19179
![]() |
-
RED BULL F #18299 Ez viszont igaz. Látod erre nem is gondoltam hirtelen :D -
Darun #18298 Ebben nem lennék biztos. Ha magas az iq-d, felveszed azt a perket hogy több képzettségpontot kapj szintenként (asszem ilyen 7. szint magasságában lesz elérhető) és azt amitől a könyvek 2 pontot adnak, már megoldható. Én elsőre felhúztam a fontosakat 100-ra így elé sok könyvem porosodik a fiókban és várja hogy eladjam. Most másodjára már úgy csinálom hogy max 90-ig tolom fel, utána meg könyvekből. Jah, és minden képzettségnek van bólogatós bábuja ami további +10 pont, szóval sztem simán fel lehet húzni mindet 100-ra. -
RED BULL F #18297 De úgy sem fogod tudni mindet feltornázni 100-ra, mire eléred a 30-ass szintet úgy hogy jól gondold meg mire adsz pontokat. -
RED BULL F #18296 100 a maximum -
sanya200 #18295 sztem nem 100 a maxium -
totya4 #18294 Helló, a képzettségek (csere, javítás stb) 100-nál tovább növelhetők vagy sem? Nem emlékszem már. Kiegek fenn vannak. -
sanya200 #18293 köszi így már talán meg lesz :D
amúgy én meginni szoktam a sima nuka kólát :D a kékből meg bombát csinálok csak meg kell szereznem a tervrajzot, elég nagyot durran :D
A cuccokat meg a szürke árokba teszem ahol a kisgyereket kellett megmenteni oda tanyáztam be a feles nem használt cuccokat ott tárolom meg ugye aludni is lehet ott.Ha lemegy az életerő és nincs ellenfél alszok egyet ott meg kipakolom a cuccot ami nem kell :D -
RED BULL F #18292 Elsőnek menj le a Farragut West Station-ön levő alagutakba, ott menj át és elvileg a Tenleytown/Friendship Station-ön kellene magadat találnod. Onnan már elég könnyű eljutni a GNR épületéhez. -
sanya200 #18291 vki tudna segíteni?
Hogy lehet eljutni a GHR épülethez?melyik metrón át?Galaxis new radio-hoz, asszem közbe szupermutánsok harcolnak a katonákkal és amiért segítek nekik el kísérhetem őket oda.Már végigtoltam régebben de most az istenért se találok oda.Vki tud segíteni egy térképpel vagy vmivel ahol be van jelölve honnan lehet eljutni oda? -
RED BULL F #18290 Hát majd legközelebb a csajnak viszem :D A Nuka kóla kamiont szerintem pittben el tudod adni az asszonynak, amelyik játékokat gyűjt a csecsemőnek. Nem próbáltam, de érdemes megpróbálni, főleg ha gyűjtöttél be párat már. -
Darun #18289 A "Kvantum" lemaradt az előző hozzászólásom elejéről.
Én is tuti kipróbáltam mindkettőt de én a csaj mellett döntöttem. Egyrészt a másik asszem rossz karmát ad, ráadásul a csaj olyan sötét hogy így sem jön rá hogy a pasi nyomul nála. És ha jól rémlik a csaj ad Nukagránát tervrajzot. Meg ad még pénzt minden Kvantum után amit viszel neki, ami mondjuk nem éri meg. Meg ugye süt pitét :D
A Nukamionokat nem lehet valahol/valakinek lepasszolni plusz pénzért? Vagy csak szimplán a boltban eladható? -
RED BULL F #18288 Ha megvesztegeted akkor igen. És nem süt neked semmit, mivel a pasi adja oda azt, amit te összegyűjtöttél. Ő aratja le a babérokat. -
Darun #18287 Nuka Kólát bezzeg nem lehet behűteni 
A pasi többet ad érte? És ha a pasinak adod attól a csaj csinál még neked Nuka pitét? (vagy mi a rák az amit süt) -
RED BULL F #18286 Igen, a csajnak (vagyis a hapsijának, kizsaroltam több pénzt belőle). Csak direkt e célból gyűjtöttem a kólát és így most közel 250 db nuka kólát pazaroltam el a semmiért. Képzelheted, már rég meglenne a küldetés. Na nem baj, ügyeskedek én majd a konzollal, nehogy már kárba menjen a sok oda-vissza mászkálásos munkám emiatt :D -
Darun #18285 Sehogy. Elsőre ezt én is bebuktam. Szerencsére elég sok helyről nem szedtem össze illetve a DLC pályákon is lehetett találni szép számmal belőlük. Így is buktam kb 20 kvantumot. (mondjuk a fordítás is félrevezető, mert az írja hogy minden tizediket átvált kvantummá, nem azt hogy tízet vált át)
Egyébként kinek kell? Véletlenül nem a Nuka Kóla fanatikus csajnak? Így kénytelen leszel a kvantumokat begyűjteni. Gondolom nem ittad meg az összeset. -
steweee #18284 vedd ki őket és rakd a mikróba :)
-
RED BULL F #18283 Fatális hibát követtem el. Már a játék eleje óta gyűjtögetem a Nuka kólát, mert tudom, hogy egy csávó a kvantumot gyűjti és abból kellene 30 db. Moriánál vettem egy automatát a házamba és eddig abba gyűjtöttem a kólát, míg be nem aktiválom a kvantumvegyész skillt, ami után minden 10. kóla kvantummá alakul. de az automatában minden nuka kóla jéghideggé vált és arra szerintem nincs kihatással a skill mert nem működik a dolog. hogy lehetne átvarázsolni őket ismét sima nuka kólává? -
Darun #18282 Passzolnám a kérdést. Nem értem hogy a Beállításoknál miért nincs erre lehetőség. -
Hol ? Mert en ilyet nem talalok semerre. -
Geckben be lehet állítani hogy egy ilyen üzenet meddig legyen a képernyőn. -
Tudja valaki, hogyan lehet a jatek uzeneteinek hosszat megvaltoztatni ?
Olyanokra gondolok itt, mint pl. Karmat vesztettel, kuldetes uzenetek kiirasa a kepernyore stb. Tul rovid nalam, szinte 1 mp alatt lekapja oket a kepernyorol szinte el sem tudom oket olvasni. Ezt az idot kellene megnovelni valahogy moddal vagy az ini szerkesztesevel esetleg mas modon. -
Darun #18278 Eleve: paraszt bácsi. Egy parasztnak milyen ismerősei vannak? Parasztok. Egy paraszt nem fog nekiállni egy választható nézetű szerepjátékkal játszani. Egyébként vas logikája van a csávónak "2077? Akkor ez a jövőben játszódik" Komolyan? Ne má! Mondjuk ennyi erővel a múltban is játszódhatna, mert történelmet nem tanult az öreg az is fix. "Ledobták a zatomot a japánok?" Az atomot nem a japánok dobták le, hanem Japánra dobták le. (nem mindegy hogy "idd ki a bilit" vagy "vidd ki a bilit") -
"Próbálja megjátszani a hülyét, holott tényleg az. Van ez így."
-
Darun #18276 Az a baj hogy én az ilyen erőltetett izéken nem tudok nevetni. A szövege még akár jó is lehetne (mint ahogy nem az) ha némi átéléssel mondaná, de sajnos nem. Vagy akkor legalább következetes lenne. Próbálja megjátszani a hülyét, holott tényleg az. Van ez így. -
zsoltdrifter #18275 Sziasztok! Aki szereti a humoros gameplayeket, az feltétlen nézze meg ezt a videót (na meg persze a többit is, ha ez tetszett. :D)Az ürge nem olyan rég kezdte... Nekem tetszett legalábbis, én feliratkoztam rá, és likeoltam. :D
-
Darun #18274 Jó, én még csak 8. szintű vagyok. Egyébként úgy hogy 1000 kupakért felbéreltem Clover-t :D -
RED BULL F #18273 Elfogyott? Azt meg hogy sikerült összehozni? :D Én már jóval 100 ezer fölött járok :D Igaz én az igazán értékes cuccokat hazahozom, most jelenleg a tesla felszerelést is a szekrénybe tettem, csak a lincoln puska foglal helyet nálam :D -
Darun #18272 Nem olyan rossz biznisz az. Én anno is meg most is hordtam haza százszámra a konzervdobozokat, megégett könyveket, üres üvegeket és egyéb szemetet. Igaz hogy csak 1 kupakot érnek, de másra úgy se jók, és legalább nem a valóban értékes cuccokból kell pénzt csinálni. Persze az is igaz hogy a gonosz karimnak nincs gondja a megélhetéssel (bár az röhej hogy neki most elfogyott a pénze, a jó karimmal ilyen nem történt) -
RED BULL F #18271 Nem a teljes ár, ami otthon voltak tányérok meg konzervdobozok, azokat is hozzácsaptam :D ha mér egyszer nagy súllyal mentem, azokat is elvittem :D Mé ha csak 1 kupakot is érnek. -
Darun #18270 Én szóltam :D Én "csak" 300+ cirka 260 kilót vittem el. Lényegében a fegyverek jelentős része került elszállításra. Egyébként ha jól látom. ez nem is a teljes ár, mert a cseresznyebomba 0,9 tehát neked még van némi veszteséged a boltban.
Akkor lehet hogy tényleg fix Xp-t ad és csak a pénz változik. A 660-t meg gondolom azért kaptad mert van +10%-os perked. Vagy pihent voltál. -
kisokka #18269 Nekem így konkrétan nem tűnt fel, hogy többet adna, bár nem is figyeltem. Ha az öregnek vittem a cuccot, akkor inkább csak a jó öreg kupak számított nálam :D -
RED BULL F #18268 A multkor épp meglátogattam az Adams Légitámasz központot, ennyi cuccal indultam meg Megaton felé:
Igaz ezt javítással kb 1800-ig le tudtam redukálni. A begyűjtött cuccokért ennyit kaptam Moriánál:
Ezért megérte elvánszorgni a helikopterig :D
Az öregnek én a múltkor 160 db ócskavasat vittem (ennek a többségét az Adams légiközponton gyűjtöttem :D ) Kb 660 XP-t kaptam érte. -
Darun #18267 Én ilyenkor visszatöltöttem. Elég bosszantó tud lenni. Egyébként most hogy mondod, logikus hogy ha egyszer bevesznek maguk közé, akkor megkapod a ruhájukat is :D
A durva amit most vettem észre, hogy Megatonban az öreg vízvezeték szerelőnek minél több ócskavasat viszek, annál több Xp-t ad. Ilyen 600 körül kaptam, de visszatöltöttem és gyűjtök még, mert sztem csak elsőre ad. És baromira kell az Xp. -
kisokka #18266 Nekem volt már olyan, hogy oda akartam adni a górécsajnak az ujjakat és állandóan azt írta ki, hogy most éppen menekül, nem tudok beszélni vele. Hiába nyírtam ki mindent a környéken, ami él és mozog, még akkor is. -
kisokka #18265 A Rendszabályozó jakót akkor adja, amikor először viszel neki ujjakat. Kinyírni sem kell érte senkit, csak ha jól emlékszem 10 ujjat kér(lehet többet, már nem emlékszem, de bónuszt is adott mellé, mert többet vittem, mint amennyit kért+a RSZ-kabát). -
Darun #18264 Nem is neked kell. Néha találni csak úgy hullákat, esetleg éppen valahol harcolnak valakivel. mondjuk pont a Rendszabályozók annyira nem szoktak járkálni sztem. -
RED BULL F #18263 Ennyiért nem fogom leölni a rendszabályozókat. Az ujjakért szép összegeket fizetnek :D Majd hát ha belefutok egy ilyenbe valamelyik kereskedőnél. -
Darun #18262 Lehet hogy valamelyik kereskedőnél is van, de sztem ezért nem érdemes körbejárni őket. Az a gyanúm hogy anno találtam valahol egy (közben rájöttem, Rendszabályozónak lettek fordítva) hullát, tőle szereztem. -
RED BULL F #18261 Akkor lelopom róluk szerintem :D Amúgy ja, a hülye gyerekek úgy kirohannak, hogy anno kb 500 méterre találtam meg a csajszit, a sziklák között bujkálva. -
Darun #18260 Az ha jól tudom akkor... Igazságosztó vagy milyen kabát. Ha gonosz vagy akkor random meg fognak támadni. Én eddig háromszor kaptam be őket, mind a háromszor kicsit olyan "letolt gatyával" feelingje volt a dolognak, ennek ellenére haza tudtam vágni őket. Ha jó karakter vagy akkor van Igazságosztó HQ a térképeden. Bár nem tudom az mennyire lesz jó ha lelövöd őket. Ha meg egyik sem, akkor... fogalmam sincs. Úgy emlékszem hogy nekem is van, pedig én is jó vagyok és tuti nem öltem meg érte senkit. Van olyan is hogy a HQ körül ellenség van (ez 99%-ban fordul elő) és volt már hogy a hülyék kirohantak a házból. Persze a 2 nagyobb sugorpió elég gyorsan lerendezte őket. Szóval úgy is lehet. engem inkább az érdekelne hogy a kalap amit visel az a sima hétköznapi kalap ami +1 érzékelést ad vagy valami spéci kalap?