Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még gonoszkodnom is kellett a coláért. Borzasztó.
Az Anchorage-t meg fordítom.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Vagy ott a másik: Marts Mutant Mod
Mind kettõre nagyon nagy a kereslet, sokat meg nem kell bennük forditani, de mégis van mit.
Ha jövõ héten lesz egy kis szabadom (kötve hiszem), akkor én is nekifogok valamelyik fönt emlitett mod honositásának.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4298
Az angol eredetik ahol a leírást megtaláljátok (angolul 😊:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=834
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2125
Várható, hogy többet is lokalizálok, ha érdekel titeket majd folymatosan beírom a linkeket.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tudnátok ajánlani valami jó fegyvert?
Jelenleg a Gattling lézer fegyver van de mér sztem az kevés.
Indításnál ezt írja ki:Az alkalmazás inicializása nem megfelelõ (0xc0150002). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Valaki help!!!
elõre is köszi
Codecs pack eddig soha semmi játéknál nem zavart be nálam!
Milyen kivételekhez kell hozzáadni nemértem?
Next PC upgrade: 2022
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mike at home: Azt a pénzt már meg kapatm a csajtól!
mi kell? stimpack? találsz a mallban, jobb oldali ajtón menj be, settenkedve, fal mellett, pulton beugrasz, falon lesz dobozban
Stimpackot olcsón még tenpennyben tudsz venni, a robotcsposnál, miután vip jogot adtál magadnak a számítógépe feltörésével
ha elmész Megaton felõl délnyugatra, látni fogsz egy magas épületet, az az
kupakok meg nem kellenek, higyj nekem 😊
Csak azért kérdezem mert ha nem akkor atommal felrobbanton mert kellenek a kupakok!<#eplus2>#eplus2>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
elõre is köszi😊
"The trees move. Do you not see it?"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
You\'ll Never Walk Alone