Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most néztem meg hogy ha leveszem a grafot teljesen alacsony minõségre akkor is csinálja. 😞

Asus EN9.8 gt alaplap is asus.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Gigabyte kártyád van, és sima 9800gt?

Na és milyen grafika minõségi fokozatot állítottál be neki? 😊
A vistám is borzalmas legalapabb és 32 bites nem enged felrakni kártyadrájvert ráadásul ugyhogy csak 78.13 van fent. Lehet ez a probléma? Bocs hogy 3-at irtam..

Amugy peccseletlen magyar verzió. Az is érdekelne hogy most végülis milyen patchet lehet tenni az eredeti magyar játékra.

Hali! Van egy olyan problémám hogy 9800 gt vel és core 2 duo E7300 [email protected] Szaggat a game. Mondjuk olyan érdekesen csinálja szinte szabályos idõközönként ami kb negyed másodperc megakad picit de épp eléggé ahoz hogty zavaró legyen. 😞 p5q-e alaplapom. Nem tudja vagy sejti valaki esetleg hogy mi lehet ez?

bandi007
+van.
Bár a Fallout Launcherbe volt...
Azért thx

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

bandi007
THX!

+van a .ini fájl csak nem találom benne a felbontást... 😞

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Moriarty kocsmája alatt, kulcs kell hozzá.

chalezlopez
Jaja, tényleg van fegyvertár, de mindig "piros" az ajtaja...

Vamos Argentina!

Megkeresed a fallout.ini-t és átírod (Dokumentumok\My Games\ alatt).

bandi007
Hy!
Segítsen abba vki, hogy hol lehet a felbontást állítani.
THX

Hol?

Pedig van ott egy fegyverraktár Moira boltján kivül, még én sem tudtam kinyitni.

Emberek! A város neve Megaton. Nincs benne "r"!

Egyébként meg milyen fegyverraktárról beszélsz? Moira boltja az, ahol fegyverek vannak, azt meg nem kell feltörni, reggel 8-kor nyit...

A power armort csak a fõ sztori vége felé tudod felvenni, így nem sok értelme van egybõl arra hajtani. 6. szinten már lehetne jó páncélod, csak le kell szedni mindenkirõl amit találsz és használni. A talon harci páncél elég jó már.

Megatronban van az a fegyverraktár. Legálisan ki lehet azt nyitni ?
Nagyon piszkálja a csõröm, mert mindig alig van lõszerem pedig minden tipusú fegyverbõl van nálam egy.
Közben megoldódott a problémám. Két teherlift is van az épületbe, nem vettem észre az egyiket, pedig ott volt az orrom elõtt. 😊 Mindenesetre megvan az okirat, sikerült elhitetnem a robottal, hogy én vagyok az egyik alapító. Ettõl teljesen meghatódott, s így minden gond nélkül eltudtam hozni a papírost.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

tomasz18
akkor viszon, C:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\ReadMe.txt ott írja

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Ha jól emlékszem tovább kell menned az alsó szintekre és ott találkozol egy parókás robottal, valami rövidzárlat lehet nála mert azt hiszi, hogy õ az egyik alapító atya nem emlékszem, hogy melyik. Tõle szerezheted meg a függetlenségi nyilatkozatot, megölöd és úgy szerzed meg, vagy teljesíted a küldetését (asszem tintát kell szerezned neki), utána már tudod használni a teherliftet. Kemény az út addig mert tele vannak a folyósok robot õrökkel és robotágyúkkal.

Xp-t használok 😊
Üdv
Segítségre volna szükségem, megakadtam az egyik küldetésnél. Jelenleg a függetlenségi nyilatkozatot próbálom megszerezni a nemzeti levéltárból. Csatlakoztam Sydney-hez, hogy együtt szerezzük meg az iratot. Elméletileg a teherliftet kéne használnom, hogy eljussak az alsóbb szinten található páncélteremhez. A probléma itt kezdõdik, ugyanis a teherlift ajtaját nem tudom kinyitni. Hiába csatlakozok Sydney termináljára, nem történik semmi, a lift ajtaja zárva marad. Szétnéztem kicsit az épületbe, a felsõbb szinten találtam is egy terminált, valamint egy széfet, amit persze nem tudok kinyitni megfelelõ képzettség hiányában. Szóval hogyan tovább? A küldetés folytatásához mindenképpen fel kéne törnöm a széfet, vagy a terminált?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

grebber
Fellehet van hozzá küldetés.A bárban lehet beszélni egy fazonnal õ kér meg rá!

Next PC upgrade: 2022

tomasz18
megatronban a Bombát valahogy fellehet robbantani?
vagy van mod hogy baromi nagyot lehessen robbantani minibombal vagy valami cuki szakojjektummal?! XD

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
azt kérdezte hogy hogy tudja megszerezni mielobb!😄

tomasz18

Seth
De mit ér vele, ha még nincs meg hozzá a képesítése, hogy viselni tudja? XD

PSN ID.: Beegabor

tomasz18
játék közben lenyomod a 0-la gombot és oda begépeled ezt!!!
player.additems 00014E13 1a console-ba nullát rövid "ö"betûvel lehet és ha megvan, akkor enter és ott lesz az öltözékek között!
és itt a power armor helmetplayer.additems 00014C08 1

sok sikert!

tomasz18
ha vistát használsz,akkor Játékok,és 1x katt a játékra és allul kiírja az aktuális vezió számot!

Azt hol tudom megnézni hogy sikeresen patcheltem-e? Menübe nem látni hogy hányas verziójú a game.
tiburon26
hali.nemreg leptem tul a 6.szinten es elegge gyenge a pancelom.merre menjek milyen kuldeteseket vallaljak el hogy mielobb megszerezze a power armort?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Scouser
Na látod nem kell egyszerre kétségbe esni, meg lehet oldani magadtól is😊

You\'ll Never Walk Alone

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

és ezt az XP felezõ modot honnan lehet beszerezni?
wedge31
Én a xp felezö modot mindenképp ajánlanám mindjárt legelsöre is ugyanis teljesen megöli a játékot ha már a felénél eléred lv maxot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IvanovicsTech
Oksa meg van, köszi!

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
Esetleg egy sor rendet tudnál nekem adni hogy milyen sorrendben érintsem meg a tárgyakat?
Az eddigi segítséget köszönöm!

Mercedes CLK 270

Scouser
Azt kell eljátszani amit az öreglány fütyül.

You\'ll Never Walk Alone

IvanovicsTech
Az lenne a kérdésem hogy mikor bele kerülök a szimulációba a menedékbe,hogy lehet úgy kijutni hogy nem teszek el senkit láb alól , mert az elhagyatott házban nem találtam semmit. Gondolom az alsó szinten kell a hangokal játszani csak nem tudom mi a helyes sorrend.

Mercedes CLK 270

chalezlopez
Én nem bírnám megemészteni...new oprencer...

Vamos Argentina!

grebber
Ezzel csak az a baj hogy ott vannak a dll-ek ahol kell és mégis visszaugat!
Mindegy már megemésztettem hogy nem fogok ezzel játszani normálisan soha.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
A Citadellában (Fellegvár magyarul azt hiszem) lesz. Én kinn az udvaron, találtam meg.

a Citadel-ben van a pali, a fõsztori majd odavisz, addig nem tudsz bemenni.
RatBaG
a múltkor végig guberáltam a citadelt, aztán ez fogadott a fõnök szobájában. elder lyons és egy ifjú tanonc az ágyában... <#wilting>
kirámoltam a széfet meg a szekrényeket, erre bejön egy kiskölyök (nem ugrik be a neve), lenyúl egy whiskey-s üveget az asztalról, és leül inni a kinti szobában.

Per Aspera Ad Inferi.

chalezlopez
Kicsalod az összeset, elcsalod õket egy helyre aztán visszamész.<#idiota> /csak pofázik...

Vamos Argentina!

nagyon szuper ez a jatek. Az lenne a kérdésem hogy ha servo páncélt szeretnék használni akkor , hol találom ezt a guny lovagot ? aki tanitja ? mert a radio állomáson nincs sehol.. és ott mondják hogy vele beszéljek.. hallottam valami fellegvárrol is már lehet ott lesz ?
Mike at home
teljesen igazad van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Encore
Nem tévedés, második alkalommal gyilok nélkül próbáltam végigvinni és egy darabig mûködik a lopakodós, elfutós módszer de eljut az ember elõbb utóbb addig a fõküldetésben hogy nem lehet máshogy. Például mikor a tuodsókat a jefferson memorialba kell bevinni, addig nem mennek be míg meg nem tisztítod az épületet.

Persze úgy megoldható, hogy egy segítõt küldesz elõre és had gyilkoljon õ, de attól még ez gyilkolós módszer.
tarti19
Úgy tudom gyermekkorodban is meg kell ölnöd a nõt a robotot felhasználva...

No meg egy Fallout 3-ban ölés nélkül... ez milyen már...D:

egyértelmû hh a játékot nem lehet végigvinni anélkül h bármit is megölnél... ha csak azt nézzük h 10 évesen meg kell ölni egy radroachot... már elbuktad a dolgot!