19179
  • seraph27
    ok de utána már nem is lehet megtalálni?
  • RED BULL F
    Igen, a néger fosztogató csajszi eltűnik a hajóról, miután likvidáltad a másik ufo hajót.
  • seraph27
    Elég idegesítő mert mentettem egy csomót a vége előtt mert már tudtam hogy az utolsó kúszó-mászó hátulról ajtót kinyitós rész, hajlamos a bug-ra, erre eltűnik az egyetlen NPC aki miatt felteleportáltam arra a ki**szott anyahajóra.
  • seraph27
    A Mothership Zeta után hol lehet megtalálni a szerelőcsajt? Mikor eljöttem még utoljára javíttatam vele, de akár hányszor visszamentem már nem volt ott.. Azt mondta, szerencsét próbál a pusztaságban ?!
  • RED BULL F
    Semmit. Fut az anélkül is normálisan. Esetleg modokat hozzá, amire szükséged van/lehet.
  • ntex
    Még annyit kérdeznék hogy első végigjátszásra GOTY Editionhoz mit érdemes feltenni? Ilyesmikre gondolok hogy Unofficial Fallout 3 Patch, stb.
  • Ryder62
    Tudtommal nincs.
  • ntex
    Értem. Ez úgy látom hogy a DLC-k textúráit nem módosítja, van azokhoz is valami hasonló nem tudod véletlen?
  • Ryder62
    Passz. Angol a játék. Pont a modok miatt. A magyarítás sok modba bekavar. Sőt még a Broken Steel dlc-ben is okoz egy bugot.
  • ntex
    Ezek kompatibilisek a magyar verzióval?
  • Darun
    Gondoltam ideje lenne nekem is megcsinálni. Kb másfél perc alatt lejutottam. Kínai lopakodó páncélt használtam, mert pont előtte végeztem az Anchorage küldivel. Így megspóroltam egy sb-t. A leselkedő még akkor se vett észre mikor szembe jött velem a lépcsőn. A mocsárkirály bezzeg egyből kiszúrt. Így is megúsztam némi ajtócsapkodással. Nem is bejutás volt nehéz, hanem a kijutás utána, mert amerről jöttem, arra nem mehettem (úgy ugrottam be a fészekbe és fogalmam sem volt hogy lehet oda vissza jutni)
  • Elektron814
    Jó közbe megtaláltam :D
  • Darun
    Most lebuktam. Az igazság az hogy lusta voltam odamenni. Egyébként ha jól emlékszem, elsőre se használtam stealth boy-t. Lopakodtam, amíg csak észre nem vettek, aztán meg felhúztam a nyúlcipőt.
  • Elektron814
    De nem, mert ott az emlékmű-nél kell lemenni, Nem? Azt is írja, és ott a keltetőizéba kell elrakni. Lemegyek az emlékmű alá, be az ajtón és ott nem találom.
  • totya4
    Minek alacsony lopakodás? Stealth boy elrejt, de az hogy ne bánts senkit az csak extra.
  • Darun
    Bocsi :D Jól emlékeztem, csak rosszul írtam. A Folyó partján van a Dukov épület mellett. A térképen Tepid Sewer néven találod.
  • Darun
    Elvileg a térképen mutatnia kéne. Én is épp annál a küldinél tartok, de én meg se próbáltam oda menni mert alacsony a lopakodásom. Ha jól láttam akkor a Super Duper Mart-tól délre található.

Ha végképp nem találsz valamit, akkor esetleg nézd meg itt.
  • Elektron814
    Valaki tud segíteni? Van az a feladat amikor a mocsári leselkedőkhöz kell berakni a megfigyelőt. Azt hol találom meg? 2 órát gyalogoltam, de nem találom azt a helYet
  • Darun
    Köszi! Ezek mennyi helyet foglalnak?
  • Solid Snake
    Köszi,ezeket kiprószálom
  • becsiati
    szevasztok
    megtudnátok nekem mondani, hogy a fényképeket hova rakja el, mert nem találom.
    Privibe írjatok
    köszi
  • seraph27
    Tudtok nekem ajánlani egy zorall térképet ahol megkereshetem a skillbookokat? Mert az ittenin a fele nincs +. THX
  • Ryder62
    Most tettem fel a NMCs Texture Pack-ot. Elég sokat javít a textúrákon. Aztán feldobtam a DYNAVISION - Dynamic Depth of Field-et is, ez fókuszt tesz a játékba. Ha közeli tárgyat nézel, a háttér elmosódik. Legvégül a The IMAGINATOR for FO3 - Visual Control Device-t . Ezzel lehet állítani a fényerősséget, a HDR-t, Bloom-ot, a színekkel is lehet babrálni stb.

Ha akarod még fokozni tedd föl a F3ProjectRealityMkI-t ami dinamikus időjárást pakol a játékba. Van eső villámlással, dörgéssel, szélvihar, hó vihar (nukleáris tél) szép napsütéses idő sőt még heat haze effect is. (a távolban rezeg a levegő a felszálló hőtől - ez sztem nem illik ide, max a new vegasba hisz az játszódik sivatagban)

Egyenlőre ennyit tettem fel, viszont teljesen másmilyen a játék kinézete.
  • Darun
    Van olyan mod amivel a fegyverek kinézetét lehet megváltoztatni? Konkrétan olyanra gondolok, ami a kinézetüket lecseréli valós fegyverekre, már amennyire ez lehetséges. (mert ugye van néhány ami egy az egybe lett átrakva, pl 32.-es pisztoly, winchi, Magnum)
  • Solid Snake
    Én csak ezt: Fallout3_HighDefinitionPack_v1.00.zip pattintottam fel
  • Darun
    A grafika javítására használtok valami modot?
  • RED BULL F
    Jó ez a stat kiírás a képernyőre. Tetszik ez nekem
  • totya4
    Ennyi sugárzás után természetes a genetikai torzulás szerintem :)

Nyugisabb kép...
  • RED BULL F
    Nézd meg kicsit jobban szerencsétlen emberkét!!!
  • totya4
    Mi ebben a látvány?
  • RED BULL F
    Ehhez nem tudok megjegyzést hozzáfűzni A látvány magáért beszél:

• Darun
    6. szint környékén van egy olyan ami növeli a szintenként elosztható képzettség pontok számát. Arra mindenképpen. Egyébként sztem nem érdemes skill-t növelő perket venni. Bár néha nincs más lehetőség, olyankor okosan kell választani.
  • RED BULL F
    Gyűjtögessed a bólogatós figurákat, könyvecskéket, amelyek plusz tapasztalati pontokat adnak. Ha ez sem elég, akkor van egy olyan mod, ami a 30-as szint után is enged fejlődni. Azt felteszed és éled tovább az életed :)
  • seraph27
    szzzzzzzzzz. megvan..
  • seraph27
    Valóban? :) És mire dobjak perket?
  • Hecker007
    De lehet :)
    be kell gyűjteni a babákat hozzá.
  • seraph27
    Én fogok. Köszi egyébként.
  • ratgab
    Minden pont maxon? Jó kérdés... Én nem bajlódtam vele.
  • seraph27
    Akkor most nem is lehet?
  • ratgab
    Kicsit nem baj, ha tökéletlen a kari. Nem kell azt kimaxolni. Így is félisten leszel igen hamar.