Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kikix12
Sziasztok!
Sajnos még nincs meg a game de már elkezdtem tájékozódni meg átrágni magam ezen a topicon. Van 2 dolog amit sok helyen olvasok.
1: Sokszor elõkezül az a mondat hogy "A fejükre célozz!" Ez mit is takar pontosan? Kiknek kell a fejükre célozni? Meg valami olyat is írnak hogy száz kupak jár értük. Hogyan kapjuk meg értük a száz kupakot?
2: Mi is történik ott amikor egy házba lehet beengedni valami mutánsokat?

PSN ID: csizmaziakiki

sambauer
kövesd a csöveket, odaterelnek, egyedül az utolsó cinkes az egy ház tetején van (hogy melyiken azt meg nem mondom). Megatoni házad meg rögtön a bejárattól ha lemész egyenesen, balra lesz egy lépcsõ azon felmész és rögtön az elsõ ház jobbra.

Turn Me On Dead Man

snowkid16
és, hogy a Megatonban hol van a házam? Mikor a víztisztítás meg kell javítanom (törött csövek), mondjátok meg hol vannak a csövek légysíz, már vagy kétszer körbe mentem XD

snowkid16
Hi!
Jó a játék, csak szeretném megkérdezni, hogy mikor 106 vaultban vagyok, akkor miért néha lila a képernyõ?

Mike at home
GNR? metróalagutakon keresztül

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
semmit nem ad, csak nem lesz olyan sivár a lakás
egyébként, hogy melyik berendezési tárgy mire jó, elmondja neked az inas robot

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja

Mike at home
egy emelettel odébb, azt hiszem

hy. a 101 es vaultba még majd vissza lehet menni?
Mike at home
ha simán bevûllalod a ghoulok kiirtását Gomeznél, az negativ karmát ad

Karez
Van valami megoldás arra hogy a magyar feliratok-ban az "õ, ö, ü û" betûket megjelenítse?
Mert elégé idegesítõ egy idõ után hogy ki kell találnom minden 3-ik mondatban vaj mi van írva oda (bár így se nehéz de azért no)

Volna 2 kérdésem.
Ad-e valami extrát a Megatronban lévõ ház díszítése.
Vettem egy Kóla automatát de kiürült belõle az a 8 ital és kész.
Aki berendezte írja már le mit ad pl egy tudományos vagy Utazó berendezés. Köszi.
Nagyon sokba kerül viszont nem érzékelek elõnyt benne.
És a másik a fõküldibe azt a rádiótornyot hogy kell megtalálni ?
Írja ugyan a leírás hogy arra menjek ahol erõsödik a jel, de ez elég gyenge támpont valamit megtalálásában, nincs valami irányzék az adók megtalálásához?
sambauer
nekem adott, minden ghoul után.

Turn Me On Dead Man

MrDevil
valakinek nem sikerült kiderítenie mi volt az a széria szám a kuponon a fallout 3 dobozában?

Arra fogadtam volna, de gondoltam, ha a gamét már megvettem, a kiegészítõ is legyen hivatalos... De ha nem lehet megvenni, akkor ügye rá leszek kényszerítve! Feltéve, hogy felmegy a magyar verzióra...

Akkor nem tudom... pedig valami sok kupakot említettek a jegyzet szerint!

De akkor már megkérdezem, azt a "nyomi" receptet hogy tudom kioperálni onnan? Vagy hol találom a kulcsot?
Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem Ghoulok lemészárlása nem ad negatív karmát, de nem fogadnék rá. ha beereszted õket azon céllal h irtsák ki a torony lakosságát, na az viszont tutira ad. ha pedig megdumálod a lakosokkal h lakhassanak itt a kis ghoulocskák, azért sztem pozitív karmát kapsz, csak 1 hét múlva ha visszanézel, a ghoulok már ki is irtották az eredeti lakókat. szóval pár jól célzott lövés a csatornapatkányok kicsiny kobakjára a helyes megoldás. plusz az a megoldás is ami igazi mosolyt csal az ember arcára <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
abban egy nyomi recept van a mirelurk sütirõl

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
kalózöböl felé megtalálod.

"The trees move. Do you not see it?"

Milyen patch-et sikerült feltenned?
Én a "Fallout3_v1.1.0.35_English_UK.exe"-vel próbálkoztam, de nem sikerült, bár hibát sem írt...

Más:
DLC-t látom live-on meg lehet venni, de keleteurópában nincs live, akkor hol lehet megvenni?

Hát, gondolom igen.
Mike at home
most végképp nem tudom mirõl beszélsz? a frigó hátsó rekeszérõl?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szia Micsu!
Te melyik patchet raktad rá a UK-t? Ráment hibaüzenet nélkül? Gondolom neked is magyar bolti van, mert ha igen akkor én is megpróbálom feltenni hátha menni fog.

Felvették persze. Azóta lehet már azért nem veszik fel, hogy ne zaklassák õket ilyen patch ügyben:-) Egyébként nekem is kb. harmadjára vették fel. Szerintem amúgy majd Hétfõn próbáld meg. Ha többen is hívogatjuk õket majdcsak lépnek valamit patch ügyben.

Mike at home
ha kidobál, és a más beállítással nem, akkor mondd már meg nekem miért nem örülsz annak, hogy van amivel nem dobál ki, és JÁTSZOL ahelyett, hogy itt szenvednél

Oké, akkor töröld le a francba a gépedrõl...bazd ,meg de nem fogok azért sírni mert nem megy maxon...úristen....jaj...ha megveszed majd akkor háborogj. Én se vettem meg, de nem is háborgok!

Úgynézki rószúl fogalmaztam😊 Bocsi
Szóval a küldetést csak azért említettem hogy be tudjátok magatokat tájolni hely szerint!
Az az eldugott valami a külditõl függetlenül ott van valahol, csak nem tudom megtalálni. És erre lennék kíváncsi hogy hol keressem ezt a bizonyos rejtekhelyet.
Egyik halottnál találtam utalást erre, és ha feltöritek a sz.gépet akkor ott le is írja hogy mit kéne csinálni. De én még ennek ellenére sem jöttem rá hogy hol keressem.
grebber
Oké szerinted kevés a gépem hozzá jólvan ülje 1-es.
Crysishos is kevés a gépem Very highon minden maxon és mégis megy ez a focsira meg kidobál szánalmas.

Next PC upgrade: 2022

Hát én se adtam érte pénzt, pedig meg éri az árát...bocs de ne azért legyen egy játék szar mert kevés hozzá a géped.

grebber
De mekkora egy fos már.Mi az hogy kidobál?
Fusson rendesen max akadna kicsit.Mert amig mentem kint 25-30 fps volt minden maxon akkor annyáért dobál ki.
No mindegy még jó hogy nem adtam érte pénzt!

Hát márpedig ezek szerint..ha nem bírja az Ultra beállításokat akkor kevés hozzá...azért a tiéd sem atomerõmû ..mellesleg szerintem a VGA miatt dobhat ki... a 8800 azért nem egy csúcs VGA, ha jól tudom... és az ATI 4830 talán erõsebb... de lehet tévedek és más az oka...

Hátõõ a 4830 ha olyan sokkal nem is, de jobb...
De szerintem tökfelesleges erõltetni a hdtextures packot,mivel semmimás,csak kicsit jobb textúrát kap a padlõ (ittott repedések,sûrûbb kavics) ennyi....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mike at home
jaj, most kezdõdik majd a rejtvényfejtés, hogy mi lehet ez angolul 😊
gondolom a Mirelurkos küldetésrõl beszélsz, amikor a Mirelurkok tojásába kell tenni azt a bigyót
keresd meg az Office-t, ott kell lemenned

ha nem akarod a Mirelurkokat bántani, akkor
a) korábban kiirtod az egsz komplexumból õket
b) stealh-boy-t használsz (meg ne kérdezd mi a magyar megfelelõje 😊 remélem nem lopakodó-fiú 😊

grebber
LOL nehogymá kevés legyen a gépem hozzá!

Hali!
Egy kissé elakadtam a játékban:S Éppen Moirának csinálom a könyvét, és pont azokat a "Mocsári Leselkedõket" -kell ellátni egy megfigyelõvel. Na mármost, kutakodva az emlékmûben, találtam egynéhány utalást arra hogy itt valami el van rejtve, egy bizonyos tárolóban amit meg kell szerelni az alkatrésszel amit találtam. Viszont én nem találom ezt a bizonyos tárolót sehol, pedig már mindenfele szétnéztem. Illetve találtam egy érdekes hûtõt, de oda meg kulcs kéne, és nem alkatrész.
Valaki help pls, már nagyon idegesít😊
Prince23
Érdekes nekem nem, két magos 6000+, 2 giga ram, 8800 GT. Ultránál mindig kidob idõ múltán

Jobb gép...nekem maxon megy teljesen...2600-asduplamagos proci 2 gigas ram ATI 4830 VGA.

Mike at home
túl jó a géped 😊 nekem eszembe sem jutott maxra tenni 😊

grebber
A launcheren belül grafikai beállításoknál minden maxra tettem.
Ahogy kiléptem a külvilágba állandoan exe hibával leállt a game.
Írták vegyem vissza HIGH-ra ulra highról meg élsimitást is.Visszavettem nem dobál ki.

Nincs valami megoldás arra hogy fullmaxba tudjam tolni ugy hogy nem dobál ki?? (HD textúra pack fent van)

robotnyk
karmajavításon kívül sok értelme nincs 😊
exe filet megnézed és ott látszik a verziószám, vagy az optionsba bemész és ott a video/képbe ha belépsz, bal alsó sarkoba mutatja, nekem megy 1.1el a magyar

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Idõközben már találtam egy hiper szuper marketben! Csak azért kell meg Megaton elõtt megsajnáltam a foszert neki lesz!

Piedon
Neked felvették a telefont? Nekem még azt sem, pedig többször hívtam õket, emailre meg nekem sem válaszoltak.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

robotnyk
elsõsegély dobozokban lehet fõleg, esetleg ellenfeleknél. ha megatonban megszerezted a lakást, akkor a robottól lehet kérni bizonyos idõnként.
grebber
Tiszta vízet hol találok a game-en belül?

Ja és azt mondta az úriember, hogyha a patch el is készül valaha, akkor az sem a hivatalos fallout3.com-on sem a Cenega oldalán nem lesz fennt, kizárólag csak tõlük lesz letölthetõ(mmholding.hu)!

Szia!
Én is írtam az Mmholdingnak, de még nem válaszoltak(4 napja már), ezért tegnap telefonon felhívtam õket és azt mondták, hogy egy külföldi cég csinálta(Gamestar-on úgy olvastam, hogy a Cenega)a magyarosítást, ezért a patch is tõlük várható. Azt ígérte az úriember, hogy ma beszél a külföldi cég kapcsolattartójával, aki egy hölgy és megkéri, hogy kérdezzen rá a magyar patchre. Na kiváncsi vagyok a fejleményekre. Reménykedjünk, hogy egyszer megcsinálják.

Mike at home
de ahogy elnézem a perkekekt inkább a Computer Whiz -t kellett volna válasszam, csak kiváncsi voltam ez milyen, mert ugye van 11k kp-m, de nem tudom mire kellene nekem kp, nem költök semmire, max energia cellákra

Mike at home
felvettem tegnap a lawbringer perket, ezek a Regulatorok mennyire tenyérbemászó alakok, szivem szerint kinyírtam volna mindet a fõhadiszállásukon - ami egy fészer 😊

Mike at home
nem hinném
egyszerüen a hard fokozat is túl könnyü, ha van veled valaki, mondjuk a kutya, és így nem tudnak meglepni. Fõleg ha a kutya kiüthetõ, de megölhettelen - ami kell is sajnos, mert a kutya nem túl okos, terepen jó hogy veled van, de épületben baromi idegesítõ: ész nélkül támad, szarrá löveti magát az ellenféllel, telepített gépágyúval, miközben te próbálsz sunnyogni, mindig rohanhatsz utána, hogy megvédd, mert neki 2 emelettel lejjebb egy ellenféllel kell hadakoznia, egyszerüen nem bír megülni a seggén. Ha meg simán jön utánad, fix hogy belegyalogol az összes olyan csapdába, amit te nem vettél észre, és a light step perk miatt nem is veszélyes számodra -+ leginkább így szoktam komolyabb sérüléseket bekapni. De a késõbb hozzád beálló mutáns, Fawkes sem jobb, bár az nem rohangál, de sok dolgod mellette már nincs, csak sétálgatsz, nézelõdsz 😊