Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
You\'ll Never Walk Alone
szerinted itt kiváncsi erre valaki? szerintem nem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
többi Fallout részben emlékeim szerint nem jelent meg Enclave, csak BoS volt jelen.
"The trees move. Do you not see it?"
már decemberben nekiugrok. mert azt a pár napot már kivárja az ember ugye... 😞(((
Kiábrándító.
A fordítók nemhinném hogy mondanak egy idõpontot és utánna majdnem még 1 hónapot rátesznek,mert véedtek az idõponttal...😄
Vagy valami szarvashiba van a fordításban...Fenetudja...De engem is idegesít,készültem rá hogy holnap bevonulok cdgalaxisba és este már nyomom is végre valahára erre tessék....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
nekem ez az7 enclave egybõl SW univerzumból jött át😊
igazán részletesen soha nem fogom megtudni a dolgokat, csak kérdésekkel, vagy szerencsével...
(legalábbis szerinte, ugye 😊
emnnyit játszottál/ismered az elõzõ 2 részt?
quantum kólából eddig 3-t találtam el is adtam õket, akkor nem fogom ezentúl😊
rádióadásokból van 3 😊 szal nem bõvelkedem még😊
nuke cola, van annyi mint a rosseb, a quantum az ami értékes
Megatonban lakik egy idõs fickó, amjd az elmeséli mi az az Enclave, addig is hallgasd a rádión Mr. Eden-t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
metróban találkoztam valami nagyon durva hangyával, rifle fegyóval még elég könnyû is volt (kopp-kopp), majd betévedtem valami óriás hangyához akit megkínáltam egy jó minõségû nuke bombával, amitõl meg is feküdt😊 Ez a lassítás iszonyatosan durva😊
160 kupakot kanék 1 bombáért... van még 6 db... megtartom😊
közbe nuke kólákat eladtam, látván mit írtatok ez hiba volt... szal gyûjtögessem õket szép serényen akár a saját házikóm szekrényiben?
encalve(k) mit takar(nak) a játékban?
van amikor az npc-knek kell vmi, da azok inkább az aid-ban vannak
szal a misc-ben lévõt nem kell magaddal cipelni, de azért jó ha van, meg a szerényben, ládákban minden elfér
nuke cola qauntomot, jó állapotban lévõ könyveket midneképpen szedd össze, és ne add el. a scrap metalt is
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De alacsony szinten a gatlinges szupermutánsok is kedvesek ám, vagy pláne a mirelurk-ok (akiket az istennek sem tudsz arcbalõni alacsony skillekkel, így kb. halhatatlanok). 😄
minden elolvasok amin read felirat is megjelenik😛 találtam már 2 tervrajzot, csak nem tudtam mihez kezdjek vele még... igaz még nagyon az elején vagyok,d e úgy érzem , hogy sosem jutok a végére😛
bemennék mindenhová, csak mindig talál ezt-azt pluszba (küldetés)
Viszont tegnap találtam egy figurát amit felvettem s kaptam valamit, majd rénéztem a térképre is ami a banner alatt van s ott is mutatott néhányat még ami extra pontokhoz juttat... úhh ez így veszettül durva...
Az aid fontos, az effektek hatásának elmúlásakor kapsz egy üzenetet. Van valami megadott idõ, de nem emlékszem mennyi...
Az aid réyzben taláható könyveket feltétlen olvasd el. Ezek azok, amiknek címe is van. Egyrészt adnak valami képességhez pontot, márészt 2 egység a tömegük, olvasás után eltünnek, azaz nem kell cipelni õket.
lesz pénzed elég, azzal nem lesz gondod, fõleg ha mindent megjavítva adsz el
800 kupak elég sok
"viszont a misc résznél lehet hasznosítható tárgyat a késõbbikben tuningolni??" ezt ellenben nem értem
egy ideig
Viszont azért nagyon sokat kell tudni az adott nyelvbõl,. ha igazán meg szeretné érteni a játék történetét valaki...
bemásztam az metroba tisztogatni😛 5-ös szinten vagyok... viszont szintlépéskor nem adta be a 3+ skill pontos cuccot...Educated névre hallgat
elõzõ kari meg wazor wifle, közelre egy ideig shoti, de most már nem, brutá ellenfelek ellen gatling laser, bár arra ott van Fawkes, sõt amióta Fawkes van, én afféle másodhegedüs vagyok, néha lövök egy-kettõt, de nagyját Fawkes ledarálja
ezért is kezdtem el egy új karit
egyébként nem tudom észrevettétek,hogy menüben gameplay opcióban a játék nehézségét menet közbe is lehet állítani😛 átraktam nagyon könnyûre, veszettül meggyengítettem az ellent, átraktam nagyon nehézre s ontotta a xp pontokat... aztán meguntam s közepes nehézségen hagytam az egészet...
mini nukeom meg fat manem is, sõt kisebb rakétáim is ... majd 800 kupakot ér😊 tudom nem sok, de az életmentõ csomag finom nagyon pénzbe(35).
viszont a misc résznél lehet hasznosítható tárgyat a késõbbikben tuningolni??
Továbbá az aid részben egyes dolgok effektelnek, azokról tudni meddig tartanak?
szerintem mindeki úgy kezdte
én is elõbb tudtam mi a fapajzs mint az, hogy jónapot, mennyi a kiló krumpli
Lincoln puskája, egy sniper, az alien blaster, meg egy MF-el mûködõ energiapuska bõven elég volt bármilyen helyzet megoldására. Esetleg még pár db akna...
A korai idõkben egy vadászpuska, egy rohampuska meg egy sörétes...