19179
-
seraph27 #18379 ok de utána már nem is lehet megtalálni?
-
RED BULL F #18378 Igen, a néger fosztogató csajszi eltűnik a hajóról, miután likvidáltad a másik ufo hajót. -
seraph27 #18377 Elég idegesítő mert mentettem egy csomót a vége előtt mert már tudtam hogy az utolsó kúszó-mászó hátulról ajtót kinyitós rész, hajlamos a bug-ra, erre eltűnik az egyetlen NPC aki miatt felteleportáltam arra a ki**szott anyahajóra.
-
seraph27 #18376 A Mothership Zeta után hol lehet megtalálni a szerelőcsajt? Mikor eljöttem még utoljára javíttatam vele, de akár hányszor visszamentem már nem volt ott.. Azt mondta, szerencsét próbál a pusztaságban ?! -
RED BULL F #18375 Semmit. Fut az anélkül is normálisan. Esetleg modokat hozzá, amire szükséged van/lehet. -
ntex #18374 Még annyit kérdeznék hogy első végigjátszásra GOTY Editionhoz mit érdemes feltenni? Ilyesmikre gondolok hogy Unofficial Fallout 3 Patch, stb. -
#18373 Tudtommal nincs. -
ntex #18372 Értem. Ez úgy látom hogy a DLC-k textúráit nem módosítja, van azokhoz is valami hasonló nem tudod véletlen? -
#18371 Passz. Angol a játék. Pont a modok miatt. A magyarítás sok modba bekavar. Sőt még a Broken Steel dlc-ben is okoz egy bugot. -
ntex #18370 Ezek kompatibilisek a magyar verzióval? -
Darun #18369 Gondoltam ideje lenne nekem is megcsinálni. Kb másfél perc alatt lejutottam. Kínai lopakodó páncélt használtam, mert pont előtte végeztem az Anchorage küldivel. Így megspóroltam egy sb-t. A leselkedő még akkor se vett észre mikor szembe jött velem a lépcsőn. A mocsárkirály bezzeg egyből kiszúrt. Így is megúsztam némi ajtócsapkodással. Nem is bejutás volt nehéz, hanem a kijutás utána, mert amerről jöttem, arra nem mehettem (úgy ugrottam be a fészekbe és fogalmam sem volt hogy lehet oda vissza jutni) -
Elektron814 #18368 Jó közbe megtaláltam :D -
Darun #18367 Most lebuktam. Az igazság az hogy lusta voltam odamenni. Egyébként ha jól emlékszem, elsőre se használtam stealth boy-t. Lopakodtam, amíg csak észre nem vettek, aztán meg felhúztam a nyúlcipőt. -
Elektron814 #18366 De nem, mert ott az emlékmű-nél kell lemenni, Nem? Azt is írja, és ott a keltetőizéba kell elrakni. Lemegyek az emlékmű alá, be az ajtón és ott nem találom. -
totya4 #18365 Minek alacsony lopakodás? Stealth boy elrejt, de az hogy ne bánts senkit az csak extra. -
Darun #18364 Bocsi :D Jól emlékeztem, csak rosszul írtam. A Folyó partján van a Dukov épület mellett. A térképen Tepid Sewer néven találod. -
Darun #18363 Elvileg a térképen mutatnia kéne. Én is épp annál a küldinél tartok, de én meg se próbáltam oda menni mert alacsony a lopakodásom. Ha jól láttam akkor a Super Duper Mart-tól délre található.
Ha végképp nem találsz valamit, akkor esetleg nézd meg itt. -
Elektron814 #18362 Valaki tud segíteni? Van az a feladat amikor a mocsári leselkedőkhöz kell berakni a megfigyelőt. Azt hol találom meg? 2 órát gyalogoltam, de nem találom azt a helYet -
Darun #18361 Köszi! Ezek mennyi helyet foglalnak? -
#18360 Köszi,ezeket kiprószálom -
becsiati #18359 szevasztok
megtudnátok nekem mondani, hogy a fényképeket hova rakja el, mert nem találom.
Privibe írjatok
köszi -
seraph27 #18358 Tudtok nekem ajánlani egy zorall térképet ahol megkereshetem a skillbookokat? Mert az ittenin a fele nincs +. THX -
#18357 Most tettem fel a NMCs Texture Pack-ot. Elég sokat javít a textúrákon. Aztán feldobtam a DYNAVISION - Dynamic Depth of Field-et is, ez fókuszt tesz a játékba. Ha közeli tárgyat nézel, a háttér elmosódik. Legvégül a The IMAGINATOR for FO3 - Visual Control Device-t . Ezzel lehet állítani a fényerősséget, a HDR-t, Bloom-ot, a színekkel is lehet babrálni stb.
Ha akarod még fokozni tedd föl a F3ProjectRealityMkI-t ami dinamikus időjárást pakol a játékba. Van eső villámlással, dörgéssel, szélvihar, hó vihar (nukleáris tél) szép napsütéses idő sőt még heat haze effect is. (a távolban rezeg a levegő a felszálló hőtől - ez sztem nem illik ide, max a new vegasba hisz az játszódik sivatagban)
Egyenlőre ennyit tettem fel, viszont teljesen másmilyen a játék kinézete. -
Darun #18356 Van olyan mod amivel a fegyverek kinézetét lehet megváltoztatni? Konkrétan olyanra gondolok, ami a kinézetüket lecseréli valós fegyverekre, már amennyire ez lehetséges. (mert ugye van néhány ami egy az egybe lett átrakva, pl 32.-es pisztoly, winchi, Magnum) -
#18355 Én csak ezt: Fallout3_HighDefinitionPack_v1.00.zip pattintottam fel -
Darun #18354 A grafika javítására használtok valami modot? -
RED BULL F #18353 Jó ez a stat kiírás a képernyőre. Tetszik ez nekem -
totya4 #18352 Ennyi sugárzás után természetes a genetikai torzulás szerintem :)
Nyugisabb kép... -
RED BULL F #18351 Nézd meg kicsit jobban szerencsétlen emberkét!!! -
totya4 #18350 Mi ebben a látvány? -
RED BULL F #18349 Ehhez nem tudok megjegyzést hozzáfűzni A látvány magáért beszél:
-
Darun #18348 6. szint környékén van egy olyan ami növeli a szintenként elosztható képzettség pontok számát. Arra mindenképpen. Egyébként sztem nem érdemes skill-t növelő perket venni. Bár néha nincs más lehetőség, olyankor okosan kell választani. -
RED BULL F #18347 Gyűjtögessed a bólogatós figurákat, könyvecskéket, amelyek plusz tapasztalati pontokat adnak. Ha ez sem elég, akkor van egy olyan mod, ami a 30-as szint után is enged fejlődni. Azt felteszed és éled tovább az életed :) -
seraph27 #18346 szzzzzzzzzz. megvan..
-
seraph27 #18345 Valóban? :) És mire dobjak perket? -
#18344 De lehet :)
be kell gyűjteni a babákat hozzá. -
seraph27 #18343 Én fogok. Köszi egyébként. -
ratgab #18342 Minden pont maxon? Jó kérdés... Én nem bajlódtam vele. -
seraph27 #18341 Akkor most nem is lehet?
-
ratgab #18340 Kicsit nem baj, ha tökéletlen a kari. Nem kell azt kimaxolni. Így is félisten leszel igen hamar.