Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazad volt Calver, így tényleg viccesebb mint Jézusként 😊
Megatonban a seriff majdnem lelõtt, csak azért nem tette meg, mert a végén befostam 😊
ha felrobbantom Megatont, gondolom akkor a picsa küldetései is ugranak, igaz? (rosszul vagyok a hangjától)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Csak remélem a patcheknél nemkell majd várni és felmehet rá az angol patch is😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
makett.tk
hehe
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
érdekes...
"Az Operation Anchorage egyébként "csak" egy szimulátor, vagyis nem szoros része a történetnek. A játék során bármikor beléphetünk Anchorage világába, a küldetés végrehajtása nincs szinthez kötve. Természetesen egy alacsony szinten lévõ karakterrel hasonló erõvel rendelkezõ ellenfeleket kapunk majd, ám egy teljesen kifejlett húszas karakter már valódi ellenfelekkel nézhet szembe."
most akkor van szintezõdõ ellenfelek? (még csak nemrég kezdtem és nem toltam sokat) vagy mi van?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
annyit tok hogy elõször mikor kijött az us meg az uk patch azok nem voltak jók, utána jött ki egy uk patch, én azt tettem fel meg a high textura packet, most meg feltettem az uk patchet a pc domeról szedtem le, és simán felment utána meg elindította a játékot, kérte a cdt stb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nekem is lengyel CE-m van és érdekelne...
Elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
eredeti collector és a cd galaxisban vettem
az is hozzátartozik az igazsághoz hogy az elõzõ patch is fenn van, asszem a lengyel uk, utána jött ez
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Kumiho #2179
You\'ll Never Walk Alone
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Vagy eccerûen túl jó a géped neki, vagy régi a windózod. Driver frissítés, directx frissítés, vírusirtó, tûzfal kikapcs (netrõl kábel értelem szerûen kihúz), Csak ennyit ír? nézd meg, nincs-e vmi log file a telepítési könyvtárban, abból általában ki lehet találni, hol a hiba. Nincs húzva a géped? Mindíg ugyanazon a helyen lép ki?
Miért van az, hogy miután elhagytam a bunkert, kb 2-3 perc után kifagy a játék egy fallout 3 mûködése leáltt üzenettel?<#confused>#confused>
Mente et Malleo
You\'ll Never Walk Alone
ezzel az egyel volt csak eddig gondom... :/
(nem értem az angol walktroughját sem)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Next PC upgrade: 2022
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
jut eszembe, mondjuk a bethesda is igencsak adós egy igazi peccsel...