Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A probléma ott kezdõdik hogy nem tölti be a launchert hanem azt írja hogy tegyem be a dvd-t a meghajtóba ami ugye már benne van.
Mondom sebaj akkor telepítem máshogy.Szépen felmegy de amikor indítanám akkor is a dvd-ért sípol ami még mindig benne van.A virtuális meghajtót lelõtte akkor is ezt csinálja.Valami ötlet?Winfos 7-em van.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Am nekem is Win7 64 bit van fent és szépen futott a játék amig ... a többi már az én hibám a sok mod van vagy száz rajta és a saját bele piszkálások Geck-el és az .ini-be már nem tettek jót a játék stabilitásának. <#buck>#buck>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Most értem ahhoz a részhez ahol a vault 101-et szabotálni lehet.
Mik a következmények?
Találkozunk 101-es lakókkal a pusztaságban?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
@ Calver: Hát ha tényleg nem indulna sehogy sem majd akkor lehet hogy földobok egy xp-t a win 7 mellé. Még ha csak egy játék kedvéért is :D
@ kisokka: Sokan javasolták ezt a kombót azoknak akiknek sokat fagyott. Ha nem indulna ez lesz az elsõ amit beállítok :)
Itt olvastam utána, át kellett állítanom a kompatibilitást XP Sp3-ra és kipipáltam az Asztal összeállítás letiltását. Onnantól nem volt gond.
Ez egyébként más gammákra, esetleg progikra is érvényes.
"The trees move. Do you not see it?"
Aztán van az a kategória, ami a büdös életben nem fog 7-es alatt futni, itt nem csak játékokra, hanem programokra is gondolok, hiába indítod még a setup-ot is XP kompatibilitással. Szerintem ez az egyik legnagyobb hibája a 7-nek, ami nála régebbi, azt már nem nagyon szereti.
A bit az annyira nem számít mert ha op. rendszert váltok akkor valszeg 64 bites lesz.
Segítséget kérnék, vmiért a DLC-ket nem adja be a játék, pedig telepítettem az 1.7-et meg az xlive.dll-es gond is megoldódott.
Mindent ugyanúgy csináltam ,mint mikor utoljára telepítettem és most mégse mûködik vmiért... :/ Játék persze fut meg semmi gond vele, csak a DLC-k nem mennek. Elõre is köszi! :)
D9
Ebben benne van mind az 5, magyar nyelven.
Totál <#lama>#lama> vagyok, most vettem meg a játékot, kellene az összes DLC listája, nem akarok semmit kihagyni! <#wave>#wave>
D9
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gondoltam leírom hátha valakinek a jövõben ilyen baja lesz, és akkor majd jól jön.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Fallout 3 freezes
Itt le van írva hogy a fallout.ini-ben mely sorok értékét írd át. Sokaknak ez segített.
Elõször ezt próbáld meg. <#wink>#wink>
Ahogy a friss driver-ek is.És van egy mod is külön külön a videokártyák típusára de azt már nem tudom, majd biztos lesz aki belinkeli.
WMK szerintem a muzzle pontra teszi a hangtompítót, szóval ennek hátrébb húzásával a csövön lenne, nem pedig utána.
Mint az MP5-nél, ahol a hangtompítás szinte a chamberbõl kezdõdik.
Vagy van erre más megoldás?
De ezért írtam hogy amit a Geck-el át tudok írni azt szívesen megcsinálom (már ha a gépem is úgy akarja :( )
Ezekbõl csinálhatok neked egy-egy fegyvert a te elnevezéseddel, bedobom egy dobozba és egy általad megadott az alap játékban lévõ helyre lerakom.
Az elsõt még nem tudom tudom-e, de a többit külön szeretnéd vagy az eredetit modosítsam a te neveddel ellátottá?
Hi!I seen a lots of topics like "Fallout crashes, freeze" or something like that.So i decided to gather most popular and efective tips from net and and my experience:
First tip:
1. Click Start
2. Click “All Programs”.
3. Go to the ffdshow folder.
4. Click “Audio decoder configuration.”
5. In the left hand pane, click “Info & debug.” or "DirectShow control".This is the second entry in the list.
6. In the right hand pane, near the bottom, find a check box labelled “Don’t use ffdshow in:”
7. Check that box, and in the text box underneath (it lights up when you check the check box), add “fallout3.exe” (don’t include the quotes). If there is already something in that box, put a semi-colon ( ; ) after what’s already there, and fallout3.exe after that. Do NOT use spaces, since ffdshow will think that’s part of the filename. A valid entry would be “explorer.exe;fallout3.exe” (without quotes).
8. Finally, click “Ok” and start Fallout 3.
Second:
1.Turn off autosave on sleep,fast travel and wait(sounds stupid but it help fix crashes)
Third:
1.The fix for this Fallout 3 bug is very easy: just copy and paste and you are ready to go:
-Open the folder My documents / My Games / Fallout3
-Edit the file FALLOUT.ini.
-Inside FALLOUT.ini look for a group called.
-Inside the general group, after all the configuration parameters, just copy and paste the following 2 lines:
bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=2
Now close and save the Fallout 3 configuration file.
A Fallout new vegas az inkább ízig vérig rpg. Jobban élnek a karakterek és jók a companionok is. Amibõl a Fallout 3-ba talán csak egy van moria azt hiszem Megatonba. Abból nagyon sok van a new vegasba. Nyilván hátrány hogy, nekem is nehéz vot eleinte benyelni az léteznek láthatatlan falak de ezeket már kivették módal. A másik ami nagyon eltér az az hogy már az elején körbe vagy véve területekkel ahol brutálisan magasabb szinten lévõ ellenfelek vannak és nem is tudsz arra menni.
De a történet meg a lehetõségek és a történetben a szabadságod messze felülmúlja a Fallout 2-ét. Mind a két játék nagyon jó a Fallout 3 is meg a Fallout new vegas is. De a FNV-t mindenképp rpg-ként kell játszani mivel nem együtt fejlõdnek a lények veled ami úgye az oblivionnal ellentétben a Fallout 3-ba könnyebb fejlõdést adott, bizony az FNV így nehezebb lett.
Nos a Skyrim meg ..mint minden Bethesda játék egy szóval..felszínes tömegnek készült. :) De el lehet vele lenni egy darabig. Bár nekem a Fallout 3 hangulatban és történetben jobban tetszik. :)
(ez szerintem még csúszhat)
Egyébként kezelés meg motor szempontjából kb ugyanaz a Vegas is mint a Fallout3 ahogy elnéztem, igazából gondolom a hangulata lett más és a sztori háttér (hatalmi szereplõk).
Sokat nem néztem utána épp a spoiler miatt, topic-ját sem olvasom, "naívan" szeretnék nekivágni a játéknak.
Skyrim-mel ugyanez a helyzet, nekem elég bizonyosság volt az a pár video és néhány ismerõs + öcsém egybehangzó elismerõ véleménye és lelkesedése (ismerve a Fallout motorját / kezelését), hogy megszerezzem (majd).
Addigra remélhetõleg a sárkányok sem repülnek majd hátrafelé.. :)
(semleges / pozitív karma szerint cselekszem általában de kerülöm az embereket amennyire csak lehet)
Egy ilyen helyzetben egy új társadalom felépítésében a kutatásban hasznosabb lennék a megszerzett "skill"-jeimmel mint a jelen gazdasági helyzet által körvonalazott osztályharcban / világban.
Amit most teszek (és tehetek) a társadalomért az a nullához konvergál.
Ráadásul egyetlen szakterületemet sem használják ki.
OFF-ot befejeztem. :)
Betonpusztában a romok közt jobban érzem magam mint a valóságban (jelenleg).
Komolyan idõnként állj le vele mert nagyon durván hat az idegekre és depressziót okoz!! :)
Ma kutyasétáltatás közben vettem észre, hogy a kutya alatt van egy "repeszakna", hirtelen vártam a csipogást, majdnem arrébb löktem a kutyát, hogy hatástalanítsam és felszedjem... :D