Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
mér? :c

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Prince23
Rpg-ben ajánlatos gyakran kempelni.

klart
hiba.én sokat mentek,ilyen dolgok miatt,nameg mert kidobál néha 😄

killecske
Sajnos nem mentettem.
Még egy kérdés. Meg tudná valaki mondani hol találok kottapapírt a vénasszony számára? Le akarja írni a zenéit.

Az alaplapi hiba kinyilatkoztatástól azért még nagyon messze vagy! Kicsit lejjebb írták neked hogy lövöldözd ki a processeket hátha valamelyik akaszt. Ha tudsz kölcsönkérni egy vinyót, akkor kérj, csak a vga kártya legyen mint bõvítõkártya az alaplapon, egér-bill-monitoron kívül ne legyen más periféria a géphez csatlkoztatva, dobj fel rá egy szûz XP-t, directx, vga driver, és kiderül hogy hardveres-e a gond. Más játékokkal nincs ilyen jellegû gondod? Pontosíthatnál egyébként hogy most akkor mp-enként akad négyszer vagy percenként, és mekkora mértékben. Ha finoman nézem akkor egyik játék sem sima. Az alaplapodon is lehet biost frissíteni (ésszel különben kinyírod) és esetleg próbáld meg tuning nélkül is a játékot (vga/cpu).
klart
amúgy ezek a kis bólogatós figurák növelnek valami képesség tényleg?vagy csak úgy vannak,és tárolhatom lakásban õket

klart
mentettél elõtte?ha igen tölcsdbe és megtudod 😄

killecske
Hali

Most csináltam meg azt az androidos küldetést ahol végül feladtam a droidot az öregfószernak. Az lenne a kérdésem mit kaptam volna jutalomként ha szólok a droidnak h õ egy droid?😄

klart
igazából tényleg az mire jó

BaLeeX
Miért, össze kell gyûjteni a kólákat? Én eladogattam meg megittam mind amit találtam...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

klart
Kvantum Nuka Cola-raq

Prince23
Nuka Cola-ra gondolsz?

HeadHunter86
Már 32 órát beleöltem a játékba, nem lehet letenni, annyira jó missziók vannak, van beszélõ szervópáncélom, mindenféle plazmafegyóm, 18-as szintem, és még vagy ezernyi felfedezni való. Na meg sok sok misszió, csak azok a francos kvantumkólák lassan gyûlnek (21 van). Istenkirály lett a játék, annyi szent. Ja a fõ küldibõl még 4-5 hátra van.

Mikor megjelent nekiálltam angolul, akkor 30 percig bírta, most 2 hete adtam neki egy új esélyt, így magyarul, azóta nem bírom letenni. Egyik legjobb szerepjáték amivel valaha játszottam. A VATS überkirály így FPS nézetben.

ja tényleg mint valamii ilyesmirõl dumált fater..... dejó.. youtube az én barátom és leesetem igy végig vittam énis 14. szintig jutottam 😄 hát tulsokat nemcsatangoltam az biztos de remekül szorakoztam megkell hogy mondjam, ha joltudom jövöre jon egy ujabb kiegészitõ ami az ez utáni idõrõl szol ugye!? már most érdekell 😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Calver
spoiler tag erre való.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valami homályosan dereng alfáról és omegáról, meg egy elbaszott bibliai idézetrõl? na az lesz a nyerõ.

"The trees move. Do you not see it?"

spoiler !!honnan tudom meg a játék végén a tisztítónak az aktiváló kodját?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Küldetést ugy tudsz váltani, hogy TAB-al kinyitod a Pip-Boyt, rámész a Data-ra, ott a Quest-re és rákattintasz arra a küldetésre, amelyiket folytatni akarod.

Arra a kérdésre, hogy miért nem tudod teljesiteni a feladatot, több info hiányában annyit tudok mondani, hogy tedd fel a legujabb patchot, mivel az alap patch nélküli játékban a küldetések 70%-át nem lehet rendesen teljesiteni vagy valami hiba van benne.

Ha sehogy se megy, akkor itt egy egyszerû megoldás: Mentsd el a játékot, de ne quicksave-vel, hanem a menün keresztül. Lépj ki a játékból, majd inditsd ujra és tölds be a mentést.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kösz valóban fel tudtam rakni a legfrisebb vga drivert bios frissítés után de sajnos továbbra is "receg" a kép. Elég ideg vagyok megmondom õszintén. Sajnos szerintem az alaplap lesz a hibás pedig nem volt olcsó...

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Hi!

Sajnos nem tudok megcsinálni pár küldetést. Moira féle pl rejtsem el a megfigyelõt a vizi állatok fészkébe. De mikor odamegyek és nyomok 1 "e"-t akkor nincs ott a megfigyelõ... Lemondani nem tudtam Moiránál és ezt veszi elsõdleges feladatnak.
Ott voltam a Lenin emlékmûnél, de nem fedezi fel. Pedig kiírja a térképen hogy ott vagyok...
Tudja vki hogy miért nem tudom teljesíteni ezeket a küldetéseket?
Muszáj mindig az aktuálisat? Mert van hogy másfelé megyek és gondoltam hogy majd késõbb...

Elõre is köszi

Gigabyte P35-DS3 Intel s775 P4 DualCore E2180 2.00GHz - 3GHz-re húzva MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC/D3

tomasz18
köszi

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Scouser
Hosszan nyomott TAB

You\'ll Never Walk Alone

TAB

tomasz18
sziasztok pipboyon a világítást hogy lehet bekapcsolni?

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Mike at home
ami egy szekrénybe, ládába beteszel, az benne marad

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sevendoor
Sziasztok, én is belekzdtem most már magyarul. Vettem ki egy szobát Megatonban ahol van egy szekrény (piros). Biztonságos az? tárolhatom ott a cuccaim ideiglenesen? Middig lesz az szoba az enyém?
köszi

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

tiburon26
na megvan a power armor!9szint elejen tartok.ezekszerint nemsokara vege?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

uu mikre gondolsz pontosan?? nagyjábol...???

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Calver
nem kipakolásra gondolok lopakodva, csak bemenni és lelõni a robotot - úgy h stealth közben nyitod ki az ajtód kintrõl. akkor emlékeim szerint nem ugrik neked a város teljes lakossága.

Fut valamilyen kiszolgáló vagy progi a háttérben ami bizonyos idõközönként végrehajt egy olyan mûveletet, ami megakasztja valamelyik erõforrásodat! Próbált kilövöldözni a háttérben futó processzeket egyesével, amelyik után elmúlik, az volt a hunyó!
Valószínûleg valami kinéz a netre ellenõrizni valamit ekkor akad.
Láttam már hasonlót, ahol az mp3 akadt meg percenként egy pillanatra, ott is hasonló volt a gond.

hali! segítségre lenne szükségem...nem tudom egyik patcet se normálisan feltenni..elinditom a (.35-öst)pl elkezdei telepiteni..majd elinitja a game-t..és ennyi..igaz írja h 10 min kell neki de még negyed ora mulva se reagál semmit...másnak volt már ilyen??? valamint az 1.1.15 ös pedig azt irja ki hohgy nem találja az elözö file-t AGYVÉRZÉST KAPOK!!! segitségg!!!!

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Ez engem is érdekelne, meg az, hogy ha van javítás, akkor melyik jó, és hol található?
Mike at home
mázlid volt, hogy nem vettek észre

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem
mert kicsi a szoba
stealth-boy-jal esetleg, de egy kezdõnek nincs olyan

tiburon26
en meg az elejen kb 3.as szinten kinyitottam a fegyverraktarat ram is tamadt a robot,de siman a fejet love ki lehet nyirni.es a lakok nem vettek eszre semmit,viszont tenyleg folosleges.szinte tobb loszer elmegy a robotra mint amit benn talalsz.nem is tudom miert fegyverraktar a neve.

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Elég szégyen az nvidiára nézve ha a saját vga-ját csak bios frissítéssel ismeri fel. Mindenesetre hasznos infó ha valóban ez volt a gond.
Calver
lopakodva sem lehet betörni? emlékeim szerint mintha nekem úgy sikerült volna. vagy nem. rég volt már, na <#nyes>

Mike at home
eszembe jutott, Mr. Gutsy, ari kis plazmaágyúval

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
késõbb sincs sok értelme, az pár vacak ami odabent van, akkor már nem fog kellene

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen van fegyverraktár van benen egy assault rifle, pár pisztoly és egyéb vackok, ellenben mister Buttsy (vagy vmi hasonló nevü) robot örzi, amivel szemben alacsony szintü karakterrel esélyed nincs. Arról nem beszélve, hogy utána Megaton teljes lakossága rád támad
Nincs értelme kinlódni vele. Bõven lesz elég fegyvered, lõszered
öldöss Raiereket, javítsd fel a cuccaikat és add el
ja és vedd fel a Child at heart perket (lvl4 - ha jól emlékszem) menj el Little Lamplightba, és Biwwi ingyen neked adja a Wazor Wifle-jét, ami egy newbie-nak kitünõ fegyver az elején (meg úgy végig 😊

Kulcs kell hozzá, de ha benyitok, a bent lévõ robot rám támad, és ha a robot rám támad, az összes városlakó meg akar lincselni, szóval én még nem tudok bemenni kulccsal sem.. 😊
(talán majd késõbb... )

Mike at home
ahol a csajjal találkozol, ott a lift a terem közepén

Mike at home
sõt ha megnézed a banner alatti faq-n lévõ linket, az összes tárgynak ott az ID-ja, de a játéknek nem az a célja, hogy mindent beirogass magadnak

Megvettem a magyar verziot. Ezzel megy a DLC?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Mike at home
no igen, mert a fallout angol kiosztást használ

igazából a ~ a konzol, és a 0 van az ö helyén az angol kiosztásban

Mike at home
no azért ez így erõs túlzás

Mike at home
hm... az öreg szereti a fiúkat 😉

Scouser
Egyre sûrûbben látom az embereket, hogy belekapnak ebbe a csodás játékba és az elsõ feladatnál kétségbeesve jönnek ide segítséget kérni:

- Hogy kell felrobbantani a bombát?
- Hol tudok aludni?
- Hol lehet javítani és hogyan?
- Hol mit kell csinálni?

Ezek a kérdések és a többi amit nem írtam le teljesen feleslegesek, mert ebben a játékban te döntöd el mit akarsz csinálni. A questeknek mindíg van 2 féle megoldása, de nem ritka a 3-4 féle megoldás is. Játszatok, merüljetek bele, ez egy szerepjáték és nem lehet megmondani hogyan játsszál, csak tegyétek ami jónak látszik és kész.

You\'ll Never Walk Alone

nekem ilyen bajom nem volt a 9600gt-mmel vistában... kb 2008. júniusi a vga bios rajta... és azzal a gt-vel fsaa nélkül hd textúra patch-el, 1280ban teljesen fullon 40-50fps körül/fölött ment folyamatosan a játék... (gyenge 3800+ x2-vel) tehát 9800gt-vel még jobban illene... kompatibilitási gond nem lehet? én anno nf chipsetes asrock am2nf3 vsta lapban sokat szívtam a hd2600xt-mmel... akadt a kártya az alaplapi chipset ethernet vezérlõjével... vistában fel sem tudtam rakni a kártyát semmilyen driverrel, mert széthalt a rendszer... xp-ben pedig kizárólag gyári driverrel ment csak, de pár dolog itt is akasztotta...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

keresd ki a kártyádat és frissísd a vga BIOS-t VGA BIOS
és utána feltudod rakni a legújabb nvidia drivert 182XXX

Ha nem megy fel egy vga driver, akkor telepítsd újra azt a vistát.