvassák el az emberek legalább mialatt települ a játék...
You\'ll Never Walk Alone
Tehát hogy minél több cuccot (itemet) tarthassak magamnál...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
gondolkozom hogy veszek egy szerepjátékot. csak nem tudom eldönteni hogy mit vegyek vagy a fallout, vagy az oblivion lesz a préda. ti melyiket ajánljátok? hangulata melyiknek jobb aki játszott már mind2vel? ja és hogy jan 22én akkor tuti megjelenik magyar felirattal a játék? mert akkor egyértelmûen falloutot veszem..
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
a fõsztori kb mennyi része van aközött, hogy elmegyek a rádióhoz és hogy megtalálom az apámat?
Utána rögtön kerestem egy mentést, épp mikor kijövök R@... Ro..-ból (hátha még valaki nem tudja mi az és hol van), és Fawkes-al az oldalamon elindultam felfedezni a térképet.
Elsõre lemaradtam pl. Tenpenny-rõl és az Oasys-ról is, most pótolom õket.
Asszem 20. szinten (most fogom csak elérni) a térkép felfedõs perket fogom választani, akkor legalább nem kell keresgélni.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
viszont mókafaktorban határozottan gonosz út áll nyerésre <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mondjuk Fawkes folyamatos vicsorgása kicsit közelebb vitte a kezemet a plasmapuskához, de nem egy szépség...
Pint-Sized Slasher-ként irtani? én spec ki nem hagynám, iszonyat milyen jó móka <#vigyor1>#vigyor1>
A legkeményebb neem a 2féle Radscorpion,mer alig döglik,szegény unique plazmapityut kell használnom.A másik a deathclaw.Ha van dart gunod akkor csak arra kell vigyázni meg ne üssön.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone
Senkit sem kell megölnöd. Legalább is saját kezûleg nem. Egy öreg hölgy elmondja, hogy az elhagyatott házban van a failsafe. 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
You\'ll Never Walk Alone
PSN ID.: Beegabor
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy ezek a boobleheadek most komolyan megérik? kapok 1 pontot mi abban a nagy dolog?
Richardix:
PSN ID.: Beegabor
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64