Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem megy fel a sima UK patch, nekem hibaüzenettel elszáll mielõtt befejezné a patch-elést.

MrDevil
nincs benne LIVE! frissíteni lehet elvileg, meg kel próbálni az UK patchet csak az alapra egybõl azt rakni

R3TR0
Most akkor a magyar verzio:

Nem frissithetõ?

nincs benne LIVE?

MrDevil
mondjuk én kérdeztem mmholdingsot azt mondták lehet patchelni 😄

MrDevil
a sima uk patchet próbáltad?

Sir Quno Jedi
Minek raksz nem ráillõ patch-et rá?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Scouser
Lengyel-angol

You\'ll Never Walk Alone

az tényleg nagyon jó lenne és sztem nem csak nekem.
MrDevil
Melyik patchet telepítetted rá ?

Scouser
Akkor hát úgy néz ki, hogy az elsõ patch feltelepítése után a másolásvédelem kijelzi, hogy nem eredeti a játékom... LoL... Jó nagy hülye voltam, hogy kicseréltettem😊 De majd születik megoldás.

You\'ll Never Walk Alone

...és a magyar fájlokat kiszednéd és felraknád valahova, ha nagyon szépen megkérlek?😛
Scouser
Na akkor voltam a Media Markt-ban és simán kicseréltettem a lemezt. Nem kellett mutatnom semmit sem, csak vittem a lemezt és adták helyette a másikat. Még a kupont sem kérték, bár lehet azért, mert ismertem a srácot látásból és lehet emlékezett, hogy ott vettem. Azért rákérdeztem, hogy aki nem a MM-ban vette, annak is becserélik-e, erre azt mondta, hogy annyit kaptak belõle, ahány angol verziót eladtak a boltban. Úgy vettem észre, hogy picit tájékozatlanok az ügyben, úgyhogy azoknak, akik máshol vették ajánlom, hogy tegyenek egy próbált a MM-ban vagy a Saturban, hátha kicserélik neki.

A játékot most telepítem, mindjárt kiderül, hogy felmennek-e rá a cuccok.

You\'ll Never Walk Alone

Mike at home
mármint Saga

örök hálám <#worship>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
van Isten, megtaláltam a block details-ben <#smile>

vendégem vagy egy sörre/borra/whiskeyre igény szerint <#pias>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha valakinek meglesz vagy megvan a magyar verzió feltöltené vagy elküldené a magyar fájlokat? Köszi
[email protected]
[email protected]
Függõ vagyok nembírom..
Mike at home
az edit UV is megmutatja a texturát az a pláne

no turkálok egy kicsit errõl a neten, valaki csak ír errõl vmit

Mike at home
ennek annyira nem örülök, de köszi mindenestre az eddigieket is
egyszerüen látja a texturát, nézem a helpet, ahogy leirták, nem tudom kicserélni, a 1.0.18-ban sem

A Fo-hoz is használhatóval még nem kisérleteztem, így passzolom a dolgot...

Mike at home
baromi érdekes:
NifSkope
ha megnézem magát a nif file-t, benne van az elérési útvonala a texturának, sõt, texturázva jeleníti meg a render ablakban
ugyanakkor NiTriShape object alatt NiTexturingProperty nincs
ergo újat sem tudok megadni
most még megpróbálom az 1.0.18-at az frisebb mint a 16-os

A magyar verzio az eredeti 1.0-as vagy esetleg mar a javitott patch-elt verzio?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Piedon
Személyes érintettség címén:Az "e" betût kérem lehagyni a becenevem végérõl😄

A patch linkjeit meg pár oldallal hátrébb megtalálod.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Prince23
Hülye kérdés, de a dlc-ét hol lehet beszerezni? Még nincs meg a gém am.

Na valaki....Aki megszerezte a magyart...Felmennek rá a peccsek meg a dlc?
Thx

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MrDevil
Ahogy Piedone is írta a felsorolt üzletekben ki lehet cserélni a Fallout 3-at , elvileg patchelni is lehet 😄 bár nem tudom hol van a patch 😄 !
LIVE továbbra sincs benne!

Igy van.
Tervezem, hogy leforditom a DLC-t, de lattom hogy mas mar el is kezdte.

Piedon
Módosították a kiirást:"Angol verzió cseréjére Március 31-ig van lehetõség függetlenül a vásárlási helytõl irodánkban, illetve a Media Markt, Saturn vevõszolgálatain és az 576 KByte üzleteiben."

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

OK. Még egy kis útmutató, még mindig az obli alapján:

ha egy tárgy a normális mintája helyett lilában látható, akkor nem találja meg a hozzá tartozó texturát, azaz a dds fájl nevét vagy helyét elírtad. Ez akkor szokott bekövetkezni, ha úgy csinál valaki átszínezést vagy áttexturázást, hogy az eredeti nif-et nem bántja, csak készít egy másik dds-t hozzá és rossz helyre, vagy rossz névvel teszi be a Data könyvtárba.

Ha sárga, rombusz alakzatban egy sárga felkiáltójel jelenik meg egy tárgy helyén, akkor a mesh (*.nif) nem található ott, ahol az esp-ben lévõ adat leírja. Akkor szokott elõfordulni, ha a mod összerekója elfelejti az újonan hozzá adott, vagy duplikált tárgy *.nif fálját a helyére rakni.

Hát lehet rosszul emlékszem , csak mintha kellet volna valamit le tölteni hogy angol legyen...mindegy nem számít rég volt.

A magyar fájlok jöjjenek!

Mike at home
úgy fogom csinálni, ahogy mondtad, nem az eredetit akarom lecserélni, hanem a karimnak akarok újat

Trukkosen kellett telepiteni, ez igaz mert csak az oroszt engedte de benne volt az angol is. En is emlexem mert szivtam vele mig megcsinaltam. Orosz kodlapot tettem felmeg ilyesmik.

Nem...én emlékszem hogy kellet angolosítani

Az eredetileg orosz-angol volt. De vegulis mindegy😊

Különben ha nem tévedek, elõsször egy orosz verzió keringett a neten , nem igaz? Aztán lett hozzá ,,angolosítás" angol nyelvi fájlok azaz nyugi ma vagy holnap fenn lesznek a magyar nyelvi fájlok is.

Én pl. nem akarom kicseréltetni ha máshogy is meglehet oldani hogy magyar legyen a szöveg. Akkor eredeti angol marad és igy tuti nem lesz gond dlc-kel sem.
Bár ha most kéne megvenni akkor lehet magyarul venném már meg..
Szóval aki megvette vagy kicserélte töltse fel a magyar szöveget tartalmazo fájlokat márha nem tul nagyok..
Végre minden apro részletet megértsek ebben a kiváló játékban ne csak nagyvonalakba tudjam a történetet követni és akkor ujra nekiállok hard fokozaton..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Piedon
Igen, ez is egy megoldás, csak sajnos az is le fogja tölteni, aki meg sem vette a játékot. Ez már azonban egy másik téma.
A DLC-t meg elkeztdtem lefordítani😊

Igy van, csak fel kéne már tenni valakinek.
pl. www.data.hu -ra
Scouser
Vagy nem cserélem be a lemezt és letöltöm az esp file-t😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Ha igaz, akkor már ma megyek a Szombathelyi Media Markt-ba. Különösen nem izgatna, ha a DLC-ket angolul kéne tolnom😊 Elõbb utóbb azt is lefordítaná valaki.

You\'ll Never Walk Alone

Stimmel, de ez csak akkor elég, ha az eredeti mintát egyáltalán nem akarod használni. Ha akarsz 3-4 féle sapit, akkor mindhez le kell gyártani a dds-t, és ezekkel a .nif-eket, és egy-egy ID-t hozzárendelni a geck-ben. Nem bonyolult, csak elsõ nekifutásra...

Piedon
Szerintem sem a patch-el, sem a DLCvel nem lesz gubanc, mivel ha jól sejtem úgy oldják meg a dolgok, hogy lesz mellé egy Hungarian.esp fájl amiben a magyar szöveg lesz benne. Ez lenne a legegyszerûbb megoldás.

Scouser
Már csak azt kellene megtudni, hogy a patchekkel illetve a DLC-kel mi van.

You\'ll Never Walk Alone

Rákérdezek mindenképpen!

Piedon
Szerintem azért kérdezz rá az ElektroWorldben, nekem mondjuk ebbõl a szempontból két mázlim is van. Egy: budapesti vagyok. Kettõ: pont abban a kerületben lakok ahol az irodájuk van.

Azt írják: "Angol verzió cseréjére Március 31-ig van lehetõség irodánkban, illetve a Media Markt, Saturn vevõszolgálatain és az 576 KByte üzleteiben." Nekem az öcsém az ElektroWorld-ben vette akkor gondolom csesz***em a cserét. Egyébként öcsém azt mondta, hogy elõször az angol verziót adják el, aztán ha az elfogyott csak akkor rendelnek magyart a multik is. Bár nekem ezekszerint mindegy. Mivel Nyíregyi vagyok, így akkor mehetek fel Pestre cserélni az irodájukba. Király.

Ha nem csinalsz uj modelt csak atdolgozod a texturajat akkor ugyanazt az eleresi utvonalat ami a textures.bsa fileban van letrehozod a jatek data alkonyvtaraban ugyanazon a neven es a jatek a Te texturadat fogja betolteni az eredeti helyett. A dds file-t DTX5 formatumban exportald ki.

Piedon
No, most már az MMholdingnál is kint van, hogy hivatalosan is megjelent magyarul a Fallout 3.

Mike at home
király
ma éjjel leszedtem már a nifskope-ot, de már fél 4-kor nem volt kedvem megnézni, akkor majd ma

TXST lista bõvítése nem lehetséges?

Mike at home
ok, de ezekkel tisztában vagyok. alap a biztonsági másolat. A GECK-ben létre tudtam hozni új tárgyakat, megvan az ID-juk majd a player.additem paranccsal oda is fogom adni magamnak. (persze le is pakolhatnám valahová, meg odaadhatnám kereskedõnek is, de ezzel most nem akarok foglalkozni) A textura file-okhoz is hozzájutottam, a Photoshop DDS plugint is leszedtem, sõt a változtatásokat is megcsináltam, amiket akartam. Ahol most elakadtam az az, hogy a saját texturáimat hogy fogom beletenni a TXST listába, amibõl a GECK-ben a texturákat ki lehet választani.

Piedon
Köszi, már anno regisztráltam oda. Tegnap rá is kerestem erre a modra, de nem találtam azért kérdeztem.
Amúgy hobbiból elkezdtem lefordítani az Operation: Anchorage-t, van benne rendesen szöveg.

Encore
Kicsit túl van bonyolítva a letöltés de onnan kell.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2687
Itt kicsit lejebb megkeresed a files menüpontot (a description mellett lesz) és onnan le tudod szedni, de elõtte regisztrálj az oldalra különben nem engedi.