Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tûzhangyás kis srácnak keress helyet, ahova költözhet, szedd össze Lincoln emlékeit, add el annak, akinek akarod (a rabszolgatartók az emlékmûnél fizetik a legjobb árat), mentsd meg Reily rangereit, szerezz cukorkát a zombinak, döntsd el, hogy mit kezdesz Tenpenny tornyával, segíts Moirának, stb... Keresd meg a hangyakirálynõt, szerezz szállást a szökött rabszolgáknak (vagy add el õket), stb...

killecske
Helló

Tudnátok mondani néhány melléküldetést? Megcsináltam már az androidost a vénasszonynak a hegedû szerzést, rangerek védelmét rabszolgatartósat is a tûzhangyák kiírtását a nuka cola qvantumot is megkerestem a kisgyerek a családnál. KB ennyi és ég csak 15 szintü vagyok.

sevendoor
köszi

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Mike at home
hû de jó
colaból inkább csinálnék gránátot

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Van egy quest, aszzem ahhoz kell 30 quantum nuka. Csinálhatsz majd mississippi quantum pie-t.
Mike at home
ja és áldottam, hogy 100-as a sneakem, és hogy otthon hagytam a kutyát, mert akkor néztem volna, fegyver sem volt a kezemben, azóta a Vengeance-szel járkálok északon 😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem nincs bajom, hogy 20-as szinten kell játszanom, legalánbb nem gyér a karim
bár igy is tegnap éjszaka mászkálok, jelzi a piros pöttyöt, befordulok egy sziklánál, és kb 4-5 méterre elõttem egy Deathclaw, majd összefostam magam, szerencsémre nem vett észre, pucoltam onnan ezerrel 😄

...de kétszer annyinál lépsz szintet...

Az is érdekes, hogy nekem meg semmi bajom nincs vele... (azé' inkább le is kopogom gyorsan)
ott bejelöltem de ugyannyi XP-t kapok 😞
Mike at home
launcher-t inditod, ott data files

Mike at home
ha dumálsz a lent sertepertélõkkel, elmondják mi a kód a "kamrához" 😊
nem fog kijönni magától
bemész, beszélsz vele, odaadod nekik a levelet
a Családda meg meg is egyezhetsz, de meg is ölheted mind, sõt be is állhatsz, csak rajtad áll

bocsesz
de hogy kell aktiválni a modot? lehet le volt már írva de nem találom
sevendoor
Egy "Család"-ot kell megkeresnem egy metroalagutban, ill. a egy gyereket akinek egy levelet kell elvinni. A gyerek vmilyen relaxácios kamrában van. Várok rá már egy jó ideje, kijön onnan egyáltalán, vagy le kell öldösnöm a családtagokat a kulcsért?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Mike at home
lehet, hogy kevesebbet kapsz, meg nem kapsz, ha nem te ölöd meg, de igazából lényegtelen. a 20-as szintet így is el fogod érni már a játék felénél, ha nem rohansz végig az egészen

Mike at home
a kereskedõ azért kell, hogy eladhasd neki a szarjaidat amit összeguberáltál, illetve, hogy te vegyél tõle ezt-azt, leginkább municiót. mondjuk én még az olcsó és lepukkadt fegyvereket is megveszem tõlük, és hegesztek belölük jót amit eladok, továbbá szétrohadt fegyvereim javítására használok fel

elegem van...én ezt nem értem...tegnap sikerült kb200percet lejátszanom gond nélkül..(kifagyás) erre ma mikor elinditanám..rögtön kifagy....faszé nem tudnak egy normális game-t csinálni?? ez volt a baj a call of chutul-val is....hiba hiba hátán...érdekes az ea meg az ubisoft gamek kel nincs ennyi gond:S:S:S

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

Mike at home
nem tudok dönteni
az Oázisban vagyok
Bob ugye azt szeretné, hogy megöljem, ugyanakkor meg jó lenne ha újra zöldellne a környezet, tehát szükség lenne a magjaira, amit széthord a szél. Ugyanakkor meg sajnálom Bobot is

áh most látom utánna be lett likelve a mod (azt nem vettem észre) elnézést és köszönöm
jah és köszönöm
az télleg nagyon kevés 😞
föleg mert már a 14 -ken tartok és nem találom azon az oldalon az XP felezõ modot
klart
😄DDdd

tiburon26
megvan.bocsi<#wow1>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
a terkep nem talal semmit erre a szora.biztos jol irtad be?

tiburon26
koszi

klart
nagyon egyszerû banner alatt van a Teljes térkép.na ott megkeresed a Scrapyjardot.majd játékban bejelölölöd,és odamész,kész.többit már tudni fogod.

tiburon26
tarsat szeretnek de a feka csaj nem csatlakozik hozzam.keves a karmam aszongya.a kutyat jobban is dijjaznam szoval hol talalom meg?hogy "fogadom" fel?

bladex
Köszi! Visszaolvastam és most már tiszta.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

klart
kevesebb xp-t kapok ha mondjuk dogmeat-et,vagy Jerichot-vagy valami társat felfogadok?vagy valami kihatása van?vagy csak könyebb lesz egyszerûen?

Sir Quno Jedi
Lesz késõbb a fõsztoriban a brotherhood-nál power armor oktató. Addig meg úgyse nagyon kell a pa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
20

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

balee4
20

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hány lvl a max?
bladex
Találtam power armor cuccot de nem tudom felvenni. Kiír valamit hogy kell valami training de szint lépésnél nem látok olyat amiben a power armor engedélyezné. De lehet hogy én vagyok vak.😊 Mit kell megtanúlni hogy felvehessem?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

A pontosságot azt hiszem nem, a sebzést inkább. Nézd meg a statjait. A pontosság a karaktered szintjétõl függ, arra a fegyer típusra.

sz4bolcs
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire érdemes életben hagyni a kereskedõket? Pl. nem értem, mire kell nekik lángszóró, ha úgyis egész nap csak a boltjukban üldögélnek... így aztán általában meg is fosztom õket tõle.

És még annyit akartam kérdezni, hogy a fegyverem fizikai állapota mennyiben befolyásolja a pontosságát?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Az egyes városrészek között a metróban lehet közlekedni. Nem kell hozzá ajtót feltörni.

Legkönnyebb tájékozódás: bekapcsolod a pipboy-on azt a questet, amit épp csinálsz és kérsz local map-et. Azt az ajtót fogja jelezni a térképen a nyíl, amelyiken a legrövidebb eljutni a célodhoz. Ezt kövesd...

Sziasztok. Lenne egy kérdésem: Amikor meg kell keresni az apámat a GHR(Galaxis Hír Rádió)-nál, akkor oda hogy jutok el? Mert eljutottam nagy nehezen egy metróhoz, lemgyek de ott nincs semmi. Akkor eljutottam még egy metrohoz, ahol megint csak nincs semmi, csak vissza vezet az elõzõ lejáróhoz.
És eljutottam egy helyhez aminek a nevében benne van a barátság szó(nem tudom a teljes nevét). Hogy kell oda eljutni? Romok vannak, azokon nagy részt nem lehet átmászni. Az egyik metrónál van egy ajtó, de azt meg nem lehet feltörni nekem még, mert 100 feltörés/betörés(már nem tudom melyik) pont kell hozzá, ami nekem nincs. És azokat szintlépéssel lehet csak növelni, de nincs mellék küldetés sem amit megcsinálhatnék😞.
Valaki segítsen mert már nem tudom mit tegyek😞.

Van egy feladat, amihez 30 darabot kell begyüjteni. Nem éri meg túlzottan, csak arra jó, hogy ne maradjon teljesítetlen quest...

Mike at home
de inkább azt a szemüveget hordd, ami +1 luckot ad, tenpeny toronytól nem messze van 2 üzlet, tenpenybõl kijövet a baloldali azt hiszem, egy próbabán van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Dogmeat automatikusan visszamegy vault 101-hez

törj be Burke házába, Megatonban, ott lesz ilyen szemüveg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
A3-21-es plazma puska

nah köszike holnap akk újra meglátogatom Tempenny barátunk tornyát... ^^

Readswift ez a kép nagyon durva 😮 mivel készült ez?? Még az is látszik h abban a nagyon távoli épületben az emberek az ablakban állnak 😮😮 kemény...

Dogmeat es témára azért várok még választ 😛
http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

ez a link ide kívánkozik 😄

klart
van bizony,a Tempenny toronyban,a ruha boltban, vannak bábúk,van szemüveg,és mögötte egy ilyen üveg mögött,kicsit hülyén van elhelyezve,teknõspáncél szemüveg a neve asszem,na olyan van a köcsögön is😄D

Sziasztok!!

Elsõre írtam egy litániát a játékról... de aztán kitöröltem mert kb szerintem senkit nem érdekel.

A kérdésem hozzátok: (ne haragudjatok de nincs kedvem visszapörgetni több tucat oldalt :S ) Szóval Ott járok h Vault 87 , Fewks ugye kihozza nekem az (sajnos az angol nevére nem emlékszem) ÉTEK et és juss ki Vaultból... aztán fehér fény és Autumn elkap a szuperteszlás komáival... Ugye utána az elnökkel van randink... na már most... MI van akkor ha Dogmeat, hûséges kutyám velem van??? Mivel semmi infot nem kaptam h meghalt volna vagy valami.... És szó mi szó nagyon aggódom érte. 😊 Gondolkodtam h elküldöm Vault 101 hez... deee szegény olyan keservesen nyüszített h nem volt szívem... mindenesetre mentettem egyet.. szóval várom a válaszokat. 😊

Másik:

Ugye szabadulunk vaultból az elején.. utunk Megatonba vezet. Morierty kocsmájában van egy tag aki megkér minket h robbantsuk fel az atomot... a komán pedig egy nagyon "imba" szemüveg ami kimondottan jól áll kedves Ichigo nevû karakteremnek 😄 illetve csak jól állna ha nem hajtottam volna el a rákba a csávót az elején... Azóta nem találok olyan szemüveget senkin.. már megjártam azt a toronyépületet is ami tele van sznobokkal és mindenki a ghoul októl fosik.. 😄 de semmi :S:S van nagyon baba ruhájuk... de egy árva szemüvegük sincs... lehet egyáltalán olyat valahonnan még szerezni azon a tagon kívül???
Monnyuk van egy képesség mikor az ürge a semmibõl megjelenik és VATS ba segít nekünk lövöldözni egy magnummal... nah azon van olyan... de róla csak nem kéne lerángatni 😄😄😄 annyiszor húzott már ki a csávából 😄😄
Sir Quno Jedi
Az öreg már meg-gyagyult. 😄

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

sznus
Ehj, ha elõbb elkeveredek a Police HQ-ra, akkor már rég lenne nálam egy Fat Man. Eddig gyûjtögettem bele a Mini Nuke-okat. 😄
Paradise Falls-ban ki szabadította ki még a rabszolgákat? Van egy öregember, aki nem nagyon veszi sietõsre a figurát, pedig nyitva a bazár ajtaja. 😄

Prince23
lol menteni, ezt akartam írni. Most jöttem cod4-bõl, agyamra mennek a kempelók xd