Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
egyetértek. fos az egész.
Amúgy a Live nem arra ad pontot, ha elérsz a játékban valamit? VAgy fizetni kell és pontot venni? LoL... 😊
Amúgy regelj egy nem magyar címre és megy a Live. GTA 4-hez is az kell, ha nincs live accod, nem is megy a játék.

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Mondjuk így legalább szívbj nélkül fogom cserélni magyarra,mert attól féltem, hogy a magyarral nem fog menni a DLC... Így nem lesz probléma.

You\'ll Never Walk Alone

koschwarz
na ilyenkor viszont én is azt mondom, hogy ha így állnak hozzá, akkor én is úgy állok hozzá, hiába vagyok híve az eredeti játékoknak. ezzel a magyarországi live-val is mi a fenét szarakodik a mikrofos...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Scouser
És itt a válasz, mer utánanéztem. Csak LIVE pontokért lehet megszerezni a DLC-ket és mivel a Microsoft Live szolgáltatás nem támogatott Magyarországon, ezért nálunk nem lesz elérhetõ... Legalábbis hivatalosan.. Csak hát ha már megvan a game eredetiben, akkor nem akarom crackelni holmi DLC miatt...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Már 1 hónapja játszottam vele és még nem vittem végig a játékot egészen tegnapig. Igaz, csak az utóbbi idõben merültem bele jobban, de a 87-es Vault-ba való belépésnek mindig ellenálltam. Aztán tegnap este elfogyott a türelmem és végigvittem onnan kb 1 óra volt az egész. Hát mit mondjak... Game of the Year!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora volt Liberty Prime mögött haladva lezúzni az Enclave-et, meg kiszabadítani Fawkes-t elég parás volt. Az Enclave bázis is kurvajó, ott meg az egyik cellába összefutottam Nathan-nel azzal a szerencsétlen Enclave imádóval Megatonból. Hát na, jöhet a DLC...

Tényleg nem tudjátok? A DLC PC-re ingyé lesz?

You\'ll Never Walk Alone

Encore
szerintem a többség már többször végigjátszotta oda-vissza, most várjuk hogy a modderek csináljanak valamit. 😄
Mike at home
na mi történt, mindenki abbahagyta? 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

berlinboy6329
MEg az Our lady of hope kórházban is van pár(50+)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Skypack
lengyel-angol patch-t felraktam és most már nem dobál ki

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
vicces remélem csinálnak majd hozzá használható patch-t

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Carlos
Én abban reménykedem, hogy ha kicserélem a magyarított verzióra, akkor nem valami lengyel-angol-magyar verzió lesz és végre tudom használni a live-ot.

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Az itthon kapható verzió DVD-jén, ha megnézed lengyel szöveg van írva, tehát kaptunk egy lengyel-angol változatot, aminek az angol nyelvét használjuk mi magyarok. Létezik lengyel-angol patch, de most nem tudom belinkelni mert nem otthon vagyok. Ami viszont sajnálatos, az asztalra kidobálásokat ez sem szünteti meg.

You\'ll Never Walk Alone

milyen patch-et tettél fel? Az itthon kapható verzióhoz - tudtommal - nincs használható patch...

Mike at home
jaja, nekem is rengeteg van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
És a lovag megpihent...

Þór vígi þessi rúnar

Scouser
Az utolsó kép mára:

Ja, az a 100 töltény az Alien fegyverbõl van😊

You\'ll Never Walk Alone

Calver
nekem is 150+ stimpackom volt a végére, pedig végig hardon toltam <#nyes>
trükk: pakolj ki minden tárolót és fuldokolni fogsz a stimpackokban.

"The trees move. Do you not see it?"

Scouser
Az Outcast-osoknak ha viszel Power Armor, akkor egy halo stimpack-ot lehet kapni érte. Meg Assault Rifle töltényt is adnak úhy százasával.

You\'ll Never Walk Alone

Seth
én olyan 110 db-bal fejeztem be a játékot XD
Mondjuk nekem sem volt éppen akkor mikor kellett volna

PSN ID.: Beegabor

Annyit nem fogok találni "-.-
Calver
5 stimpack kell hogy legyen nálad ahhoz h tudj adni az arcnak. tölténybõl egy is elég. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Már megint problémám van... 😄
Az apánk halála után a menekülõ csapatban gyógyszer kell az egyik fickónak (vagy hát ugye otthagyjuk meghalni -.-). Nos, én minden vackot összeszedtem, amit gyógyszernek lehet nevezni (persze steampak-om is van), és egyik sem jó a fickónak. Pontosabban nincs a dumalehetõségnél olyan, hogy odaadhassam neki. Pedig Li doki is mondta, hogy ha van gyógyszerem, adjam oda...
Skypack
csak ennél a játéknál van ilyen problémám

Skypack
nagyon jó játék lenne de van mikor else indul(fekete képernyõ gyakorlatilag lefagy) ha elindul akkor is valahol játék közbe le fagy pedig felraktam a patch-t is de lószart se segített ha valaki tud segíteni azt megköszönném

Scouser
Egy COD 4-ben senki nem csodálkozna ezen, viszont a Fallout 3 olyan szinten elkápráztat minket lehetõségekkel, hogy furcsa az olyan dolog amit nem tudunk befolyásolni. De hát ez van...

You\'ll Never Walk Alone

Hát jó, thx a választ (Mike-nak is)...
Nem örülök neki, hogy nem lehet rajta segíteni, de kell a játékba tragédia is 😛 Csak fura, hogy totál tétlen a karakterünk, mert még a fegyverét sem, használhatja...(lett volna egy-két ötletem a megmentésre -.-)
Scouser
Sajnos nem, és ez az egyetlen dolog ami nekem sem tetszik a játékban...

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Igen õ Butch. Szegény gyerek elbaszta a GOAT-ot és fodrász lett belõle a VAULT 101-ban és nagyon meg akart szökni. Segítettem nekik és most megtaláltam Rivet City kocsmájában. Most együtt nyomjuk😊 Egy szar pisztoja van, de legalább jó frizurákat tud vágni nekem😊

You\'ll Never Walk Alone

szucsy89
köszi a segítséget srácok, épp ezt akartam hogy egy kicsit beszéljünk a játékokról hogy lássam hogy milyenek is😊

ja és bocs ha generáltam egy kis offot😛
Mike at home
nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a szõke csóka csapattag?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lenne egy spoileres kérdésem...
Amikor a víztisztítónál jön az Enclave, meg lehet valahogy menteni az apánkat? Mert kicsit gáz, hogy ott állok, és nem lehet kinyitni azt az üveget, a mûszerfal meg csak vmi eszközzel mûködik. Nem lehet ezt az eszközt megtalálni vhol?... Vagy vhogy megmenteni aput? 😛
a képekrõl 1 dolgot észrevettem:
jó kevés lõszered van 😛
Scouser
Csináltam pár képet:

You\'ll Never Walk Alone

Mike at home
mondjuk én alapból áttetem a VATS-ot a V-rõl a Q-ra

az automatikus haladásnak nem láttam sok értelmét, a WSAD mellet a Q-t megnyomni azért egyszerûbb mint a V-t 😊

Scouser
OFF: www.liverpoolfc.hu

You\'ll Never Walk Alone

koschwarz
"Amik nem tetszettek az Oblivionban: Benne lehetek egyszerre a Mágus, Harcos, Tolvaj Cég-ben is, ráadásul a Dark Brotherhood-hoz is csatlakozhatok és nincs hatással egymásra."

ez igaz, de ezt úgy is fel lehet fogni, hogy az oblivion egy olyan játék, amiben nincs megkötve a kezed. persze-persze, nyilván meg lehetett volna úgy is csinálni (sõt, én is azt mondom, így KELLETT volna), hogy pl. csak bizonyos szinttõl függõen, vagy egyes skillekben való jártasságtól függõen lehessen csatlakozni egy céh-hez (pl. legyél legalább két mágia-iskolában mittomén expert a mágus céh-hez), de ettõl függetlenül csak rajtad múlik, hogy belépsz-e ugyanazzal a karaterrel mindenhová, vagy mindegyikre csinálsz külön karatert.

bocs az offért.

koschwarz
tegyél próbát az oblivionnal. nem fogod megbánni.

A "random encounterek" nagyon hiányoznak nekem is. Talán a Talon mercek támadásai közelítik meg a legjobban, de egy idõ után túl rendszeressé válnak, így a random hatás elvész.

egyébként én meg lassan az oblivionon gondolkozok így a fallout után... a morrowind nekem anno tetszett nagyon... jó, hát én is ugráltam meg lépcsõztem elég sokat, hogy fejlõdjön az akrobatika, de szerintem van ebben a rendszerben is logika, hogy: minél többet használod a képességet, annál jobban fejlõdik... 😊 anno a wizardry8-cal is rengeteget játszottam épp emiatt... ott külön poén volt, hogy minél magasabb szintû spellt nyomtál, annál képzettebnek kellett lenned, mert magas szinten elsütve volt rá esély, hogy növekedni fog a hozzá tartozó skilled, de arra is volt esély, hogy besül a spell vagy még rosszabb esetben visszafelé csattan 😊 nem egyszer irtottam le a fél partimat úgy, hogy rosszul álltak páran én meg nagy bõszen beakartam verni az ellenfelek pofáját 😄 na, falloutra visszatérve amikor elkezdtem a játékot, úgy voltam vele, hogy edzõdtem már eleget fps-eken... ízi lesz nagyon... aztán 15perc után rájöttem, hogy csak nyomogatni kell azt a "V" betût, ha rámjönnek 😊 habár pár mobot meg enélkül volt egyszerû leirtani a kínai assault rifle-el 😊 de maga a játék nagyon jól össze lett rakva... az elsõ 2résszel rengeteget játszottam és magasak voltak az elvárásaim... féltem, hogy belsõ nézetben elveszik a varázsa... de nem... picit hiányérzetem van azért, mert a "csomó" mellékküldivel is szerintem rövid és kicsi a terület... igazából egy kb 3szor ekkora kieget szeretnék még hozzá... befejezés után freeplay lehetõségével... meg hiányoltam a régi részekbõl azt, hogy fast travel-nél lássam a térképet... pörögjön az idõ és néha betámadjon féltucat szupermutáns vagy bármi 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

A Fallout 1-2 is RPG és nem a körökre osztott harcrendszer miatt. Az csak melléktermék és inkább a stratégiai játékok része, mint az RPG-é. Az XCOM (UFO) játékokat nem nvezném RPG-nek, pedig aban is van fejlõdés, meg körkre osztott harc. Az stratégia, az adott stílus megteremtõje és örökös királya) Az RPG jegyeket a Falloutban is a fejlõdési rendszer és a képességeid kihasználásának módja adja.

Azért nyûgösek itt is páran, mert úgy akarják játszani, mint egy FPS-t és nem értik, hogy miért nem találják el az ellenfelet, pedig milyen jól becélozták. Az, hogy kiírta, mennyire esélytelen a találat, már fel sem tünt nekik. Attól RPG, hogy pl a lövésed hatásossága attól függ, mennyire vagy képzett az adott fegyverre és annak milyen az állapota, és em attól, milyen jól tudsz célozni az egérrel.

Az Oblivion kint van pár éve, van rá egy halom mod, alapértelmezetten sincs vége a fõ sztori végigjátszásval. A modokkal tulajdonképpen korlátlan ideig játszható, leet benne újabb dolgokat találni.

A Fallout 3 is erre a sorsa jut talán (az Oblivion moddereinek egy része már gõzerõvel dolgozik a dolgon), de az a két év ennek is kell. Az Obliviont megkapod a Fallout árának kb harmadáért, egy év múlva a Fallout is olcsóbb lesz.

Azért alapvetõen az Oblivion inkább RPG, a Fallout 3 meg RPG, némi FPS beütéssel. Az RPG jellegzetességeik eltérnek. Más a fejlõdési rendszer, másképp "használódnak" a skillek. Az Obli a TES része, a FO pedig a Fallout rendszerén alapul. Mindkettõ jó, de nem egyformák.

Mike at home
végülis a fallout elõzõ részei is csak a csatákban voltak körökre osztva

Lacee
Éppen a körökre osztott harcrendszer tenné "szerepjátékosabbá" szerintem, erre mondják hogy de gustibus non est disputandum 😊

Perszeott a vats, de kicsit azért hiányzik a jagged alliance- vag fa 1-2 féle hent.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Scouser
Megvan a Tesla Armor! jessz😊

You\'ll Never Walk Alone

Lobsterman
Nem ez volt a kérdése, hanem hogy melyiket vegye meg. Csak arra reagált hogy mondtam neki h preferencia kérdése.
Amúgy meg miért ne lett volna szórakoztató attól ha körökre osztott harcrendszere lett volna pl.

szucy figyelj ha egy kicsit utána néztél volnaa akkor tudhatnád hogy van egy nagyon fontos közös pontjuk a játékoknak mert ahogy az obliviont ugy a fallout3 is a bethesda készitette.én mind a kettövel játszottam és mivel ugyan az a csapat csinálta ezért sok mindent átvittek az oblivionból a fallout3ba szóval ha akkor nem igy csinálják meg az obliviont akkor egy (de ez csak szerintem)körökre osztott nem valami szórakortató játék lett volna .tehát ha nincs oblivion akkor nincs fallout3 ,az oblivion a fallout3 apja .

Scouser
Kiegészíteném:

Amik nem tetszettek az Oblivionban: Benne lehetek egyszerre a Mágus, Harcos, Tolvaj Cég-ben is, ráadásul a Dark Brotherhood-hoz is csatlakozhatok és nincs hatással egymásra. A skillek fejlesztése szerintem nem olyan jó (pl ugrálj sokat nõ az acrobatic, tehát szintlépéskor nem te osztod el a pontjaidat a skillekre, hanem ahogy nõnek a skillek a használatuk során, úgy lépsz szintet.

A két játék hangulata közül engem a Fallout jobban magába rántott, de az Obli is nagyon király. Mind a kettõ nagyon jó játék, nekem mindegyik megvan eredetiben is.

You\'ll Never Walk Alone

Lobsterman
Hát ez nem teljesen igaz. De mindkettõ nagyon jó játék, és érdemes õket kipróbálni. Az Oblivionban több küldetés és szervezet van, rengeteg NPC, és sokszínûbb ellenfelek. A Fallout 3 viszont nagyszerû sztorikat kínál(kevesebb de sokkal jobb küldetés például), rengeteg háttérinformáció szerezhetõ a világról és engem a hangulata is sokkal jobban berántott, élõbbnek is tûnik a világ(már ami megmaradt belõle). Plusz a rendszere is jobb szerintem bár kicsit könnyû elérni a szintlimitet.
Szóval ezért mondom hogy ha inkább barangolnál erdõkben és völgyekben goblinokra vadászva mint atomkatasztrófa pusztította helyeken sugárfertõzött mutánsok között, akkor az Oblivion a játékod, ha utóbbi fekszik jobban akkor a Fallout3. Ami problémák pedig vannak bármelyik játékkal is, szinte mind megoldhatók modokkal mindkét játéknál.

csõ

nem enged be a bs es õr citadelb. hogy tudok bejutni ??

kösz elõre is