Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scouser
Ha rám hallgatsz, nem veszed meg! Én megvettem, szenvedtem vele, eladtam és az árán vettem a Fallout 3-at... A baj az, hogy a demo alapján nagyon jo a Sacred 2... De különben... unalmas és bugos és optimizálatlan.

You\'ll Never Walk Alone

elitehun
Én meg pont ma veszem meg a sacred 2-õt 😄. De én általában csak azokat a játékokat veszem meg amiben lehet multizni vagy a gyûjtõi kiadásokat
december elején vettem meg a gta 4-et,nemhiszem hogy fogok msotanában venni eredeti játékot😊bár ez a mocskos fallout 3 eléggé megfogott😄,de nemhiszem hogy kiadok pénzt érte,megvárom hátha ír vki vmi okosat😊

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Scouser
Az igazság az, hogy van jó néhány eredeti játékom, de még egyiknél sem éreztem azt ennyire, hogy tökéletesen megérte a pénzét, kivéve a Fallout 3. Én azt a megoldást ajánlom, hogy vedd meg eredetiben, mert megéri.

You\'ll Never Walk Alone

Hi!

Vki tudna egy jó megoldást a fagyásokra?A reloaded féle verzió van még,éshát a patchet nemigazán lehet felrakni rá😞van esetleg vmi tört verzihoz való patch?

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

gfreak
a karom receptje: deathclaw hand+medical brace+belt+wonderglue (ha jól emlékszem)

Racism is a weapon of mass destruction!

Scouser
Ghoul Mask + PreWar Outfit + PreWar Hat + Deathclaw Gauntlet

A megszerzésük spoileres ezért azt ide írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- A Ghoul Maskot akkor kapod meg, ha beengeded a Ghoulokat Tenpenny Tower-be a hátsóajtón keresztük. Ilyenkor a fõnök ghoul adja ezt a maszkot, amiben a kinézetén kívül még az a pláne, hogy a Fereal Ghoulok nem támadnak meg, ha rajtad van.
- A PreWar Outfit és a Hat gyakorlatilag bárhol megtalálható, de Tenpenny Tower-ben a legkönnyebb.
- A Deathclaw Gauntlet sémáját többféleképpen is megkaphatod, én elintéztem Rivet City-ben Bannon-nak, hogy az õt a helyi tanácsban leváltani igyekvõ Holmes-t kicsit rabszolgakereskedelemmel besároztam. Cserébe jött a séma, kell hozzá Wounderglue, Medical Brace, Leather Belt és egy Deathclaw keze, amit mindegyik dob ha megölöd. Az egyik legjobban megközelíthetõ szörnyeteg az Anchorage War Memorialtól keletre van egy Enclave tiszt melletti konténerben.

- A Wazer Wifle-t meg Biwwy adja a Great Chamber-ben van valahol.

You\'ll Never Walk Alone

gfreak
masszív! respekt 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

BaliBoy
Azt a maszkot Roy Phillips adja, ha segítesz neki a Tenpeny Tower-nél. A karomra meg gondolom van Schematic.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ezt hogy csináltad?
Am játék elején mikor a sheriffnél felveszem a bombás küldit lehet próbálkozni emelni az árat... 2x próbáltam nem iskerült haveromnak meg 9% esélylel igen :S kicsit pojén volt...
AM little lamplightba h lehet megszerezni azt a wazor wiflet vagy miszöszt? Van Child at Heart-om
woy
nekem ilyen Michael Jackson-os lett <#idiota>

Scouser
Na akkor üdvözölje mindenki Freddy Kruger-t😊

Patent nem?😊

You\'ll Never Walk Alone

elitehun
Én is ezt csináltam. Kényelembe helyeztem magam. A felesleges cuccokat bepakoltam a lakásomba. Aztán kinyírtam mindenkit <#vigyor1><#vigyor>
De persze csak azután hogy a bombát hatástalanítottam <#vigyor4>
Attól függ, mit szeretnél csinálni. Ha csak végig akarsz rohanni a játékon pár nap alatt úgy, hogy a tizedét se nézed meg a lehetõségeknek, akkor keresd egybõl az apádat (a kocsmáros tud róla infókat). De én inkább azt ajánlom, hogy az elején állj hozzá úgy, hogy helyezd kényelembe magad Megatownban, és vállalj el mindenféle küldetést, hogy legyen meg mibõl a betevõd. Ajánlatos a seriffnek minél hamarabb segíteni a bombás kérdésben. A mellékküldetésekben az a hasznos (azon felül, amit kapsz értük), hogy közben elvezetnek más helyekre, és újabb küldetésekhez juthatsz általuk - sõt nevesített küldetésre sincs szükség, hiszen anélkül is bebarangolhatsz érdekes helyeket, mindenhol van mit találni.
BaliBoy
Amit akarsz.

tiburon26
megvolt.beszéltem szinte mindenkivel de meik küldetést vállaljam el elõször?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

BaliBoy
Beszélj a seriffel.

tiburon26
hali!adna valaki pár tippet miután kijövök az elején az alagutbol és bemegyek a faluba mit csináljak merre tovább?elõre is köszönöm

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

wedge31
Január 22 de ne fogadj rá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

üdv. mikorra várható, hogy a boltok polcaira kerül a magyar feliratos verzió?
elitehun
Ja az oblivionban is ez volt a hiba. Mind1 volt hogy egy õr ruhája van rajtad akkor is neked estek
Scouser
Igen ez nekem is fura... Meg az is, hogy BOS Power Armorban visszamentem 101-be és mindenki levágta, hogy ki vagyok, pedig a kisujjam sem látszott ki. Mondjuk nem tudom mennyire lehet megvalósítani egy olyat, hogy vedd le a sapkád had lássam hogy nézel ki párbeszédet😊

You\'ll Never Walk Alone

lol... az szép, hogy full enclave power armorban feszítek, az enclavesek mégis tudják ki vagyok 😛
Prézli
Fallout 3 Election Day Google a barátod, nem beléd kötni akartunk, csak nem értettük mit akarsz, de láttuk, hogy nagyon akarod.

tudom hogy megfogjeleni magyarul de van egy kis probléma vagyis kettö az elsö
1.az hogy xbox360-on tolom
2.ha joltudom liveról nem lehet letölteni(és ha igen akkor is csak a gold-osok tudnák kiegészitöket letölteni és szerintem nem éri meg hogy vegyek egy arany elöfizetést 17000ért és mellé még microsoft pontokat 14000ért)egyépként köszi a F.A.Q.ötletet edig még nem néztem meg de meg fogom nézni ott is

na igy már jo lesz?????

Scouser
Na most ugye aki tud angolul, az a F.A.Q. menüpont alatt minden kérdésére választ lelhet. Aki meg nem tud, az szerintem amúgy is várja meg a játék magyar megjelenését, mert fogalma nem lesz róla mi miért történik és így természetesen azt sem fogja tudni, hogy mit kell csinálni egy adott questben. Ez ráadásul még azért is rossz, mert amikor majd a kezében lesz a magyar verzió a játék már nem fog annyi újdonságot mutatni, mert lényegében látta õket, csak nem értette.

Ez csak egy megjegyzés volt és nem tomfucius-nak íródott, bár ha magadra ismersz, akkor fogadd jótanácsnak te is...

You\'ll Never Walk Alone

jó estét minden topikosnak!
szeretném a segítségeteket kérni egy küldetésben.ez egy olyan küldetés ami nem kerül fel a pit-boy küldetés lista közé.szóval az a neve a küldetésnek hogy"election day"a z old repubic dave városábban játszodik észak-keleten .szóval az lenne hozzátok a kérésem hogy ha valaki mármegcsinálta ezt a küldetést akkor legyen jóan kedves és mondja el hogy mit kell csinálni ennél a küldetésnél
elöre is köszönöm.

bocsi legközelebb igy fogom leirni .jó?

Prézli
Valahogy így:

Szépnapot kívánok!
Meg tudná-e valaki nekem mondani, hogy mit kell csinálni az Old Republic Dave, úgy hiszem ez a város neve mely fent található Északon az Old Oleny mellett, remélem, hogy jól írtam le a neveket.
Ez nem egy küldetés <...>

Az úr bizonyára dühös, és ez drasztikusan amortizálja a fogalmazási készségeit, ahogy kivettem egy rész ("stés") után nem tudja mi fog következni és a kedves topiklakókat kéri, hogy segítségnyújtásuk révén elõrébb léphessen a történetben.

Calver
azt hiszem én nem tudtam volna ilyen finoman megfogalmazni azt h "tomfucius, tanulj meg írni b+, aztán kérdezz" <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Scouser
Szerintem ennek fuss neki még egyszer😊

You\'ll Never Walk Alone

hello.tudja valaki hogy mit kell csinálni a the republic dave asstem ezt a válros neve fent van észak keleten az old oleny mellet remélem jol irtam le a neveket .ez nem egy kuldetés szerintem azt hogy választás van és ...hát igen nem tudom hogy mi jön szés után ugy hogy megkérek mindenkithogy a tudtok segitsetek elöre is kösz i

koschwarz
eztafasságot.<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Scouser
Van PL patch is az kell neki

You\'ll Never Walk Alone

koschwarz
szóval, ma feltelepítettem ezt az angol-lengyel verziót (eredeti természetesen) és hozzá a UK-english patch-et. akkor az normális, hogy ilyen old file not found vagy micsoda üzeneteket ír ki? egyébként meg jó a verziószám.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Scouser
Nincs igazad, meg kell kérdezni a trainingrõl a fõnököt és õ elmondja hogy soron kívül kaphatsz traininget és menj egy bizonyos fickóhoz a Citadellában. És õ pillanatok alatt megadja. Ennyi. Én a 87-be már power armor-ral mentem volna be, ha nem fordulok vissza az ajtóban még megcsinálni pár questet mert még csak 12 es szintû vagyok😊

You\'ll Never Walk Alone

SigS
beadja majd a dialógba, valamelyik BoS-es fickótól

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Oké köszi. Azt hol kapom meg?
sehová a következö küldetést csináld meg a valut 87 küldetést és után kapod csak meg

én ugy tudom hogy a megatoni sheriff házába belehet menni reggel és este között asszem 10-17ora között én igy csináltam és senki nem támadott rám sött a sheriff elött tetem mindezt

Helló!

Sikerült bejutnom a Citadellába. Ott hova kell menni, hogy megkapjuk a power armor traininget?
Seth
Hát én szinte minden esemény elõtt után quicksaveletem egyet,ajánlom te is tedd azt

PSN ID.: Beegabor

nem szivesen mondok le a helyrõl a fegyverárús a kedvenc eladóm 😊
vissszatölteni... na itt van a jó kis mentési rendszer h auto mentés ott van h kijövök a házból és lõnek rendes mentés meg fenetudjahol.. szal msotmá..
Seth
Asszem 3 nap alatt elfelejtik(a túlélõk legalábbis XD), de jobb lenne visszatölteni az állást.Próbálj legugolva,Hidden módban betörni,szóval ne lásson senki.

öhm.. najó.. betörtem a sheriff házába, elloptam azt a boobleizét kimegyek és az egész város megakar ölni :S hát.. a város lakosságát pillanatok alatt lefeleztem és eltüntem onnan.. megbocsátanak valaha?
Seth
El is lophatod tõle a kulcsot vagy lesz majd vmi jelenet amikor a bárban lelövik,akkor is elveheted a hullájától

Scouser
Mit keresel nála, csak nem a bobblehead-et?😊

Én direkt kinyírtam, de dobta a kulcsot, szal ez kicsit bug szerintem, mert a kulcsnak nála kéne lennie, mert akkor õ hogyan megy be?

You\'ll Never Walk Alone

Van az a város a hídon, annak van az a cowboy kalapos leadere. Neki a házába be lehet menni valahogy úgy h ne kelljen feltörnöm az ajtót ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;