19179
-
totya4 #18419 Miért nem a magyart vetted meg? :) -
nimirig #18418 Sziasztok!
Megvettem a Fallout 3 GOTY edition-t, csak egy gondom van, hogy lengyel :) Lehúztam egy magyarosítást, amit írtatok (http://www.c3.hu/~frc/fallout2/web/htm/letoltesek_fallout3.htm), belemásoltam a data mappába, elindítottam a launchert, kipipáltam a fájlokat. Mikor viszont elindítom a játékot akkor elfeketedik, aztán kiírja hogy stopped working. :/ Vannak ötleteitek hogy miért csinálja ezt? -
seraph27 #18417 Nekem meg állandóan eltűnnek a fegyvereim, meg ha van mondjuk 2 az egyik jó a másik rossz állapotban és el akarom adni a szarabbat, akkor néha a fullosat adja el. Biztos nem én néztem el, mert csomószor volt ilyen és mindig megnézem mit adok el.. Pl. valahogy így nem volt a 24. szint előtt mesterlövész puskám. -
Darun #18416 Ilyenre konkrétan nem emlékszem. Nálam a leggyakoribb bug az hogy eltűnik az ellenség hulláitól a fegyver. Ha elutazok az adott helyszínről is visszamegyek, akkor meg ott van. Egyébként "látszik" is hogy nála van, mert a hullához nem írja oda hogy "üres", de hiába nyomom az "A"-t hogy vegyen el mindent, nem történik semmi. -
RED BULL F #18415 GOTY nálam ment normálisan, szóval jó lesz az nem kell tőle félni. -
ntex #18414 Azt észrevettétek hogy néha "rollbackel" a játék? Tehát a kezdő vault melletti iskola kipucolásánál is észrevettem pl. hogy az emeleten mikor megöltem a kutyás raidert, tőle lehet ugye megszerezni az alagsor kulcsát meg van ott ugye egy skill könyv és 3 lőszeres láda amit ki lehet lootolni. Tisztán emlékszem hogy mindent felszedtem ott, majd lementem az alagsorba és nézem hogy nem tudom kinyitni az ajtót ami a bányajáratba vezet... mondom mi a szar van? nem volt nálam a kulcs... Visszamegyek az iskola felső szintjére és a hullánál volt újra a kulcs meg a többi cucc is amit előtte összeszedegettem a szobában, minden visszakerült az eredeti helyére. -
ntex #18413 Hát pontosan nem tudom mert nem jutottam még el addig de gondoltam még mivel eléggé az elején vagyok a játéknak még most kezdem akkor újra, de olyat olvastam asszem hogy mikor befejezed az alapjátékot egyből aktiválódik ugye a Broken Steel DLC, na ezt a sufni magyarítás állítólag megakasztja, nem indul be a DLC és a questek is bugosak lesznek tőle... Ezt elkerülendő inkább akkor megszerzem a hivatalos magyar verziót és azzal fogok játszani, a textúra modok meg a pipboy lámpa mod sztem azzal is ugyanúgy menni fog. :) Köszi az infót. -
Darun #18412 Nekem 2 Fallout 3 van itthon. Tavaly év végén a GameStar előfizetéshez lehetett választani két játékot, nálam az egyik a F3 volt. Magyar nyelvű, alapjáték, előnye hogy le lehet rakni tálcára. Annyira megtetszett hogy tavasszal beszereztem a GOTY-t is, mivel nem akartam egyenként DLC-ket vásárolni hozzá. Mind a kettő magyar. Egyszer már végig vittem az egész játékot az összes DLC-vel együtt. Most épp egy második karival nyomom és kb a felénél járok. A GOTY is magyar, viszont játék előt mindig initializálja a CD-t ráadásul ha leteszem tálcára, akkor nem tudok bele visszalépni. Pár hibát már észre vettem benne, de nem hinném hogy ezek a magyar verzió miatt lennének. A BS-t is megcsináltam, nekem semmi problémám nem volt vele. Gondoltam is rá hogy megkérdezem hogy mi az a bug amit a magyar verzió okoz a BS-ben. -
ntex #18411 Nem tudja valaki akinek rendes magyar GOTY verziója van hogy a Broken Steel DLC megy rendesen abban verzióban? Mert akkor inkább beszerzem azt és nem kínlódok a sufni magyarítással... -
seraph27 #18410 bejött -
Darun #18409 Pont én is ezt akartam kérdezni :D
Elsőre sikerült mindet összeszedni, most viszont nem. Különbséget viszont nem tapasztaltam. Vagy csak nem emlékszem rá.
Le lehet szedni gyorsaságból is Burke-t, csak nagyon nehéz. Nekem egyszer sikerült. Mivel jó karim volt, nem akartam hogy a seriff meghalljon, pedig gondoltam rá hogy a cuccait is elteszem.
Viszont érdekes hogy rossz karival én simán bementem a házába (betörés) és kirámoltam az egész házát, kivéve persze a bólogatóst, azt ott hagytam. Betörni nappal kell, mert akkor nincsenek a házban. Vagy este, lopakodva, mert akkor nem ébreszted fel őket. Egyébként meg 1-2 negatív karma sztem nem számít. Én is szedtem jó sokat az első karimmal, még is messiás vagyok már jó ideje. (a játék elején pl lelőttem a Vigyázót, mert rám támadt) -
butuska66 #18408 Nem elég gyorsnak lenned. A Seriff ill Mr Burke(ha emlékezetem nem csal...) közé célszerű álni így karaktered kapja a lövéseket.
Amúgy Anchorage DLC-ben járna valami bónusz ha mind a 10 hírszerző aktatáskát összegyűjtottem volna? -
kisokka #18407 Nem tudom, rémlik valami olyan is, hogy otthon volt a kölök, de így is balhés volt, pedig zöld volt az ajtó(vagy éppen nyitva volt és úgy mentem be?). Vagy a seriff rágott be, hogy bent mászkálok a házában. Valami buktatója van a dolognak mindenképp, legalábbis nem emlékszem rá, hogy teljesen legálisan meg lehet kaparintani. Azt tudom, hogy egy ilyen akció után kiirtottam egész Megatont, mert a koma elkezdett lőni rám. Persze visszatöltöttem, de akkor már zabos voltam az egészre :D
Próbáld meg követni a seriffet, vagy a kölyköt, amíg a házukhoz nem érnek, hátha be tudsz slisszolni. Hát régen volt már dolgom ezzel a résszel :D -
ntex #18406 szóval akkor csak a betörés megoldás ha megmentem a seriffet? -
kisokka #18405 Én kinyírtam a csávót egyből, amikor elővette a fegyverét, gyorsnak kell lenni, hogy a seriff megússza. Kihatása, ha jól emlékszem max annyi van, hogy nem a seriff, hanem a fia adja át a kulcsokat a házadhoz(plusz leszedheted róla a cuccait, de nem nagyon éri meg). Valamiért mindig megmentettem a csávót.
Egy darabig meg vacakoltam én is, hogy hogyan szerezzem meg rossz karma nélkül a bólogatóst, de annyi jót tettem a karaktereimmel, hogy egy kis rosszaság bőven belefért, semmi változás nem történt :D -
ntex #18404 Megatonban meg lehet valahogy másképp oldani hogy a Seriff ne haljon meg de be tudjak menni a lakásába a STR-es bobbleheadért azon kívül hogy betörök a lakásába? Mert ha a robbantós csávót beköpöm neki és elmegyünk a kocsmába ott lelövi nekem én meg lelövöm a csávót a plusz karmáért ugye. Ha ez így történik lesz valami kihatása a későbbi játékra?
Szóval azt akarom hogy a csávó aki fel akarja robbantani Megatont meghaljon mert ugye jár a kinyírásáért plusz karma a bomba hatástalanításért járón felül, lehetőleg a seriff túlélje és meg tudjam szerezni a bobble headet is lehetőleg legális módon. Kivitelezhető ez így valahogy? -
RED BULL F #18403 Igazad van. Tényleg amiatt van :O Erre nem is mertem volna még gondolni sem. (Igaz anno pont az X miatt nem indult el laptopon a játék. Ez nagyon érdekes ám...) -
#18402 Az xfire miatt van (ha használsz) -
totya4 #18401 De hátha neked jó lesz:
progi -
totya4 #18400 Van olyan mod (több is) amivel ablakos módban tudod futtatni a játékot, de mégis teljes képernyősnek látszik. Nálam a játék beépített gamma állítása nem stimmelt vele, úgyhogy hanyagoltam. -
RED BULL F #18399 Arra szerintem nincs orvoslás. Ez amúgy engem is nagyon tud zavarni, főleg amikor nem is nyomok alt+tab-ot, hanem ha a bal felső sarokba viszem az egeret és kattintok akor is tálcára teszi néha a játékot. -
seraph27 #18398 Olyan mod van ami megakadályozza hogy alt-tabnál kilépjen a gém?
bocs a sok hozzászólásért..
-
seraph27 #18397 Még valami: a kicsi és a nagy idegen kristályok használhatók valamire?
-
ntex #18396 3 vagy 5MB alatti fájlokhoz nem kell reg, a fölött csak reggel tudsz letölteni -
seraph27 #18395 Innen a nexusról kell a mod managert meg a modokat is lekapni? Bereggelve gondolom... -
ntex #18394 Most hogy belegondolok nekem sem mert még vanillában se vittem végig a játékot, pár napja kezdtem csak el játszani, csak láttam nagyon istenítik ezeket a modokat (FOOK2 - FWE - MMM) és gondoltam megkérdezem mitől olyan jók... -
RED BULL F #18393 Jaja, a pipboy világító cuccot én is betettem, na meg hogy ne kelljen a TAB-ot olyan sokáig nyomni hanem egy pillanat alatt bekapcsol a fény. Ezek mellett ami befolyásolja a játékmenetet: a Fast VATS-ot használom még és az indoor teleportert. másra nincs is szükségem. -
ntex #18392 Én sem nagyon modoltam eddig azért kérdeztem én is, egyetlen modot használtam eddig ami a pipboy fényauráját növeli mert engem zavart hogy kb 1 méterig világít csak el, semmit nem láttam vele sötétben, így meg legalább valami haszna is van. -
seraph27 #18391 Az menni fog. Viszont ha nem fáradság belinkelnétek egy párat a "kötelezők " közül amitől nem fog sikítva összeroskadni a játék? -
ntex #18390 Azért a televágással figyelj mert néhány mod ütközhet egymással, javasolt a Fallout Mod Manager (FOMM) használata.
Más: Nagyobb Overhaul modokról mi a vélemény? FOOK2 és FWE meg ilyesmikre gondolok ha van még. -
ntex #18389 meg launcherben aktiváld a Data Files résznél -
seraph27 #18388 Köszi szépen. Ennyi kicsomagolom meg bemásolom? Ha tudtam volna h ilyen könnyű ez a modolás, már televágtam volna. -
RED BULL F #18387 Tessék:
http://fallout3.nexusmods.com/mods/15595 -
seraph27 #18386 nem nagyon módoltam még, de hajrá -
RED BULL F #18385 100%-ra nem igen fogod tudni megjavíttatni egyik karakterrel sem. De ha gondolod tudok adni egy modot, ami segítségével a lentebb említett személy 100%-osan megjavítja a cuccaidat. -
seraph27 #18384 De nem 100%-ra
-
RED BULL F #18383 Nem is fogo megtalálni több mint valószínű. De egy csomó NPC van még, aki megjavítja a cuccaid. pl Megatonban Moria Brown. -
seraph27 #18382 Köszi de asszem nem ugyanarról a problémáról beszélünk... Én gond nélkül bejutottam mindenhova, jött is velem az összes NPC, (a szerelős néger fosztogatós csaj is) de mikor betonpusztáról vissza akartam menni javíttatni a nő már nem volt ott. -
Amper92 #18381 Majd csinálok róla videót:) Hd-ban.. úgy hátha könnyebb lesz:) -
Amper92 #18380 Üdv! Én is találkoztam a mothership zeta, eme bugjával.. a falra másztam tőle.. 3* újrakezdtem, az a hülye kislány, meg nem nyitotta ki az ajtót... van megoldás... (csalás) a 0-át lenyomva nyithatod meg a consolt. utána egérrel kattints a kinyitni kívánt ajtóra, és írd be, unlock, utána lépj ki a consoleból, és voálá, ajtó nyitva, vagy menny vissza a teleporttal, console megnyit, catt a teleportra, majd activate lépj ki a consoleból, és mehetsz vissza az alsó szintre, ahol a kislány átment egy ajtón, (bugos az ajtó nem lehet kinyitni) írd be consoleba, tcl, vagy tlc, ezzel aktiválod a falon átjárást.. menny át az ajtón, kapcsold ki a falon átjárást a consoleba, majd menny át a teleporttal, és feljutsz a hajó hídjára, a kaptányhoz... így követnek már az NPC-k is, és voálá, újra betonpuszta:D