Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
w-s totyikba nézzetek be...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A textura pack nem kell..csak a szöveg.
HeadHunter86
Bocs, ezt nem olvastam 😄

HeadHunter86
Valaki dobja már gel csak a nyelvi fájlokat. Nekem most nincs fenn, szóval nem tudom, hogyan tárolja, hogy egyáltalán lehetséges-e.

Most nem azért de egy gigát is fel lehet tölteni...XD Vagy akármennyit...XD

Shodan
akkor tedd fel az egészet <#nyes>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Akkor gyerekek kezdhetünk várni a magyar verzióra!😊
balee4
Képtelenség, a felirat file-ok egy része az 1GB-s Textures.esm-ben van, illetve az átvezetõk is feliratozva vannak...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mike at home
nekem mindegy lenne
de nekem nem kell a magyar mert sznob vagyok <#hawaii>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ne itt, mert ez piszkálja pár ember csõrét..úgyis felteszik...ha nem egy hónapon belül én is megveszem és felteszem én, nyugi...XD

robotnyk
köszi.
hello. nagyon örûlnék ha valahogy feltudnád tenni toorentel vagy máshogy a magyar nyelvû fájlokat vagy msn-en átkûldeni.Mivel ne tudom kicserélni mert nem tudok lemenni a városba egyhamar mert elfoglalt vagyok. elõre is köszi
balee4
Akkor képek😞bocsi a gyenge képekért, de nem az asztali gépemen, hanem a laptopomon készültek)

Scouser
Kérem amíg nem hajlandó mûködni nekem a játék patchel és DLC-vel együtt, addig nem vagyok hajlandó feltenni a magyar nyelvû fileokat.

You\'ll Never Walk Alone

De az oké ha te fizettél érte, de nem is akarom tõled el lopni..akkor lenne jogos a felháborodás ha azt mondanám add nekem...XD

Téged is zavarna, ha valaki ingyen akarná azt, ami te pénzért vettél.
Másfelõl viszont csak a Magyar file-okról van szó, és nem az egész játékról..ez pedig nem csak a warezosoknak jönne jól, hanem azoknak is, akik a távolság, elfoglaltság stb. miatt, nem tudják becserélni a példányukat.
Prince23
Pedig lesz aki felteszi 😄

Mike at home
ja és persze az sem érhetõ el, amit csak simán átneveztem, és emiatt kapott új ID-t

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

robotnyk
hû, utóbbiról jöhetne egy-két példa screenshot. 😊
Szerintem meg vegyél vissza haver az arcodból. Nem kell itt dühöngeni. Tán a Fallout fejlesztõje vagy? Nem? Akkor mi közöd hozzá ki hogy szerezte meg?

Abban igazad van, ezt a témát inkább a warez topicban kell felvetni.

De az ilyen rossz indulatú szemét k*csög megjegyzéseket meg tartsd meg magadnak!

Én sem kívánom neked hogy robbanj fel a sz*ros eredetiddel együtt...

Arról nem is beszélve, hogy nem feltétlenül warezos az akinek a kib*szott magyar fájlok kellenek... de egyszerûbb dühöngeni mint normális hangnemben válaszolni.

balee4
akarom mondani a team elõtt...xD

balee4
Na megvettem magyart, gyerekek le a kalappal a fordító teamnek, nagyon igénynes lett a magyarítás, még itt-ott a textúrákat is lefordították. 😊

R3TR0
WAREZ/OFF/SPAM -> topik

A visszamaradott és analfabétáknak egy kis gyors segély az agynak!

WAREZ/OFF/SPAM -> topik

WAREZ/OFF/SPAM -> topik

R3TR0
De azért ne haragudjál szted érdekel valakit te ki tudtál e adni vagy más warezolos királyboy szted érdekel? Mert sztem aki mgvette az nagyivben leszarja és tesz arra hogy a másolt verzio most kinek milyen nyelvü...

Remélem nm is fog kapni senki hungarian file-t
Minden játék elöbb utobb olcso lesz.... Oblivion is már csak 2-3 ezer Ft

woy
a warez topicban biztos nem fogják sajnálni <#alien2> türelem

igen csak nem mindenki tud kiadni ennyit egy játékért pláne csak azért higy magyarlegyen
Piedon
Ha jól számoltam te vagy ma az ötödik aki ezt kérte, szerinted ha valakinek lett volna már rá lehetõsége, nem tette volna már meg?
(Amúgy lehet, hogy nem, mert úgy gondolja, ha õ kiadott ennyi pénzt rá, akkor másnak aki meg nem vette meg, ne repüljön már az a nyavalyás sült galamb...)

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Jó lenne a magyar felirat hozzá akinek megvan legyen kedvess feltõlteni!
Piedon
Ennyi sok ingyenélõt...XD
Az UK patch nem fog szerintem felmenni rá, mert azon másfajta védelem is van, ha jól emlékszem.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Így van nem érdemes kicserélni...inkább töltsétek fel a magyar fájlokat....XD

MrDevil
akkor ezek szerint nem érdemes kicserélni 😄

Mike at home
player

Mike at home
én meg továbbjutottam a modding címû szopóágon
GECK-ben is benne vannak az új cuccok, most már csak az ID-ra mondja azt, hogy nincs ilyen a plazer.additem parancs

Scouser
Na akkor Feltettem a patchet, mind a kettõt, rápakoltam a magyar exe-t ami a dvd-n van, így már elindul. Viszont a DLC-bõl kapott itemek bugosak, vagy meg sem jelennek. Ennyit errõl.

You\'ll Never Walk Alone

Prince23
Bakker, ezért a dlc-ért fizetni kell. õszinte részsvétem, aki megvette origibe

Scouser
Egy kis kreativitás😊

You\'ll Never Walk Alone

Prince23
És hol lehet letölteni?

MrDevil
igen, pl ennél úgy van hogy egy kis idei bolyongasz és akkor befogsz egy rádió adást!

és ha új játékot kezdek azonnal megkapom ezeket a tartalmakat? vagy hogy mûködik a dolog?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

MrDevil
Akkor inkább várjak a kicserélésével ?

MrDevil
Letölthetõ tartalmak, új pályarészt, fegyvereket, páncélokat tartalmaz

Heló! Ezek a DLC-k ezek csak külön pályák? Vagy mik ezek? Mennyire fontosak a játékhoz? Bocs h nem tudom, de nem foglalkoztam idáig Fallout-al. Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Sliders
valaki fel tudná pakolni a magyar fájlokat?

Scouser
Kell patchelni mert a DLC nem mûködik alapból.

You\'ll Never Walk Alone

MrDevil
lehet nem is kell patchelni

MrDevil
az meg a legújabb verziója nem ?

Alapból az angolt telepítené. Az elsõ patch sem megy fel egyébként. Most néztem meg 1.1.0.0 verziót telepít.

MrDevil
ja és alapból melyik verzióval telepíti ?

Még nem, most próbálom valahonnan elõkeríteni.

MrDevil
az elsõ patchet próbáltad?