Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Ugyanis a fellegvárnál nem segítenek mert valami Lyos Bölcs hozzájárulását nem szereztem meg.Gondolom Õ volt az aki meg kért hogy valami tanoncot hozzak ki az épületbõl, aki pedig program hiba miatt meghalt. Tehát valami ötlet?
Mercedes CLK 270
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
tehát nálunk a Live nem megy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A baj az, ha mod csinálta, a levétele után sem fog megszûnni a dolog, mert a sok objektum már nem tünik el. Minden mod felrakása elõtt érdemes egy mentést félretenni, és ha valami nem ok, akkor modot leszedni ezt a mentést visszatölteni és onnan folytatni...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
For the Empire!
Turn Me On Dead Man
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
Mindegy már mindent kipróbáltam.
Sajnos ez ennyi volt.
Next PC upgrade: 2022
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
lehet hogy volt már erre válasz....egy két résznél nekem kifagy...föleg kapu(pályarész) nyitásoknál..van rá pénkillah????
nálam az eredeti el sem indulna
És mielõtt megvettem letöltöttem a warezt és az állandóan kiszórt. Ez meg nem.
You\'ll Never Walk Alone
egyébként 2 darab maxra javított kalasnyikov, és már pénzednél vagy
ne aggódjatok a pénz miatt, abból annyi lesz, hogy nem tudod mire elkölteni
You\'ll Never Walk Alone
Feltettem XP-re ott meg valami sorszám nincs az xlive dll-ben hibára hivatkozva nem indul😞
Nekem eredeti magyar nyelvû van és mégis kiugrált mindig.Az alábbiakat megcsináltam és 3 órája nincs gond😞Az elsõ 3 pont nem biztos ,hogy igaz én az XP-codec folderjébe találtam meg az ffdshowt)
Problem #1 : Fallout 3 crashing / Fallout 3 crash to desktop (ctd) | Fallout 3 crashing at the start of the game
Solution : (from Bethesda website)
1. Click Start
2. Click “All Programs” (or just Programs, depending on the version of Windows, whether they’re using “classic,” etc.)
3. Go to the ffdshow folder.
4. Click “Audio decoder configuration.”
5. In the left hand pane, click “Info & debug.” This is the second entry in the list.
6. In the right hand pane, near the bottom, find a check box labelled “Don’t use ffdshow in:”
7. Check that box, and in the text box underneath (it lights up when you check the check box), add “fallout3.exe” (don’t include the quotes). If there is already something in that box, put a semi-colon ( ; ) after what’s already there, and fallout3.exe after that. Do NOT use spaces, since ffdshow will think that’s part of the filename. A valid entry would be “explorer.exe;fallout3.exe” (without quotes).
8. Finally, click “Ok” and start Fallout 3.
Ugyebár befejeztem a Rileys Rangers-es questet, megyek vissza a Rangers Compoundba, Riley odaadja azt a geomappert, hogy ad pénzt minden egyes ujonan feölfedezett helyért. Jó mondom, nesze neked, itt van pár hely. Adott is értük 870 bottlecap-ot. Erre mit csinál a játék? HÁT PERSZE HOGY KILÉP!
De sebaj, az Autosave megvan. Szal ujra odamegyek ahoz a bûdös kuuur...-hoz, odaadja a geomappert, jovan mondom, itt van pár helyenek az adatja, adjad azokat a bottlecapokat, erre mit mond a kis szajhája?
Blablabla, ezeket a helyeket már ismerjük!
Aszittem kiesek a székbõl! 3x visszatöltöttem a játékot, és nem ad semmit! Az anyád büdös! Whááá, ilyenek rohadtul fel tudnak cseszni.
Esetleg vmi tipp, mit csináljak, hogy adja oda a jutalmat?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kis segítség kellene.
Cheat.
Azt olvastam,hogy ha az ember elteleportál ilyen tápoló helyre, majd vissza Megatonba, akkor "lesz egy csatorna kijárat" a városba.
Valaki tudja, hogy hol is van az.
Mielõtt bárki a torkomnak esne, megbántam a cheat-et - csak rámentettem korábbi mentésemre, és nagyon-nagyon visszavetne a játékban, ha egy régit töltenék be.
Köszönöm:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
ami nem megy, azzal nem játszom
nincs amiatt világvége
ezzel együtt a codecpackoktól erõsen tartózkodom
sõt, az eredetikkel többet szívtam eddig, mint a warezzal, a legvicesebb meg az, amikor nocd-t használok az eredeti mellett
mert akkor legalább nem kell elõvenni
akkor is törni kell, amikor a programnak nem tetszik a daemon tools-om, pedig én nem fogom semmiféle program miatt azt leszedni
Akkor ez a game nálam kimarad amíg nincs megoldás.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
De nem is ez a baj, hanem, hogy még büszke is vagy rá, és hangoztatod, ez a gond...
De ha a gépeddel van a gond, azt meg tedd rendbe, PC-d van, nem érhetnek váratlanul ezek a problémák, vagy ha mégis, vegyél konzolt, warezolni ott is lehet, de nem lesznek az oprendszerrel gondjaid.
Csak hagyd már abba a "de jó, hogy nem vettem meg" örömködést....