Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosítok hogy megint nehogy anyázásba fulladjon az egész

Magyarországon vásárolt lengyel-angol version (amit a cd galaxis forgalmazott), feltelepíted, ráteszed a patchet, és ha olyanod van ezek utána még bemásolhatod a magyarítást is és menni fog a gém

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Moderáld már magad fasszívó, mert még 1 anyázás és csinálhatsz új accot

Én azt mondtam hogy a Magyarországon VÁSÁROLT változatra megy fel ez te warez szar

Mike at home
felhívnám mindenki figyelmét arra, ha valaki még nem vette volna észre, hogy rivet cityben lehet kapni a fatmanhez nuke rakétát (elõzõ karakterekkel ez fel sem tûnt) így nem biztos, hogy annyira kell vele spórolni (elsõ karimmal ez annyira sikerült, hogy egyszer sem használtam, mert mindig vártam a megfelelõ alkalmat)

tegnap a National Guard Depot látogattam meg, kutyát kinnthagytam, és végre a robotok kellõen erõs ellenfelek voltak, szépeket sebeztek, pulzusgárántom sem volt túl sok, úgyhogy még rakétavetõt is kellett használnom, azt is szépen bírták, végre a stimpackjaim száma sem csak nõtt, tetszett (mindez hard-on)
ilyen lehetne még
vagy hemzseghetne egy halom raider egy épületben, mondjuk úgy 40-50 😊vagy támadhatnának szervezetten
ezzel együtt meg vagyok gyõzödve arról, hogy 2-3 deathclaw egyszerre támadva, szétszedne, fõleg ha a kutya sincs velem

hm... azt hiszem a kutyát hazaküldöm, úgy izgalmasabb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

OFF topicban már le is tölthetõ
REPS0L
üdv!

várható a játékhoz magyarítás? mert ha igen, PC-re veszem meg, ha nem, x360-ra

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mike at home
elsõ karimmal még ész nélkül eladtam mindent, amit találtam, mostanival mindent feljavítok, és azt adom el.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

robotnyk
jogos, lényeg, hogy két rosszból lehet egy jobbat csinálni. 😊
Mike at home
hm... félreérthetõ lehet a szétszedés szó

a legtöbb tárgyat a tárgy tipusával lehet javítani
tehát ha van mondjuk 2 dab 10mm-es pisztolyod, akkor az egyik felhasználásval a másik megjavítható, így az értéke si nõ, ergo jobb a repair-t növelni mint a barter-t

robotnyk
ha van még egy ugyanolyan tárgyad, akkor azt szétszedve lehet megjavítani a cuccokat.
hogy lehet fegyvert vagy ruhat javitani ? 32 a skillem , de nem vilagit az r betu.... valami ötlet ?
Mike at home
akkor Keller
vmiért Kelly familyre emlékeztem 😊

Mike at home
azt nyomja be, mert különben csak akkor tudsz bemenni, ha megtalálod a Kelly család mind az 5 holodisc-jét

Mike at home
ezt így itt nem kéne!

robotnyk
oda nem egyszerû bejutni. a Keller Family Transcripteket kell megkeresni.

bõvebben itt
Na itt van az a hely!

Mint látható a szobán belül van a 8 nuke-t kilövõ fejlesztett fatboy!

És mintha a fószer valami falon átmenõ cheatet nyomna be?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ember minek linkelsz olyat ami nem jó had kérdezzem már meg. Azt hiszed hogy olyan jó érzés újrarakni a gamet?

Amire te gondolsz az kinyitja az ajtót magát, ami levisz a pinyóba. De alatta is lesz még egy zárt ajtó (meg rengeteg fegyver, páncél, rakéta, meg talán egy small weapons bobblehead)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

A büdös kurva anyádra megy fel ez nem a magyar változatra.

Ezt raktam fel és azóta nem megy.

Scouser
Hát a magyar változatra ez nem megy rá. És pont.

You\'ll Never Walk Alone

http://www.cenega.pl/pliki.php?Typ=2&Lit=F

nekem ez jó volt, egy próbát megér

Ráraktam az eredeti magyar Fallout 3-amra a lengyel patchet azóta kéri a lemezt hiába van bennt a lemez! Tehát a lengyel patch nem jó a magyar F3-ra!

robotnyk
nézd meg a world mapot. jobb felsõ sarokból számolj 6 kockát balra, majd 3at le.
Piedon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MDLP-13-tól egyenesen északra van, ha bejön a Recon Craft Treta akkor már a közelben vagy.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Mike at home
naja, csak alig van hozzá munició

Esetleg ha valaki ...
Guru azt írja:
Menjünk el az MDLP Power Station hoz
"Közelében található egy út ami nyugat felé vezet.
Induljunk el ezen alepusztult autópályán amíga Recon Craft Treta szignált meg nem halljuk"
arra lesz a játék legerõsebb fegyvere az ufónál
Az a baj nyugatra megy két út egymás mellett az egyik egy lerombolt a levegõben a másik alatta rendes út ahol egy robot is vár.
Na de melyiken kell menni ?😊
Ha esetleg valaki 😊
Nagyon kellene az a fegyver😊
Teppik Amon
dehogynem, ott én is kavartam vagy 2 órát(!!) mire megtaláltam. ha jólemléxek 1 szintel feljebb, ahonnan rálátni az ajtóra van egy terminál, vagy kapcsoló a falon vagymi... az nyitja a mágneszárat lent.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

lehetséges hogy te kalózkodsz mert tudnod kéne hogy az itt megvett gémre a lengyel-angol patch megy rá, a cenega oldaláról le lehet tölteni

sambauer
lelehet csak nem mutatja...

Turn Me On Dead Man

Mike at home
senkivel nem lehet lefeküdni 😄

snowkid16
Már megvan köszi! Nova-val le lehet feküdni? XD

sambauer
hát képet nem de http://www.youtube.com/watch?v=NqlBBUFvfzw <---ez a videó pontosan megmutatja az összes helyét.

Turn Me On Dead Man

Hello!

Lenne egy kérdésem! Átkutattam Washington ÉK részén a National Guard Depot, és le lehet menni egy bunkerba egy komolyabb roboton keresztül.

Ott van egy Bobblehead is. Szóval van egy ajtó, amit nem tudok kinyitni, nem lehet lockpickelni és a terminál is csak azt mondja nem lehet kinyitni.

Itt nem is lehet bemenni késõbb sem?

grebber
Megatonban a kocsmában leszólított egy faszi töröljem el a föld színérõl Megatont.Na második végigjátszás alkalmával majd ezt megcsinálom kiváncsi leszek rá hogy néz ki a robbanás és hogy mennyi zsét ad majd érte!

Next PC upgrade: 2022

Mike at home
és még egy tabács, amig nincs meg az a perked, ami két pontot ad egy könyv elolvasásáért, addig ne olvasd el a könyveket

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem tudok válaszolni, a kérdéseid rettentõ homályosak

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor már sehogy
amõgy sincs nagy jelentõsége, kiengeded a roboto, és a raiderek szarrá lövik

ha a mall-nl jobboldali ajtón mész be (ha szemben állsz az épülettel) akkor viszonylag könnyedén meg tudod szerezni azt, amiért Moira odaküldött, javaslom a lopakodást

m,ásik amit kezdõknek tudok javasolni, az az, hogy a VATS-ot tegyék át a Q betüre, egyszerûbb úgy, ami rajta van alapból az annyira nem létszükséglet

Mike at home
a repair/javítás képességet ielõbb maxoljátok ki (de csak 90-ig mert Arefuban megtalálod a Reapir Bobblehead-et, ami ad plusz 10-et)
ugyanis ezzel tuod karbantartani a uccaid, plusz így tudod a legdrágábban eladni amiket összeszedsz

Mike at home
ergo a bejárattól balra az elsõ ház

a csõ 3 helyen lukas, az egyik szembetûnõ, a másik hátul van, a harmadikhoz meg ki kell méászni a tetõre, van ott vmi szoborszeró izé vékony csõbõl, az alatt

Mike at home
az normális

Mike at home
az imént a kissráccal is elértem a 20-as szintet, ennek örömére egy kis statisztika:

Skillekbõl 100-as: Big Gun, Energy Weapon, Lockpick, medicine, Repair, Sneak

a többi: barter 51, Explosives 57, Melee 27, Science 78, Small Guns 80 (de mindjárt meglesz a bobblehead abból is tehát 90) Speech 60, Unarmed 48

statisztika:
Quest completed 13
Location dicovered 80
People killed 325
Creature killed 556
Locks picked 149
Computer hacked 24 (máig nem éreztem rá, hogy is kell ezt csinálni 😊
Stimpack taken 134
Rad-X taken 10
Radaway taken 6
Chems taken 12
Times addicted 1
Mines disarmed 78
Speech successes 20
Pokects picked 6
Book read 74
Bobblehead found 16 (hiányzik még az endurance, energy weapons, Melee, Small guns)
Weapon created 15
Captive rescued 2

klart
hogyha elkezded játszani majd megértesz mindent,különben a lényeknek kell a fejükre célozni,vats módban.ezt is majd megtudod mi,vagy youtube-on nézel videót róla.kupakozást énse értem olyan sokat nemjátszottam még vele,vártam a magyar verzióra.a harmadik kérdésre meg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vannak a Ghoul lények,akiknek korhad az arca,amolyan zombi félék,van egy küldetés amiben eldöntheted hogy mi lesz a sorsuk,beengeded e õket a toronyba vagy leölöd mind,kb így röviden ennyi.

kikix12
Valaki válaszolna nekem is?<#idiota>

PSN ID: csizmaziakiki

snowkid16
Tudom, de már elrontottam mind a 4-er és nincs már a Szuper-Duper marketben fosztogató ..😞

robotnyk
101be visszatérsz a játék folyamán, lesz küldetés.

egy terminálnál ha 4szer elrontod a kódot, akkor lezárt, csak egy választott perkkel lehet megkerülni. ha 3dikra nem találtad ki és kikapcsolod, aztán vissza, újrakezdheted, igaz a kód is megváltozik.
snowkid16
Egyébként a 106 vaultban miért õrültek az ott lakók?
A 101-be mikor mehetek vissza?
A Szuper-Duper marketben hogy tudom kinyitni a terminált amiben van egy szerencsétlen robot ami beszél? 😄 Elrontottam a kódot

snowkid16
Köszi szépen! Az autolsó könnyû volt, az elsõ is a másodikról tudsz egy képet küldeni? :S

snowkid16
😄, látod a nõi logikám jól súgta, hogy kell javítási képesség 😄

grebber
Én megtaláltam a csöveket csak kevés a képességem a javításához 😞

Next PC upgrade: 2022

Az egyik verzió, amit én ismerek, hogy megveszed, a másikat meg gondolom valamelyik varez fórumon találod...