Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bartelnak nem látom még sok értelmét, aztán késõbb lehet lesz benne valami... noha 1 golyó 1 kupak, nekem eddig a hunting rifle jött be a legjobban... nagy állat karabélyokat, rakétákat meg tárolgatom keményebb idõszakra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
4 lehetõséged van igan, és utána a terminál zárolja magát, csakhogy ezt NEM kell megvárni. tudod, a képernyõ alatt ott a iros gomb, ki lehet kapcslni, és akkor újra próbálkozni
és miért n lehetne az õ játéka?
tarti, ha végighúzod a kurzort a sorokon, akkor lesz olyan is, ami nem szó, mégis kijelõli, ezekkel ki lehet szedni a szemetet, kevesebb választható jelszó marad, érdmes ezzel kezdeni )jellemzõen a zárójelek között lévõ karakterek ilyenek)
már Megaton melletti üzletben is találsz lézerpisztolyt
a big gunra-ra meg lesz perk, gond nélkül ki lehet majd maxolni (vagy legalább 90-ig elvinni)
így van, a lõszert eleinte veszed, késõbb már eladod
érdekes, most hogy újrakezdtem, annyi a pénze a csajszimnak mint a pelyva, emlékszem mit küzdöttem, hogy akár 500-am legyen, több mint egy 1k-m van már, és alig mászkáltam még valamerre, most kezdtük bele Moira-val a 2. fejezetbe, igaz a repairem már 55, és mindent csak feljavítva adok el (ellenben a barter csak 10 - a barterrõl annyit, hogyha már az 5,56-os lõszert 1-ért adják, és nem kettõért, akkor annyi elég is)
de magas lockpickkel el lehet lenni science nélkül is
Attól eltekintve, hogy angolul nem tudok, majdnem úgy élvezem mint egykoron a WItchert vagy a KOTOR fenoméneket😛
sikerült azt a perket is magamévá tennem, amiben +3 skill pontot kapok szintenként😛
HAckelés részében , meg ah kilépsz akkor mindig más szavakkal helyettesíti be magát...szerintem csak idõ s türelem kérdése...
"The trees move. Do you not see it?"
De nem értem akkor minek írnak ki idõpontot ?
Fallout 3 (PC, magyar felirat, várható: február 14.)
Next PC upgrade: 2022
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Hackelésnl a kidumpolt listában lesznbek értelems angol szavak. Ezek a lehetséges passwordok. Ráböksz egyre, megmondja, hogy hány jó karakter volt (és hányból), ebbõl lehet következtetni a jó jelszóra, így megbökhetsz egy másikat és abból is okulhatsz. 4 próbálkozásod van, szal. általában simán rá lehet jönni. Ha mégsem, akkor a terminál zárolja magát, ennyi. A jelszó természetesen mindig hangzatos és a tulaja által kedvelt szó lesz, hogy ne feledjék el. Egy idõ után elsõre el lehet találni a jelszavakat. 😄
Találkoztam mozgó árussal is aminek örülök😛
hackelést nem vágom😞 metrónál vagyok 4 karakteres kódot kér , de nem is értem mibõl kellene kiszednem... mert annyi faxság van a kéeprnyõn...
Eladni Mbárkinek el tudod, aki megveszi. Megatonban Moira, a kaját áruló hölgyemény a bombával szemben, bent a bodegában a félig kiütött tag, meg a doki vesznek meg gyakorlatilag mindent, de pénzük nem sok van. Érdemes csereberélni. Ezt eladod, azt megveszed, közben figyeled, hogy a pénz, ami járna neked, nem több-e, mint amennyije van. Vannak mozgó kereskedõk, Rivet City-ben egy egész piac, stb. Az áru értékét látod a Pipboy-on, de az egy elméleti ár. A ténylegest akkor látod, amikor a kereskedõnél el akarod adni. A Barter skilltõl, állapottól, talán charismától is függ...
A bekapott sugárdózist csökkenti a RadAway (a medical skilledtõl függõ mértékben) a dokik, pénzért, illetve ha van saját házad, abba megveszed a felszerelést (My First Infirmary), onnan kezdve az, ingyen, bármikor.
A skilleket átmenetileg növelheti valami spéci ruha. A Wasteland Surgeon Outfit pl a Medicalt 5-tel. Amikor gyógyítod magad, felkapod a ruhát, jobb a hatásfoka a gyógyszernek, majd visszaveszed a páncélt....
rajta vagyok nagyon állat😊
ami még érdekelne, hogy hol lehet eladnia cuccaimat? mert összegyûjtöttem ezt-azt de el is kell adnom, egy részét sikerült , de a többi rajtam maradt😊
azt hol látom, hogy mi mennyit ér? Fertõzés dolog, meg érdekes😛 Látom lehet csökkenteni is... vagy tévedek?
Huh tele vagyok kérdéssel😄 remélem nem bánjátok:d
mivel jó oldalon szoktam állni ezért inkább hatástalanítanám😊 csak ahhoz kell némi robbantásos szakértelem...
egyébként minden szintlépéssel 16 pontot kapsz elosztásra? Maximum mekkora szintre léphetsz fel? Itt nem a speciális dolgokra értem, hanem a a saját karakterem szintjére...
Én a small gunst preferáltam mindig, de stílus kérdése. Erõs fiúk mehetnek big guns-szal. Az energiafegyverek jók, csak viszonylag sokára jutsz hozzá egyhez.
A lõszer jó kérdés. Érdemes mindent (ládák, lõszeres dobozok) és mindenkit átkutatni. Eleinte venni kell, késõbb már lesz elég, ha használod a VATS módot. Megatonban Moira árul lõszert. Több helyen is lehet vásárolni késõbb, de egy idõ után nem lesz rá szükséged. Van egy perk, amit ha felveszel, több lõszert találsz a ládákban, illetve a magasabb Luck is segít ebben...
szerintem a hacker mókát választom😛
elején van a atombomba meg a csõjavítás, ilyen dolgokért csak xp járna, vagy nagyobb horderejû dolog is?
3 fegyver "kaszt" közül mindegy mire gyúrsz rá vagy vannak óriási különbségek is??
lõszerutánpótlást hol lehet lebonyolítani üzleti berkeken belül?
Az aktuális küldetést jelzõ ikont Te jelölöd ki. A pipboy data képernyõjén a questnél kivélasztod, amelyiket épp el akarod végezni, és a nagy térképen arra a helyre mutat a "tele" nyíl, ahova menned kell. A lokális térképen meg azt az ajtót jelzi, amin keresztül a legrövidebb úton jutsz oda.
Víz nem kell a koldusnak, csak adhatsz neki. Beszélsz vele, kiválasztod a megfelelõ sort és átadja a karaktered a flaskát.
Átadni NPV-knek csak úgy tudsz tárgykat, ha mögéjük lopakszol és "zsebtolvajkodsz". Így lehet pl gránátot tenni a delikvens zsebébe, amitõl felrobban. A felfogadott NPC kisérõkkel tudsz tárgyakat cserélni. Pl adhatsz neki másik fegyvert, vagy páncélt, stimpakot, stb. Arra figyelj, ha nem a saját, dredeti fegyverét használja, neked kell a lõszert is pótolnod. Beszélsz vele és ahogy a kereskedõnél, itt is kiválasszthatod azt a sort, ahol a barter létrejöhet...
Lenne pár kérdésem, mire érdemes rágyúrni... arra rájöttem mi mit jelent, csak majd mi az ami hasznosítható a játék folyamán... kereskedelem meg a gyógyítás 40 felett van... de nem érzem,azt ez lett volna a jó döntés...😄
Quest részekrõl még nincs sehol sem magyar leírás? No meg mér a játék elején olykor érdekes ez a aktuális küldetést jelzõ ikon, amin olykor nem tudok kiigazodni... megyek a dolog felé, de sehol se látom milyen messze lennék tõle😊 Esetleg tárgyakat hogy tudok adni NPC karaktereknek? Csávónak kell víz, vettem is de nem tudom odaadni neki😞
Hirtelen ennyi lenne, nagyon szépen köszönöm a válaszokat elõre is...
APró megjegyzés PS3-as verzióval tologatom😊
én nem birnék el annyi mindent 😊
Nos így 12-es smallguns-szal érdkes volt az elsõ 6-8 szint. Néha majdnem saját magamt lõttem agyon a 10mm-essel. 😄DD Mostmár azért jól bírja, mert toltam már small guns-ra és energy weapons-ra is, meg van commando perk-em (lassan átképzem dokiból terminátorrá, teljesen reális a történtek alapján).
Vicces, hogy annyira gyengus, hogy a könnyû páncélzatát és a saját fegyóit sem mind bírja el. Szal. nem egy Red Sonja, node nem is arra gyúrt a vault-ban.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
na meg Megaton-i ház jobb helyen is van rested szempontjából <#nyes>#nyes>
You\'ll Never Walk Alone
(de Megaton-t felrobbantani, hát... hiába voltam Very Evil, azt még én sem csináltam meg <#nyes>#nyes>)