Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
1-2 nem teljes lol az eddig felrakottak mind ugyanez😄

Next PC upgrade: 2022

Egy NPC a játékban, akitõl megtanulhatod a Power Armor használatát.

Van már egy két nem teljes magyar hozzá.
http://anonym.to/?http://www.filefactory.com/file/af1adcb/n/Fallout3_HU_esp">Fallout3_HU.esp
Ez állitólag mindent lefordít csak "õ" "û" nincs benne

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

wesker24
Elvileg már feltöltötték csak az illetöre kell várni hogy kirakja a linket a honlapra !
Köszi azt látom majd holnap lesz fennt talán. THX

wesker24
Aha hát persze menj az OFF topikba ott letudod szedni !
Srácok magyarositást lelehet szedni valahonnan?

Mike: kösz 😉
3 error: Ne a setup.exe vel rakd fel 😊 nekem úgy nem mûködött.
Azért tegyük hozzá hogy nagyon jó érzés hogy nem csak a feliratok magyarok hanem a táblákon és üzleteken is ott az ékes nyelvünk !
Sokkal jobb érzés... Nekem ha valamilyen progi elindul a gépen pl vírus irtó akkor kilép a program.
tomasz18
miféle tréner?!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

köszönöm kedves barátom...nem olvastam még át a fórumot, természetesen át fogom rágni magam rajta, de addig is elárulnád (vagy elég a hozzászólás linkje) hogy melyik patch-ot érdemes rádobni?..és/vagy melyik mod az amit feltétlenül ajánlott a feltétele..köszi
Robez84
igazábol tréningelni kell...de ha viszed a fõküldit akkor lesz 1 tréner!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Fenrir
A DLC honnan tölthetõ le?

A halál csupán a kezdet...

Semmit, majd haladsz a történetben és akkor majd felveheted.

tomasz18
Sziasztok!Van egy olyan ruhám mint itt a banneron,de nem tudom felvenni mit kell csinálni hozzá hogy feltudjam venni?elõre is köszi

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Seth
mert bármiféle jöttment alak meghúzhatja magát benne

PSN ID.: Beegabor

Fenrir
Saturnban, Europarkban.

Piedon
Nem emlékszem, hogy kellett volna szériaszám a játék telepítéséhez, vagy a magyar verzióhoz már kell? Hol cseréltetted ki amúgy?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Fenrir
Nah sikerült kicserélni az angolt magyarra. Arra azért figyeljen az aki ki akarja még cserélni, hogy a cserekuponon van rajta a szériaszám a játékhoz, célszerû azt leírni mert a kupont elveszik 😊

Mike at home
az mitõl csöves tanya?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sambauer
meg szinte minden nagyobb faluban van "Common House", azaz csöves tanya, ott is tudsz nyugodt körülmények közt aludni..

Turn Me On Dead Man

bladex
A játék javitására gondoltam de már megkaptam a választ. Köszi.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

3Error
jaja, majdnem azt tettem én is 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

A magyaritasok.hu oldalról:"Az a pár megás file csak pár feliratot tartalmaz. A textúrás fordítás 1,5 GB. "

Mike at home
mármint miyen javítást? hogy kell a cuccokat javitani?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RatBaG
bladex
Srácok valaki nyögje ki nekem ezt a javitást dolgot.😊 Szerintem nem kérdeztem nagyon bonyolúlt dolgot.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Mike at home
sapid

Mike at home
hm... mondjuk úgy, hogy kitörlöm a GECK-ben? ehehe

Mike at home
T gomb, beállítod mennyit akarsz várni majd W

20 elég ha van egy Raider spaid (neve nem jut eszembe) ami ad +5-öt a robbantáshoz, egyébként meg 25 kell
rákattintasz a bombára, és megkérdi mit csinálj

ha még nincs házad Megatonban, sok helyen udsz aludni:
a szupermarktetben, ahova Moira küld kajáért meg gyúgyszeérét
de pl. a Citadellával szemben, a híd alatt is van egy kies lak, nekem az a kedvencem 😊
amit valamibe beraksz, az ott marad, nem fog elveszni

Mike at home
szerintetek feltegyem a nexusra miket csináltam, vagy ne?
ha igen, hogy tudom kiszedni az esp file-ból a sok felesleges szemetet?

Hali egy kérdés.
Megatronban éjszakára bezárnak az üzletek.
Hogy tudom az idõt reggelig megpörgetni ?
Mert a 120 kupakos szállás nagyon drága.
Igaz ugyan hogy gyógyítja a végtagsérüléseket na de így sose lesz pénzem.
Nincs valahol egy tábortûz?
És egyenlõre nem jttem rá hogy hogyan kell hatástalanítani a bombát.
Elég ha felviszi az ember a bomba szakértelmet 20 ra vagy valakivel beszélni kell róla?
Th.
bladex
Ezt a javitást felrakhatom a magyar felirat telepitése elött Fallout3_v1.1.0.35_English_UK?

nem..ez ugyanaz a 13 megás esp,mint volt
bladex
Ez a magyarítás csomag hányas javitással kompatibilis?

Prince23
De ez a textúrákat is tartalmazza? meg az ü, û, stb betüket is?

Seth
Akkor jó játékot és a Nuka Cola legyen veled ! ^_^

PSN ID.: Beegabor

sznus
Feltöltöttem több helyre is. zshare, rapidshare, megaupload, badongo. (Nekem az elõzõ datás linkem most mûködik.)

Robez84
hurráá

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

...közel 4 honap türelmetlen värakozäs utän, ma reggel a postäs kezembe nyomta a magyar nyelvü collector editiont<#hawaii>...
nemtudjátok a iMMXpC nem dolgozik ezen véletlenül? mer akkor nem szenvednék ezzel hanem lekapnám újjból
rexHUNter
hi
rakd már ki újra mert nem nûködik a data

takysoft
még a drivespeed is??? behalok😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

3Error
megvan... a nero drivespeed volt a gond most... <#violent><#email><#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

sznus
ITT a magyarítás!
Ékezetekkel nekem is gondban van valamiért. :S

3Error
Sziasztok !
Segítsetek légyszi, mer' kidobom a gémet az ablakon...

Megvettem magyarban (collectors ed.), de állandón nyomja a "please insert the correct cd" szövget. Nincs már semmilyen emulátor (daemon, alchohol) a gépen.
3x telepítettem ûjra, magyar telepítõvel, angol telepítõvel... semmi...

Ron Ragm
Amúgy igazából fõleg mesterlövészpuskával zavaró nagyon, én pl rengetegszer lõttem ki VATS hatótáván kívüli ellenfeleket, sõt szinte már sportot ûzök belõle és ott zavaró tud lenni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mike at home
én sem
nem nagyon lõttem zöld kurzorral, ha meg igen, akkor nagyon messze volt az ellenfél, szal nem nagyon látszott hol találja el, leginkább sehol nem találta el 😊
pirosról, VATS-ról meg már volt szó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
no akkor okosabb lettem
én csak akkor lõttem, ha piros a kurzor
minek lõnék zölddel?

egyébként sem úgy játszom a programmal mint ahogy egyeseket láttam a youtube-on, ide oda rohangálni, ki-be ugrálni, közben lövöldözni ezerrel
sneak és VATS, sok critical hit-tel
sõt: tetszenek a lövések animációi

figy Pares, nem tudsz ezzel a programmal játszani 😊))

most, hogy kiderült, mikor mûködik az autoaim, mindeki örül, Pares meg igyekszik piros kurzorral lõni, nem zölldel 😊 (vagy csinál amit akar)

Ron Ragm
Ahhoz képest hogy nem zavar egymás után három hsz... 😛

De amúgy olvasd el a hozzászólásom (is), igenis benne van és jó okkal, igaz nem tökéletesen.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?