Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
New Vegasban annyira nincs látni való, felfedezni való hogy már fáj.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szerintem mind újrajátszhatóságilag, mind hangulatilag is jobb a New Vegas. Legalábbis szerintem sokkal inkább rpg-sebb, ami nekem jobban tetszik.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
meg a papagájok..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aztan felraktam a fallout 3mat, ronda, szinek nincsenek benne, unalmas. Nagyon nemtetszett 😄
Swedish people are albino monkeys
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Parasite Eve 2, best game EVER!
amúgy van egyfajta hangulata, szóval annyira nem mondanám, h rossz lenne... de FNV köröket ver rá, az kétségtelen.
"The trees move. Do you not see it?"
Swedish people are albino monkeys
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Valahogy meg lehet oldani hogy az eredeti Fallout 3 GOTY kópiával angol feliratot jelenítsen meg a játék magyar helyett?
Elõre is köszönöm a választ.
én win 7-en tolom, és mikor elindítom a játékot akkor átvált egyszerû szín összeállításba. és a játékban a jobb felsõ sarokban mindig egy egy pillanatra villan egyet olyan egy másodpercenként (nem a játék hibája gondolom). nem lehetne ezt megoldani valahogy? marha idegesítõ 😞
Bocsi hogy errõl írok de már régen játszottam vele még XP alatt. Elkezdtem megint de most Win 7 alatt és elértem az a szintet amikor már mehetek achorage-be. de ott csak egy nagy felkiáltó jel van. Melyik patch kell hozzá, hogy mûködjön rendesen?
Válaszokat elõre is köszönöm.
De igaz ne a Fallout 3 Launcher-el.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Saját tapasztalat, hogy a nagyon új, vagy alap játékokat SOHA nem veszek meg. Mindezt azért teszem, mert hiába vannak teszterek százai, csak akkor derülnek ki a hibái egy játéknak, amikor piacra dobják(elõször sírjanak a türelmetlenek ezrei, én meg okulok a hibáikból és javított verziót szerzek be).
Ugyebár, amikor a FO3 kijött, még igen újdonság volt a W7(vagy tán nem is volt még?Akit érdekel nézzen utána). Ebbõl is adódnak a gondok.
A GOTY már 1.7-es pathel megy, de így sem teljesen makulátlan, van pár dolog, amit át kell állítani.
Én anno kölcsönbe kaptam az alapot, XP-n hót simán futott, semmi baj. W7-re már esélyem nem volt feltenni ugyanezt a verziót.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
így sem megy!!!
Már azt hiszem mindent kipróbáltam! Most mit lehet tenni?
Kérem valaki segítsen....Ma megvásároltam a FALLOUT 3 játékot (igaz az alapot, de még ezzel is csak ismerkedem) Az elsõ kettõ már végig vitten fekszik a polcon!
A problémám a következõ....:Telepítésnél válaszom a magyar nyelvet, majd install 1.1.0.35-ös magyar patch....indítanám a progit, DE hidaüzenet jön, miszerint a Win 7 kompatibilis hiba és helyezzem be a "correct cd-rom-ot!
Most mit tegyek??????
@ xblades: De miért törölték le? Én is már csak google segítségével találtam meg anno.
De a játék szeret idõrõl idõre lefagyni( még a bolti is nekem alap és Goty is van és mind fagyott), kilépni az asztalra. Erre leginkább a gyakran ments a megoldás.
De az 1.7 patch és a friss driverek is szükségesek a stabilitáshoz.
Elõre is köszönöm az infókat😊
De gondolom a rakétát nem lehet kilõni.
"The trees move. Do you not see it?"
Windows defender karanténját is átnézheted.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Valaki segítsen mert sikító síró görcsöt fogok kapni!
Fallout 3 goty edition letöltöttem , felraktam minden fasza , játék simán beindul ->ott vagyok a fõmenüben DE amikor elindítom a játékot kilép....Kiír valami hibaüzenetet (csak a szokásos , hogy küldjem el a microsoftnak meg h az adatok elveszek , kellemetlenségekért elnézést kérjük). Ha valaki tudja mi a gond vagy ,hogy kell megbûvölni az legyen olyan kedves mihamarabb írni mert tényleg fejjel fogok a falnak szaladni !
Köszi!
Esetleg próbálj meg hozzá egy no dvd cracket
Parasite Eve 2, best game EVER!