Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Nuca-Cola Kvantum kell nekem 30 db, 9-et találtam 2 helyszínen amit mondtak, a 3.-ra most megyek, valami tipp hol tudnám gyorsba beszerezni?
Még gonoszkodnom is kellett a coláért. Borzasztó.

Piedon
Nekem már volt problémám moddal, ami nem futott vele.

Az Anchorage-t meg fordítom.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Ha feltelepítetted az ffdshow-t akkor a start menübõl elérhetõ...
attól még hogy nincs honosítva egy mod azért fut magyar nyelv alatt vagy tévedek?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hello yesname! Remek munkát végeztél! Ha van kedved forditgatni még, akkor szerintem a Fallout 3 Balance Overhault-t forditsd le magyarra. Remek mod, az egész játékot "kijavitja".

Vagy ott a másik: Marts Mutant Mod

Mind kettõre nagyon nagy a kereslet, sokat meg nem kell bennük forditani, de mégis van mit.

Ha jövõ héten lesz egy kis szabadom (kötve hiszem), akkor én is nekifogok valamelyik fönt emlitett mod honositásának.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

yesname
Ha valakit érdekel egy nagyon jó modot lefordítottam, hogy a magyar Fallout-mal kopmpatibilis legyen.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4298
Az angol eredetik ahol a leírást megtaláljátok (angolul 😊:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=834
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2125

Várható, hogy többet is lokalizálok, ha érdekel titeket majd folymatosan beírom a linkeket.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

grebber
Nincs ilyen sehol.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
mármint ikon? akkor jobb gomb és config vagy settings, gondolom.
grebber
Van ffdshow de nem tudom mit és hol kell állítani!

robotnyk
indíts el egy filmet, nézd meg, megjelenik-e ffdshow ikon a tálcán. vagy nézd meg a start menüben, hogy a k-litenak, vagy ffdshownak van-e mappája, abban lehet config tool
robotnyk
attól függ, melyik fegyvertípusra gyúrtál.
Mike at home
mihez kevés a gattling?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

killecske
Hali

Tudnátok ajánlani valami jó fegyvert?
Jelenleg a Gattling lézer fegyver van de mér sztem az kevés.

Nekem is kilépkedett állandóan, de közben rájöttem ha a Start, Játékok menübõl indítom akor semmi gond (Vistán játszom, eredeti magyar).

danny94
hy all!
Indításnál ezt írja ki:Az alkalmazás inicializása nem megfelelõ (0xc0150002). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Valaki help!!!
elõre is köszi

grebber
Felteszem majd újra a gamet és ha akkor sem megy akkor ez ennyi volt.
Codecs pack eddig soha semmi játéknál nem zavart be nálam!
Milyen kivételekhez kell hozzáadni nemértem?

Mike at home
szvsz a codec-pack-okkal csak a szívás van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

robotnyk
ha tett fel ffdshowt, egy megoldás az, hogy a fallout3at hozzá kell adni a kivételekhez.
Mike at home
akkor menj, és Moiranak segíts könyvet irni

grebber
K-Lite codecs pack van fent a gépemen!

Mike at home: Azt a pénzt már meg kapatm a csajtól!

Mike at home
remélem olvasható, elnézést a félregépelésekért

Mike at home
Megatonból ha kimész és továbbmész egyenesen kissé balra tartva, lesz ott egy romos várisész, egyetlen épp házzal, ott lesz egy csak aki Moriarty elõl bujkál, ad 300-at, ha azt mondod neki, adjon egy kis pénzt, és akkor nem pofázol

mi kell? stimpack? találsz a mallban, jobb oldali ajtón menj be, settenkedve, fal mellett, pulton beugrasz, falon lesz dobozban
Stimpackot olcsón még tenpennyben tudsz venni, a robotcsposnál, miután vip jogot adtál magadnak a számítógépe feltörésével
ha elmész Megaton felõl délnyugatra, látni fogsz egy magas épületet, az az

robotnyk
ffdshow codec van a gépeden?
grebber
Már kipróbáltam mindent ugyanaz 😞

Mike at home
milyen grafikai beállításokkal játszol?

grebber
Hát nemtudom én nem sokat toltam még lévén 30 méterenként exe hibával kilépked.De ami kéne az gyógyszer és venni kell mert találni eddig nem sokat találtam a vétel meg ugye kupakba kerül!

Mike at home
eldöntheted hogy felrobbantod vagy sem
kupakok meg nem kellenek, higyj nekem 😊

grebber
Hát nem tudom mit nem szeret de nem tudok vele játszani állandóan kilépked exe hibával 😞

robotnyk
õket kímélte a te büntetõpontjaiddal is.
9289 amugy calvernak ment.

Jaja nem láttam más értelmes arcot perpill.

Sajnos a moderátorral még én se tudok harcolni. Pedig hidd el nekem le lennél építve csunyán te kis kezdõ.

klart
magaddal beszélgetsz nahát:|
kuss,játsz.

Azért is törölte ki a moderátor mert meg akart titeket kimélni, úgyhogy ne tedd itt a menõt hanem köszönd meg neki.

Azzal a felrobbanással totál szét lettél büntetve a kétforintos haveroddal együtt csak sajnos kitörölték.

klart
holnap elkezdek énis játszani a magyar verzióval,örülök hogy így most többen is újra nekiálltak,vagy talán elõször,így magyarral.legalább ha lesz kérdésem,vagy másoknak tudjuk segíteni egymás^^

grebber
Tegyük fel hogy Megatonban megcsinálok nagyjából minden küldetést amit csak lehet! Késõbbiek folyamán a végigjátszás során lesz majd olyan küldi ami ide Megatonba visszahoz??
Csak azért kérdezem mert ha nem akkor atommal felrobbanton mert kellenek a kupakok!<#eplus2>

robotnyk
banner alatti térképen citadelként keresd.
snowkid16
A Fellegvár az hol van? 😮

Van már valami nagyjábóli info arról hogy a Game Over és a szint-limitet korlátozó hivatalos mod (vagy kiegészítõ) mikor jön ki? Addig nem állok neki újra a játéknak.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

zomgzerg
gyere már vissza a wow topicba is egy picit, régvoltmóka

baxki na ott pont nem néztem! XD Köszi!
Mike at home
My Documents, My Games

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Seth
XY:\Documents and Settings\XY\Dokumentumok\My Games\Fallout3

PSN ID.: Beegabor

Mike at home
ilyen stílusban sem kellene válaszolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hali! sorry ha már kérdezték de nem találtam itt a fórumban erre választ hogy a fallout 3 hova rakja a mentéseket?
elõre is köszi😊
Calver
nyugi, CsõKujts kisfiú, máshogy nem tudja kifejezni magát. pár hete már lenyomott egy becsülendõ méretû hisztit, aztán mikor a topic lakossága virtuálisan megtaposta és kiröhögte, olyan szépen felrobbant hogy kapott is érte egy hétnyi pihenõt. szóval nyugodtan ûzz gúnyt a srácból, max sírni fog egy kicsit anyukájának... <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

jó én úgy nem próbáltam azért pontosítottam, de anyázni azért nem kéne szvsz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Scouser
Az úgy oké, hogy az angol-lengyelre megy fel és magyarítás után mûködik, de akinek a magyar van meg DVD-n annak nem lesz jó ez a patch.

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Gondolom ezt nem nekem akartad írni...

You\'ll Never Walk Alone