Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most tök jó lenne ha megvettem volt 9000 minuszba és egy használhatatlan DVD dejó lett volna!
Next PC upgrade: 2022
meg pár helyen még beállnak hozzád emberek is, attól függõen, hogy szimpi vagy nekik vagy sem, de nem mondom meg hol, mászkálj a térképen összevissza, fedezz fel minden egyes négyzetcintit, jönni fognak a mellékküldik is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és azóta van, amióta modokat tettem a játékhoz
Levettem minden lowra akkor is kidobál.
LOL mert neked minden game eredeti persze.Nekem is vannak eredeti gamek.
De ez még a warez alá is adja a lóvat mivel kilépked és ahogy olvasom eredetivel is szóval jól jártam.
Tudnátok válaszolni pár kérdésre?
Hol lehet olyan segítõ félét szerezni?
Hol lehetne valami jó mellékküldetést szerezni mert a fõ küldetéseknek a végén vagyok?
Ha megölök valakit és találok nála egy ujjat azt kinek adjam el, hogy pozitív karmát kapjak érte?
Köszönöm!!!
btw, nézd meg a ffdshow video decodert a config részben..
Fallout 3 Nexus
REGISZTRÁLNI KELL!
Modokat ugy kell installálni, hogy a játék data könyvtárába másolsz mindent. De elõször is a Fallout.iniben a binvalidateolderfiles nevû sor értékét 0-ról 1-esre kell változtatni. Ennyi. Esetleg textúra modok esetén szükséges lehet az Archiveinvalidation nevû progi. Kicsomagolod és katt az ACTIVATE-ra.
Archiveinvalidation Invalidated
Fallout 3 Balance Overhaul:
Az egész játékot a gyökereitõl kezdve "kijavitja". Gondolom a BALANCE szót mindenki érti. Aki egy kicsit is tud angolul, annak több info itt található:
Fallout 3 Balance Overhaul README
A mod letölthetõ innen:
Fallout 3 Balance Overhaul
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"The trees move. Do you not see it?"
Mindegy nem megy a game azt kész!
Ezt is megéltem!
Majd még megporbálom XP-n "HÁTHA"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kodek pak nélkül is mivel uninstaláltam de 15 perc után durr elszállt megint!
Utólag ilyenkor örül az ember hogy nem dobott ki 9000FT-ot az ablakon!
Nem gyõzöm olvasni játékok hsz-einél. Nekem érdekes minden indul.
nekem csak a KMplayer van, mindent lejátszik, és a játékoknál se szarakodik.
Egy kérdésem lenne!
Társainkat hogy lehet Fõkarivá emelni, hogy ne haljon meg soha? Teszem azt Dogmeat-et?
Ilyenek vannak!
Nem tudom melyikbe és mit kéne állítani!
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone
köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
http://www.pipboy.eoldal.hu/cikkek/vegigjatszas
Én az elsõ levelup (101 bejárata után) akartam visszamenni, de nem ment, tehát akkor ahogy írtad... 😊
Köszi mégegyszer.
Van a játékhoz magyar nyelvû végigjátszás...?
ha volna akkor linkeltétek..?
ne kellje minden xarságot itt megkérdeznem😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
You\'ll Never Walk Alone
Az volna a kérdésem, hogy a játék legelején a Vault101-ben apu dolgozószobájában az idézet mögött volt egy széf, de 50-es lockpick kellett volna hozzá. Most amikor meg már volna nem tudok visszamenni, pedig biztos valami jó cucc lehetett benne? vagy nem? Valaki kinyitotta? mi volt benne?
Elõre is köszi.
És pár jobb módot adjatok ami növeli a játék élményt...elõre is köszi!!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
ellenben megvan a Vengeance
úgy rohad szét, mint állat, ennél csak a The terrible shotgun megy tönkre durvábban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Másik : a játék könyvtárában a FalloutLauncher.exe -t indítsd, majd beállítások.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]