Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok mondani néhány melléküldetést? Megcsináltam már az androidost a vénasszonynak a hegedû szerzést, rangerek védelmét rabszolgatartósat is a tûzhangyák kiírtását a nuka cola qvantumot is megkerestem a kisgyerek a családnál. KB ennyi és ég csak 15 szintü vagyok.
colaból inkább csinálnék gránátot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
bár igy is tegnap éjszaka mászkálok, jelzi a piros pöttyöt, befordulok egy sziklánál, és kb 4-5 méterre elõttem egy Deathclaw, majd összefostam magam, szerencsémre nem vett észre, pucoltam onnan ezerrel 😄
nem fog kijönni magától
bemész, beszélsz vele, odaadod nekik a levelet
a Családda meg meg is egyezhetsz, de meg is ölheted mind, sõt be is állhatsz, csak rajtad áll
de hogy kell aktiválni a modot? lehet le volt már írva de nem találom
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
az Oázisban vagyok
Bob ugye azt szeretné, hogy megöljem, ugyanakkor meg jó lenne ha újra zöldellne a környezet, tehát szükség lenne a magjaira, amit széthord a szél. Ugyanakkor meg sajnálom Bobot is
föleg mert már a 14 -ken tartok és nem találom azon az oldalon az XP felezõ modot
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
És még annyit akartam kérdezni, hogy a fegyverem fizikai állapota mennyiben befolyásolja a pontosságát?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Legkönnyebb tájékozódás: bekapcsolod a pipboy-on azt a questet, amit épp csinálsz és kérsz local map-et. Azt az ajtót fogja jelezni a térképen a nyíl, amelyiken a legrövidebb eljutni a célodhoz. Ezt kövesd...
És eljutottam egy helyhez aminek a nevében benne van a barátság szó(nem tudom a teljes nevét). Hogy kell oda eljutni? Romok vannak, azokon nagy részt nem lehet átmászni. Az egyik metrónál van egy ajtó, de azt meg nem lehet feltörni nekem még, mert 100 feltörés/betörés(már nem tudom melyik) pont kell hozzá, ami nekem nincs. És azokat szintlépéssel lehet csak növelni, de nincs mellék küldetés sem amit megcsinálhatnék😞.
Valaki segítsen mert már nem tudom mit tegyek😞.
törj be Burke házába, Megatonban, ott lesz ilyen szemüveg
Readswift ez a kép nagyon durva 😮 mivel készült ez?? Még az is látszik h abban a nagyon távoli épületben az emberek az ablakban állnak 😮😮 kemény...
Dogmeat es témára azért várok még választ 😛
ez a link ide kívánkozik 😄
Elsõre írtam egy litániát a játékról... de aztán kitöröltem mert kb szerintem senkit nem érdekel.
A kérdésem hozzátok: (ne haragudjatok de nincs kedvem visszapörgetni több tucat oldalt :S ) Szóval Ott járok h Vault 87 , Fewks ugye kihozza nekem az (sajnos az angol nevére nem emlékszem) ÉTEK et és juss ki Vaultból... aztán fehér fény és Autumn elkap a szuperteszlás komáival... Ugye utána az elnökkel van randink... na már most... MI van akkor ha Dogmeat, hûséges kutyám velem van??? Mivel semmi infot nem kaptam h meghalt volna vagy valami.... És szó mi szó nagyon aggódom érte. 😊 Gondolkodtam h elküldöm Vault 101 hez... deee szegény olyan keservesen nyüszített h nem volt szívem... mindenesetre mentettem egyet.. szóval várom a válaszokat. 😊
Másik:
Ugye szabadulunk vaultból az elején.. utunk Megatonba vezet. Morierty kocsmájában van egy tag aki megkér minket h robbantsuk fel az atomot... a komán pedig egy nagyon "imba" szemüveg ami kimondottan jól áll kedves Ichigo nevû karakteremnek 😄 illetve csak jól állna ha nem hajtottam volna el a rákba a csávót az elején... Azóta nem találok olyan szemüveget senkin.. már megjártam azt a toronyépületet is ami tele van sznobokkal és mindenki a ghoul októl fosik.. 😄 de semmi :S:S van nagyon baba ruhájuk... de egy árva szemüvegük sincs... lehet egyáltalán olyat valahonnan még szerezni azon a tagon kívül???
Monnyuk van egy képesség mikor az ürge a semmibõl megjelenik és VATS ba segít nekünk lövöldözni egy magnummal... nah azon van olyan... de róla csak nem kéne lerángatni 😄😄😄 annyiszor húzott már ki a csávából 😄😄
Paradise Falls-ban ki szabadította ki még a rabszolgákat? Van egy öregember, aki nem nagyon veszi sietõsre a figurát, pedig nyitva a bazár ajtaja. 😄