Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://anonym.to/?http://www.filefactory.com/file/af1adcb/n/Fallout3_HU_esp">Fallout3_HU.esp
Ez állitólag mindent lefordít csak "õ" "û" nincs benne
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
3 error: Ne a setup.exe vel rakd fel 😊 nekem úgy nem mûködött.
Azért tegyük hozzá hogy nagyon jó érzés hogy nem csak a feliratok magyarok hanem a táblákon és üzleteken is ott az ékes nyelvünk !
Sokkal jobb érzés... Nekem ha valamilyen progi elindul a gépen pl vírus irtó akkor kilép a program.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A halál csupán a kezdet...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Turn Me On Dead Man
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Per Aspera Ad Inferi.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
20 elég ha van egy Raider spaid (neve nem jut eszembe) ami ad +5-öt a robbantáshoz, egyébként meg 25 kell
rákattintasz a bombára, és megkérdi mit csinálj
ha még nincs házad Megatonban, sok helyen udsz aludni:
a szupermarktetben, ahova Moira küld kajáért meg gyúgyszeérét
de pl. a Citadellával szemben, a híd alatt is van egy kies lak, nekem az a kedvencem 😊
amit valamibe beraksz, az ott marad, nem fog elveszni
ha igen, hogy tudom kiszedni az esp file-ból a sok felesleges szemetet?
Megatronban éjszakára bezárnak az üzletek.
Hogy tudom az idõt reggelig megpörgetni ?
Mert a 120 kupakos szállás nagyon drága.
Igaz ugyan hogy gyógyítja a végtagsérüléseket na de így sose lesz pénzem.
Nincs valahol egy tábortûz?
És egyenlõre nem jttem rá hogy hogyan kell hatástalanítani a bombát.
Elég ha felviszi az ember a bomba szakértelmet 20 ra vagy valakivel beszélni kell róla?
Th.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ékezetekkel nekem is gondban van valamiért. :S
Segítsetek légyszi, mer' kidobom a gémet az ablakon...
Megvettem magyarban (collectors ed.), de állandón nyomja a "please insert the correct cd" szövget. Nincs már semmilyen emulátor (daemon, alchohol) a gépen.
3x telepítettem ûjra, magyar telepítõvel, angol telepítõvel... semmi...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nem nagyon lõttem zöld kurzorral, ha meg igen, akkor nagyon messze volt az ellenfél, szal nem nagyon látszott hol találja el, leginkább sehol nem találta el 😊
pirosról, VATS-ról meg már volt szó
én csak akkor lõttem, ha piros a kurzor
minek lõnék zölddel?
egyébként sem úgy játszom a programmal mint ahogy egyeseket láttam a youtube-on, ide oda rohangálni, ki-be ugrálni, közben lövöldözni ezerrel
sneak és VATS, sok critical hit-tel
sõt: tetszenek a lövések animációi
figy Pares, nem tudsz ezzel a programmal játszani 😊))
most, hogy kiderült, mikor mûködik az autoaim, mindeki örül, Pares meg igyekszik piros kurzorral lõni, nem zölldel 😊 (vagy csinál amit akar)