Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
You\'ll Never Walk Alone
Vki tudna egy jó megoldást a fagyásokra?A reloaded féle verzió van még,éshát a patchet nemigazán lehet felrakni rá😞van esetleg vmi tört verzihoz való patch?
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Racism is a weapon of mass destruction!
A megszerzésük spoileres ezért azt ide írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A PreWar Outfit és a Hat gyakorlatilag bárhol megtalálható, de Tenpenny Tower-ben a legkönnyebb.
- A Deathclaw Gauntlet sémáját többféleképpen is megkaphatod, én elintéztem Rivet City-ben Bannon-nak, hogy az õt a helyi tanácsban leváltani igyekvõ Holmes-t kicsit rabszolgakereskedelemmel besároztam. Cserébe jött a séma, kell hozzá Wounderglue, Medical Brace, Leather Belt és egy Deathclaw keze, amit mindegyik dob ha megölöd. Az egyik legjobban megközelíthetõ szörnyeteg az Anchorage War Memorialtól keletre van egy Enclave tiszt melletti konténerben.
- A Wazer Wifle-t meg Biwwy adja a Great Chamber-ben van valahol.
You\'ll Never Walk Alone
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Am játék elején mikor a sheriffnél felveszem a bombás küldit lehet próbálkozni emelni az árat... 2x próbáltam nem iskerült haveromnak meg 9% esélylel igen :S kicsit pojén volt...
AM little lamplightba h lehet megszerezni azt a wazor wiflet vagy miszöszt? Van Child at Heart-om
De persze csak azután hogy a bombát hatástalanítottam <#vigyor4>#vigyor4>
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
You\'ll Never Walk Alone
1.az hogy xbox360-on tolom
2.ha joltudom liveról nem lehet letölteni(és ha igen akkor is csak a gold-osok tudnák kiegészitöket letölteni és szerintem nem éri meg hogy vegyek egy arany elöfizetést 17000ért és mellé még microsoft pontokat 14000ért)egyépként köszi a F.A.Q.ötletet edig még nem néztem meg de meg fogom nézni ott is
Ez csak egy megjegyzés volt és nem tomfucius-nak íródott, bár ha magadra ismersz, akkor fogadd jótanácsnak te is...
You\'ll Never Walk Alone
szeretném a segítségeteket kérni egy küldetésben.ez egy olyan küldetés ami nem kerül fel a pit-boy küldetés lista közé.szóval az a neve a küldetésnek hogy"election day"a z old repubic dave városábban játszodik észak-keleten .szóval az lenne hozzátok a kérésem hogy ha valaki mármegcsinálta ezt a küldetést akkor legyen jóan kedves és mondja el hogy mit kell csinálni ennél a küldetésnél
elöre is köszönöm.
Szépnapot kívánok!
Meg tudná-e valaki nekem mondani, hogy mit kell csinálni az Old Republic Dave, úgy hiszem ez a város neve mely fent található Északon az Old Oleny mellett, remélem, hogy jól írtam le a neveket.
Ez nem egy küldetés <...>
Az úr bizonyára dühös, és ez drasztikusan amortizálja a fogalmazási készségeit, ahogy kivettem egy rész ("stés") után nem tudja mi fog következni és a kedves topiklakókat kéri, hogy segítségnyújtásuk révén elõrébb léphessen a történetben.
"The trees move. Do you not see it?"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
You\'ll Never Walk Alone
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Sikerült bejutnom a Citadellába. Ott hova kell menni, hogy megkapjuk a power armor traininget?
PSN ID.: Beegabor
Én direkt kinyírtam, de dobta a kulcsot, szal ez kicsit bug szerintem, mert a kulcsnak nála kéne lennie, mert akkor õ hogyan megy be?
You\'ll Never Walk Alone
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ