Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
Indítottam egy inteligens, minimal chrismas csajszit, hehe
igazad volt Calver, így tényleg viccesebb mint Jézusként 😊
Megatonban a seriff majdnem lelõtt, csak azért nem tette meg, mert a végén befostam 😊
ha felrobbantom Megatont, gondolom akkor a picsa küldetései is ugranak, igaz? (rosszul vagyok a hangjától)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Én ugyan belekezdtem angolul,egy darabig el is vittem,eldöntöttem hogy mustbuy,és énis várom a magyart,mert 100%-osan érteni akarok mindent.
Csak remélem a patcheknél nemkell majd várni és felmehet rá az angol patch is😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

van..mikor megtudtam,hogy lesz,ki se másztam a járókából a szobában..annyi más lekötött még...hogy röhögve kibírtam😊
grebber
Pl én mivel nem tudok angolul hogy egy ilyen játékkal játsszak.

Next PC upgrade: 2022

Shiwo
én nem azzal kezdem, de lehet leszek mazohista és a magyar verziót fogom megvenni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Énénénénén, de lassan már ittvan. <#idiota>

Mike
fõleg a 3 mérföldes lõtávolság és a 15 mérföldes robbanási hatósugár

akkor már nézd meg ezt itt

m1garand
hát elkezdeném, újra másképp, magyarul de lehet nem érjük meg 😄, ledobják az atomokat!

makett.tk

Van még annyira balek rajtam kívül hogy ki bírja várni azt a két hónap csúszást és csak a magyarral fogja kezdeni ?
Calver
áucs.

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]Crassus
http://www.youtube.com/watch?v=khyZI3RK2lE&feature=related

hehe

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Elakadtam Vault 112-ben, nem tudom mit kell csinálni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Hat nemtom, nekem pont eltalaltak a szintlepessel/nehezseggel kapcsolatos igenyeimet. Az elejen szivtam, kozeptajon kezdtem feljonni, es a vegen egesz uber lettem. Aztan amikor mar kezdtem unni, mentem a vegjatekra. Ott csalodas volt, mert igazabol csak nezni kellett mi tortenik, csinalhattak volna hentelosre meg kihivasra :S

Pont ez a baj. Egyrészt az, hogy pikk-pakk ott vagy a 20-as szinten, minden különösebb nehézség nélkül, a másik hogy utána nincs komoly ellenfél. Addig se nagyon, de utána végképp...

Mike
nemtom mirõl beszéltek, az ember pikkpakk eléri a 20-as szintet, onanntól pedig nem nagy kihívás, fõleg ha veled van Fawkes

koschwarz
hát ez így még elviselhetõ.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
casual, casual...ez a varázsszó manapság egy fejlesztõnél. meg kell felelni a casual réteg "elvárásainak" (már ha lehet ilyet mondani)...

Kandurex
sajnos,... jobb lett volna egy eltérõ nehézséggel rendelkezõ terület, hogy valami értelme is legyen a fejlõdésnek...istenem' ott kellett volna helyben agyon lõni azt a vadmarhát, aki elõször kiejtette a száján a ellenfél szintlépést

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vannak, de nem annyira csúnya a dolog, mint az Oblivionban volt. Nagyjából bármely szintû karakterrel ezonos a kihívás a játékban, de csak akkor, ha követed a fejlesztõk által elképzelt utat. Ha a Vault 101-bõl nem mész egybõl Megatonba és kezded követni az ott felvehetõ küldetéseket, hanem elindulsz nyugat-északnyugat felé, hamar beleszaladsz olyan ellenfelekbe, akikkel szemben kezdõként szinte semmi esélyed nincs. Sok, nevesített, ellenséges NPC van, akiknek fix a szintje és ha bemész a területükre túl korán, hamar a fûbe harapsz. A névtelen NPC-k és különféle lények némileg veled együtt fejlõdnek, de a deathclaw-k és yao gauik inkább számukban és elõfordulási helyeikben gyarapszanak magasabb szinten, nem az erejük nõ.

koschwarz
"Az is biztos, hogy a Fallout 3 végét a harmadik DLC, a Broken Steel felülírja és emiatt karakterünkkel egészen a harmincas szintig fejlõdhetünk."

érdekes...

"Az Operation Anchorage egyébként "csak" egy szimulátor, vagyis nem szoros része a történetnek. A játék során bármikor beléphetünk Anchorage világába, a küldetés végrehajtása nincs szinthez kötve. Természetesen egy alacsony szinten lévõ karakterrel hasonló erõvel rendelkezõ ellenfeleket kapunk majd, ám egy teljesen kifejlett húszas karakter már valódi ellenfelekkel nézhet szembe."

most akkor van szintezõdõ ellenfelek? (még csak nemrég kezdtem és nem toltam sokat) vagy mi van?

koschwarz
bal alul a fõmenüben (ahogy így a vizuális emlékeimben kutatok...)

Piedon
Láma kérdés, de a verziószámot hol látod a progiban?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Scouser
SIKERÜLT! és a verziószám is megváltozott. Na asszem most végigtolom még egyszer amíg kijön a magyar aztán becserélem a lemezt😊

You\'ll Never Walk Alone

MrDevil
nekem nem rakja föl! pedig telepítõ elindítja a játékot is de amint kilépek eltünik a patchelõ

Scouser
Ne, haragudj, hogy meggyanusítottalak! Most vettem észre, hogy a szemét firefox csak 25 megát szedett le a patch-bõl így persze hogy nem ment😊 Most szedem újra

You\'ll Never Walk Alone

pontosan nemtom

annyit tok hogy elõször mikor kijött az us meg az uk patch azok nem voltak jók, utána jött ki egy uk patch, én azt tettem fel meg a high textura packet, most meg feltettem az uk patchet a pc domeról szedtem le, és simán felment utána meg elindította a játékot, kérte a cdt stb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Carlos
No, akkor kérlek regélj, hogy milyen patch-eket tettél fel.
Nekem is lengyel CE-m van és érdekelne...
Elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

szted

eredeti collector és a cd galaxisban vettem
az is hozzátartozik az igazsághoz hogy az elõzõ patch is fenn van, asszem a lengyel uk, utána jött ez

Scouser
Meglehet azért, mert nem eredeti a játékod, vagy azért, mert nem Magyarországon vetted...

You\'ll Never Walk Alone

nekem az uk felment simán

koschwarz
1.1 patch!!!!!!!

persze ez a lengyel-angol változat nincs benne...<#szomoru2>

Scouser
Nee😊 Sosem próbáltam, nem gondoltam volna, hogy ki lehet hagyni. Bár Butch-nak is mindig inkább nekiestem amikor Amatát baszogatták a folyosón, mert eddig 2 férfi karaktert csináltam. Most, hogy létrehoztam ezt a csajt, hátbatámadtam és ráuszítottam a haverját.😊 Óriási milyen lehetõségek vannak...

You\'ll Never Walk Alone

böröczk
Sõt, azt sem értem, miért olyan kín, szerintem kifejezetten élvezetes az a rész. Ha vége a vizsgaidõszaknak, én is újrakezdem, már rég játszottam. : )

Kumiho #2179

tiburon26
uuu!hadnekeljen...

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

I.C.ram
GOAT-ot atlehet ugrani, ha megdumalod a tanarral.
Scouser
Na nem azért, de az eleje kb 30 perc. Egyedül a GOAT ami hosszabb és nem tudod elnyomni. Fuss neki újra😊

You\'ll Never Walk Alone

tiburon26
valahogy nem akar nekem osszejönni ez a játék:most tönkrement a merevlemezem igy minden adat odalett köztük a játék is.ujraraktam de nincs kedvem ujra az elejéhez!linkelne valaki mentés onnan hogy kijövök a barlangból?nagyon hálás lennék!<#help><#shakehead>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Shan
Valószínûleg sugárszennyezett lett a géped, és szivárog a burkolaton keresztül, mert nincs jól szigetelve. A helyedben nem nyúlnék az egérhez. 😊

Vagy eccerûen túl jó a géped neki, vagy régi a windózod. Driver frissítés, directx frissítés, vírusirtó, tûzfal kikapcs (netrõl kábel értelem szerûen kihúz), Csak ennyit ír? nézd meg, nincs-e vmi log file a telepítési könyvtárban, abból általában ki lehet találni, hol a hiba. Nincs húzva a géped? Mindíg ugyanazon a helyen lép ki?
szabod
Helló!

Miért van az, hogy miután elhagytam a bunkert, kb 2-3 perc után kifagy a játék egy fallout 3 mûködése leáltt üzenettel?<#confused>

Mente et Malleo

Scouser
Keresd Pinkerton-t Rivet City leszakadt részében. csak úszva lehet odajutni, vagy very high lockpickel

You\'ll Never Walk Alone

james69holden
srácok a The Replicated Man quest-et hogy kell megcsinálni?
ezzel az egyel volt csak eddig gondom... :/
(nem értem az angol walktroughját sem)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Done, god bless combat shotgun 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Scouser
Menj oda nézd meg😊

You\'ll Never Walk Alone

Tegnap rászántam magam és játszottam vele egy picit (pont az alagút legvégén hagytam abba xD) szal kijutottam elvileg a Múzeum elé, itt van egy Bunker, ott emberek lesznek ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber

Shodan
A magyar feliratos verzió mikor jön má?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Carlos
Ehhh...
Akkor sux...

Þór vígi þessi rúnar

koschwarz
félek, hogy ez is csak az angol-lengyel kiadás feliratozott változata lesz, nem pedig egy igazi lokalizáció.

jut eszembe, mondjuk a bethesda is igencsak adós egy igazi peccsel...

grebber
Majd újra felpezsdül az élet ha kijön magyarul!

Scouser
Pont ez az, hogy fizetni kell, de ha nem ugyanaz a regelt címed, mint a bakkártyádon, akkor nem fog menni. És mivel csak kamu címet tudsz regelni, nem fog menni...

You\'ll Never Walk Alone