Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
aham szóval akkor egyik játék sem jobb sokkal a másiknál csak a világukban térnek el...köszi
Minden STR 10-zel növeli, illetve van egy Strong Back nevû feat, ami még 50-nel (5 END, 5 STR és level 8 kell hozzá). Arra figyelj, hogy 10-nél több nem lehet az erõd tárgyakkal sem, ezért ha tudod, hogy a páncélod ad majd erõt, akkor felesleges a max 10-ig növelni.
Scouser
SPECIAL -> Strength

De le van írva a manualban, ami benn van a DVD tokban. Nem értem miért nem olvassák el az emberek legalább mialatt települ a játék...

You\'ll Never Walk Alone

james69holden
a Wg-t hogyan lehet növelni?
Tehát hogy minél több cuccot (itemet) tarthassak magamnál...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Lobsterman
Hát ez attól függ mi jön be jobban. Kardozós-varázslós-elfes-démonos, vagy lövöldözõs-posztapokaliptikus-mutánsos 😊

szucsy89
Hali!

gondolkozom hogy veszek egy szerepjátékot. csak nem tudom eldönteni hogy mit vegyek vagy a fallout, vagy az oblivion lesz a préda. ti melyiket ajánljátok? hangulata melyiknek jobb aki játszott már mind2vel? ja és hogy jan 22én akkor tuti megjelenik magyar felirattal a játék? mert akkor egyértelmûen falloutot veszem..
kösz.. csak mert én nem mentem oda hanem RIvet CIyben vettem fel questte és végül megtaláltam anélkül 😛
Lacee
a rádió megtalálása körülbelül a fõszál harmadánál van (cirka harmadik-negyedik quest lehet), fatert a fele környékén találod meg (egy-két quest múlva), onnantól még ugyanennyi van hátra.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SigS
Minek? <#papakacsint>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

1 kérdésem lenne, kicsit csavaros de megpróbálom érthetõen fogalmazni:
a fõsztori kb mennyi része van aközött, hogy elmegyek a rádióhoz és hogy megtalálom az apámat?
Engem is végigsodort a fõsztori a befejezésig, de rájöttem, hogy hiányérzetem van.
Utána rögtön kerestem egy mentést, épp mikor kijövök R@... Ro..-ból (hátha még valaki nem tudja mi az és hol van), és Fawkes-al az oldalamon elindultam felfedezni a térképet.

Elsõre lemaradtam pl. Tenpenny-rõl és az Oasys-ról is, most pótolom õket.
Asszem 20. szinten (most fogom csak elérni) a térkép felfedõs perket fogom választani, akkor legalább nem kell keresgélni.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Lacee
sunyiték...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
nem tudom, nekem már a második-harmadik Bettys küldetésnél zavart a kiscsaj hangvétele, és elkezdtem kérdezõsködni 😊

Mike at home
csak az olyan "betegeknek" mint te 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
akármelyik módszerrel csinálod, a végeredmény ugyanaz, mindenki meghal. (bár nem vagyok ebben sem biztos, az tuti hogy failsafe permanensen megöli a lakókat) jófiúként annyi a különbség h nem te ölöd meg õket.
viszont mókafaktorban határozottan gonosz út áll nyerésre <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

BaliBoy
Hát elõször én is végig henteltem õket, de hát az isten karmás karakteremet nem ronthattam le, ezért megcsináltam úgy is ahogy kell. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Még csak az sem kell csak fülelni, mert ha nem jó a sorrend akkor van egy kis pittyenés.

én nem élveztem, ártatlanokat ölni...
Mondjuk Fawkes folyamatos vicsorgása kicsit közelebb vitte a kezemet a plasmapuskához, de nem egy szépség...
Calver
dehogynem, pont jól csinálta <#nyes>
Pint-Sized Slasher-ként irtani? én spec ki nem hagynám, iszonyat milyen jó móka <#vigyor1>

berlinboy6329
Mármint a kiscsaj.😊

A legkeményebb neem a 2féle Radscorpion,mer alig döglik,szegény unique plazmapityut kell használnom.A másik a deathclaw.Ha van dart gunod akkor csak arra kell vigyázni meg ne üssön.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Scouser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És hallgasd meg elõtte milyen dallamban fütyül a nyanya😊

You\'ll Never Walk Alone

Calver
rossz karmával kapod a legnagyobb arc csapattársat, Clover-t. illetve... nem kapod, veszed. <#vigyor1>

Seth
és közben gondoljon a Simon mondja címû játékra XD

PSN ID.: Beegabor

BaliBoy
Pedig ott vannak az orrod elõtt. 😊) Néz körbe még 1x. Közvetlenül a bejáratnál. 😊

voltam abban a házban de semmit se találtam :S
BaliBoy
Mert nem jól csináltad. 😉
Senkit sem kell megölnöd. Legalább is saját kezûleg nem. Egy öreg hölgy elmondja, hogy az elhagyatott házban van a failsafe. 😊

nos nekem nem volt haverom mert...
Mikor abban a virtuális világban kellett az overseernek megölni embereket annyi rossz karmát kaptam h senki se csatlakozott hozzám :S
am mi a legeslegkeményebb bestia a játékban?
berlinboy6329
Én inkább ott csinálnám a küldiket,ahol meg va a haverunk.Nem menni a BoSokhoz.Milyen már az,h végirtod a terepet,bemész leölsz mindenkit de az ajró elõtt azt mondod,hopp várjááá' még egy csomó mindent nem csináltam meg!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

de lehetséges abbahagyni, egészen addig amíg be nem mész a legeslegvégén abba a terembe. onnantól viszont télleg nincs visszaút...
nicns mit. amúgy télleg elég váratlanul jön a vége és mire feleszmélsz paff késõ...
Scouser
Elvileg van olyan mod amivel nem lesz vége ha végignyomod a játékot. Egybként egy jó tanács azoknak, akik hasonló cipõben járnak, vagy most kezdték a játékot: Érdemes akkor abbahagyni a fõszálat, amikor belépnél a Vault 87-be, vagy el sem kezdeni, mert utána lehetetlen abbahagyni.

You\'ll Never Walk Alone

gyurma78
Köszi, valóban csinált
Seth
Hát ha van mentésed mielõtt bemennél az utolsó terembe,akkor vissza tudsz menni. Ha nincs akkor így jártál.Van vmi mod,amivel lehet egyébként folytatni

Ha jól tudom a játék csinál egy mentés tmikor bemész az épületbe, nézd csak meg.
gyurma78
Sziasztok, véletlenül végigvittem a játékot (sodort elõre a story). Van rá mód, hogy valahogyan folytassam, vagy újat kell kezdenem. Maradt egy csomó mellékküldi és rengeteg helyen nem is jártam 😞
Mike at home
miért választhatnál több perkbõl?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hát csak annyi hogy több perkbõl választhatsz, és x %-ad a skill pontjaidhoz is.
BaliBoy
Hát az, hogy a skill-jeid is növekednek vele.

BOCS !!!! Spoilert elfelejtettem...
Amúgy ezek a boobleheadek most komolyan megérik? kapok 1 pontot mi abban a nagy dolog?
elitehun
Már megvettem. De nem bántam meg <#nyes> És asszem a neten is lehet nyomni coop módban. De ha nem akkor meg csak simán neten <#email> De ne offoljunk többet
Deer
Velem ma az történt, hogy a vándorokra lesõ raidereket betámadta egy másik csapat, akik az én fejemre tûzött vérdíjért jöttek. Heves tûzharc után egy fejvadász maradt, azt lelõttem majd begyûjtöttem a cuccokat.

Calver
emberek, spoiler tag! kétlem h már az egész fórum végigjátszotta, és a kevésbé szerencséseknek utóbbi pár hozzászólás nem kevés szaftos spoilert tartalmazott.

Richardix:
nem, nem halsz meg, de ettõl függetlenül nem lehet tovább mászkálni - legalábbis mod nélkül nem.

am meg a fõõsztori végén ha a csajt beküldöm akkor én nem halok meg, ugye? csak mer akkor télleg szar h nem lehet utána császkálni...
az ellenségek "felélednek" valaha? vagy elöbb utóbb elfogynak? :S
Seth
Mekem ott Harold-on állt el a lélegzetem XD Micsoda fapofa XD A 2. részben asszem még csak egy ágacska nõtt ki a fejébõl ^^

köszi a tippet megpróbálom😊

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Scouser
Ezért kõ kemény! A lélegzetem elállt amikor beléptem az Oázisba:

You\'ll Never Walk Alone

broman191
Komoly! <#vigyor3><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Scouser
Ha K-Lite kodec packod van a gépen, vagy valamiféleképp ffdshow audio decoder található rajta, akkor konfiguráld úgy hogy a "Don' use ffdshow in" mögött ott legyen a Fallout 3. Nekem megszüntette az asztalra kibaszkodást. Ja igen, eredeti játékkal is csinálja😊

You\'ll Never Walk Alone