Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én fizetnék is érte, hogy ne kelljen a magyar verzióval játszanom. Úristen, ha csak belegondolok mennyire szar is lesz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Scouser
Itt az egyetlen probléma az, hogy tologatják a megjelenést. Ha már novemberben lett volna vér a pucájukban és azt mondják, hogy február, akkor semmi baj nem lenne. Így viszont elég inkorrekt a dolog. Mondom ezt úgy, hogy felsõfokon vagyok angolból és már 3szor végigtoltam a játékot, de szeretném majd becserélni a DVD-t és lenyomni még párszor magyarul is. Ennyi...

You\'ll Never Walk Alone

Mike
akkor meg? nem értem ezt az indulatos kirohanást!
szerinted itt kiváncsi erre valaki? szerintem nem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nekem nincs angol nyelvvizsgám... csupán 4éven keresztül tanultam még 8éve középsuliban, heti 3 órában... semmi bajom nincs az angol filmkellel/játékokkal... és nagy részét sokkal jobban szeretem eredeti nyelven, mint magyarítva, mert elég sok múlik a fordítón, hogy adja vissza az eredeti mondanivalót 😞

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

AZt te honnan veszed hogy én nem tudok angolul? Minden probléma nélkül elboldogulok külföldön. El is beszélgetek egy angollal középfokum is megvan. De szórakoztatóbb az ilyeneket magyarul nyomni szvsz.

Bejelentették hogy minden angol anyag le lesz cserélve és szerintem ezért nem igyekeznek a fordítással. Szerintem ez nagyon rossz üzleti húzás volt. De ezekután még a kevéske kis eszükkel azt sem képesek felmérni hogy sok ember van aki eddig még nem vette meg a gamet mert a magyar fordításra vár.

Mike
vagy megtanulhatnál angolul a hiszti helyett

Haverod neked a radai rosebb😄 Ezért a magyaritott anyagért pedig én és a többiek akiket szopatnak fizetni fogunk 8k-t. Szal ha kifosnak valamit a szájukon akkor igenis tartsák hozzá magukat állitsanak neki még egy fordítót például. Vagy fogom magam és levarezolom ezekután.

Nem az az igaz hogy már 2008 decemberre volt igérve azóta 3 szor halasztottak azért nem kéne ennyire hülyének nézni az embereket.

Mike
2-re gondoltam, igen

Calver
gondolom a második részre gondolsz és csak félrenyomtál, Fallout 2-ben mindkettõ benne volt, Enclave ugye mint "fõgonosz", Brotherhood meg alig jelent meg, volt pár bunker ahonnan mindig elküldték szegény karaktert. aztán mikor SF-be jutottál ott találtál végre egy olyat ahonnan nem küldtek el a fenébe, 1 db NPC-vel, aki megkért h hatolj be Navarro-ba, ha ezzel megvoltál aztán befeküdhettél sok hasznos mûtétre meg találtál odabent pár vicces cuccot.

többi Fallout részben emlékeim szerint nem jelent meg Enclave, csak BoS volt jelen.

"The trees move. Do you not see it?"

Ha ezt tudom...
már decemberben nekiugrok. mert azt a pár napot már kivárja az ember ugye... 😞(((
Kiábrándító.
Ja-ja...én is rendeltem már volna meg...erre hopp február

Valószínüleg a kiadó a zseni....
A fordítók nemhinném hogy mondanak egy idõpontot és utánna majdnem még 1 hónapot rátesznek,mert véedtek az idõponttal...😄
Vagy valami szarvashiba van a fordításban...Fenetudja...De engem is idegesít,készültem rá hogy holnap bevonulok cdgalaxisba és este már nyomom is végre valahára erre tessék....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Azért az igaz, nem kéne hülye kamu idõpontot írniuk...miért nem mondták azt, 2009 elsõ negyedév...de ez szar ,megoldás hogy január...jaj mégse február...de tudom ehhez a fordítóknak lehet semmi köze...a kiadónál lehet valami hülye a hasára ütött és idõpontokat mondott

tarti19
haver gondolom te fizeted a hivatalos magyarítás összes költségét... mondjuk ha lenne fogalmad mennyi idõ egy ilyen jellegû anyagot lefordítani, akkor csöndben lennél...

Azért írnak idõpontot mert rohadt f***pó buzik. Baszodjon meg mindenki akinek a magyarításhoz köze van.

Lobsterman
Szeretem amikor 3 milliomodszorra is megkérdezik, még akkor is ha elõtte 2999999* le lett írva a megoldás, google is pillanatok alatt kidobná a végigjátszást, de a robot is megmondja mit kell csinálni és questlogban is le van írva. Sõt ha végigjárjnák az emberek rendesen figyelve a helyszínt akkor is megtalálnák. De neeem....

Seth
Szálj be az üresen lévõ "kamrába"

PSN ID.: Beegabor

Elakadtam Vault 112-ben (ami a nyugati részen egy garázs alatt van, és kamrákban vannak a lakók), fogalmam nincs mit kell itt csinálni. A terminált hackeltem, így bejutottam két lezárt szobába, az egyikben találtam egy kódot, de nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Ombika
Ahhh belepek, mondom hatha megjelent mar erre tessek! 😞

Mike
kérdezzél nyugodtan

tarti19
nem ismerem😊... igazából az RPG utáni vágyam vitt bele abba, hogy 6K-ba berendeljek Angliából egy fóliás PS3-as Fallout 3-t... nem bántam meg, noha angol tudásom fogyatékosságai elõjönnek...
nekem ez az7 enclave egybõl SW univerzumból jött át😊
igazán részletesen soha nem fogom megtudni a dolgokat, csak kérdésekkel, vagy szerencsével...

Mike
tényleg Calver, a 3. részben ha jól emlékszem volt Brotherhood és Enclave is, de azok mintha ellenségesek lettek volna a fõszereplõvel? vagy nem? már nem emlékszem

Mike
öreg faszi elmondja, hogy az Enclave a törvényes kormány így maga az Egyesült Államok Amerikában, és Mr. Eden az elnök
(legalábbis szerinte, ugye 😊
emnnyit játszottál/ismered az elõzõ 2 részt?

tarti19
az öreg fickóval összefutottam... csak ugye itt jön be az, hogy a részleteket már nem értettem meg...:d
quantum kólából eddig 3-t találtam el is adtam õket, akkor nem fogom ezentúl😊
rádióadásokból van 3 😊 szal nem bõvelkedem még😊

Mike
amikor bemész megatonba, egybõl balra, az elsõ ház az

nuke cola, van annyi mint a rosseb, a quantum az ami értékes

Megatonban lakik egy idõs fickó, amjd az elmeséli mi az az Enclave, addig is hallgasd a rádión Mr. Eden-t

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a quantum-okat gyûjtsed, mert én azokat is eladtam sorban az elején és kellett volna késõbb... akkor meg már nehezen találtam meg a szükséges mennyiséget... 😊 a házadhoz pedig ha a bejárat felõl mégy megatonba, ha jól rémlik, a bombától balra kell felmenni... kiírja valahogy, hogy az a te lakásod 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

tarti19
Mondtátok, hogy az atombomba hatástalanítása után kapok házat...kaptam is kulcsot mikor megölte a csávót az aki azért bérelt volna fel, hogy robbantsam fel a cuccot... szal akkor melyik ház is az enyém?
metróban találkoztam valami nagyon durva hangyával, rifle fegyóval még elég könnyû is volt (kopp-kopp), majd betévedtem valami óriás hangyához akit megkínáltam egy jó minõségû nuke bombával, amitõl meg is feküdt😊 Ez a lassítás iszonyatosan durva😊
160 kupakot kanék 1 bombáért... van még 6 db... megtartom😊
közbe nuke kólákat eladtam, látván mit írtatok ez hiba volt... szal gyûjtögessem õket szép serényen akár a saját házikóm szekrényiben?

encalve(k) mit takar(nak) a játékban?

lehet... starcraft-ban is injekció volt... a pack utótag miatt tévesztett meg... de akkor is sok...

Mike
milyen csomag
az egy injekció

én kólát 1et nem ittam meg... inkább stimpack-eket vettem mindenkitõl ész nélkül... készültem, hogy hátha keményedik a játék és a végén 100db-nál több volt nálam (azért elgondolkodtató, hogy hogy nézhet ki egy karakter 100nál több elsõsegély-csomaggal meg vagy 20fegyverrel 😊 a kvantumnak meg megvan a megfelelõ helye... pénzbõl is 10ezer fölött volt nálam, mikor abbahagytam... de be volt rendezve a lakásom is elég szépen megatonban 😊

A normális (nem quantum) nuka cola is jó beruházás. Megveszed a házba a kólaautomatát, az átalakítja jeges kólává, aminek igen jók a gyógyítási képességei...

Mike
ha meg flveszed a megfelelõ perket, akkor 2 pontot

van amikor az npc-knek kell vmi, da azok inkább az aid-ban vannak

szal a misc-ben lévõt nem kell magaddal cipelni, de azért jó ha van, meg a szerényben, ládákban minden elfér

nuke cola qauntomot, jó állapotban lévõ könyveket midneképpen szedd össze, és ne add el. a scrap metalt is

Sir Quno Jedi
Tervrajzokat a workbench-eknél lehet használni (Moira-nál is van egy).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én mivel egy ideig 12-es fegyóskillekkkel szmabáztam és minimál életerõvel, így én biza használtam nuke-ot, rakétát, lángszórót, minigunt, ami akad, de még az aknákat is. Volt is, ahova így nagyon kellett és akkor volt csak igazán FÁN! Azé 5-6-os szinten beszabadulni egy talon merkektõl nyüzsizõ erõdbe nyugaton nem túl egészséges, de még azt is kitakarítottam (kemény kínok árán), pedig ott a parancsnok belekerült pár nuke-omba (meg az automata tornyokba), nem beszélve az embereirõl, akik minima lézerpuskákkal és rakétavetõkkel jönnek rakásra és képesek zárt térben beléd küldeni egy sosozatot akár rakétából is. Õket persze a közvetlen rakétatalálat csak megingatja, ha én kapom el õket. 😄

De alacsony szinten a gatlinges szupermutánsok is kedvesek ám, vagy pláne a mirelurk-ok (akiket az istennek sem tudsz arcbalõni alacsony skillekkel, így kb. halhatatlanok). 😄

tarti19
ez így világos😊
minden elolvasok amin read felirat is megjelenik😛 találtam már 2 tervrajzot, csak nem tudtam mihez kezdjek vele még... igaz még nagyon az elején vagyok,d e úgy érzem , hogy sosem jutok a végére😛
bemennék mindenhová, csak mindig talál ezt-azt pluszba (küldetés)

Viszont tegnap találtam egy figurát amit felvettem s kaptam valamit, majd rénéztem a térképre is ami a banner alatt van s ott is mutatott néhányat még ami extra pontokhoz juttat... úhh ez így veszettül durva...

A misc részben lévõ tárgyak úgy nagyjából semmire sem jók az eladáson kívül. Néhányat fel lehet használni majd a spéci fegyverek legyártásához. Wonderglueból és molerat meat-ból tudsz spéci kaját csinálni, ha megtalálod a hozzá való gépet. Kisautó, orvosi csõ, festékszóró kell a dartgunhoz, meg ilyesmik. Addig amíg nem jutsz hozzá a tervekhez, fölösleges cipelni, mert mindenõl találsz elszórva mindenhol...
Az aid fontos, az effektek hatásának elmúlásakor kapsz egy üzenetet. Van valami megadott idõ, de nem emlékszem mennyi...
Az aid réyzben taláható könyveket feltétlen olvasd el. Ezek azok, amiknek címe is van. Egyrészt adnak valami képességhez pontot, márészt 2 egység a tömegük, olvasás után eltünnek, azaz nem kell cipelni õket.

Mike
szerintem a küldetéstárgyakat nem tudod eladni, egyébként pedig mindenbõl érdemes félretenni 2-3 darabot, biztos ami biztos
lesz pénzed elég, azzal nem lesz gondod, fõleg ha mindent megjavítva adsz el

tarti19
na szóval a misc résznél eladhatok onnan mindent, vagy találok hasznos dolgot is amit el tudok adni,d e a késõbbiekben nagy szükségem lehet rá...

Mike
hát nemtom, én mindent megértek, pedig nemtok angolul

Mike
mini nuke jó erõs, én még egyszer nem lõttem vele, tartalékolom, csak nemtom mire 😊

800 kupak elég sok

"viszont a misc résznél lehet hasznosítható tárgyat a késõbbikben tuningolni??" ezt ellenben nem értem

egy ideig

tarti19
azért elvagyok az angol szavakkal. Szóval rájövök a dolgokra, amikre meg nem azt megkérdem😛
Viszont azért nagyon sokat kell tudni az adott nyelvbõl,. ha igazán meg szeretné érteni a játék történetét valaki...

bemásztam az metroba tisztogatni😛 5-ös szinten vagyok... viszont szintlépéskor nem adta be a 3+ skill pontos cuccot...Educated névre hallgat

Mike
tûzhangyákat eleinte hagyd szépen békén

Mike
most a csajszival kirpóbáltam a lángszórót, 20-as big gunnal is nagyon hatékony közelre, zárt helyen

elõzõ kari meg wazor wifle, közelre egy ideig shoti, de most már nem, brutá ellenfelek ellen gatling laser, bár arra ott van Fawkes, sõt amióta Fawkes van, én afféle másodhegedüs vagyok, néha lövök egy-kettõt, de nagyját Fawkes ledarálja

ezért is kezdtem el egy új karit

Mike
így van, jobb oldali ajtón be, majd jobbra pulton át beugrasz, mindig van ott lézerpisztoly, csak drága bele a lõszer ellenben sokkal hatékonyabb mint a klasszikus fegyverek

tarti19
jaja nekem egyedül ezek a tûzokádó hangyák baxák a csõrömet...
egyébként nem tudom észrevettétek,hogy menüben gameplay opcióban a játék nehézségét menet közbe is lehet állítani😛 átraktam nagyon könnyûre, veszettül meggyengítettem az ellent, átraktam nagyon nehézre s ontotta a xp pontokat... aztán meguntam s közepes nehézségen hagytam az egészet...
mini nukeom meg fat manem is, sõt kisebb rakétáim is ... majd 800 kupakot ér😊 tudom nem sok, de az életmentõ csomag finom nagyon pénzbe(35).
viszont a misc résznél lehet hasznosítható tárgyat a késõbbikben tuningolni??
Továbbá az aid részben egyes dolgok effektelnek, azokról tudni meddig tartanak?

Mike
kezébe vesz egy szótárt
szerintem mindeki úgy kezdte
én is elõbb tudtam mi a fapajzs mint az, hogy jónapot, mennyi a kiló krumpli

Mike
d ez majd a 20-as felé, akkor meg már nincs jelentõsége

Nem lesz rájuk szükséged, ha tudnak érte fizetni, nyugodtan add el. A rakétákat csak azért szedtem össze, mert tömegük nincs (mekkor amrhaság) de jó árat fizetnek értük. A rakétavetõt cipelje akinek nincs jobb dolga.

Lincoln puskája, egy sniper, az alien blaster, meg egy MF-el mûködõ energiapuska bõven elég volt bármilyen helyzet megoldására. Esetleg még pár db akna...

A korai idõkben egy vadászpuska, egy rohampuska meg egy sörétes...